Виктор Орбан в София: Европейците са застрашени

Европейците са застрашени. Миграционният проблем е въпрос на обществена сигурност, заяви унгарският премиер Виктор Орбан на пресконференция в София.

Обратно в новината

Коментари - Виктор Орбан в София: Европейците са застрашени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е и България да се присъедини към вишеградската четворка.Да застане на същите позиции...

Заплахите са, тези двама Виктор Орбан- за Европа а за Българите- Генерала с два мандака- Строителя който Най-мнного усвоява а народа едва преживява Сега и Простите разбраха че всичкото което усвоява първо през Хъба му минава Дойде време, всеки да става че резачката- Деси Танасова ще бръмчи и ще го обяснява! Господ здраве да й дава а на нас сила, да търпиме гаврата

ДА ВЗЕМАТ ДА СЛОЖАТ ГЕРБ НА ЗНАМЕТО НИ. ТАКА МИ ИЗГЛЕЖДА КАТО ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ БЕЗ ПЕЧАТ. ТОВА ПЪРВО. И ВТОРО. КАТО СИ КУПИШ ДОРИ И ДЕКАР МЯСТО, СИ КУПУВАШ И ОГРАДА.

Не просто зaтвaряне нa грaниците,a Берлинскa стенa ( извинете техническо съоръжение) и дa се стреля нa месо по всеки нелегaл,който се опитвa дa я мине ! Депортирaне обрaтно нa 100% от емигрaнтите ! Зaбрaнa нa ислямa със зaкон,кaкто е в Япония !

и толкова мини обезвреждаме(как беше-отилизирааме и толкова мини отолизираме - сапьорите да покопаят малко на границата.тва е умишлено преселение!това е тактика!терористите не влизат с мигрантитете,те са им спящ потенциал.фрау кмет не може да искате дамите от кьолн да се съобразяват с амджуките!те трябва да зачитат вашите правила!утре ще ги посъветвате да носят фередже защото те не са виждали жена!МАНАФИ!!!!!!!

Европa трябвa дa осъзнaе следното : 1 Еврогейските ценности сa вредни,сaтaнински и трябвa дa бъдaт зaбрaнени със зaкон 2.Не Русия,a СAЩ сa врaгa нa ЕС,a СAЩ 3.СAЩ стоят зaд бежaнскaтa кризa,тя е дело нa ЦРУ и цели дa съсипе ЕС.

А ти е добре да се осъзнаеш преди Европа

Какъвто и да е Борисов не може да му се отрекат успехите и с престъпността и с контрабандата. Мнението ми за него е неутрално, но все повече започва да ме печели като избирател. А и истината е, че има много врагове, но толкова много западни лидери, които го хвалят, няма как да бъдат излъгани, ако наистина няма положителни резултати. Поздрави!

Колкото и да е черен тиквоча не може да се отрече,че при неговото царуване все пак се залавят контрабанди и доста черноборсадвижски далавери!Докато при гея и другата сволач нищо дори не се и чува.Поставям бб пред всички останали въпреки че никога не съм гласувал за него,а само за Волен Сидеров!

Това е поредният лидер, който хвали Бойко. Не може да му се отрече на Борисов, че го признават от Запад. Лошото е, че тука с разни мушмороци като Реформаторския блок трябва да си пилеем енергията, докато се карат помежду си кой да е образователен министър...

От Юг и Изток е Падишахът и Ислямът - в разновидности!? И пак от Изток - ръшите! Бе , айде да се гушкаме с Исляма! Защо не?

може,може да се гушкаме с ислямистките,вай вай вай!

Cега, вече разбирам!!! ;)) 3а това, събориха берлинската стена, за да направят по голяма и заградят цяла Eвропа!! Tоест,... Oсъзнато безумие,... че без стена,.. Hе Mоже!! ;))

Не може, важното е само кой е зад нея

Сега като ти дойдат десетина милиона мангала да ги храниш ще разбереш какво е безумие. :) Либералите разбират истината само по трудния начим.

Айде стига толко цигани!

КУХ СИ, ТА ДРЪНКАШ! мМА ТИ И ЗНАМЕТО ЛИ НЕ СИ ЗНАЕШ,ВЕ? уЧИ СЕ В 1- ВИ КЛАС! АААА, ЗАБРАВИХ, УЧЕНЕТО НЕ ТИ Е СИЛА, ТИ СИ КАРАТИСТ. ЗА ТВА ГО СЛОЖИ ОНЯ ПОТУРНАК ЗА МИНИСТЪР, ДА МИ ГОВОРИ ЗА ТУРСКО СЪЖИТЕЛСТВО!

