Борисов провежда заседание със службите за Сирия

Министър-председателят Бойко Борисов провежда заседание с вицепремиерите Красимир Каракачанов и Екатерина Захариева и ръководителите на службите за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Борисов провежда заседание със службите за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие не може да правите и говорите по-вече от това което ви е написано /разрешено/ от посолството на САЩ, другото са приказки за балъци!

Нормална практика! Така и Наполеон е събирал маршалите си преди голяма битка!

Боко ще строи соросоидните фондации и под командата на Алфагари Мадленов ще ....теглят по една Крилата в посока Сирия. Разбира се, сирийските С125 и С200 са морално остарели да прихванат и унищожат това модерно оръжие.

Никой не ге е: 1) питал; 2) търсил; 3) искал; 4) молил; 5) поканил; 6) имал предвид; 7) мислил.........НОоооооо Той все пак да се изкаже, да се предложи, да се засвидеталства там някъде си.......

Кое му е уместното на удара, пригласят западните агресори, да сеят смърт и разрушения сред мирното население!! Наглост и агресия най-долна! Убийци!! Както измисления Скрипал и сега "вероятната" химическа атака!

наил беше балансиор,като тато,искаше доказателства

Ще ударят по едно малко с кафе,лаф моабет и кой откъде е....все експерти са се събрали да мислят за глобалните проблеми.

боико ,махаи се ,и повече не се показваи,заминаваи е евроазята,чрвен си и червен ще си останеш,селски хитрец повече няма да ти тарпиме номерата ,

Я, Бацето изпълзя от дупката. Е след дъжд качулка, ама все пак ще се пробва да намали резила от очилатата кобра,патриотичния хамстер и лалугера, дето ги плещеха на брифинга. А трябва и да се моли още малко Путин да се забави, защото Бацето не е готов тутакси да сдаде властта - ще му пробадне плана за аварийно-спасителни и евакуационни работи (разбирай събирай всичко в един чувал и дим,дим да те няма, че току виж вкупом ви вкарали в панделата, а може пък и да не стигнете до нея? Варианти много...

.. от снимката има физиономия на бочко с пълни гащи

Бойко Борисов - примабалерина на Пусиновите подлоги

Сигурно обкъждат как екстремно бързо да присъединят страната към рашън за да са сигурни в отбранителните ни способности! Голям резил падна с тези свалени ракети!

Не са ни предупредили официално... ама ние сме знаели предварително;)

...Mагнолии заседава с Kраси и Kатето ?!?...трапки ме побиват !!!...тези защо не се хванат да играят на черен петар !!!...има малка вероятност поне там да знаят правилата ....

Ми то свърши, трябваше предните дни....

Бойко, ти си наш'то Слънце, ти си нашата звезда! С теб надежда има - зрънце, ти докарваш радостта! Ти престъпниците бориш, хъбове кроиш, ти по цял свят миротвориш и милиардите броиш Контрабанда - грозде с манджа- туй за тебе е игра "Аз съм прост и вий сте прости" туй е истина една!

Каракачанов знаел за ударите към 23ч.!:))))) ...преди Тръмп, Макрон и Мей!?:))))))

Тоя пак си запълва времето за да не скучае докато е в България...Боко няма как да ти вярват хората за твоята ''загриженост'' като ежедневно виждат как ги надупваш за да изпълниш американските поръчки..

Защо бутат тази НПО-пейка Екатерина Захариева на такива важни съвещания. Защо изобщо я издигат? Че тя даже искаше, държавата и с европейско финансиране, да субсидира своето НПО, за наблюдение на съдебните реформи. Само за това прокуратурата трябваше да я разследва, заедно с Христо Иванов, който също бе намесен в това.

нпо-тата са ,,новите,, извънредни комисии на еврокомисариата...!!! ,,лобистите,, под формата на ,,загрижени,, платени неправителствени орг. ...!!!

НПО-ката става само за як МИЛФсекс и празнене на о4илцата