Бойко Борисов отговори на Стоичков с обща снимка

Бойко Борисов разпространи снимка с посвещение от Христо Стоичков като отговор на твърденията на футболиста, че никога не са били близки. По-рано Стоичков обеща да извади компрометиращи данни за лидера на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов отговори на Стоичков с обща снимка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей колко герберска и левскарска злоба има в тоя народ

Що ли липсва и болен на снимката с тях?

Един цървул + един цълвул = два цълвула

каква комплексарщина-Двама големи,ама много големи. едно и едно било равно на две. Боже,колко прости хора има на показ. И това били големите българи. Ама представете си един образован и интелелигентен човек да пише такива "бисери". Просто тези само се излагат,ама колкото могат повече. То кавото сам си направиш никой неможе да ти го направи. Трагедия.

Борисов, но след това се разочаровал! Никога не можеш да го стигнеш, каквото и да правиш!!!

ЕЙ ГОЛЯМ РЕКЕТЬОР Е ТОЗИ БОРИСОВ! КАТО ЗОДИЯ БЛИЗНАК - ЗА НЕГО НЯМА ПРИЯТЕЛИ - ТОЙ ИЗПОЛЗУВА ВСИЧКИ И ПОСЛЕ ГИ ЗАХВЪРЛЯ ! КОЛКОТО И КАКВИТО СНИМКИ ДА ПОСТАВЯ ВЪВ ФЕЙСА СИ - ТО СИ ОСТАВА ПРОСТ ПОЖАРНИКАР - РЕКЕТЬОР-МУТРА! А КОЛКОТО ИЗКАЗВАНЕТО МУ ЗА БОРОВЕЦ - ТОЙ ЗАБРАВИ ЛИ НАВРЕМЕТО КОГАТО БЕШЕ СЕКРЕТАР НА МВР ПРИ ЦАРЯ - КЪДЕ БЕШЕ - ПАК НА БОРОВЕЦ И ТОЙ УЧАСТВУВАШЕ! ТОЗИ МЪРЛЬО МИ ОМРЪЗНА ЗАЕДНО С ЦЕЦО И ТАЗИ НЕКАДЪРНА ЖУРНАЛИСТКА КУЛЕЗИЧ - НА ДВЕ ЕПОХИ МЕТРЕСА - ОТ КИНОЦЕНТЪРА - ДНЕС СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИКАНТКА И ЗАЩИТНИЧКА НА МУТРИ! А М А Н!

ген. Борисов си остава професионален изнудвач. Има снимки за всичките си "приятели". Защо не показа колко сте смешни преди месец? Най-вероятно, защото снимките със Стоичков тогава ти носеха само дивиденти. Това е човека, който стигна до върха и остана само с приятели по интереси за всеки, от които си пази снимка или флашка. Как да не се възхищаваш на подобен стратег?! :)))

Бойко и Стоичков, кама и тиква. Общо - издълбана тиква, български Хелоуин.

Стоичков си мисли, че всички са с плитък мозък като неговия.За много хора в България е известно, че монополът с дървесина се управлява от лицето Емил Димитров, с който Стоичков е в близки отношения.А мозъкът му е плитък, защато не можа да разбере, че освен да рита топка за друго нищо не става.

Sm3hurk0

1+1=2 ..... OK ! 2+2=4, но може и на 3 стига партията да нареди ! Две плюс две е равно на четири, но може и на три, стига партията да нареди !

centsche

Стоичков се врътка както му хареса. Беше с ББ, щом му отърваше. Сега се прави, че не го познава. Народът е казал: Една кучка като развърти задник и разлайва кучетата. Защо не ни остави да гледаме на теб само като на футболист, Стоичков? Сега разлайваш журналистите. На велик ли се правеше? По-добре се сниши и изобщо не се обаждай. Народът и друго е казал: Който се отърка в лайна, отдалече мирише.

ББ беше приятел със Стоичков когате беше силен, сега много "приятели" се отрекоха от него, а това е удар в отзад, любим на КАМАТА.

двама голями, ама наистина голями смешници...

двама голями ама много голями "простаци" за ялост страната ни ври от просцтия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лелеее какво ти е правил тия тонове дървесина. Къща ли си е правил грял ли се е с тях. Малее Ице майка, много ти големо гърлото бе.

Нещастници завистливи!Аз пък съм приятно изненадан от познанията на Стоичков по алгебра.Това е похвално.Човекът показа на всички защо го назначиха за "доктор".

ВЕрно бе, "назначиха" е точната дума! БРАВО гошо, точен си!

Става почти интересно "бочко" прие "хвърлената ръкавица" от "камата", но ще си пати! Силите са изключително изравнени в интелектуално отношение! Може да се стигне и до дузпи! Напомням му старата мъдрост: "Кажи ми кои са приятелите ти, да ти кажа ти кой си." Напомням му още, че и от "баста" всичките му бяха първи дружки! И още нещо: КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТОВА СЕ ОБАДИЛО, бочко!!!

