Бойко Борисов: Слави Трифонов да си покаже министрите, и Тодор Живков не е имал абсолютно мнозинство (видео)

"200 млн. ще хвърлим за избори, докато търсим абсолютно мнозинство за някого", обяви премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избирателите изпратиха Татовия Гавазин за зелен хайвер и вместо да си трае той се обажда от коневръза.

например на кое място сме по заплати в ес на кое място сме по пенсии в ес на кое място сме по раждаемост в ес на кое място сме по смъртност в ес на кое място сме по емиграция в ес на кое място сме по производителност на труда в ес на кое място сме по образование в ес на кое място сме по ваксинация срещу ковид19 в ес на кое място сме по смъртност от ковид19 в ес

А сега да оборя още веднъж червено-розово-пембените тролове със следващите редове: - ИЗПЪЛНЕНИ приоритети на ГЕРБ: - увеличение на доходите, като за 4 години средно са повишени над 46%, -- най вече на учители - увеличени над 2 ПЪТИ, -- лекари,друг медицински персонал - увеличение над 65% -- полицаи, държавни служители - увеличение над 48% , - борба с контрабандата и корупцията - в момента е НАЙ-НИСКА за целия преход -- значително намаляне на контарбандата на цигари - над 2 ПЪТИ за последните 4 години, а за последните 11 години ПОВЕЧЕ ОТ 10 ПЪТИ от 35% до малко над 3%! -- борба с олигарсите - Божков, Арабаджиеви, Баневи, Бобокови, шефове на НСБОП, митничари и т.н., - Увеличение на БВП - - 2 ПЪТИ! - Големи инвестиции на правителството в страната: -- ОГРОМНИ инвестиции в саниране на почти всички държавни и общински сгради, на много жилища на хората - над 5 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови газови връзки със съседите, а така диверсифицираме доставчиците на газ, нов изцяло наш газопровод, намаление на цената на газта от руснаците - над 3 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови магистрали и пътища, в ремонт на голяма част от пътната мрежа - над 2 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови и много изцяло обновени ВиК мрежи и пречиствателни станции - над 3 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в нови детски градини, детски площадки, нови спортни зали, подновяване на градската инфраструктура, множество спортни съоръжения, стотици подновени църкви и манастири и т.н., - над 2 МИЛИАРДА лв. -- ОГРОМНИ инвестиции в армията ни – над 2,5 МИЛИАРДА лв. за нови самолети, нови самоходни машини, нови катери и т.н. -- ново метро, нови автобуси, нови линейки, нови пожарни, нови гранични и полицейски автомобили, обновен автопарк на армията ни и т.н. -- големи инвестиции в подновяването на болниците, в нова апаратура на световно ниво - голяма част от държавната и общинска администрация обслужва онлайн фирмите и гражданите, без чакане, без нерви и т.н. - влизане в чакалнията на еврозоната и в банковия съюз на Европа - непрекъснато повишаване на рейтинга на страната - втори НАЙ-НИСЪК външен дълг от страните на Евросъюза - един от НАЙ-НИСКИТЕ проценти за безработни - добро справяне с пандемията и добро подпомагане на засегнатите бизнеси и хора - почти нулеви мигранти в страната - Стотиците милиони дадени на хората и бизнеса в кризата с китайския вирус - Стотиците милиони дадени за тестове и за ваксини на хората --- и още и още може да изброявам!

Днес 200 умрели от корона вирус, а на министър председателя най важната тема да коментира е Слави и изборните резултати.

ей глупак изчезни от тв бе тикво ти си един крадец марш

Толкова време мина, а никой от ГЕРБ не излезе да каже, да поеме отговорност за излъганото доверие на всички, които повярвахме на Борисов на предните избори. Ето колко го е грижа за избирателите им. Никога вече няма да гласувам за ГЕРБ.

Бати тъпата физиономия!

Този страхливец не може да отиде до Парламента, тука му гледаме нагласените стриимове само... как има очи да говори.

