Разузнавач № 1: От Павликенско съм, а г-н Борисов - от Банкя

Няма как да съм братовчед на г-н Борисов, роден съм в Павликенско, а той в Банкя, заяви шефът на Държавна агенция "Разузнаване" (ДАР) ген. Драгомир Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Разузнавач № 1: От Павликенско съм, а г-н Борисов - от Банкя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един титан на демократичната мисъл (Ив.Костов) ореди години беше казал "Всички сме братовчеди. Този просто се е опитал да го опровергае.

Недей рива за мени, Павликени......

Причоската, празния поглед, увисналите бузки... Обзалагам се - зад фикуса къта алкохол. Някога там имаше микрофон, с който подслушваха предшествениците му, но този е толкова семпъл и обикновен, че няма нужда.

Близо шейсет години мислех, че имам първи братовчед, който живее в Стара Загора. Аз живея в София. Разстоянието е повече от 240 км. Значи съм се лъгал?! Да е*а шибаното обяснение.

Таско, я по-добре кажи на кого си кръстен ти!

И кои органи са ти братовчеди?

Милиционер попитал колега, каква е тази книга дето чете? -Учебник по логика. -Хм, я дай някой пример за логическа мисъл-помолил милиционерът. -Имаш ли аквариум с рибки? -Имам. -Значи ходиш до магазина да им купуваш храна. -Ходя. -И докато вървиш по улицата към магазина, се заглеждаш по мадами? -Заглеждам се. -Значи, не си педераст. -Ехааа, страхотна книга дай ми я да я прочета. Зачел се мильо, ето ти минава друг колега. -Хей кво четеш бе? -Учебник по логика. -Яяяя, дай некъв пример за логическо мислене! -Имаш ли аквариум с рибки? -Нямам. -Е, значи си педераст.

баси логиката.....ако Мунчо използваш тая логика и в разузнаването, просто треа се закрие тая държава

Таско а не Мунчо???

Дори и да няма роднинство, да бъде сменен. Дебилно обяснение и това е шеф на разузнаването ни? Мале, мале....

А обвинението на Таско какво е?

Евала,"логика на разузнавач".Аз като имам първи братовчед в Чехия,значи нямаме родствена връзка.Как само са ме лъгали до сега.

Таско пак се насра! Какъв разузнавач е бил тоя тъпак? Едно му е хубавото - показва нагледно колко струват бетонните глави в БСП и въобще в лявото. Лошото е, че такива свине дават незаслужено предимство на мутрите от ГЕРБ!

Географията няма значение - имам 10 втори братовчеди в близка балканска страна /не е Турция/ и дори не съм ги виждал.

Албания!

И двамата сте КАФЯВИ.

Поредния идиот се показа....Ясно ли вие защото разузнаването е на такова ''високо ниво'' сега...

Мене ми е през дедовия от кое село си

А бе не обръщайте внимание на това недоразумение ташко.....

Дядо ми от петрич, другият от М.търново а аз съм добруджанец.Или баща ми е шотландец,баба ми филипинка аз съм от Чикаго.Като гледам снимката този е от старите българи.

Пък аз съм от видинско (там съм роден), а сестра ми е от Казанлък (при едни и същи родители, не става дума за доведени и заварени).

А от къде е Майката на Бойко?

Верно, че нема как да са братовчеди. 240 км са 7 дена път с каруц, упс , пардон... с файтон. После 3 дена береш душа, не ти иди мерак за други работи, пък удоволствия едно време нямаше.

Минусът е за "упс".

Tasko.Таско... не беше ли некво ченге некадърно?

Бахти, София наистина се напълни със селяндури....

що ти отде си?

От Лондон...

Ако имаше лустрация на комунягите и "разузнавачите" от ДС щяхме да сме поне на нивото на Румъния...

Дааа, Чаушеско добре го лустрираха...

не бе казваха му лов на вещици...комисията Макарти добре я свърши тазработа!