искаме Орбан да дойде да ни управлява,а не предателите наши

С две думи, корабът потъва, вода ще има за всички давещи се

Еех де късмет.

Целта на САЩ е демонтажът на Еврозоната, в резултат на което доларът трябва да си върне позицията на единствената световна резервна валута. Това означава, че опасностите за Европа рязко ще нарастват през близките месеци.Всичко е на максимум война на всички срещу всички, глад, истерия, война Притокът на бежанци в Европа се превърна в река.Защо в САЩ не приемат бежанците? Горбачов-злодеят на 20 век има своя достоен наследник в СЪРЕВНОВАНИЕТО ЗЛОДЕИ НА 21 ВЕК-МЕРКЕЛ ! ТЯ Е ТАЗИ,КОЯТО ЩЕ РАЗСИПЕ ТОТАЛНО НЕ САМО ГЕРМАНИЯ,НО И ЕС... !

Струват ми се германците доста търпеливи щом не я "уметоха" тази-горе споменатата досега ! Що за мазохизъм е това ?! МЕРКЕЛ ВЪРНА 95% ОТ УКРАИНЦИТЕ,ОБРАТНО,ВЪПРЕКИ ВОЙНАТА ТАМ,НО ПРИЕ 1 000 000 ДРУГОВЕРЦИ,ЗА ДА ГИ "ИНТЕГРИРА" В ГЕРМАНИЯ ?! ТЯ-ДЕМОКРАЦИЯТА- НЕ Е ШОКОЛАД,ЗА ДА ХРАНИШ ДРУГИТЕ С НЕГО ...!!!

кажи ми аверче каква е ролята на русия?путин се оттегля с милиардчето $ и се започва

Не е най голямият проблем, че Бойко е неадекватен на случващите се събиятия и само се ослушва, какво ще му наредят ония нещастници от Брюксел. По толям проблем е, че той си избира помощници и съветници, който още по не са в час и за това са послушни. Колко коментара само прочетох до сега, от рода на-кога ще се появи българският Орбан. Ами той няма да се появи никога, защото българите не са като унгарците и за това имаме такива управници, каквито заслужаваме.

Брей, как така Боко се изпусна да каже за затваряне на границите?! Утре като му скръцнат шефовете със зъби и друга песен ще запее... жалко. Границите трябваше много отдавна да са затворени вече.

Ей тва е ...най-чистите арийци в Европа....БългАРИЯ, УнгАРИЯ. Братчеди от далечна Персия.

Не знам защо е тоя минус ...:)) Моля за пояснение!

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПИШЕШ НЯКОИ СА ВИНАГИ ПРОТИВ.НЕ ГИ МИСЛИ.

откакто Борисов е във властта,още от първия му кабинет..ни държи на нокти първо с Дянков,после без Дянков.. с този втория кабинет изби рибата... Няма грам спокойствие у хората...

Мнооого е дисциплиниран (послушен) Борисов! На негово място Орбан отдавна да е вдигнал стената по границата. Пък, който иска да дойде от ЕС да я бутне! Ще го съди за вандализъм.

Не мога да не отбележа, че Боко все по-трудно влиза в кадър. Както е тръгнало скоро въобще няма да го виждаме ... егаси рахата!

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПАМПЕРС В ДЖОБА.ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ИМ ПОТРЯБВА

От Космоса дори се вижда разликата в класите между Орбан и наш Боко.

Дай на Орбан едни 7.2 милиона българи за електорат и ще видите и как се губи класа за миг.

Мъченик Борисов, мъченик!;о)

Да ти кажа, няма голяма разлика освен тая, че съюзниците на Орбан йобик мачкат циганите. Затова, само 20% от новородините в Унгария са цигани, а не ок. 50% както е в България и Румъния. Това означава, че след 20 години в Великоциганския халифат по Дунава, най-многобройъното малцинство ще са унгарците ... и ще омат огради по своите последни села

Тук, в България, не знам каква е културата, но в Унгария от тригодишни ни учат, че ако някой прави нещо лошо на някое момиче, момичето трябва да е защитено. Затова миграционният въпрос е въпрос на обществена сигурност", каза Виктор Орбан.

pompai

Borisov ,az iskam da sam Ungarec ,towa te pretisnqwa a ne Peevski i Cacarov :)))

Орбан е най-големият ПИЧ!!! Хич не им цепи басмата на онези розовите...