Борисов, айде спри с просташките хитрини – всички знаем, че благодарение на тоя плужек Трифонов си на седмото небе от радост. Няма що да се правиш на много загрижен за управлението на страната и че не искаш предсрочни избори. Напротив, точно ти ги искаш повече от всичко по простата причина, че с купените гласове и корпоративния вот “победата” ти е в кърпа вързана. Твойта “изборна схема” е проверена през последните 10 години и няма грешка най-вече поради ниската избирателна активност на българите. Пък като добавим и един М.Константинов, нещата се уреждат “със двеста”. Така, че прояви поне малко достойнство, намали лицемерието и прекрати театрото.

много хитър тоя Слави.Ще вкара толупа в кошарката на Радев.Едно служебно правителство с промени в изборния кодекс и картинката са гробарите се променя тотално.

Борисов на 100% важи Алековотият разказ "Пази боже сляпо да прогледа"... Изобщо кой е Борисов, че ще държи сметка някому и ще изисква от него да му се отчита?!

Се страхуват за бюрата си.Достатъчно е да се съкрати държавната администрация наполовина, но никоя партия не иска това защото този вот е сигурен и гарантират.Другия вот идва от така наречените бизнесмени ,които делят еврата с депутатите в Брюксел и управляващите.Тази желязна схема не може да бъде разбита с говорене и протести!

Най-лошото, което може да се случи оттук нататък е толупа да се завърне като истински победител и цялата енергия на протеста да иде на кино, ей така за нищо!

Друг толуп че дойде

Как може тоя страхливец да нарича Слави политически страхливец?Абе тъпунгер защо ти не направи правителство като си "първевенец?

ВЯРНО Е, ЧЕ ЖИВКОВ НЕ Е ИМАЛ АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО. НЕ Е МИНАВАЛ 99%, НЯКЪДЕ ОКОЛО 98 И НЕЩО БЕШЕ, НАЛИ ТИКВО.

Да бе как говори и лъже! Боко тук има и по- възрастни не всички са на 25 г, за да ги лъжеш!

Той Бибитко Шкафчето още малко ще говори глупости. По-добре да си ходи в затвора. Някакъв сърбин с автомат и картечница питал за него. Сретен Йосич май се казвал. Трябвало май някаква сметка да се урежда.

Тоя Боклук явно иска доживот да е първи Държавен и Партиен Ръководител на БКП / оппа ГРОБ / доживотно, но това няма да стане. В миналото имаше 2 партии - БКП и БЗНС - БКП имаше винаги повече от 95 процента. Живков / Държавният и Партиен ръководител/ винаги имаше повече от 95 процента. Ред му е да бъде затворен и осъден от демократичен съд като своят Гуру и Велик Учител Другаря Живков. След като си "спомня" историята му е време да я повтори. Но не в резиденция, а в Софийски централен затвор.

к`ъв хаУс бе редакторе

Генерала Р.Р. да намери решение за създалата се патова ситуация! *

Към всички които пишат и вярват на лъжите които каза Борисов, не са си дигали заплатите, напротив гласуваха да има таван за да не си ги дигат до безкрайност. Много ми е мъчно, че има хора които дори не са си направили труда да слушат народното събрание,а чуват лъжите и ги разпространяват. Жалко мислех и вярвах ,че сме достоѝно общество. Явно има още много простотия и неадекватност на която все още разчита статуквото.

Този е по-прост и от ТИКВА, да ме извиняват плодовите зеленчукови тикви. При Живков "нямало" мнозинство?!?!? Ако на 90-95% гласували за партията майка, при около 100% избирателна активност, не е мнозинство, лично аз бих искал да разбера от тая банкянска Тиква какво тогава е мнозинство?

По някога се питам, Бойко ли мисли пролетариата за толкоз прост, или той самият е толкоз прост.. Как може да сравниш възможностите на един (дори и успешен) боксьор да стане добър политик с тези на гросмайстор + висшист + човек владеещ 5 езика.

