Борисов: Капанът за Цацаров ще щракне за който го е заложил

Надявам се, че капанът срещу главния прокурор ще щракне за тези, които го подготвяха, заяви в Ямбол лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Капанът за Цацаров ще щракне за който го е заложил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се че "тиквата" се опита да излъска оная работа на "цацата" ... имиджът му имам предвид!

Бойко дебелака защитава дебелака прокурор ,щесе включи и другия дебелак Пеевски. Тримата дебелаци тоест модела КОЙ.

Бат Бойко що не обясни на широката публика що герб пловдив е на дистанционно на Георги Гергов?

виж как се действа. Шум до Бога, сигурно има за какво. А ти си замълча при Костинбродската афера, която ти изяде мнозинството в Парламента. А имаше доказано ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и куп лъжи - то не бяха двойни дъна,специални камиони които извозвали бюлетини, а не бяха пипани! Затова хората бягат - веднъж Царя ни поряза, когато Костов щеше да има втори мандат, после тази Костинбродска афера. Вече почвам да вярвам че играеш в отбора на комунягите, че всичко е парлама. И за награда направи Манолова омбуцман. Или Цацаров те държи с нещо много яко.

Защо не кажете как Бойко е уредил 100000 тона боклук от Италия. Който се товари от Бургас (от пристанището собственост на Ц. Бориславова) и се изхвърля край Пловдив (не преработва) . Докога ще търпим този ...............

идиота-олигофрен от банкя пак се изаака по въпроса,като махнахте тримата посредници защо газта се увеличи с 30% бе тюфлек пожарникарски

ВИНОВНИ СА - Ислямска държава (на арабски: الدولة الإسلامية Ад-Даула ал-Ислямийя), съкр. ИД, до 29 юни 2014 г. Ислямска държава в Ирак и Леванта (на арабски: الدولة الاسلامية في العراق والشام, Ад-Даула ал-Ислямийя фи'л-Ираак уа аш-Шаам)[4], съкр. ИДИЛ или ДАИШ / ДАЕШ (داعش, Арабско произн.: [ˈdaːʕiʃ])[7] е сунитска терористична[8] джихадистка групировка, действаща главно в Близкия изток.

Ако не вземете от олигарсите и не вдигнете статуса на българина тези капанчета ще ви се видят сладки недоразумения. Гладен човек криво гледа и лошо мисли ! А, сит на гладен вяра не лови !

Народът на България става все по - сляп,тъп , злобен и безнадежден.

Цацаров що ще на "гости" при паралиите-комунисти. Защо е отишъл?

Не им обръщай внимание на простаците Борисов. Това са прости нереализирани хора който могат само да ХЕЙТАТ. Народа знаеш те уважава, защото не си празнодумец, а човек който само строи през управлението ти. Всеки нормален БЪЛГАРИН вицда какво се е направило в София и какво се прави в цяла България ,но комунистическите и олигархични телевизии БТВ ,НОВА, ОН ЕИР, БиТ не показват нищо на хората. СЕМ да се самосезира.

Като слушам Б.Б. излиза, че Цацара е чист като момина пазва. А дано, ама дали? И при него, като при прдишните, все нещо мирише наоколо. Хеле, като си спомня за оня, дето се обаждаше ту от Монголия, ту от "Плод-зеленчук" - съвсем засмърдява. А да си спомняте за едно прокурорско обвинение срещу настоящия омбудсман и един настоящ ЕВРОДЕПУТАТ за едни опорочени избори? Алоу, прокуратурата, до какви гениални умозаключения стигнахте по въпроса?

Ей Борисов, тъпа кратуно - винаги съм гласувал за ГЕРБ, но ако продължаваш да пазиш и защитаваш доказано корумпираният мръсник Цацаров ще загубиш като избиратели мен и моето семейство!!

Комунистическите тролчета пак се задействаха с пълна сила. Мислят че като пишат и се обясняват ПРОСТАШКИ ще впечатлят повече хора, ама много се лъжете бе другари,много.......Така народа още повече ви НАМРАЗВА. така че дерзайте ,тя и партията ви е толкова ПРОСТА , че няма какво друго да очакваме от лъжци и прости маниполатори.

