Борисов: Откриваме по 2-3 неща на ден, защото сме закъснели с 22 години

При засилени мерки за сигурност, на посещение във Варна бе премиерът Бойко Борисов, придружаван от министрите Десислава Атанасова, Лиляна Павлова и Свилен Нейков, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Откриваме по 2-3 неща на ден, защото сме закъснели с 22 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени. Нима е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано, като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата. Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват градове и села? Не е тайна, че вие се топите. И то не бавно и полека, а със скорости огромни в исторически план. Вие сте единствената държава в Европа, която действително е заплашена от изчезване, и дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите, или ако имат то ще толкова, колкото общо имат българите с траките. Такъв процес на изчезване на дадена нация е рядкост да се наблюдава, особенно в съвременният свят, затова и вие представлявате интерес за редица изследователи и за мен в частност.

Хей народе български защо си толкова злобен.

виж му мафиотската физиономия дон карлеоне

Грешиш Тикво! Не сме закъснели, просто вървим назад вече 23 години, а последните 4 направо бягаме...

ivo10

Що се навирате между шамарите вие двамата? Като сеете закани не се ли сещате, че може вас да застигнат. Нямам навик да бягам от опасностите, а да ги откривам и елиминирам. Това ми е работата. Не се навирайте, а се забавлявайте. Не съм ви обидил персонално. Не отправяйте персонални заплахи, че играта взе да загрубява.

поне да беше открил нещо значително или просто си правиш счетоводство всяко едно ново открите колко ти е нарснала банковата сметка

госпдин пожарникар откривател купи си парцел в централните софийски гробища та аз дати дойдем да ти открием паметника и да се изпикам отгоре

закуснял да лапа повече. и наи големя идиот му е ясно че краде повече и от косов и БСП и от които се сетиш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

към дира, може ли пак да ми върнете поста ? дори не е скрит заради еди какви си правила, просто изчезна ? ако може и обяснение от вас, понеже първо го публикувахте, сега го няма, както и други постове ???

Сега открихме и агент Буда! :) Открихме и че в ЧЕЗ има много подобни комунистически агенти на ръководни длъжности, в борда на директорите, затова агент Буда не смее и с косъм да ги пипне дори. Айде бе, смелчага! Албанците нали и те бяха соц? Колко милиарда източиха ЕРПтата от България? Нали го беше открил в началото на мандата си? Какво се промени сега? Открил си, че сте от едно котило КОТАРАЦИТЕ нали? Мръсна комунистическа утрепка си, Буда! аркотрафикант, СИКаджия, Маджовист, ИПОНка! Със Станишев и Доган братовчед!

Ще изберем пак серьожа, че ни се ядат кебапчета на "Бузлужа". Предпочитаме кебапчета пред асфалт, он не става за ядене.

За тези `обекти за обществено ползване` или елементи на инфраструктурата си плащат хората, които работят и е нормално да се строят (и поддържат!), а е ненормално да да не се строят. Хората, понеже не могат сами да си строят пътища, да се лекуват и да си имат полиция - събират определени суми, наречени данъци, за което институцията държава наема служители и средства, за да свърши тази работа. Обаче днес държавата съществува, за да събира данъци, а ако случайно свърши нещо насреща - го обявява за героизъм. Даже и министър-председателя, а най-вече той има определени задължения в тази държава и те не са да прави това, което може, а това, което е необходима за длъжността, за да бъде наричан Министър-председател, а не Боко-тиквата. Но на народа тези неща са му смешни и така се развлича, но все пак панаира ще свърши.

Kalin

Държи варненски журналисти надалече за да не го питат за ТИМ.Нали те са на мода всичко по апетитно го лапат от години.Не знам какви улици открива ,но толкова дупки по съществуващи колкото сега има май от Янчулево време няма и то на улици по които минава и градския транспорт.Явно на дупки лента не може да се реже и затова се набляга на лентичките пък те дупките си се множат ли множат.