" Двама големи ,много големи " -кретени.

Тази безумна информация предизвиква в пъти най-масово участие от всички форуми в последните дни, а за мен това значи, че щом най-големите простаци в Републиката са най-коментирани, то повечето сме прости кретени, заслужаващи пожизнен премиер Боко, и пожизнен президент Стоичков! Едва тогава ще настъпи радост и удволетворение сред просташката част от народа, която за жалост е гигантската!

Човекът вижда това, което представлява неговото "Аз"!

Ицо Стоичков може да е велик футболист, но да си затваря устата че всяко отваряне е голям смях.

Ще поствя въпросът още по-точно. Върху какво най-често кацат мухите?

Такива са му на Тиквата всички близки и приятели - предатели. От тук възниква един фундаментален въпрос, в такъв случай какъв всъщност е е и самият той?

По реакцията разбирам, че Тиквата се е заобиколил с боклуци, кой от кой по-голям. Само Тиквата блести между тях - свят, кротък, почтен, честен човек!

За всички е ясно,че Стоичков не лъже-той никога не е ходил и в зала ''АРЕНА'',като организатор на едни съмнителни студенти,не е плащал и залата,за да могат тези същите''студенти''да подкрепят Бойко Борисов.Той просто си е прост,не извинете ме ПРОЗ цървул!

че стойчков може ли да пише, написано е сигурно от бареков

Обаче Стойнето е полиглот, а Рапоня една дума не можа да отлепи :)

Сумтаймс люн, сумтаймс уин.

Меко казано-колко нелепа ситуация и срамен факт от съвременната ни дей-ствителност.Отново се раздават шама-ри и разочарования на феновете Стоичкови и да Борисови.Стана ни байгън от внушенията за Бойковата елемента-рност и можем дори да приемем, че това е така.Как обаче да преживеем курвенското поведение на ЗЛАТНИЯ СТИЧКОВ.Отново е хвърлено и заха-пано пробитото ръждясало петаче.СТРУВА ЛИ СИ.Толкова лесно ли се забравят прияятно изживяни мигове...

Двама боклуци другарували,пък после се скарали, драма голяма!

В един римейк на гръцка песен, преди години Ставри Аргиров изпя "щом застанеш ти на върха много те обичат, но изпаднеш ли в беда от теб злобарите се отричат". И нека не се забравя за жлъчните изказвания на Стоичков "Кучето" по адрес на България, след като се провали като треньор на национални отбор! Още повече да не се забравя постъпката на тоя устакяр, когато блъска злобно бременна жена в Испания, наричайки я в същото време"български боклук"! Помияр(да извиняват четириногите приятели), а не Кама!

7927 полицаи са били командировани през последните месеци в София заради протестите, а общите разходи на държавата по охраняването на демонстрациите за периода между 14 юни и 27 ноември е 1 834 243 лв. Поствам това тук за да може повече хора да го прочетат и да не се чудите къде са парите от заемите на бсп.Нищо че не е по-темата.

За човека говорят постъпките му.Когато Борисов беше на власт, помня как Стоичков му се мазнеше и му се пишеше голям приятел.Сега когато нещата се обърнаха е започнал да плюе по-него.Заприличва ми малко на Бареков и на Болен Сидеров.Ей такива хора са ми най- отвратителни и ги наричам отрепки и подлоги. На такива хора никога не може да се разчита, каму ли да ни станат управници.Затова много добре мислете за кого ще гласувате.

Неграмотни селяци са и двамата, но Стойнето поне не се напъва да управлява.

Единия приятел д Пашата и Маргините, другия с братя Илиеви-министър председател и най-известния българин. Баах ти елита! Аз съм тотално ошашавен.

...а Орешарски пръв приятел на Черепа!!!

стойчков лапа да дпс същото като пурата и мършата за да не бъдат насилени по заповед на дпс от цацата

От първия ден правителството започна работа по важните и неотложни мерки за България, като подкрепя всички инициативи, които допринасят за благосъстоянието на гражданите и бизнеса. Ако искаш да изпъкнеш, да ти видят гърдата, да дадеш интервю или просто да те видят на село- излез и протестирай! Докато Бойко и Цецо са в политиката страната ще боледува! Тва е!

Ти боледуваш отдавна, предателю ! Дано си някой загубен неудачник, че ако си успял човек, тежко на родината ни изградила така разсъждаващи поданници.

СЕЛСКИ БЕКОВЕ СИ ГО МЕРЯТ (:

Ако успеем да направим нашите университети привлекателни не само за нас, а и за чужди граждани, това ще бъде много висока оценка добре свършена работа. Предните не успяха, да подкрепим сегашните.

Има изследвания, които показват, че инвестициите в образование са с най-висока възвращаемост, спрямо всички останали инвестиции.