Мислиш, че народа обича Тиквата? не , просто платихте на цигаите>

Важното е,че сме платили достатъчно и хванахме място

Правителството на Борисов трябва да вземе мерки във всички държавни медии да настъпи ред .Това са държавни предприятия -Канал-1, Националното радио директорите да се назначават от правителството. Не може стари комунистически кадри- Вяра Анкова ,Бойко Василев ,Поли Златева и куп комунистически останали журналистчета да определят и влияят на дневния ред в България и да саботират. Не може платени журналисти от вън да стоят в националните медии. Номера с независимост отмина . Видяхме , че определени олигарси само това използват и с парите си искат индиректно без да са спечелили избори да насаждат техни незаконни действия.

По-лошото е че капанът ще щракне за България и който е останал в нея да му мисли!!!

Идват светлите дни, когато Боко отново, за трети път, ще развива България по европейски. Така,че спокойно и се стягайте!

Да са живи и здрави БиБИ , Шиши, Цаци и ЦвЦв! Само да влезе Румънският модел!

Га ги мана посредниците Тиквата и га цената на газа падна. Въй врно ли бе БХ?

Боцко пак оцапа гащите. Освен да играе белот с котараците , да такова разни журналистки, освен да рита мач и да реже ленти на нескопосани и прескъпи обекти, от време на време трябва и да взима и държавнически решения. За съжаление явно, този който той си избра го държи за топките, а има за какво да го е шубе. Да, такава е ситуацията в БГ.

Какво може да очакваш от Борисов освен плиткоумни анализи, които отразяват собствения му подход към проблемите!Прави са от "Форбс" , че Борисов е тъп и посредствен балкански политикан!С една дума новия Бай Ганьо!

Капанчета, сиренца... бля-бля-бля... А отговор на основният въпрос: КАКВО прави Главният Ни Прокурор в частен офис на голям бизнесмен да си говори с друг голям бизнесмен? - няма!;)))

Мишката се е хванала в капана! Мишокът стои отвън пред капана и пита: Защо влезе, предупредих те! Мишката:Бях гладна! Мишокът: Не лъжи, по-скоро обичаш сирене!

Тръгнал Бойко да говори за червени олигарси като самия той размахваше червена книжка на БКП и казваше че никога няма да я хвърли. После се изкара репресиран, защото били убили дядо му. Сега се върти според вятъра и обслужва всички олигарси от които има полза. Прави им поръчкови закони и наредби с цел да ни грабят пожизнено. Цялата съдебна система е зависима от партии и олигарси, няма съд нито прокуратура. Стотици хиляди вече са пострадали от грабежа на топлофикациите, чрез корумпирания и зависим съд. Колкото и да се пъчи не го е избрал народа, а циганите, олигархията и мафията, затова да не се изказва от името на народа.

Конрад Аденауер не е ли германски канцлер? Щом като германска организация финансира изборите ГЕРБ, значи нищо чудно че бяха спрени всички газови проекти конкурентни на германските. Това както и оня испанец от ЕНП не правят ли намеса във вътрешните работи на България?!

ББ да внимава да не трябва да избира нов главен прокурор... щото тогава капана ще щракне около неговите крака. Макар, че ако Цацаров прояви малко мъжество (и не са го хванали лошо за едно болезнено място) би трябвало незабавно да нащрака капани около стотина човека, дето се облажиха на народен гръб (да ме прощавате за пролетарският изказ, ама те ядат, след това ние плащаме сметката).

На мен ли ми се струва така, или Тиквата се е заел да "лъска" имиджа на цацата след като тя (цацата) се разсмъдя (за пореден път) в резултат на свинщини.

А защо главния прокурор е отишъл на срещата бе, Тикво?! Защо не ги е приел в кабинета си, а?!

какви конспирации, цялата държава една седмица говори само за това!И кучутата разбраха, конспирации били!

За никого няма да щраекне капана! Добре си живеят хората с пари в България! Никой не се интересува откъде имат тези пари, та строят палати! Това е работа за гл. прокурар, но него го няма! И след като народът мълчи, така ще бъде!

Боко, адвокат на Цацата ли е ????? И колко е % на доверието в съдебната система и Цацаров !