Не съм фен на ББ. Мисълта му е слабовата, рошава и много изменчива. Независимо от това напоследък му съчувствам във връзка с мигрантите. Изглежда загрижен и дори изплашен, а то положението наистина е за уплаха. По-европейците си трайкат и гледат да прехвърлят топката на предните постове. Съветват периферията, непрекъснато се съвещават, планират, вземат велики решения, но не дават свои хора за границата, не дават техника, материали, не искат да бръкнат в своя джоб, а предлагат кредити. Така не става. Прав е ББ да иска затваряне на външната граница на ЕС, но трябва и да продължи. Да заяви, трябва да се извърши от всички, не само от граничните държави. Да настоява за пълно, всестранно и незабавно ангажиране на по-европейците с достатъчно свои хора и много материални и финансови средства за спиране на инвазията. Да им покаже, ако ще и образно, че празна раница не пази граница. Бива го в този жанр. Хайде, кажи им го, господин Борисов! Ако откажат, пропускай "бежанците" и се прави на умряла лисица както Гърция. Не могат да ни изгонят от съюза, трябваме им. И още нещо. Сега е времето да им покажем кон боб яде ли. Искай всичко - Шенген, Южен поток, хъбове и интерконектори, безлихвени кредити, ЕС фондове, безплатни бойни самолети и т.н. Ще ти бъде дадено.

Прав сте. Но ... до вчера ББ се класяше на Меркел и му е трудно да вземе завоя, ако изобщо успее. Зад него вече няма никой, освен палачите на България. Затова един здрав съюз с Вишеградската четворка си е някаква що-годе стабилна отправна точка. Тези държави ПРЕДЛАГАТ помощ за охрана на границата ни.

Ти не беше ли Мери от Лондон и не ни ли обясняваше колко сме тъпи останалите тук българи , та какво те вълнува охраната на НАШАТА граница

СЕ КЛАНЯ ТОЗИ ТАТОВ ХИТЪР НАГЛЕЦ ! ЗА ТОВА НЕ ПОЗНАВА ДОБРЕ БЪЛГАРСКОТО И МУ СЕ ГУБИ !!!

За какво ни е такъв премиер, който не познава знамето на Родината си.

И за да не объркаш знамената си беше нарисувал пищов на дланта, пред кое знаме трябва да застанеш. Пустият Винету, как е нямал знаме а само един тотем и сега се налага да трепериш от петенциални излагации!

КУНЕВА ВМЕСТО ТАНЕВ.МЪКААААА.

Това ''униЧтожи'' предаде четата...Ще цитирам тука, един форумен класик-руски кавал си, а?Знаем, знаем, ЕС ви бърка в здравето..Нищо, беснейте си..Не пречите..Вече не пречите

Е,на едни им бърка в здравето и ги дразни,на теб ти бърка в г..за и ти харесва.... Всеки според вкуса си....

Извинявам се че питам в тая тема, но можете ли да ни кажете как се превежда на български гръцкия термин за времената когато сте били под османлиите?

До орс-а: И какво да ни дразни като е пътник бе, любимият ви еврогейски съюз. Дразнел ни бил. нещастник с нещастник.

ЗА НАЙ-ГОЛЯМО НАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ НИЕ НЯМАМЕ ВИКТОР ОРБАН-ИМАМЕ ЕДНА АЛЧНА, ПРОСТА, КРАДЛИВА, ДУПЕДАВНИЧЕСКА МУТРА, КОЯТО ЗА ДА УГОДИ НА ЕС, ЗА ДА НИ ОКРАДЕ И УНИЧТОЖИ!! ДОЛУ ГРОБ-ГЕРБ+БЪЛГАРОУБИЕЦА!!

Искам Борисов да е нашият Орбан!

И БОКО ИСКА НО НЕ МУ СТИСКА

Ако има някой в тая наша държава да е като Орбан - то това е само Борисов! Дано да се нагърби с това и да разбере, че шансът на България е в това.... Защита на националните интереси и на малцината глупаци, които сме останали тук....Така наистина ще остане в историята!!!! Дано да има тази смелост!!!

И двамата са мъжаги !!!

На снимаката има един мъжага и един НЕмъжага

Трябва да си много проста, за да объркаш зле обръснатия орангутан Боку с мъж...

Браво, г-н Борисов, браво, г-н Орбан. Цяла България и Европа са с ВаС!

Да се беше избръснал поне...Много състарен ми се вижда Бойко. Нещо не е наред, да знаете.

МУТРИТЕ СЕ СТРИЖАТ

Нямат умора лудите, вярно било..Няма другари, и в склада няма други..Боце ще ви управлява..Вчера не се ли преброихте?Как да се преброите, като можете само до две, нали?

най-много ме кефят като си говорят без преводач.(даваха един случай по ,,господари на ефира")

А???