И с какво една шахматистка е добър политик. Каква е? Лява, дясна, Поне да е била кмет на село, че да кажем нещо...

Зад всяко успешно начинание има умен човек. Ако не можеш да го проумееш - никой не може да ти помогне.

Нагъл изрод. Грабежа на страната и държавните пари е пълно през последните години. Близките до властта станаха милионери, докато нормалните хора мизерстват, а държавата ни е кочина! Трябваше да сме го вкарали в кафеза отдавна вместо да ни се подиграва всеки ден.

Айде и тоя мизерства. Ти да не си от младежкото БиеСеПе..

Със 700 лв не се ли мизерства?! Хайде стига, не всички сме на служба с пари!

Цял ден му слушам "опорката" на този.. 165 депутата имали.. гледам цик пише ИТН 51 депутата... до останалите до 165, ако някой ми каже че ги получи "даром" без да си продаде и майчино мляко.. и то от този клоун...айде у лево.

Щом могат да си гласуват заплати, значи имат...

Добре е чел "Винету", сега ще чете "Господин Никой"......

Демокрация започва с демос, а демосът сме аз и ти. Дали ще има правителство или не... Не знам. Иска ми се да се разберат. Компромисите раждат смислени идеи. Не казвам добри, сещам се за 3:5:8 формулата .... Но ако има компромис няма крайности... Има един народ и той е българският. Народ, който си избра депутатите и очаква да се разберат.... но.... Има едни парички за разпределение и на Буда не му се дават на друг

Баце, а стига глупости- при Т.Живков опозицията я обличаха с дървено пардесю. Справка- Горуня (ако си чул за него).

То при Живков практически и опозиция не е имало, тя е била разгромена още при Димитров и Вълко Червенков! Не го ли виждат, че Баце е изключително прост и си говори ей така, да хвърчат думи в пространството, ни в клин, ни в ръкав....

Корумпираната Тиква е само за пълно разследване за хилядите далавери и за затвор след това!

Боче, гледаш като издоена биволица. Скрийсе не осещаш ли, че си аут. Кътай мъните. Още плямпаш за Тошо, Стига. Не усещаш ли ко искат МЛАДИТЕ. Като отворен гардероб стана. Трети- Пети избори с ограничени шашми все ще решат нещата.

Тоя па оръфляк какъв е, че да нарежда на Слави Трифонов!

Пенсионера и др.подобни До кога ще се самозаблуждавате. Не разбрахте ли, че Слави и сие не просто стават.

Ми да вземем да върнем Тиквата тогава? Тиквата става ли?

Ще стане ясно колко дълбоко е затънал Борисов в лайната, ще лъсне Барцелона, чекмеджетата, кюлчетата с лика на Борисов...За това му е излязла пяната на устата.

А на мен г§зът ми се е свил от ужас, че ИМА ТАКИВА НАИВНИЦИ ме избраха и ми го нач§каха.

ТОВА ДА НЕ ТИ Е ИГРА НА ТЕНИС ....ДАЙ МИ ТОПКАТА ...НА ТИ ТОПКАТА .....НЕ ИГРАЕМ ТЕНИС ....СТАВА ДУМА ЗА ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ ....ЧАЛГАРЯ .....НАЛЯВО И НАДЯСНО РАЗДУВАШЕ КАК КАТО ВЗЕМЕЛИ ВЛАСТА ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ СУБСИДИЯТА ЛЕВЧЕ ....МАЖОРИТАРЕН ВОТ ....120 ДЕПУТАТА ....Е ИМА Я ВЛАСТА ....ДА Я ВЗЕМЕ .... СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И СЛЕД 2 МЕСЕЦА ОЩЕ ЕДНИ 70 -80 МИЛИОНА ОТ ДЖОБА НИ ....И КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ....АЗ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ТИ ЗА ....ЧАЛГАРЯ ....СЕ СЪЩОТО ....."Не народ а МЪРША "...НЕ СЪМ ГО КАЗАЛ АЗ .

