Борисов: България ще стане конкурент в добива и износ на газ

Добиването на нефт и газ от Черно море е приоритет за страната ни, България не само ще добива, но и ще изнася газ, ставаме конкурент, заяви премиерът Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България ще стане конкурент в добива и износ на газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земетресенията, причинени от практиките по извличане на петрол и газ, заплашват седем милиона жители в централната част на САЩ.

Ебати колко продажни руски гниди има в България.Ще умрат от злоба ако България се отскубне от мъртвата им хватка и престанат да я обезкървяват. Жалки продажници!

Интересно ми е КОЙ ще добив газ и за КОЛКО ще ни го продава! А за комисионните не трябва да се говори!

Ние Българите ще си берем гайлето!Вие путопроститутите си берете вашето,че като гледам всички искат да се откачат от вас!

ти можеш да ми береш само макарите....

"Той подчерта, че е имало под 1% усвояемост на европейски фондове, а сега достигат почти 100%.Всички тези пари са влезнали в българските общини, инфраструктура и бизнес." Нека се опитам да позная от първи път. 1% от усвоените еврофондове са влезли в българската инфраструктура. 49% са влезли в българските общини, по-точно - в тайните банкови сметки на ГЕРБерските общинари. 50 % са влезли в българския бизнес, по-точно - в бизнеса, контролиран пряко или косвено от премиера Борисов. От друга страна, 50 % от цялата сума през трите посочени канала е влязла в личните сметки на същия този Борисов...

Боко, тъпа мутро, стига разправя приказки, за безценица ще дадеш на свои фирми добива. Другата алтернатива е да раздаваш на народа фасул всеки ден и пак ще има добив на газ.

Бойко рано е още сме март месец. Ей ся кат стане 1-ви април пускай шеги колкото щеш. На 1-ви април може да съобщиш че си и родил близнаци и си ги кръстил Давуд и Ердоган. Не сме толкова глупави. Дадено е правото да дупче частна фирма и тя си е платила да получи това право. Закона който вие от ГРОБ променихте дава правото на онкривателя да продължи да добива. България няма да добива газ и нефт. А частниците западняците на които ти си слуга тук!

Дами и господа, честит Ви 1-ви април.

Руските боклуци полудяха :) Направо се пеняват при мисълта, че България може да започне да добива свой газ. Русопоклонниците винаги са мразили България и успехите й. Лостът за политически манипулации на мацква ще бъде скършен, голям брой руски тролове, които се издържат от пропаганда, ще останат без заРплати. Тежки времена пред руските гниди.

Много си тъп на 15:05.Чудно е ,че не можеш да го разбереш.Взимай си редовно лекарствата,които мама ще ти дава по предписание на доктора.След като се евентуално излекуваш ще разбереш ,че има мнения различно от твоето и за коментарии по форумите нито г-нПутин ,нито и г-н Обама и нито г-жа Меркел дават евра,рубли или долари.Слушкай доктора.Лекувай се .

НО НЯМА СИГУРНОСТ , СЛАБ 2 ЗА ТОВА !!!

Бай Тошо ела си прибери версиите

Така викаха и като почнахме да добиваме злато, а накрая се оказа че държавата взима 0.005% от декларираният добив. Около милион на година цирк...

Идиот! Ама на наш гръб!

Носим газ в туби, бутилки, торби...

Каквото е обещал и казал Бойко Борисов е станало и е факт.При управлението на ГЕРБ страната дръпна нагоре в икономически и политически аспект.Пътища,мостове,метро,сгради, вървим към енергийна независимост /която докарва русофилите да епилиптичен припадък /,ускорено усвояване на еврофондове,макар и трудна но ставаща съдебна реформа ,връщане на царските имоти на държавата и т.н.Истината е такава ,разбира се има още много да се прави,но не е лесно,защото съпротивата на незаконно забогателите грабители е яростна и "прът в колелото на прогреса".

? Ама ти сериозно ли ?