Държавна сигурност е ръководела и ще ръководи!

Ти чак сега ли разбра?

с какъв ли конкурс ги назначават разузнавачите ???

Разбира се Таско е тапир и простак и лъже като баща си. Но да повериш такъв пост на лице от ДС е безобразие-

Драгомир Димитров е роден на 29 май 1959 г. във великотърновското село Недан. През 1978 г. завършва смесената политехническа гимназия в Ловеч. Бил е секретар на Общинския комитет на ДКМС във Велико Търново. Завършва немска филология във Великотърновския университет. От 1986 г. е член на БКП. От 20 август 1989 г. е щатен сътрудник на Държавна сигурност. Между 1989 и 1990 г. учи в школата на МВР в Симеоново. През 1990 г. е разузнавач в отделение Контраразузнаване към службата за Защита на конституцията. Между 2002 и 2004 г. е началник на РДВР-Велико Търново. Работи в НРС като началник на различни отдели. От 2007 до 2011 г. е офицер за връзка на НРС с Берлин. Между 2011 и 2012 е началник на отдел Асиметрични заплахи. През 2012 г. е назначен за началник на НРС.[1] С решение 2 150 от 13.03.2013 г. комисията по досиетата обявява принадлежността на Драгомир Драганов към структурите на Държавна сигурност като щатен служител.[2]

"Асиметрични заплахи" - егати ти тъпнята...

То си личи , че си номер 1, ама по простотия!

Селски, ама много си проЗд бе, с тази гениална мисъл за роднинство - ти си от Банкя, а аз съм от Павликени си за Гинес...изби рибата бе село, селоооо!

Я млък, че ще ти потропаме на вратата тази нощ.....

Таско Ерменков - името да ти имам. Ама ти бе Таско -ха-ха кои са твоите братовчеди. Абе без срам тези бесепари. Гори им чергата - неговият съпартийник депутата от БСП - брат му главен мафиот - вижте му само с какво се занимава - ама ни стон вече - забрави се. Сега е ред на тъпотиите.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

стига си грухтял бе свиня кална!!

да де мръсните червени боклуци са идеолозите на това!

смешник

с тоя 1 ясно е е що сме на това дередже...пък и щом се оправдава...))))кактое казал едно време френският крал)))) а стова излъчване мноооого ама много е вреоятно това което отрича....

Aбе, с този правопис ми докарваш на необразован ром, бе мангал!!;))

на луд ли се прави, защото много му отива. Каква е пречката роднините ни да живеят в различните краище на държавицата ни? А-а-а-а! Сетих се - понеже ГРОБарските родове командват общините пишман-разузнавачът стигнал до извода, че живеем в родово-общинния строй. А родовете тогава се живеели заедно, не толкава далеч. Не е брт'чет значи, не е.

Този примитивен тип прилича на селски кмет,а не на разузнавач.Тъжна и жалка картина,позор за България...

я покажи, една твоя снимка, да те видим каква крава си??? егати красавеца, да ти е.. м....та красива!!;))

a те разузнавачите как изглеждат? а е бати тапирите живеят в тая територия...щото има ли мурзилки е територия нема как да е държава...

Има порода софиянец. Това е този дето живее в софия. Ама не времнно, ами постоянно или почти. Наместил се е в някоя бетонова клетка и сре и боклучи, задръства улици и се дуе као пуяк из България! Това е лицето на днешния софиянец! Жалко, ама вярно! Чия е заслугата - дирете си виновника! За това подкрепям Бат Бок - да има гражданство! Да има и запис на етноса във всички документи, както ено време се пишеш дали си член на бкп-то! Това са важни неща! Чрез тях може да се контролира простотията! Комунягите не са толкова тъпи, за колкото ги мислите! И да знайте - аз не съм софиянец и не желая никога да бъда! Поради горното! :) Инак си е добре всичко да ти е около гъ3а ...