Щом толкова много си закъснял, нямаш шанс да догониш. Затова съветвам: ПРЕРОДИ СЕ! ако НЕ - ОТКАЖИ СЕ!

слаб съм по истор ия ама тоз на снимкат н еприлича ли много да Дуче??? та да прочете (ако може) каква е била съдбата му....

Същия смешник е, одрал му е кожата. Дърви се по същия начин.

едно само му предстои да открие - паметник на загиналите от режима му българи и паметна плоча на избягалите от България заради него българи - откриването ще стане в деня на изборите

Акакъв е броят на закриващите се "неща" в икономиката,доколкото въобще вече я има.Да не излезе,г-н Ленинец,ама две крачке назад една напред и в каква посока вървиме тогава?!-Н А З А Д ,май

А повечето от нас откриха едно - че бойко борисов е лъжец, крадец и лицемер - като досегашните ни управници ! За мен това е достатъчно ! Малко е тъпо да защитаваш интересите на монополисти и олигарси, да козируваш на американските интереси и да строиш неадекватно скъпи обекти заради комисионните и да докараш България до най-бедната държава в ЕС, а в същото време да се правиш на герой !

Не знам за кого е измислена поговорката: "Луд умора няма"... но май на Него много му прилича. Като нищо ще построи комунизма...

Убеден съм че вече го е построил - личния си комунизъм! Тия магистрали за какво бяха? А винетките на Цветелинка?

а не смяташ ли че и без твойто откриване може няма ли с какво да се занимаваш свърши нещо полезно стига с тия маймунджолуци на народа му писна

Откривай, момче, откривай! Че идва време и после може да се окаже, че вече си открил всичко което можеш да откриеш в живота си. Тоест, топлата вода. Ако мога да перифразирам: "Човек и добре да живее, идват избори".

след изборите ще усетиш истинската любов на народа

АЛООО АГЕНТ БУДА БИЛ СИ ПРЕСТЬПНИК

Тези, които плюят са злобни комунистчета, догановци и техни сателити - тези, които ограбиха държавата!!! Вместо да се зарадват, че се появяват нови обекти за обществено ползване!!!

Не се правете на луди. И преди Борисов е имало България и се е строило и ремонтирало, само че тогава не са ни продънвали ушите с това. А и повечето големи неща, които открива Борисов са подготвени и започнати преди, той само довършва. Колкото до дребните ремонти, не е редно да троши народна пара за транспорт и охрана насам-натам из България. Един министър-председател би трябвало да има по-важни дела.

Не знам за кого е измислена поговорката: "Луд умора няма"... но май на Него много му прилича. Като нищо ще построи комунизма...

ти си все един и същ. Комунисчета, та комунисчета. Ами той Борисов си е още член на БКП-БСП. Но я виж- сътрудничел е на поскомунистическите структури във време когато там беше пълно с ДС хора. Тъй че не знам кои са комунисчетата.

дир. бг. започна да цензурира много видимо от поне 10 дни. Мои мнения не се появават нищо че са писани прези 10.20 ч.

Откривай, че малко ти остава!!!

Тези, които плюят са злобни комунистчета, догановци и техни сателити - тези, които ограбиха държавата!!! Вместо да се зарадват, че се появяват нови обекти за обществено ползване!!!

На какво да се зарадват? На това, че няма работа, че малкия бизнес умира, че цените растат, а заплатите, пенсиите, майчинските-не? Иди виж онези във Вазовските заводи -Сопот колко се радват на българския Лувър, софийското метро , спортната зала или музея на соца. Ама внимавай как ще им го кажеш това, че хората са леееко поизнервени и ще отнесеш бая шутове.

Когато четя подобни неща се сещам за една писклива депутатка вкарана от сидеров и правеща се на журналист по нова телевизия.Пълно куку!Не е зле да се погледне към тези моно дето ни е..........ха мамата отвсякъде и нещо лошо става!

Щом така силно мразите Бойко Борисов, на идните избори като вземете лисовката за гласуване, зачеркнете с хубав кръст номера на ГЕРБ . За да може да ги няма повече във властта.Само внимавайте да не излезете с химикала от квадратчето. Ха -ха, ха...