Абе аз също погледнах календара но не, не е още първи април, пък човекът се шегува. Само че то е за плач не за смях.

По времето на ГРОБ1, а сега и на ГРОБ2 държавата ни затъна в дупка от която няма да излезем. Дупка от задлъжнялост равна на над 20 милиарда. Хаха магистрали дет на 3 месец се разпадат. Метро дето и то се разпада. Убийства грабежи, заплатите седят на едно исъщо място. Поскъпването е факт, здравеопазването е хахаха. ДА БРОЯ ЛИ ОЩЕ БЕ ГУРЛьо?

А дори не е първи април.

Този човек на снимката в коя държава живее ? Искам и аз да отида да живея там....

антидепресанти е в момента? Въобще тия дето го лекуват правят ли си сметка как подобни медикаменти се отразяват на психиката му?

Един момент, Правителството ще дари разликата от еди какво си, за училището в Карнобат,. Да , добре, разбирам че образованието е приоритет, но ...............Кой ще разследва причините за пожара, кой ще анализира и установи защо това се е случили, къде е отговорността, ами ако утре пак се запали .....пак ли ще даряваме, аааааааааааа не, не съм съгласен от моя джоб и на ЕС някой да харчи ей така, Предлагам да се установи виновника и той да извърши същия ремонт, за своя сметка! Нищо чудно, това да се окаже, говоря примерно - фирмата изпълнител........Друг който би имал интерес е някой двойкаджия, но това е по-малко вероятна версия....

Няма що!Сякаш слушам обещания от комуно конгрес на говедото Живков,само ,че тоя път ще бъде"-пред нас са блеснали житата,окъпани от газ и неф"и ний вървим,вървим нататък,де няма край-към сияйните хоризонти на комуниЗЪМА!Ох,Бойко,ох,Тодоре-дърто магаре!

Смайващо, на този исторически фон, е щението на ГЕРБ да възстанови начина на управление на БКП на Тодор Живков. В страната от доста време, например, де факто действа Член 1 от Живковската конституция. Всяко решение във всяка държавна институция на всяко ниво се взема под контрола на местните и централни партийни лидери на ГЕРБ. Неизбежно онези групи, които ГЕРБ дефинира като свои врагове са същите, които БКП дефинираше като свои: американците (плащащи на всички опоненти на режима); местните американски агенти (наричани от ГЕРБ, както и от Орешарски преди тях соросоиди); природозащитните (с БКП-етикет неформали, но според сегашния режим зелени олигарси); граждани, отстояващи права и свободи (провокатори, според БКП и метежници, клатещи държавата според сегашния режим).

" ... България не само ще добива, но и ще изнася газ ... " Грешиш, Бойко, грешиш! Shell, ще добива, изнася и НИ ПРОДАВА нашата газ. И разходите ще са "големи" и печалба "няма" да има, а парите ще потъват ли, потъват ... в Черно море.

ТОЙ НЕ Е ДОБРЕ ОЩЕ ОТ ДЕТЕ...

Къде е прочутата "Протестна Мрежа", която бди за демокрацията и нейните принципи, как се спазват от Правителствата! Къде са лайнометите Цонева, Генов и другите звезди на "Протестна Мрежа"? Защо не питат за това как и кой диктува у нас, за какво и кой да става концесионер! Концесионерството е другото име на нео-колониализма! Командва се централно, май! И не само "май".

А дано , ама надали!