Бх - Махнахме тримата посредници и останах само аз с милионите - хахахахахах

Всичките прасета за мезета, пръкнали се от кочината на Политбюро на БКП. Народе, тез грабители, дето ти съдират поредната кожа, докога ще ги търпиш?!? Свинарят наглец ти се хили и се гаври с теб.

Назови ги с имената им :Тиквата,Цацата,Цецо,Цецка ,Павловица,Главандраков,главния Мултак.........и цялата измет ,отпадък от БКП!

Мутрата Борисов има богато въображение постоянно му се привиждат конспирации, заговори! Това е така защото той постоянно е замесен и участва в такива неща.

Кандидата на радикалната левица Жан-Люк Меланшон (19,5 - 20 процента) ... ДА ВИ ОТКРЕХНА ЧЕ ТОВА СА ФРЕНСКИТЕ КОМУНИСТИ (ФРЕНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ СИ СЪЩЕСТВУВА), А В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЗА ЕДНА НОЩ СТАНАХА ОТ КОМУНИСТИ НА ДЬОНМЕТА - КАПИТАЛИСТИ :))

Ако наистина има запис и на тази среща (а в България явно всеки записва навсякъде, особено сред тези), и излезе, че Сашо Дончев казва истината, а Цацаров лъже, ТОГАВА МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК ЦАЦАРОВ ЩЕ ОСТАНЕ НА ПОСТА СИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ВКЛ. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ, ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО, И ВСС ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ И КРЪГЛИ ИДИОТИ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ И НЕ ЧУВАТ ОЧЕВАДНОТО!

Борисов, ами сега какви ще ги дробиш и каканижеш, ако и тази информаци излезе вярна ами ако излезе, че капанът, в който е попданал Цацаров, когото ти си избра, е заложен от самия него или господарите му: Адв. Иван Петров: Срещата между Цацаров и Сашо Дончев е записанаю 23.04.2017 Сашо Дончев и Сотир Цацаров не са били познати от дълго време, а когато каниш човек, когото не познаваш, имаш някаква цел, не се виждате просто да си говорите. Така коментира в предаването Просто Диков срещата на главния прокурор с бизнесмена в кабинета на Георги Гергов бившият апелативен прокурор и настоящ адвокат Иван Петров. Той бе отстранен от Софийската апелативна прокуратура заради нерегламентирани контакти по телефона с Красимир Георгиев, известен като Красьо Черния. По думите му срещата е злоупотреба със служебно положение на Цацаров. Но законът не познава възможност главният прокурор да образува дело срещу себе си, няма и вариант да бъде освободен. Процедурата е единствено да бъде освободен от длъжност от президента, но тя е сложна и трудна. Трябва да е иницирана от 3-ма души от прокурорската колегия или министърът на правосъдието, по предложение на 17 души от ВСС, което не виждам как може да се случи, обясни Иван Петров. Зависимостта на всички от главния прокурор е ограмна. Никой не помисли, че безконтролната му власт трябва да бъде поставена в рамки, изтъкна още адвокатът. Той допълни, че зависимостта на прокурорите от главния прокурор е огромна. По думите на Иван Петров, ако твърденията на Сашо Дончев са верни и главният прокурор го е заплашвал, то случаят трябва да бъде разнищен докрай. Най-вероятно срещата между Сашо Дончев и Цацаров е записана. Така че трябва да се чуят записите, каза още адвокатът." Фрогнюз

Съм от многото които те подкрепят Борисов, защото няма по-коварно нещо от червените гниди и котилото им. А на Цацаров не му се доверявайте и нека Костинбродките му афери с Делян Пеевски, цялата червена и ултра синя олигархия Ви са обица на ухото. Бог да е с теб.

Да живей вожда Бойко! Урааааааааааааа...Н

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ДА НЕ ИСКА ДА ПРИЕМА ХРИСТИЯНСТВОТО ТА СЕ МОТАЕ ПО ЦЪРКВИТЕ ?

Шилo

Бойо се мазни за Цацаров, щото ако последния се навие да си запише името в Историята с положителен знак и побутне системата към реализиране на съдебна реформа, наш Бойко ще лежи в затвора.

