Борисов: Cуджук не ям, имам високо кръвно

Аз суджук не ям, имам високо кръвно, близките ми го знаят това. Така Бойко Борисов коментира действията на ексдепутата Живко Мартинов по т.нар. "Суджукгейт".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Cуджук не ям, имам високо кръвно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО НАИВНИК МОЖЕ ДА ВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ НА ФЕОДАЛА!!!ЗАЩО ЗАТВОРИХА УСТАТА НА РАЗСЛЕДВАЩИЯ ЖУРНАЛИСТ ВАСИЛ ИВАНОВ???

Не ядеш, тикво! Ама циганският ти, пардон ромски електорат, поне по време на избори похапва! Ако и той е на диета, Цвъцко, Десито, Румето и прочие тяхни роднини са спечелили добри парички след продажбата на суджука и пъстърмата! А за да се вдига чак такъв шум, та чак Цацата да те оправдава, значи и ти си плюскал и то не едно суджуче само! Един политик от твоя любим ЕС би си подал оставката вместо да квичи!

Кой каквото ще да си приказва. Но народът е мъдър и го е казал точно: "Тази шия, не е от туршия".

Koгато бях млад пазвантин, масажирах ушите на бай Тошо докато ме научи на всичко за управлението на страната.

Да вдигне кръвното и без суджук - само като види или чуе нещо! Иначе не прилича хич на вейган. Чудно с какво се зарежда и поддържа този здрав набит вид?Между това, и ние не ядем суджуци, даже никакви такива меса - просто нямаме излишни пари да си вземем и опитаме. Затова сме здравословен народ.

ВРЕМЕ Е ДА ПРОВЕРИМ ДАЛИ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ПИКАЕ КЛЕКНАЛ :))) ... Завършилият моден дизайн в столицата Владун след дългото си следване се завърнал в родното село. Както е редно, родителите организирали малко семейно празненство. - Това е, сине, от ракията, която правихме, когато отиваше да учиш казал бащата и извадил бутилката от шкаф със специалните спиртни запаси. - Оо, тате! Аз ракия не пия. Само безалкохолно, сокчета отвърнал синът. - А това е, сине, вкусен суджук от телето, което се роди, когато... - Оо тате, не, не! прекъснал го синът - Аз месо не ям. Само тортички, пастички. След известно време Владун тръгнал към тоалетната. Бащата взел пушката и тръгнал след него. - Какво си решил да правиш? - пита майката. - Само да го видя да пикае клекнал, ще го застрелям! - отговорил бащата.

"Суджук не ям. Само луканки от еленско месо!" Наздраве!

Умен човек! Да не е луд да яде продукт бъкан с 30 годишно месо и подправки!

боико дебелото каратисче не яде суджук от била, лидл и кауфланд,неговите суджуци са направени по специална рецепта без консеванти,ако си пропуснал случаино

сандвичи не ям,аз ям-между два суджука тъъъъничка филия

...."между два асфалта------тлъъъъстичък суджук........":))))))

Той не яде суджуци защото набляга на тиквите.

Също така трябва да бъде преасфалтиран участъка на АМ Хемус между гр. София и гр. Ботевград

Затова имаш високо кръвно ! Защото набиваш суджуци яко !

Не е от суджука Баце, от преяждането е! Голямо лапане с оня мургавия. Ще ви приседне един ден, ама нейсе!

Аз пък само суджуци ям. На футболисти основно!

Не ядял бил суджук, че за какво ти е тогава? Да не би... ахааа...?

Суджука е телешки г-н Борисов

Борисов: Почувствахме се предадени, след като ЕС не прие Южен поток и той стана Турски поток, но си мълчахме ...... що бе Миме?

Бокоо, яж си суджука, не се бой, кръвното се вдига от многото псри, за които постоянно мислиш

Ейййй голямо писане за суджука падна. Всеки мисли другия за прост и акъл раздава. Ами като сте толкова прости всичките и немое си скриете цървулите що се правите на умници? Интересно ви е за суджука, а? Нещастни селяндури.