Не, ще задраскаме БСП, понеже тях ги мразим повече.

Така е, още от сега всички очакваме манипулации по изборите, то друг начи ББ да ги спечели няма. Няма да се получи обаче, да знаеш.

От тези, които ме критикуват искам само едно - да не говорят и да не ме дразнят. Ще изведа държавата от кризата. Единственото, което искам е - мълчете! Б. Борисов пред журналисти в министерския съвет, след заседание с министрите, октомври 2009 г.

Че не я ли изведе? Даже десетина пъти. Според финансовия му министър кризата свършваше през 6 месеца. Но очевидно след това започваше нова криза.

Хайде стига ХВАЛБИ.Назначи си една циганка да върши тази работа-по ще и прилича,а Ти вземи и ПООПРАВИ БИТОВАТА престъпност /разбирай да накараш службите си де/,че на хората им писна от КРАДЦИ.А и ВТОРИ мандат се дава само срещу добро УПРАВЛЕНИЕ на държавата-не срещу ХВАЛЕНЕ.Народа не го интересуват лентичките,а да получава някаква сигурност срещу ДАНЪЦИТЕ СИ.

ГЕРБ ЩЕ ПОБЕДИ ОТНОВО..САМО ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ..ДОЛУ КОМУНИЗЪМА!!!

Шошо, иди се прегледай! Не си в ред със здравето.

Това, че премиерът Борисов активизира максимално цялата чужда резидентура в България да плюе по него показва, че е прав и работи за България.

Алоо, да не са те уволнили от Топлофикация? Или вече за ГЕРБ работите? :) По-рано пишеше върло в защита на последната.

Единственият "полезен" ход на Борисов е да си ходи час по-скоро.

който не се пече на нивата,не се пъчи на хорото.Б.П.

И както си копаме - прас - кирката удари на едно камък - а по камъка открих едно досие - и в тоя момент цялата работа се осера

Борисов е изпаднал в транс! Но с това едва ли ще излъже народа, когото доведе до просешка тояга!

Гледам по-надолу някакви дилетанти са се упражнявали в предположения кой колко е КРАЛ. Батко ви с голямото IQ има фундаментални разработки по този въпрос и с един съкратен вариант ще ви запозная сега: Какво е салдото при КРАЖБИТЕ на тройната коалиция? Ще отговоря! 1.Приблизително 100.000.000.000. лв. от ЗАМЕНКИТЕ; 2.Приблизително 8.000.000.000 лв. ОТКРАДНАТИ излишъци от бюджета(4х2млрд. на година); 3.Приблизително 4.500.000.000 лв(500млн.$ х 6год. х 1,5лв.) от разликата в цената на руския газ СЛЕД "намесата" на Р.Овч.-ПРЕДАТЕЛЯ; 4.ПРИБЛИЗИТЕЛНО 40.000.000.000 ЛВ. ОТКРАДНАТИ ЗА 4 ГОДИНИ ОТ БЮДЖЕТА С НАГЛАСЕНИ ТЪРГОВЕ, БелеНЕ и схеми Батко-Братко, заради което ни спряха еврофондовете. Та салдото на КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА България НАДВИШАВА 150.000.000.000 лв. Можете ли да преброите нулите, паплач КРАДЛИВА ПРЕДАТЕЛСКА? Колко пенсионни фонда има в тая сума? Колко детски? Колко майчински? Мръсна демагогска КРАДЛИВА ПАСМИНА! Затвор за вас!!!

Това са пълни ГЛУПОСТИ,и никой сериозен човек не може да ги вземе насериозно !! Измисли нещо,което по да хваща вяра КОМУНОИДЕ !!!! Истината е, че от борисов по голям крадец няма, и това се доказва от опукания фискален резерв, и опитите на гробарчетата да го попълнят с външни заеми, НЕПЛАЩАНЕ задълженията си към бизнесите, и фалшифициране на счетоводните баланси !!! Разбра ли КОМУНОИДЕ !!!