Тава си е маскировка с кодово название "ГЕРБерска калинка". Аз съм от Петрич, а вторият ми братовчед е родом от Кардам!

На снимката в 24 часа изглежда по нормално. Явно е режисирана. От къде му намериха този ракурс с този израз на лицето>

тоя ми прилича да е от факултето.

ти, ги познаваш всички от факултето, и се съмняваш да не е съседа ти ли бе, мангал ли???

не бе съмнявам се че навремето се отпуснахме една вечер с майка ти и така се появи ти !!!

Павликенски циганин комсомолец.

А бе и ти ли си "дантелен"?

Този екземпляр е назначен за шеф на разузнаването?! То бива бива тъпота, ама тоя изби рибата с великите си тъпни! В крайна сметка работата се разсмърдя яко. Види се, че тоз е от герберските калинки (от най- тъпите е подбран) и най- верочтно наистина е братовчед на Бойко, нищо че е от Павликени!

не е дори отПавликени, а от Павликенско, също като братовчед си, който не е от Банкя, а от близките селца наоколо!

Нямам насторение да отговарям на дежурните ви простотии точно сега.

Поредната Герберска "калинка" изплува! Пази боже България от тази простотия в държавата!

Те го питат дали са роднини, а той отговаря с географски понятия. Това, че се е родил на друго място не означава, че не е роднина. Аз имам братовчеди родени в Канада.

Аз от много време си задвам един прост въпрос за България (а и не само) - има ли право човек да НЕ е прост и да НЕ приема откровени простотии и/или опити за подигравка с интелекта му (защото става въпрос са едно от двете, или - както е в действителност всъщност - и за двете в случая)! Все повече и повече започвам да се убеждавам, че наред с всички права и свободи на човека трябва да се декларира и гарантира и ПРАВОТО НА НЕ СИ ТЪП, ГЛУПАВ И ИДИОТ И ДА НЕ ТЕ ПРАВЯТ НА ТАКЪВ! И ТОВА ОСОБЕНО ВАЖИ И ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ЛИЦА НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ В ДЪРЖАВАТА, А СЪЩО И ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ВИСШИ МАГИСТРАТИ, ПРАВИТЕЛСТВО, ПАРЛАМЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ...

Всъщност това изказване, и изобщо фактът, че е избран точно този човек на точно този особено важен за държавата и МАФИЯТА пост (и за всички българи следователно), на човек, който е толкова глупав и/или ЗАВИСИМ Е САМО ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТГЕЛСТВО, ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА МАФИЯТА УПРАВЛЯВА! Не може, просто няма начин човек на този пост да е толкова глупав, да прави подобни откровено тъпи и неистинни изказвания! Значи остава да е тотално зависим!!! Аз съм изумен от липсата на елементарно САМОУВАЖЕНИЕ на хора на високи постове или публични личности в България, които иначе са с огромни и непомерни претенции! Какво може да накара един човек, който има поне малко себеуважение да излезе и публично да изрича подобни откровени простотии и лъжи (като внушения, или по-скоро опити за внушения)!

Истински разузнавач, колко умно се прави на тъп. По-уместно щеше все пак да пропусне да се показва и да прави подходящи декларации, някак си ми се струва непрофесионално.

Ако за теб, ако според теб това "правене на тъп" от този е умно, значи и ти не страдаш от прекомерен акъл. Нека да ти задам въпроса по друг начин - що за човек трябва да е онзи българин, който да не вдене, че това, което говори този са пълни глупости и откровени простотии и лъжи като внушения? Кой българин не знае, че братовчед му не трябва непременно да живее и/или да се роди в собствената му къща, село, район, област, град... Абе толкова ли е изпростяло наистина всичко и всички в България!