АБЕ ПИЧ АЗ МИСЛЯ ЧЕ СИ ЖЕЛЕЗЕН ТИ КРЪВНО ! Е САМО НА ФАСОН ГО ДОКАРВАШ КОЛКОТО ДА ПЛАШИШ ГАРГИТЕ ЗНАЧИ....ММММ ДАА! КРЪВНО! ФАНА СЕ С ТИЯ ЛЪЖЕПАТРИОТИ ЗАРЕЖИ ГИ ОВРЕМЕ. ВИКАЙ МЕСТАН ЗА ОРТАК НАШ КВИ ЕЛЕНСКИ ФИЛЕТА И СУДЖУЦИ ЛАПА ТАМ В ЛУДОГОРИЕТО БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА!Я ПРАТИ КУПОИТЕ ДА ТИ ДОНЕСЕТ ОТ ТЯХ .ТОГАВА КАТО НА МАКРОН И ОТ БАБА ЩЕ ТИ СТАНЕ.СТИГА СИ РЕВАЛ ЗА КЪВ ДА Е СУДЖУК САЙ СВИНСКИТЕ НА ЦВЕТАНОВ ТОЙ Е ДОБРО ПРАСЕ....

А колко струват тези 4 тона суджук.С парите от тях ще си оправиш и кръвно и всичко което те боли.

КОЙ ИЗЯДЕ СУДЖУКА? КОЙ КОЙ /абе да не е Пеевски пак

Никой не те кара да го ядеш. Продавай го.

Когато излезе новината за суджука смятах, че Бойко не е замесен, а някой е искал да му се подмаже. Сега Борисов се издаде сам. След това негово изказване вече съм убеден, че поне част от суджука е бил за него. Става въпрос за суджук от дивечово месо, който е и с ниско съдържание на мазнини, т.е. по презумпция е суджук за хора, които трябва да избягват мазни храни, като Борисов и др. негови колеги. Иначе, дори само цената на килограм /около 11 лева/ е доказателство за корупцията в средите на ГЕРБ. Повечето хора, които си изкарват парите с честен труд плащат по 20-25-30 лева за килограм суджук.

Сам по себе си суджукът НЕ Е забранена храна за хипертоници. Всичко зависи от съдържанието на мазнини и сол. Например кашкавал с 30% мазнини и много сол е вреден, но кашкавал с 10% мазнини и несолен е сравнително безопасен.

Б.Б:...че "асфалтът" се превръща в работно място"..може би е искал да каже в голяма каса,от която се присвояват милиони евро за ГЕРБ и най-вече за висшите хайдуци начело с войводата футболист/тенисист!

кои престъпник си признава престъплението?

Този вид суджук е точно за хора с високо кръвно.

Никога!

Имам ниско крьвно! Дайте ми суджук, иначе ще се самоубия!!!! Хахаха- изсмя се Дявольт и се уригна на судйук!

Организирана престъпна група на посредствени кариеристи, обединени от желание за власт и пари - мафията ГЕРБ! Мравките обслужват Царицата-майка безропотно, защото иначе няма да получат трохите от трапезата на държавата, превърната в тяхна бащиния!

И Да Искаш От Този,нашият суджук,нема да ти дадеме!Имаш високо кръвно!

Хванаха ги по долни гащи опонентите на Бойко? Да бяха казали: - че рекета е за филии с мас; - че рекета е за паржоли за кучето открило поредния труп; - че рекета е за "яловия" полицейски орган; - че рекета е за бедните ... политически ръководители да им поовярва човек.

Ядеш, наглецои то доста, виж се накакво си заприличал, 160 килограмова бъчва!!Знаем и как го ядеш, правят ти го по специална рецепта в Добрич и всяка седмица оня тупан ти го доставя с колата си, а ти го изгони за благодарност от НС!!Мутра си бил,проста и такъв ще си останеш!!!

Че 4 тона никой не очаква да са за ядене. Един бърз експорт навън по 20 евра килото и ето ти 160 000лв от въздуха.

Например към Турция, щом е телешки!?