И ти си от тая, КОМУНОИДНАТА пасмина !! Довчера партийни другари, като твоя вожд, дето даже партийната книжка не си върна за да се деполитизира, както е ПО ЗАКОН. Но днес той вече плюе по старите си партийни ДРУГАРИ, ето това наричам аз трасформация от КОМУНИСТ в КОМУНОИД !!! Довчера в силови групировки, създадени с червени пари, а днес се прави на светена вода ненапита, КОМУНОИДА МУ С КОМУНОИД !! Такива сте вие КОМУНОИДИТЕ, за власт и пари сте готови на всичко, даже и майките си да продадете !!!!!

Прави впечатление, че една молобройна, но бойка дружинка от гъ.олизачи се активира неистово при всяка мисъл само за съмнение в гениалността на мутро-пожарникаря, изявяващ се временно като мутро-премиер. Момчета, и какво точно открил Боко?!? Запълнените дупки на пътя между две селца в Търговищко!! А фактите са ясни - Евростат дава безпристрастна информация за дължината на новопостроетине пътни отсечки във всички европейски държави, в това число и България и там, интересно, пише, че за целия си мандат мухоБойковото правителство са построили 123!!! км.!123!!! Нищо, че за откриването им БоБо е отрязал 260 км лентички!!! Иде юли месец, иде Видовден!!!

Цвьк

Iq, с твоето копи- пействане аз проблем нямам. Хубаво е да се напомня на тоз народ, че нещо се върши, но да твърдиш, че с парите на данъкоплатеца не се спекулира си е малко преувеличено. Пример: Пари се пренасочват от Здраве към европроектите. Това не е ли спекулиране? Ясно ми е защо го правят, но просто не е правилно. Не е ли по-добре да се вземе заем от няколко милиарда( с нашата фискална политика всяка банка или финансова институция ще ни ги даде тез пари) и да се правят проекти, вместо пренасочване на средства и то ограничени по размер, за сметка на здравето на народа? Междудругото, този въпрос съм го задавал даже и на бивш финансов министър. Отговор не последва. И друго, Прехваления Дунав мост 2... Я се порови в нета и прочети за запора на сметките на община Видин, заради неизплащане на сумите по тоз проект към изпълнителя. А община Хасково, а община Лозница( северна България)? От друга страна, Кабинета Борисов е първия, при който имаме уволнен министър, заради съмнение в злоупотреби, което никой друг кабинет не направи.( Румбата го свалиха заради вътрешни спорове в бсп).Другото хубаво нещо на Боката е, че Европа му гласува доверие и пуснаха парите, което е доста важно, макар повечето хора да не осъзнават важността на този факт. Трето( и последно)...Да ме наричаш дилетант, без да ме познаваш, говори за ниска култура. Аре...

Много плюнки по Борисов. А ФАКТИТЕ, ДЕЛАТА на Борисов в полза на България са много... Е, не чак колкото плюнките, но ето част от ДЕЛАТА, ФАКТИ, КОМУНОИДИ, ФАКТИ: --------------------------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА - като при Софиянски; ------------------------------------------ Най-луксозната спортна зала на Балканите ВМЕСТО ЗА 120 млн.-ЗА 90млн. завършена за 2 години; --------------------------------- Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; --------------------------------- Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ------------------- ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; -------------------------------- Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; ------------------------------- Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------- БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------ Цените на газа - с 20% надолу, за разлика от Р.ОВЧ., който 4 години предсрочно вдигна цената от 170 на 600 щ. долара, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; ----------------------------- Чрез въвеждане на такса ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ, с което отряза главите на приятелите си Цветелинка и Златев(ПРИЯТЕЛИ не постъпват така, не ти го набиват ЧЕТВЪРТИТ!), реши проблема с ВИСОКИТЕ ИЗКУПНИ ЦЕНИ ОТ ВЕИ, натресени ни от КОМУНОИДИТЕ.Това беше едно от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА БОРИСОВ, аз, батко ви с голямото IQ, не виждах как ще се оправим, а той се справи!; ----------------------------- Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; --------------------------- Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА - почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове; -------------------------------- Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; ------------------------------- Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ... ------------------------------ Спортни зали навсякъде, не само в София, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и да тънем в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция! ------------------------------ След кютеците, с които КОМУНОИДИТЕ потушаваха недоволствата и КОМУНОИДНАТА наглост при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!! --------------------------------------- И това не е всичко! Но дори да е само това, на Борисов трябва да се издигне паметник. Аз лично никога не съм очаквал толкова. Но тъй като апетитът идва с яденето, съм склонен да искам още и още... Но да не забравяме откъде се тръгна и тия КРАДЦИ преди него какво сториха на България...

