Борисов: Джентълмен съм, няма да отговарям на дамата Нинова

ГЕРБ покани БСП на дебат по темата за НАТО-вското присъствие в Черно море. От Нова Република ги заподозряха, че изглаждат различия за бъдеща коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Джентълмен съм, няма да отговарям на дамата Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така Бойко, свраката си е сврака, не и обръщай внимание, няма да се възпита...

все тая все същата вода те ı дир а са комунисти се правят на зелени бай ганйовци еха тъпандури обраха народа

Джентълмен/тиква/ който един мандат неможе да изкара!

Не изкара щото не е комунде и си подава оставката както и трябва

НИЩО НЕ ЧУВАМ ЗА РЕФЕРЕНДУМА? ще гласувам за този, който вземе отношение по въпроса с волята на НАРОДА..

ТИЯ ЛИ НИ ИМАТ ЗА ТАКИВА? И двамата са се пръкнали от едно котило-вишето обкръжение на тато : Едната му подпирала мъдите,дръгия му слагал вратовръзката-СЕГА СЕ ОБИЖДАТ НА КОМУНИСТ!

кратунко е пич...

Рапоня от Ипоня бил "жентълман" :)

За какво е тази врява?Е как няма армията да прави учения,нали за това е армия и особено съвместни,да се види какви са й възможностите !Това е много важно!А щом Нинова толкова се безпокои какво ще каже Путин за нашите тренировки ,ами да го успокои,да му каже да свиква!Вярвам да е доволен че армията ни се развива!

Пръкнала се селендуро-комунистическа тиква /да пукне дано/,а се прави на джентълмен!Баща му,се заканваше на младите инженери в Кремикоци ,че ще ги изпрати на Слънчев бряг, но край Ловеч.

Ама ти ако си истински джентълмен ще отговориш на дамата Нинова,но нали си селянин не знаеш как да го направиш и какво да отговориш.

ГЪЛЪБИНА МЕТОДИЕВА БОРИСОВА !:)))) .... професия-евромасажистка! ..еФтина:)))

Вай, Бойко ханъм, вай, гьотверен мой, кога реши джентълмент да ставаш?

като ги слушам то Борисов и Нинова и двамата са за изритване от парламента освен да си игрят на лафчета нищто умно не съм чул от тях.да не говорим че като ги изберат пак същтото.Аз вече се моля да не става по лошо в България.то се видя че нищто не правят но поне да не стане полошо

На небосклона се появиха дженталмени, дами, фързт лейдита... Че то тогава Р.Овч. сигурно е лорд, Цв. Цветанов - граф, Кунева - баронеса, Кънев - виконт, Ерменков трябва да е дук и т.н. Симеонов го виждам като кавхан, Каракачанов ичургубоил, а Сидеров определено е ибрик. Затруднявам се да определя титлите в ДПС. Там сигурно си имаме везири, емири, паши, каймакани и прочие ефендита. Няма страшно българи. Вече си имаме аристокрация. И тя е на нивото на ЕС. Е, ако не се броят байганювското им мислене и разбира се дисаги с туй-онуй вътре...

Както си тъгъл и ако продължиш така на изборите ГЕРБ+ПФ да имат и 2 или 3 % над БСП. тебе. Стига ти толкова подсказва не. Влезе гол и без пари . Излез гол раздай пари на бедните и справедливост на честните. Това се иска , това е цената и ще управляваш сам и без патерици.

Джеймс ПЪрдю и Боко Тиквата-тая снимка е за "Оскар":))

Тоя става все по-дебел. Дали е от много ядене?

си хапни пържен скорпион и малко паяци като Джолито, за да си интересен на публиката!

мъжкарчето, дето напоследък хем насрано, хем засмян6о се прави на Дженьълмен ама не е...той е Жентълмен и в кенефите ходи дето пиже "Ж" - жентълмени)))) другото "М" - за него значи мадами ....кофти, че няма съкращение "Б"- бухалки - единственото друго от което разбира....

Ако ставаше с плюене на Позитано 20 щеше да има язовир от плюнки!А Радан щеше да е главният"хидро"-плювач на републиката!

Седянката да свършва,както и популизма!Чакаме решения от кандидат депутатите за излизане от икономическата криза,доходите ,борбата с корупцията,ликвидиране на олигархичния модел и зависимостите и куп други проблеми,отнасяйте се умно и отговорно,защото не сте на селския мегдан,а в предизборна кампания!

Боко един мандат не можа да изкара - обаче акъл да дава няма равен.

Радан, колко мандата изкара че говори, като първа истанция на истината!!! И каква е тази истина! дето само той я разбира?

Изглежда, че Боко вече страда и от раздвоение на личността - веднъж я нарича "госпожа лъжа", сега, обаче бил джентълмен?? Да се чудиш, той ли е, не е ли той?

Тиквата говори това, което звездите му говорят. :)))

Тиква и звезди, все едно свиня и кладенчова вода?? Ти пък откъде се изцепи с тая милиционерска асоциация??? Ами тиква най отива на свиня, бе мильо?

четеики заглавието се сещам, че - всички дами са жени, но не всички жени са дами.