а в другия вестник явно много по-компетентен бг политик нарича изказването на Борисов "добро начало за един НАУЧНО-ФАНТАСТИЧЕН РОМАН" хаха Боко, проучи фактите преди да почнеш да бълваш глупости. За смях си дори на свои колеги

ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ГАЗ ИМА В НАШИЯ БЛОК ДАЖЕ ДАЛИ ИМА А ББ НИ УРЕДИ С ДОБИВ И ЗА ИЗНОС СРАМНО Е ЕДИН ПРЕМИЕР ДА КАЗВА /ЗАПОЧВАМЕ ДА ДУПЧИМ / ТОЛКО ЛИ Е ПРОСТ ЧЕ НА ТАЗИ ДЕЙНОСТ СЕ КАЗВА ПРОУЧВАТЕЛНО СОДИРАНЕ ДО ДОБИВ Е МНОГО ДАЛЕЧЕ И ТОЙ ЛЪЖЕ ЧЕ РУМЪНЦИТЕ ВЕЧЕ ДОБИВАТ ТОВА СА ДЪЛБОКИ ВОДИ ИНВЕСТИЦИИТЕ ГОЛЕМИ И РИСКОВИ НЕКА КАЖЕ КОЛКО Е НАШИЯ ДЯЛ ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН ДОБИВ КОНЦЕСИОНЕРИТЕ ИДВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ А НЕ ДА ПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ КОНКУРЕНТ СРАМ МЕ Е ЧЕ ИМАМЕ ТАКЪВ ПЪРВИ МИНИСТЪР НАГЛОСТ ПРОСТОТИИ И ЛЪЖИ СА В НЕГОВАТА ПРИРОДА

На монопола на Газпутинпром се слага некролог!

колкото златото което е наш природен ресурс,си е наше, толкова и газа и нефта ще бъдат наши,добива пак ще е от световни концерни а за България мижава концесия.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

ревете ли русоюбци ? ревете си , душици продажни ! русолюбците си реват , сондажът си върви , както е казал народът !

Борисов, КОЙ сондира в Черно море?? КОЙ ще печели от ЕВЕНТУАЛНО намерения газ?? На кого ПРОДАДЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ??

как кой ? ми роснефт и газпром разбира се !

ако така мислиш, нещо си скаран с логиката упражнявай си мозъка по-често и може и да се оправиш

Щом е казал Бойко значи ще стане!И от ЕС ще ни подкрепят щом става дума за независимост от Русия и просперитет за България!Така,че за руските тролове се очетава голям пореден провал!

И....като се събуди чаршафа увит на топка ,нали.....

Борисов на 26.03.2016, си признава, отново пред камерите, че фактически партия ГЕРБ е чужд проект, финансиран ежемесечно от чуждестранна фондация вече 10 години от Германия. Какво чуваме във видеото: "Много, много преди ние да се формираме, като партия в Германия бяха преценили, че България има нужда от такава дясно-центристка партия... И затова си харчат парите вече сигурно 9 години!"* Бойко Борисов, 26.03.2016. г.

Рибата още в морето, ББ сложил тигана. Да беше прочел поне някоя научно - популярна книжка по въпроса!

Типично в Наш стил , започваме да добиваме, продаваме и печелим от продажбата на така наречения "Наш" газ.Добре е в тази ситуация да се обясни първо на Премиера, второ на Народа , КОЙ ше обслужва и добива природните изкопаеми на Нашата Територия и най вече КАКЪВ Е МЕХАНИЗМА БЪЛГАРИЯ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА?

България ще спечели толкова колкото и от другите дадени концесии - злато, цветни метали , вода, електропреносни дружества и т.н. и т.н. Ако някой си мисли, че тези фирми са дошли тук, за да ни помагат и ги интересува дали БГ ще печели трябва да се събуди. Ако няма сериозна полза за България няма защо да поемаме рискове за замърсяване, а печалбите да ги отнасятр други. В бизнеса няма приятели има само интереси.

Концесиите са законна форма на колонизация на набелязани страни, не тотално от една страна, а по Отрасли! Решенията се вземат на Уол стрийт, съгласувано с Лондонското сити, кои, къде да са концесионери!

симо

,,КОГАТО ПАДНЕМ ОТ ВЛАСТ,,......Разбира се,че ще паднете,след всичките простотии които сътворихте.

Когато човек е тъп, то е за цял живот!

Гладна кокошка просо (нефт и газ)сънува!