Луд умора няма.- българска народна поговорка

Пич, ами ти с думи си пресъздал одата на радостта. Браво. Хайде опитай сега да преразкажеш лунната соната.

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6-5, няма наши-ваши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; Възможно ли е да превърне и БСП в МАРГИНАЛ? Дано! При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При Бойко Борисов калпави строители преасфалтират; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

Платено КОМУНОИДЧЕ си ти, знам те аз, платено от партийната централана ГРОБ !! И не ти ли омръзна да копи/пействаш едни и същи глупости, измисли нещо ново КОМУНОИДЧЕ !!

krassikat@

Ти агент-разузнавач на КОМУНОИДИТЕ ли си, КОМУНОИДЕ? Как разбираш, че копи-пействам, досие ли си ми съставил? Най-вероятно да, а къде усвои технологията на създаване на досие? ДС-ар КОМУНОИДЕН, позна за някои от постовете ми, че са копи-пейст. Да, запаметявал съм си ФАКТИТЕ тук там, че от годинките почвам вече да забравям. А вие, ако искате да сте в час, коментирайте ФАКТИТЕ. А ако ги признаете(ФАКТИТЕ), ви гарантирам, че на изборите имате по-голям шанс. ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ НАКАЗАНИ. ОТ НАРОДА-ТОЙ НЕ ОБИЧА ЛЪЖЦИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО СА И КОМУНОИДНИ КРАДЦИ!!!А тоя пост и той ли е копи-пейст...?:О)))

Миличка, всичко това можеше да се нарече успешно управление, ако хората имаха доходи и икономиката работеше. ББ не направи нищо за бизнеса, хората бедстват, фирмите също, беднотия и мизерия царят навсякъде. Тези държавни преопитети щяха да са уместни, ако годината беше 2007, примерно. Огледай се и кажи виждш ли доволни хора, заради отворените спортни зали или заради пътните участъци...?! Управлението на ББ е обречено, защото преоритетите са безумни за времена на криза...

Всичко което съм ви написал за Дянков, можете да го четете като написано за Борисов, КОМУНОИДИ. Да не се повтарям... Можете по постевете за Дянков да прехвърлите плюенето в коментарите по статията за Борисов...

И ние откриваме . Ние пък,всички,днес открихме, че "премиера" на България е най обикновен Доносник_Бандит, предавал други Бандити , за да се спаси от Съд и Затвор !! ПП. Агент Буда от снимката горе , изглежда на доносник, чиято присъда е прочетена, макар и с 17-18 години Закъснение! След 5 месеца,присъдата му ще бъде Изпълнена !

Цвъки, твоят вожд борисов е точно толкова незаменим, колкото на времето по партийните пленуми се гласуваше винаги за Живков с 100% подкрепа. Това е то, КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА !!!! Е ако си достатъчно зрял сигурно си спомняш как на един пленум изхвърлиха Живков като мръсно коте, и как последния гледаше като тряснат по главата. Същото ще е и с мутрата рекетьор !!! Така ще го тресне, че бъкел няма да може да каже !!!

Да е жив и здрав Боко Борисов.Докато съм жив ще гласувам ГЕРБ.