Боко вече стана и специалист по капани. Защото е в курт (от турски-вълчи) капан. А някой сети ли се да ГО пита в качеството на какъв в момента обикаля държавата, строява помиярите си и открива ли открива обекти, построени с наши пари! След него тичат джурналя, телевизии, попове и ... пионерчета му лапат хапката с хляб и сол! И няма нужда от нарочен референдум като в Турция. Той вече се счита за мажоритарно и вечно избран за Държавна Мутра. В държавата на мутрите (той говори за червени олигарси без да разбира смисъла на термина) може да има само Главна Мутра на Държавата! Защото ние сме като "Планетата на маймуните". Разликата е, че Урко е по симпатичен от Боко!

Не е добре да вземате отношение, г-н Борисов, в чужди взаимоотношения. Знае се , че гл. прокурор е избор на Вашата партия, но все пак нали сте отделни власти! Нека наблюдаваме какво ще се случи.

Борисов ... да звъниш на шефа на митниците /лека му пръст/ за Мишо бирата /лека му пръст/ ... е нормално и НЕ СЕ КОМЕНТИРА ... КАПАНИ НЯМА, НЕ ЩРАКАТ ... ама това с Цацаров, Гергов и Дончев ... заплашваш ... не знам кого си със ЩРАКВАНЕ .... долно, гнусно ... дразниш нали ... с цялото си поведение ... ДРАЗНИШ ... ееххх колко си жалък, радвайки се на парите си и дразнейки ... но не го осъзнаваш ...

" бяха си подредили постовете,бяха си ги платили"!Баси помиярника!"Червените барони"! То не че Борисов е голямата работа,но другите както се бяха надъхали да ни връщат " свободата" дето ни я отнеха и разсипаха държавата,и пак с техните руски далавери с ездачката,кошмар!

Внушението което прави Борисов е жалко! Тоест, според него Радев е избран благодарение на "червените пари"! Тоест,не заради качества! А това,че в момента Радев има подкрепата на 80% от българите за Борисов няма никакво значение. Какво иска да ни каже той? Две неща: 1.Ако не бяха "червените пари" президент щеше да е не Радев, а по-подготвената/според неговите думи/ Цецка Цачева. 2.Ако не бяха "червените пари", ГЕРБ щеше да има не 95,а 125 депутати. Смешно и жалко! Жалко е,защото такива примитивни мисли са в главата на човек,който се готви да управлява България. Говори за национално съгласие и смирение. Жалко е и за българите,които се оказаха за пореден път късогледи.

Никой не говори за Радее в момента,а за интригата с горивата,там е разковничето!Помисли малко,защо сме на това дередже с енергетиката и от кога потъваме?

А, не! Кампанията на Радев бе финансирана от 10-20 000 пенсионерки, които дариха по 400 лв (щяха да дарят и повече, но толкова е законно разрешеният максимум). Вярно, че повечео от "дарителките" така и не бяха разбрали, че са "дарявали" и колко са "дарили". Но това са подробности.

МУТРИТЕ ВЪН ОТ ВЛАСТТА НАЧЕЛО С ББ ГЕРБ СА ЖАЛКИ ЩОМ МОЗАЧНОТО ИМ ОСТРИЕ Е ЦВ ЦВ

Писна миииииииии!!!

Тоя пак се прави на улав и си мисли, че след като тушира скандала от срещата му в Банкя с градския прокурор Кокинов и Миро Мършата, хората вече са забравили престъпното съдържание на разговорите там- мачкане на дела, влияние върху медии чрез насочване на еврофондове към тях и най- важното- намеса в избора на същия този Главен прокурор, за който сега Бочко толкова се е загрижил да не пострада имиджа му. И на фона на всичко това- не си бил позволявал никога намеса- ега ти и наглия тип.

Тогава Цацаров беше подгонил Кокинов и той се оплакваше на Борисов!

Не забравяй ,че в случая става въпрос за руското гориво и кой е заинтересован ?

Прав е Борисив,всичко се върти около цената на газта,как да ни изработят,въпреки че има решение на ЕК за намаление и за нов доклад от наша страна!Назначени са проверки за новата цена,обаче някои хора не искат да се понижава,пак за лична облага,а дали може да се плати цената от народеца не е важно!А и щом Р.Овч. е бил при Корнелия,то ясно!