гс глава затрива китаиска поговорка скромно почна, баничка с кафе 10 евра, и негодуваше от европеиската скапотия! беше само с един манда, а сега са цели три, и не може на герберската лакомия да устои и видяхме, как накрая се насира и размериса

Dа, тои може само да млиже масста от филия, зашумя с харемско старание една bарборина

Тиквата разбира следствието и обвинението като частен негов бизнес. За ''Ало , Ваньо" нямаше следствие и ДАНС, за "Ти си го избра" (реплика на джобния прокурор на Тиквата Коконов) пак нямаше следствие и ДАНС, въпреки че престъпленията са неизмеримо по-големи от рекет за две каруци суджук. Мафиотска му работа...

Вече не само лидера им е професионален рекетьор, ами цялата им мутренско-башибозушка партия са решили да се облагодетелтват за сметка на обикновенните български предприемачи и граждани.

Лъжите и тъпанарските лакърдии на Борисов пак го направиха за смях пред целия народ :))) Тази елементарна частица Борисов вече дори не осъзнава какви ги дрънка.

Лапаш, лапаш суджука, че и луканка мезваш. Виж, кренвирш може да не си ял, освен, ако баща ти не те е плющял възпитателно.

Ти ли не плюшиш суджук, бе, майна? Тези наднормени килограми да не са от зелена салата и кисело мляко :)

Тая шия не е от туршия!

Смях, все едно мисли, че суджука е за него! :-) Истината е, че всеки кандидат депутат на ГЕРБ се финансира сам - т.е. дава "дарение" за ГЕРБ. (Е с нормалното разбиране "да си избие разхода със закони в парламента или просто с някаква държавна поръчка"! ) Е, този е решил да си избие рекета на партията по този начин! Както се казва номера не мина... :-) Ама схемата остава!

И още как ядее. Ама не от тия 4т за шир- потреба вдигащи кръвното, а приготвени по негова специална поръчка. Всяка седмица,скандалният Мартинов го е прекарвал в багажника на колата си. Производителят си призна.

:)))

....:))

Яко ги яде, въпреки кръвното!:))))) МУА ГИ КАТО ПРЕГЛАДНЯЛ ГЕРБЕРАСТ---АСФАЛТ!:)))))))))

Жената в къщи ми се ежи, искала суджук: Погледни,вика ми.Хората изядаха 4 т. Наложи се да обясня,че със суджуци се мези вечер, а сутрин се хапва еленско филе. Обещах и 200 кг на заплата,само мир да има.

Боци, високото кръвно не е от суджуците, а от преяждане и много лапане. Намалете лапането в Цецко и кръвното ще спадне! Озаптете хората си из България, че грабят и малтретират хората така както и турчин не го е правил. 50% от еврофондовете ги откраднахте, а можеше да сме построили вече и Хемус и метрото и какво ли още не! Нямате грам срама!

"Суджука" е дребнотемие!Тъй,като модератора / господ здраве да му дава/ е блокирал темата за паметника пред НДК си позволявам да напочня,че в Нюрнберг /1935г./ , Мюнхен /1937т/ и Люцерн /юни 1939г./ творбите на Ван Гог и Гоген се разпродават на смешни цени."Пиячът на абсент" на Пикасо дори не си намира и купувач.Да ве я и интелектуалците!

Проект за нов паметник пред НДК: "Банкянски увехнал суджук--насред поле с тикви----сочи към светли бъднини! С ръка--в левия джоб!" ...... :))))))

ТОЙ АБСЕНТ И ВОДКА----НЕ ПИЕ, ПРАВОВЕРЕН Е!:))))))

Е това го знаем още от Симитли - суджук не ядеш, само шпеков!

Разбирам Го ... Резилът е Голям. Голям, като "развален Суджук". Те имат Страхотна Воня. И се чуди, какво да рече, че дано тази Воня да престане. Ама няма как това да стане. Че ти нали Пърдиш в тази същата "партия Чуджуци" или смяташ, че някой друг Ви е Срал в неизпраните кюлоти и Така Мирише ... -------------- Не го "Любя", но с насраното си Поведение, Този направо ме обижда .... Нескопосана работа, миризлива, обидна и Просташка ...

Храним се с народната любов! Не със суджуци!