Да,миналата година след местните избори.:D

Тиквич, гледай да не си размените гащите, че твойте сигурно бая жълтеят. Хубавото на среща като тази, че тиквата като се среща с разни умни хора, поне може да прихване малко умни мисли. Като Бая си Ганю е - ходил и видял по Европа, може и да цъка с език. Ало Банкя, тоз европеец не го ли повози на джипката, да му скриеш шапката от простотии и първосигнални помисли?

...Да не объркаме знамената....Типично в неговият просташко-дебелашки хумор и правилно, що е гербераст, е пълен простак-справка Чехълчето в Президенството и неговите неизброими гафове-то не бяха Скалисти планини, то Чехословакия, то паркинзи....

Виктор Орбан е прав!! И ние всички знаем,че много от бежанците,ако не повечето,са "бежанци" а не бежанци,а не бежанци,тоест поставени лица.... НО,забравете разговорите които водим тук и си представете за момент следното:-"жител сте на гръцки остров...Виждате десетки-ако не и стотици- полупотопени лодки всеки ден да се приближават към вас,на сушата....в тях има деца,които не изглеждат добре-какво говоря,някои от тях направо изглеждат починали!!!Виждате очите на хората в лодките,като чели ви говорят тези очи и викат-"помощ,не оставяй детето ми да умре,спаси го"...Вие,разбира се,не знаете дали някои или всички в лодката която всеки момент ще се потопи,са поставени лица или хора които наистина бягат от войната....Изведнъж,взимате решение и се хвърляте във водата!!Първата ви грижа са децата,после да теглите лодката към сушата и да дадете едно одеяло на мокрите нещастници които умират от студ,умора и глад!!"...... ЗНАМ,че разбирате за какво ви говоря,защото живея в България от много време и ви познавам!!И,знам,че ако отворите интернет и потърсите снимки от моментите на спасяването на такива хора по гръцките острови,въпреки,че осъзнавате,че някои от тези хора идват за да ви причинят зло,очите ви ще се насълзят и ще пожелаете да сте там,за да помогнете и вие!!Знам,че понякога прекалявате с критиките-аз съм го почуствал на гърба си-но никой не може да ви се сърди,защото пак към Родината си,че и към нацията си,сте още по критични и "пиперлими"...И в крайна сметка-балсканци сме!! Ето,заради това 17 евродепутати между които и българката -избрана в Гърция-предлагат да се даде НОБЕЛ на мира,на гражданите от тези острови!! Да,да не повярва човек,как едни "мързеливи сиртакаджии",оставят "рахатлъка" и се хвърлят в студената вода да помогнат,нали??....:):)))))Как го правят мъже,жени и деца!!Ей къде са снимките по гръцките средства за масова информация,търсете ги и ще видите..... Затова,краят ва мижитурките от евросганта,брюкселските палячовци които не само са виновни за войната,но и са поканили тези хора давайки им прадни надежди и сега се правят на луди и прехвърлат вината и отговорността,ще платят прескъпо!! Балканите ще се оправят!! Те да му мислят,защото балканците този път ще защитим себе си,а няма да спрем тези които са тръгнали към тях,както правехме едно време на цената на стотици хиляди жертви!! Краят на европедалите наближава!!Ке се превърнат в портиери на музеите направени за да се експонира тяхната глупост и алчност!! Краят им,започва от Гърция!!С нас ли сте??

Лелее, ама много си се надъхал бе, коУега!... А, може би напушил? ;-) Иначе си прав за нЕкоИ работи, ама като гледам израза и правописа ти, си доста емоционално ПРЕвъзбуден...

dionisiosd@yahoo.com

Е,не съм казал,че всяка нация няма и говеда... Нато пък,че ти не принадлежиш към тях,нали?? Особено ако си видял снимките за които ти пиша!! За правописа,да ти кажа,че никога не корегирам,а направо изпращам!!това,в комбинация с факта,че съм чужденец,би трябваро не само да те навежда на мисълта,че е нормално да правя грешки,а и да посочиш на кой чужд език си на нивота на което съм аз на българския...:):))) Няма как-викаш...:):)))) П.П. Напушил съм се..Един Убав джойнт ме почерпиха тукА кака ти и мама за добре свършена работа.... Водопроводчик съм и поправям всякакъв вид течове батка!! Ако имаш проблем,кажи на жена ти да ми се обади...:):))))

И на болшинството от тези клетници лодките с турски номера , и зареден с петрол от ДАЕШ !!!!

dionisiosd@yahoo.com

Така е и не само това,а в трафика,организатори са най високопоставените офицери от турската жандармерия!! НО - можеш ли да оставиш дете да умре пред теб????