Тоя Борисов ще ни умори , ако не от глад от смях !!!Бил джентълмен ???Хайде бре ?Кога стана от балканския Бай Ганьо , от десния Бай Хой , че направо на джентълмен ! Я се скрий бе Борисов, то нищо не става само с приказки и лъжи!Божееее....

Бочко, гъска фазан не става!

Махленските сценарии да приключват по бързо!Не ангажирайте вниманието си със изтъркани щаблони,ами представете това което е нужно за хората,ако можете изобщо,защото цяла кампания с плюнки не е национално отговорно в този момент!

Джентълмените станаха вече двамина. Евгени Минчев и Боко. Такива най-много ги обичам.

А, тя ако реши да ти се-е в устата пак ли ще си джентълмен?

"И няма да отговарям на тази дама,защото съм джентълмен"Този човек изумява с простотията си.Боко,вземи речника и провери какво означава думата джентълмен!Първата ни дама не иска да е първа дама,нито фърст лейди,този пък не иска да отговаря на дамите?!Какво става в БГ политика?Разменят си популярни реплики,за да им обърнат внимание!?

Бухахахахахахахахххххххх,изсмя се графът на развален испански.....

обича да кльопа филии намазани със свинска мас...

Боко Хъба се превъплати от тиква в джентълмен...

Шоп - герой на Ал.Константинов - мутра - джентълмен

Сашо недей да шпионираш през интернет! Сашо!

Учения в Черно море ще има!Друго?аЗатваряме страницата защото омръзна да ни занимавате с глупости!Това предизборна кампания ли е или умишлено създаване на хаос за да не се избере парламент или да си играем на червени и зелени,това време свърши!Къде ви са програмите,платформите,какви са тези елиментаризми,след като имаме толкова много вътрешни проблеми за решаване,икономика,демографска криза,социална и пенсионна реформа,заетост!Къде ви е отговорността пред народа който ще ви избира?Цирка да приключва!

момче, тук става въпрос за наглите лъжи на Тиквата и как прехвърля от болната си глава мръсотията върху други, за да изчисти тиквата си от присъщата и мръсотия.

Не бих дебатирал дори марката тоалетна хартия, която ползвам, с този Мутренски дебил!

ти си една най-проста тиква, а нинова е тотален червен боклук!

НАТО казват, че нямало да нападат Русия. По същия начин лъжеше навремето и Адолф Хитлер, че нямало да напада Съветския съюз.

И защо НАТО да я напада,и къде правиш паралел със Хитлер,съюзника на Сталин дето си поделиха Полша!Ако Русия не беше извършила военна окупация или отнемане на територии по военен път ,а не по нормалния начин и не със "зелени човечета" и нарушила мира в Европа,нищо подобно на сегашното положение нямаше да се случи! И освен това се видя че руската армия е много добре тренирана и въоръжена,особено сцециалните части,докато украинската неподготвена. Нашата армия също трябва да бъде поне на добро ниво!

Абе, май забрави да споменеш нещо за Косово.

Абе, човек, държавата е в ръцете на дименцирали пенсионери! Герджиков, Радев.... Ужас! Е, оказа се няма място в старческия дом- България за млади, нахъсани, практични и родолюбиви Българи в младежка и средна възраст. Това е ужасно! Помоооощщ..... Помоооощщщ... Помоооощщ....

А представяш ли си какво ще стане, когато властта попадне в ръцете на ЦИМЕНТИРАНИ посерковци като теб? Това е кошмарно. Помоооощ, спасяват ни ЦИМЕНТИРАНИ посерковци.

Борисов май се превръща в "журналистическа кула" за запълване на неуплатненото и неплатено "журналистическо" работното време

Борисов, жалък си и каруцарският ти Банкянски език е познат и на твойте и на чуждите.Затова не прехвърляй твойте недъзи на други.Даже Караянчева и Деси Поетеса се опитват да копират твойта наглост в говоренето и просташко държание,но не им се получава .Когато Бойко имаш цип на устата печелиш.Когато говориш личи ти ниският интелектуален потенциал и губиш.

БОЙКООО, БОЙКО !!! ТИ НА ТОВА ДОБИЧЕ ДАМА ЛИ И ВИКАШ !!! ТАЗИ БЕЗСКРУПОЛНА ЛЪЖКИНЯ, КРАДЛА, С ЕЗИК НА ДЪРТА ЦИГАНКА, НЕ ОБИЖДАШ ЛИ ИСТИНСКИТЕ ДАМИ !!! ТАЗИ ЗА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ВЛАСТА, Е ГОТОВА КАТО ТАСМАНИИСКИЯ ДЯВОЛ, ДА ИЗЯДЕ ВЪТРЕШНОСТИТЕ НА МЪРША И ДА МУ ЛЕГНЕ В СТОМАХА, А ТИ ДАМА !!! СМРАД, КАКВА ДАМА Е ТОВА !!!!

Наборе не си 41 , а 14! И не бъди папагал!

Ако си НАБОР 41 76 годишен ,явно страдаш от старческа деменсия и спокойно си пиши глупостите.Няма полза да те коментираме,защото състоянието ти е трагично и не подлежи на лечение.