Ако се осъществи добив на газ на Българска територия, то, той ще се извършва от концесионери! Не за друго, а защото на България западните банаки не отпускат кредити за големи икономически проекти. Такива трябва да се възлагат само на западни концесионери, които да ни смъкват по пет кожи, продавайки ни продукта добиван на наша територия от тях, както изнасяйки срещу нищожна концесионна такса богатствата ни! Виж до сега раздадените концесии и приходите от тях и какво се изнася от тях, го вижте отделно! Никой не казва на народа, че концесиите са новото има на колониализма! Да не би, Платформите на ШЕЛ край бреговете на Нигерия да продават нефта, които добиват за да пълнят хазната на Нигерия! Ха! Ха! Ха! Толкова и България ще получи от Концесионера ШЕЛ! Колкото получаваме от износа на злато от България добиван от Канадските концесионери! Данните не се публикуват в пари, а само в проценти, защото да убийствено срамни за нас!

Раположил се удобно пред микрофоните, бате Бойко прави това, което умее най-добре - да разтега локуми. Само липсва Настрадин Ходжа, да има с кого да се надлъгва!

Този човек за коя държава говори?! Освен това, явно по целесъобразност, редакторът е отрязал част от думите на многоуважаемия премиер. Ето оригиналното изказване: "България не само ще добива, но и ще изнася газ, а парите, както винаги, ще прибираме ние, бандитите." Край на цитата.

Плаща ли си ББ за тези безпочвени ПР статии, дето се пишат в изобилие за неговите грандиозни успехи - нещо, което е без никаква връзка с действителността. Доскуча ни адски от безсмислие, леещо се наоколо ни.

Б.Борисов наследи държавата в започналата световна криза след управлението на С.Станишев. Финансовия стабилитет на държавата е дело на няколко финансови министри - от Велчев до Дянков. Но ТРАГЕДИЯТА, че ни управляват БЕЛИ ЯКИЧКИ, партийни функционери, нямащи нищо общо с реалния бизнес, икономика и производство, вече десетилетия, не спаси България от световната криза. А можеше. Станишев бялата якичка, вероятно зле консултиран от съветниците си, довел българския живот до ПИК-а през 2005-2008г., съвпадащ със световен пик, първо реши да спасява бюджета като изпрати данъчни инспектори в строителните фирими да ги глобят от 400хил до няколко милиона /по слуховете за забогателите строители, които са няколко на брой, получили по 50 хил. м2 РЗП с държавни далавери/. С това остави влаковата композиция на бг-икономиката без локомотив. От там скочиха алчните банки и малоумните частни съдебни изпълнители. Вместо да предоговорят инвестиционните кредити с фирмите и да запазят оборотите си и способността на обикновения кредитоискател по жилищни и потребителски кредити. Така банките загубиха от неспособност да познават двигателите на икономическия живот и фалираха поделия икономически живот в България, който им наливаше капитали на неимоверно високи лихви - ние бедните българи и предприемачи.

Още след 1990 г. канадски сонди дупчиха в черно море, но всичко беше до там. Така че Бойко да види архивите и тогава да говори. Този газ да не би да се появи след като ГЕРБ дойде на власт.

Не А , а Ъ.

Борисов Златоуст! Епа очевидо ние сме най-добре в целия свят според словата на Борисов! Давай Борисов, ти можеш още! Приказвай! Ти си на кон!

След изказването на Б.Б. акциите на Газпром са се сгромолясали. Сега е момента да купуваме акции на Газпром!!! След 1 година тези акции ще се поскъпнат многократно и така ние ще бъдем милиардери! Благодаря ти Б.Б. от Б.!!!

Ще ще ще! Кога, какви количества, каква цена за БГ. каква ползата за БГ, че някой ще изнася наш газ, ако изобщо го има, че да не стане като със злтото.

Вервам на Бойко Борисов,защото комуниста не лъже,а само манипулира за рейтинг.Много нефт и много газ има под бетонираното ни Черноморие.България ще стане Саудитска арабия или Кувейт на Балканите.