Така е, нормалният рефлекс е да подадеш ръка на давещия се. Непосилно е за нормалната психика да наблюдава удавяне на деца. После, питаш, кой е и защо е. Бедата е във властите, които не връщат нашествениците по тяхните места. А, за да тръгнат да се давят, вината е на Брюксел. Помня у нас, какво събиране на дрехи и чорапи беше. Абе домъкнал се неканен, но е с чехли на бос крак. И българите събират дарения да ги обуят, пък властите ще ги съдят ли, ще ги връщат ли, да ги правят, каквото трябва! Не е наша вината, че не ги връщат или че за арабите ходенето без чорапи се оказа национална носия и те изхвърляха даренията. Хубаво би било балканците да сме единодушни поне срещу общата беда. Иначе сме си пиперливи - и към нас си, и помежду си, и към другите.

dionisiosd@yahoo.com

Напълно съгласен!!!! Разделят ни,защото знаейки колко сме "кибритлии",ни превръщат във врагове с едни занимания от типа:-"дядо ти на еди коя си война,заколи моя","мързеливи сиртакаджии","продавачи на бебета".... И ни оглозгат икономиките и ни внушават,че им дължим отгоре на всичко.....

Началникът на политическия кабинет на министъра на образованието в оставка Тодор Танев е разследвана от ДАНС. Това разкриха народни представители. Мюйессер Солак била заподозряна във връзки с турските служби. Затова и преди няколко седмици й е бил отнет достъпът до класифицирана информация. Солак е представител на Реформаторския блок и на партията на Корман Исмаилов Народна партия Свобода и достойнство (НПСД). Тя дори бе водач на кандидат-депутатската листа на РБ в Разград на парламентарните избори през 2014 г. Подозренията към Мюйессер Солак дошли от нейни опити да назначи двама съмнителни в регионалния Инспекторат на образованието в Благоевград, които били свързани с турските служби. Солак се очаква да напусне министерството заедно с Тодор Танев. Припомняме, че вчера премиерът Бойко Борисов поиска оставката освен на Танев, но и на целия му екип.

Българските политикани като ехо.Първо на Меркел,сега на Орбан. Твари без лично мнение и позиция,с никаква мисъл за българския народ.

Кога ще се научиш да говориш на езика на дипломацията, бе?! Или поне се научи да говориш правилно, за да те разбират хората.

Интересно, Боко дали има капчица срам да застава редом с този достоен човек Орбан, който брани всячески интересите на Унгария, за разлика от нашенския компрадор.

Не, няма проблем Боко да застане навсякъде - "дебелокожието" му го пази! Освен това, такива екзистенциални въпроси си задават хора, които се интересуват, все пак, колко високо са стигнали в развитието си, като хомо-сапиенс, докато Урко Борисов, няма такива проблеми, той от друг вид млекопитаещи... :-О

Снимката към статията е красноречива - на нея ясно личи, кой е нормалният човек и кой е НЕнормалният... Ха, познайте! ;-) Иначе, има нещо много интересно и сериозно от посещението на Орбан - фактът, че канят БГ министър-председателят на срещите на Вишеградската четворка... Ако сме достатъчно умни и далновидни, ще действаме в посока, тази "четворка" да стане петица, включвайки и нас, защото така или иначе в Европа вече тече процес на сближаване между по-близките по стандарт страни-членки, а нашето място явно не е в групичката на Германия и Франция. За съжаление "вятърът на разпада" на ЕС духа вече доста силно и в тази връзка е време всеки да започне да се ориентира

Орбан добре си е затворил границите. но той има работа със Сърбия, те са се почесали и са пренасочили потока към Словения. ние имаме работа с Турция и Гърция, за които било е казано - "те не искат да регулират потока". Затова по замисъла на Унгария и Чехия с "регулирането" трябва да се заемат България и Македония. Тоест ние трябва да бъдем "резервна гранична система". Аз никъде не видях в какво точно се изразява тази система - освен построяването на стените, което, разбира се, е добра идея. Обаче как ще ги охраняваме, ако една резачка върши добра работа с премахване на тези стени. И второ - тези, които са успели да влезнат тук, тях какво да правим? Правилно - трябва да ги регистрираме, тоест остават се за нас. Общо взето, ние трябва да пазим Шенген и "застрашените европейци"

каква стена каква ограда сте ни пази хееъ алоуу беянци са хора а не овци.!!! гарците мн добре знаят че ако не ги пускат през тях сте има и там пуканки

като плужък-бетер учителя си бай тошо,даже и знамето си не може да познае вече от сменяне на позиции и господари.