Ние, КОМУНОИДЧЕТАТА от местната организация на БКП, също ще гласуваме за Борисов, той е наш човек !!! Слава на БКП, Слава на Борисов , да живей, живей !!!

ХАХАХА, зщото идват избори и извади розовия прах, но няма да ти помогне нищо този път и ще получиш голям ритник отзад ( най-малко това!!!), Бойко!!!!

ivo10

Е как нацвъкахте толкова коментари? Утре не сте ли на работа или това ви е работата? И да лаеме и да се джавкаме все тая. Кервана на политиците си върви, а нашия се разпада. Жабетата пак ние че ги ручаме, както винаги. Лягайте си прости глави, че борбата за хляба утре ще е наша, а не на политиците. Те се борят за кокала

Е ти да не мислиш, че всички сме в България? Някои емигрирахме точно заради мутрата-рекетьор !!!

Режеме лентички.Държим се като пуяк пред пуйките от народа,лъжеме и мажеме.Блаженни са верующите и тяхно е царството небесно.Бочко ще ви отведе в РАЯ на мизерията

Ау-у-у-у-у....Каква усилена защита от народната любов напоследък. Ами то стадото нали е тъпо и е "лош матриал" - не разбира, че всичко е за негово добро. И заколението, и дрането, и изяждането...... И може да тръгне да боде. Та затова.....

Цвьк

Истинската заплаха, драги съфорумци, е ДПС. Ако дпс се върне на власт, това ще е началото на края за Бг. А за да се върне на власт ще трябва да се коалира с бсп. Странна е тази симбиоза, защото нали уж турците били репресирани и гонени от бкп, а сега си правят коалиции... "Ще му бием шута"..."Да си ходи" и прочее...А замисляте ли се, след като си иде, кой ще го замести? Май не. Мисли народе български, мисли, защото ако сгрешим лятото с гласуването, след 20 години ще ни нахлупят чалми и ще ни раздадат безплатни шалвари.

Абе свърши ли ви оператизката при Цвъки,зададоха ли ви темата.Много се активизирахте изведнъж

Цвьк

Ако посочиш кандидат за министър- председател и се аргументираш в детайли защо според теб еди кой си трябва да е на кормилото на държавата, ще те подкрепя с две ръце. Отговори от рода: Всеки друг, но не и Боката, си ги пази за себе си. Повтарям: В детайли...

Боко, у нас сменихме тапетите. Ела да резнеш лентичка!

ОТНОСНО "НОВИНАТА" НА ЖЪЛТИЯ САЙТ "БИВОЛ": АКО БОЙКО БОРИСОВ Е БИЛ АГЕНТ НА ГДБОП (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! ГДБОП, А НЕ ДС!), ТО ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ! АКО Е ИСТИНА, ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД СМЕЛОСТТА НА ПРЕМИЕРА ПРЕЗ 1996-ТА, В МУТЕРНСКИТЕ ГОДИНИ, ДА СЕ БОРИ С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ! КОЯТО ВПРОЧЕМ СЪЗДАДОХА ПЕДАЛЧЕТАТА ОТ БКП И ДС, ЗА ДА ОГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ...

Ало охранителя,получи указания, но си толкова тъп,че не си направи труда да чукнеш сайта който споменаваш и да видиш че името на службата е друго,а не ГДБОП.Жокерче започва с "Ц". По това време Боко Тиквата заедно с една купчина борци с организираната престъпност като Пашата,Бай Миле и др си спретват купони.Защото доста народ помни времето с надписи по витрините "Застраховано от ВИС" или "СИК". Мутренският период на Боко е известен,сега стана ясно защо го толкова страх.Портил е своите,а мафията не прощава предателството.Сега и случаят със Сретен си дойде на мястото

Цвьк

Баси, ти откри топлата вода. Не знаеш ли, че всички, без изключение, борци от горния и среден ешелон на трибуквените организации са били агенти на службите?

Споко бе, дебил, ще вземеш да получиш някой инфаркт и кой ще ходи да ти взема хонорара от централата на ГЕРП?