Тези изследвания да си ги заврат, където слънце не огрява ! Пари за образование се възвръщат към този , който ги е дал , ако образованият работи за него , а не за себе си . Как родителите ще си върнат парите, освен чрез гъдела , че децата са им изучени ? Да си виждал крава да бозае от теле ? Парите за образование са последния разход преди да ги загубиш !

Явно за тебе такъв разход не е правен! Ако все пак е направен ще ти кажа, че от написаното от тебе излиза, че разходът е бил ДВОЕН - хем безсмислен по твоята логика, хем не те е образовал!;-)

За да заслужиш уважение са ти необходими понякога години, за да го загубиш, може и минути да ти стигнат.

от човек с такъв правопис като на снимката какво да очакваш - ице срам и позор стана

очите, все едно, че е двойното "е" от едно време:) грешките на Стоичков са простими.

Разбира се, че са простими. Стоичков си изкарваше хляба с краката, а не с главата! Разни министри на културата не знаеха да пишат правилно (Ззззбогом), та какво ли остава за един ритнитопковец. Но ритнитопковецът поне риташе топката отлично, за разлика от министъра на културата, който риташе културата.

Боко е бивш. Цецо е бивш. Дано си останете такива. Червената ракета ви заби и ще продължава да ви забива ас след ас!

Червеният цървул си го заби сам!

Никога не разтървавай биещи се, те обикновено са съмишленици. персийска мъдрост

Възхитителна мъдрост. Браво!! Страхотна е. Ще я запомня

АБЕ ЖУРНАЛИСТИ, НЯМАТЕ ЛИ ЗДРУЖЕНИЕ...НЕ МОЙ СЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ СЕ ОТЧИТА, ДА НЕ СЕ ОБЯСНЯВА, ДА НЕ СЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ...ВСИЧКИ ЛИ ВИ КУПИХА

Гаргамел!!! Колко коментара написа днес? Правя лична статистика. Христо Стоичков и Бойко Борисов нямат нищо общо.

Ей ся ша видите Ицата как ще отговори на Боцата! Ще е нещо от рода на: Бочко, *мамата!

ТОЧНО ТАКА...И ТОВА ЩЕ ТИ Е ЗА ОБЯД

Тоя кафяв мустак... Обядва ли?

Единият, каквото и да си говорим е велик българин, а другият е един селянин от село Бнкя!

И то селянин с насрано ЕГО

Ех Ице, Ицее може да си бил голям футболист, ама си остана малък човек! Разбирам, че искаш да си все с управляващите, ама вече доста се оцапа. И за ветропоказател вече не ставаш. Това, което показа, че винаги мразиш е народа, който викаше за тебе по стадионите

САРАИТЕ В БОЯНА, ТАМ ОТ КЪДЕТО СЕ УПРАВЛЯМА БЪЛГАРИЯ...ТАМ ЖУРНАЛИСТИКАТА Е БЕЗСИЛНА - ИМПОТЕНТНА Е...ТЯ ЧАКА ДА ВИДИ БОКО, ЦВЕТАНОВ, МАЯ, НИКОВ И АЙ НА МИКРОФОНА...МАТЕРИАЛА Е ГОТОВА...ДЕ ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ, ДЕ ПРОТИВ ГЕРБ...ДА ТИЙ СЛАДКО БЪЛГАРСКИ НОРАДИ

Единия приятрел с кюстендилските гангстери братя Илиеви, другия с Маргина и Пашата-най-известния българин и министър-председател.Бааах ти и елита. Аз съм тотално ошашавен!

ВСЕКИ ДЕН НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОСТИТИИ....ТОВА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ПЕЕВСКИ ЛИ СИ...ЗАЛИВАЙ ИНФОРМАЦИОННОТО ПРОСТРОНСТВО С ПОМИЯ... КАКВО КАЗАЛ СТОИЧКОВ, КАКВО КАЗАЛА МАЯ...АЙ КЪТ СТЕ ЕРБАП ПИШЕТЕ ЗА ДОГАН - АМА НЕ ВИ СТИСКА...ЕДНО ИНТЕРВЮ НЕ МОЖЕТЕ МУ ВЗЕМЕТЕ - ЖУРНАЛИСТИ...БЛЯ, БЛЯЯЯЯ

Незабравяите коя БАНКА рекламирах преди време.

ОТКАКТО НЕ Е ФУТБОЛИСТ, СТОИЧКОВ Е ЕДИН БОКЛУК! ДО КАКВОТО СЕ ДОКОСНЕ ГО ОСИР.А.

Неразбирам за каво му е на Стойчков да занимава с политици. Нали всички големи спортисти имат кинти останете си със славата и хубави спомени,който хората имат за вас каква е тая жажда за пари власт бе мамка му

Именно за пари става дума;о) Но бившата кама се е овъртолил в едни дървесни мафии барабар с Емо Фаса и Миро Мършата и това налага сега да вика УУУ! по ББ;о)

Сега вече се налага, март месец тримата му организираха студенти, другари бяха!