Премиерът пусна заповед за министерска сватба

Премиерът Бойко Борисов определи дата за сватба на министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът пусна заповед за министерска сватба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да и уникално тъпо парче е!

Милиционерски хумор. Скоро ще се обърне палачинката.

Бащицата задмина по простотия и най-простите хора на планетата взети заедно!

юли

Нема да се косиш, и тебе че те уреди ББ с некоя невеста, само че нема да имаш избор, той че реши.

Защо ми изтрихте коментара бе ей, ДИР-ааааааа! Сакън някой да не каже нещо против Него (вашия вожд и учител), нали? И после нямало цензура, а?

Не цензура, а елиминиране за вас. Едно време са ви забивали желязо да не вампирясате, сега стига и олово от писалка АК 47.

Добре де, сега това може ли да е водеща новина?! Май ни върнаха с десетилетия назад. Какво отклонявате вниманието от Витоша?!?

Като се обичат младите да се вземат,днеска булка догодина люлка..хахахаха

Голям цирк настана! То, че Б-я е малка, малка е! Че е селска, селска е! Че е слагаческа и вечно подчинена, да! Ама чак с и по мин. укази да си се женат не можех да допусна... Скоро ще го докараме до стария виц "Въжетата за да се обесим от вкъщи ли да си ги носим или ще ни ги раздавате?"

Ще си го получиш безплатно. Време е всички, оперирани от чувство за хумор, да бъдат евтаназирани!

ЛУД!

Гей-браковете са за големото град брато- у вази.У нази на село нема такива.При нас всички сме женени с по 2 или 3 деца и си ги гледаме. Ние селяните сме основата на обществото.При нас няма" шменти-капели".

Не съм чел това, което те е провокирало. Искам да Ти изкажа благодарността си към Вас всичките, които не се подмамихте от светлините на града и продължихте да се трудите като пчелички и да ни храните. Дълбок поклон на Вас и на всички, които допринасят с нещо да изплуваме от блато! Позор и анатема за останалите, които чакат на готово!

Браво, Бойко! Ще взема да те харесам наистина. Истинският брак е в храма, там се благославя семейството.

Съжителството без брак, но на семейни начала е регламентирано от семейния кодекс още от 1986г и във всички по- нови версии и поправки. ББ да беше погледнал какво пише там ли...

Имаше и Конституция с чл.1. Но вече няма. А Бог е един и законите Му са вечни!

Може много лошо да се говори за ББ, но поне държи на традиционното семейство и нормалната ориентация. За разлика от БСП, които вече бяха на път да узаконят гей-браковете чрез поправки в семейния кодекс.

Като много държи на брака защо живя с цветелина толкова години без брак та и както пише по вестниците безкрайно много и е изневерявал

Амчи той Обама също е пуснал гей-браковете в някои американски щатове. И той ли е от БСП? Ма много сте тъпи бе, несоциалисти, но комунисти!

Бе под вола теле се търси. Промити мозъци и подчинени. Все хубавото виждате - големи оптимисти станахте, ама на какво отгоре?!?!? На голямата заплата, чистия въздух, сигурността и пр? Гей браковете сега ли са ви проблем - с тех или без тях, все таяя

Дончев (мистър Протър), добре, че първата брачна вечер ти е минала иначе ТОЙ, като нищо щеше да дойде да ти свети ;)

... с тъпият си коментар. В същност стой си там, на "Позитано" 20. Излишни сте!

Нещо те е яд, А?

Ахааха За всичко щеше да се погрижи, да. Ма почвам да се съмнявам вече и в него - това парадиране разкрива нещо друго. Да не би фалцета на Дянков да е от нещо друго...

Тоя успяха ли да го оженят па и със заповед за министерска сватба от Боко!

Автора, като изтрезнее, да препише статията, моля.

Въх! ...А пък аз-сиромахът очаквах, че бате Бобчо е наредил Незабавното вкарване в ред/съответствие на Всичко/Всички платени с Наши Данъкоплатски Пари. Че и Събирането-им в Едно! ... Уф, ама съм ренде!

Една картина започва да се оформя зад ниското ми чело - Найденов главен готвач, Борисов метр де и DJ, Плевнелиев портиер, Добрев мим... за другите още не виждам подходящи роли, но имат потенциал.

И пристига цялото ЦК на БКП/БСП в бели косюми! Да не забравите да поканите Гоцэ и Сава!

:-) ... Извинете опита ми за макроистизъм! Исках да кажа -- Всичко и Всички, платени от Нас, в Една Единна Структура. Която Структура да Е: -ясно/прозрачно функционираща; -без Никакви (дори) Дублирания на функции; -систематично Отчитаща-се и Проверяема от Нас. ...Вярно, че засега ( Засега ! ) мяза на манджа-с-грозде де. Ама ха да Опитаме?!

драги боко, аз искам да се кандидатирам за кума!!! от кога мечтая за такъв мъж като теб!!!! може да си малко тъпичък, но като ти гепя дебеля портфеил няма да го пусна!!!! всичките магистрали искам да препишеш на мое име!!! ако ми дадеш и 10,000,000 евро в офшорна сметка- може и да се напъна да ти родя и едно малко боковче!!! предлагам ръката си и искрената си чиста любов към теб, мили боко!! моля те ожени се за мен I will love you forever

Другарко, срамота! Свършиха ли другарите в Партията, та се загледахте навън? Вярно, че едни са вехти, други обратни, но Партията трябва да се СЪХРАНИ, напук на неверниците (гяурите).

Тамън в правата посока е. Точно в партията се е нацелила.

нищо не разбрах . светлана ли е , нона ли е , дончева ли е , накрая шведска тройка ли е , па и боко барабар с тях , баси статията как са я написали.