Изобщо не ме интересува дали му е брат или братовчед или откъде е. Тия дето му пускат смс-и от заседания на съда и на ВСС не са му братовчеди. Корупцията и дриймтимовете са навсякъде и грабят с шепи обществени пари и ресурси и в общия случай, всички си мълчат, защото не са пряко засегнати. Шефа на разузнаването почти не ме вълнува, най-много да открадне нафтата за отопление като предишния.

Май не се прави на тъп, за съжаление. А и на снимката изглежда специфично. По-добре да не го бяха изтипосали на тази снимка. Имаше едно време един Маркус Волф, на който бая трудно намериха снимка, и то като стана бундеснемец.

"Няма как да съм братовчед на г-н Борисов, роден съм в Павликенско, а той в Банкя, заяви шефът на Държавна агенция "Разузнаване" (ДАР) ген. Драгомир Димитров." !?!?!?!?! Чета и си задавам отново все същия въпрос, както за всеки висш уравлявящ, политик, магистрат, полицай в България: ДОПУСТИМО ЛИ Е НА ТАКЪВ И ТАКИВА ПОСТОВЕ ДА СЕ ИНСТАЛИРАТ И ЛАНСИРАТ ГЛУПАЦИ ИЛИ ХОРА, КОИТО ПРАВЯТ ОТКРОВЕНО ГЛУПАВИ ИЗКАЗВАНИЯ? Ако нмямаш и не знаеш какво да кажеж, или са те хванали на тясно, ЗАМЪЛЧИ СИ БЕ! Ако си траеш хората не могат да те разберт глупав ли си или мошеник..., но отвориш ли си устата и моментално се разбира! От онези, които имат поне грам акъл в главата си, разбира се, не говоря за безмозъчните! Точно на "разузнавач нпмер 1 в България" ли трябва да се обяснява, че братовчеди и роднини може и да са родени или живеещи и на двата противоположни краища на света, и че роднинството се свързва с хората, а не с това кой къде живее....

Важното е да се храчи по всичко и непрекъснато,това е стар ченгеджийски похват когато комун оидите нямат полезен ход и не за първи път го правят но на него се връзват само идиотите като болшинството от електората на тая вмирисана столетница

Този, както е работил в ДС, така и мисли. И както мисли така и говори. Жалко! И кой ли го е назначил през 2012 за шеф?

"Няма как да съм братовчед на г-н Борисов, роден съм в Павликенско, а той в Банкя, заяви шефът на Държавна агенция "Разузнаване"" A аз съм роден в София а имам първи братовчед в Плевен. Т.е. да си направим изводи за сегашното бг разузнаване, щом го водят такива титани на мисълта

Момче,очевидно не си разбрал за кво говора.Говора за "другата" причина. А не за баба ти. "Величията" саде(само) са си мислели че са величия.А те са билЕ пълни нищожества.Те просто такива са родени.И точно щото са билЕ нищожества за тва и са билЕ поставени за "царе".Само да спомена как нищожеството симеон за кинти позволи на теа дето пречукаха чичо му като куче да се легитимират зад гърба му за колко там години там.Това само една истинска мърша може да го направи.Това дето направи симеон.Както и да е.Той не ме интересуват.За друго говора.Говора за нещо съвсем просто което БГ не могат да вденат вече 27г.Говора че едни там некви определят мутрите за по телевизора и те нарочно слагат лица от прованса.Щото тех ги е страх от мен и такива като мен.Те се нуждаят от провансали които са си селяндури- тесногръди, страхливи,благодарни,послушни, примитивни.лесно манипалируеми ... А и най-лошото-хората на свинара от правец ОПРЕДЕЛЯТ КАКВО ДА СТАВА В БГ.Нема избори нема тва нема онова.Сега разбра ли...баба ти ич не ме интересува

И момче аз съм израсал на патриарха срещу казармите на шести полк.Помниш ли ги,сега му викат ндк и съм от най-доброто дето някога се е раждало по теа земи.Ако си любопитен можеш да питаш онеа от къщата на драган цанков.Те са ми големи фенове