Курбанджия излезе! Пак на чужда софра му се сяда! Кво се бърка в личния живот и какво е това незаконен?

Тия оправиха държавата и взеха да се лигавят. Малко ни интересува ,че някоя куха герберска глава ще се жени.

Защо го сравнявате Боко с Тодор Живков. Кога Тодор Живков се е занимавал със сватбата на който и да е министър? Тодор Живков може да е бил простичък човечец от село, но в сравнение с ББ е цели класи отгоре.

Тодор Живков не им даваше да се3 развеждат, а този пък ще го надмине и ще ги жени!

за съвъкупление няма ли да определи със заповедта!

... може и деца да Ви направим. По едно на Дончева и едно на Дончев ...

Браво! Другарят Борисов още веднъж доказа, че е достоен син на др. Тодор Живков. Да ни е жив и здрав и да е на хаирлия.

в сайта на Министерски съвет в CV на Дончев пише, че е женен с едно дете

Ало, пишещите-ни от майтап разбирате, ни от истина. Не виждам какво толкова е станало, че се е пошегувал ББ, та чак дискусия стана. То не е дискусия , а само 4-5-ма пишат като гламави и все срещу премиера.Като не можете да го понасяте бил такъв, бил онакъв просто не пишете нищо.Обратното означава, че всичко свързано с него Ви интересува. На него му е все тая какво говорят разни комундета.....

Това Ви е проблема на герберите. Не търпите критики и понеже повечето са правилни се правите, че не Ви интересуват. А на народа не може да направи нищо друго срещу Вас освен да си казва нещата такива, каквито са. А те са .... мани, мани ...

Проблема на комундетата е че само приличате на хора. Никакво чувство за хумор, никаква човещина! Или както е казал Поета: -Ни човек, ни желязо КОМУНИСТ!

много на грешен път си ,в държава в която жълтата преса бълва постоянно и непрекъснато ти се навира нещо ,не означава че някой те интересува . Хората си четат клюки .А мен ме интересува какво и как говори този ,който съм упълномощила да ме представлява./макар да не съм/ комундета са бившите му гаджета. и то от сой.

Хубаво е старите ценности да се възродят, а именно сключването на брак. Важно е хората, чиито живот се отразява по медиите да са за пример.

Вероятно за подобни простаци Айнщайн е казал че има само две безкрайни величини - ВСЕЛЕНАТА и ГЛУПОСТА ЧОВЕШКА ,като за първото дори не е напълно сигурен. Аз съм сигурен, че подобен "мъдрец", като Б. Борисов, не трябва да управлява България и една секунда повече.

Аз съм сигурен, че ако админа на място - такъм бан щъ турни...само спамиш...комунистическо мекере

Бойко що не му предложиш ти, па си се оженете и деца си народете от социални да живеете!!!

готин е бойко:)) готино чувство за хумор:))

ама хич не звучи като майтап

Кой е 1? Кой е 1 Бате ви БОЙКОООО....оле, оле, олеее,...Станишев на колене

Много по вярно е: Кой е 0? Кой е 0? Ама това е материал за хора надраснали КОМУНИЗМА, ти не би го разбрал!

Алооо, Шефчето, нормално е да мразиш хората, които градят законите. Вероятно укриваш данъци и ти е много неприятно, че някой се опитва да изгради ред и да прибере престъпниците ...

шефче! Двете нули му отиват:))

Ура, за храбрият пожарникар!!!...Да живей!!!

тва ако е майтап е добре, ако не -много е страшно положението Един министър-прецедател трябва да е образован и деликатен ..

прецедател сигурно от прецедент ще да идва защото в българската история мутра Министър-председател е прецедент може би?!

Тоя клоун ББ прави ли нещо друго, освен да се перчи пред медиите?

този ненормалник и в този личен свят на хората ли се меси ? или те са му като роби ....

Голям веселяк е Бате ни Бойко! Да си го изберем пак да ни весели, пък дали ще имаме какво да ядем, не е важно!!!

Бравооооо, така трябва! Да се сложи край на това беззаконие, защото е грях да се живее в блудство и без брак, и носи проклетия на народа и децата ни!Браво!

УЖАС!!! Хора, 21 -ви век е! Къде живеете!? Възмущавайте се от мизерията и хаоса, който "забавно", но с твърда ръка се налага, а не за личния живот на хората!!!!

Зависи от гледната точка, по ми мяза/прилича/ като изключим техническите характеристики -камери за следене и други творения на злия човешки гении ,на 14-16 век, много феодали много дерибей и послушна рая беееее

Мърло,без извинение. Какво представлява брака -писмен договор.Какво представлява съвместното съжителство -договор , без да е изразен в писмена форма. За чий чеп някой ще ме насилва да подписвам договор. Промития Ви мозък , и на такива патки като Вас са причина за възникване на инквизицията и други християнски "творения"

Аз от текста на статията не разбрах кой се жени, кой се омъжва, за кого, защо са казани тези имена, какво е станало, какво ще става ... Голям мръсен пешкир е това "журналистиката" в България. Слагам я в кавички, зщото тя е репортерска работа, а не журналистическа. Който разбира какво казвам - да опише разликата :)

"Колеги, запишете на 14 октомври с Дончев ВИ каним на сватба" Не разбра, че Боко се жени/омъжва за Дончев? Я па ти! Аз не разбрах чия фамилия ще носи младотото семейство, ама ще изчакам да видя.

станишев беше ерген бат бойко също трябва да им се вземе ергенски данък

В тия екстремни жени съвсем ще изперка Боко и компания ! Къде му е ъкъла на народа та си избра клоуни !

Зала Армеец вече е празна. Инж.Лазаров и Лупо - кумове + даскалицата