Герберастчетата ли сте авторитетите по правилни решения в тази държава?

Има все още такъв народ но няма такава държава. Мутра простак бивш гавазин на Тато продължава да ръси акъл. Служебно правителство да организира избори и да разгони калинките на простака налазили навсякъде.

Петдесетте процента негласували да излязат. Гласувайте против статуквото.

"В политиката лидерът носи отговорност. Хората са гласували за Слави Трифонов, не за Тошко Йорданов. Хората са гласували за Корнелия Нинова и нейната мъжественост. Ми може и Кубрат Пулев да е следващата номинация за премиер, защото може да набие всеки", каза още Борисов. Много е голям Борисов. Този човек с всяка изминала година, колкото повече започвам да разбирам играта на политиката ми се издига в очите. Първо и аз го плюех преди 10 г., но той поне е политик. Друг няма в България. Останалите са едни измислени герои.

Да абсолютно си прав, той си го каза човекът вие сте прости и аз съм прост затова се разбираме...Гербопитек!!!

Заради такива инфантили като тебе сте на последно място по всичко...

И при социализъма бяхме доста назад след ГеДеРе....

Отлична ирония! Явно не всички са схванали как тънко се подиграваш на Боко.

Патологичният лъжец боко тиквето е в паника,и ръси простотиите си нон стоп."Той коментира и успеха на Мария Бакалова, че другата година може тя да бъде номинация за премиер, след като очевидно кандидатите за министър-председател се избират според известността, а не според политическия опит."След тиквата всеки може да претендира,че може да управлява.

Почти последователни изречения: Той уточни.......... Борисов призова........... Той се пошегува ............... Той поздрави Той коментира ....... Да се чуди човек как въобще е възможно да имаме такъв невероятен късмет да живеем по време на НЕГОВОТО управление и все пак да има хора, които да не го харесват ?! Може би има само едно нещо, което не може да прави и всички май се досещаме какво е !

Друго не искаш ли да ти покаже........

Това се очакваше от такъв долен чалгар като Салви да играе мръсно. Аз вярвам само на Бойко Борисов, всяка негова дума е истина, човека се кълне в бога, внуците си и зайчарника си! Няма по достойни и принципни хора от тези в ГЕРБ. Деница Сачева, Тома Биков, Даниел Митов, Георги Марков и мнгого други, това са новите будители и пример за подражеание. Не като многото други политици, които сменят партиите и мнението си като носни кърпички! Искам да благодаря на ГЕРБ и специално на премиера Бойко Борисов, за високия стандарт на живот, за доброто образование, за свободата в медиите, за реформата в съдебната система, но най-вече за доброто здравеопазване. Не както в Германия да събираме капачки да купим техника за някоя болница, не редовно във Фейсбук и други социални мрежи както в Германия, Израел, Турция и много други държави редовно хора да събират пари за някой клет човек за лечение в България. Благодаря за условията създадени за бизнеса, хиляди хора от САЩ примерно отиват на гурбет във Видин за по добри доходи и даже имат квартал на име Чикаго. На тълпи хора от Англия идват да берат ягоди в България за по високи доходи. Примерите са безброй няма смисъл да продължавам разбрахте идеята. Ние сме пример и Немците се учат от нас как се правят автобани, Французите ни завиждат за свободата в медиите и демокрацията. Не знам какво не му харесвате на господин Борисов, но без него щяхме да сме на дъното във всички класации, а не на това челно място. Запомнете едно злобари, гледайте на нещата обективно, а не плюйте хората които дават всичко от себе си и правят много жертви за вашият просперитет. Запомнете формулата за успеха е работа, работа, работа, видими резултати!

Гешев, къде се навря бе мишок. Стана сложно, а ? Аха си тръгнал срещу Борисов, пък аха той се върне на бял кон. Аха си траеш, пък сопата те чака. Гешев, милия ми мушморок той.

Как да си покаже министрите като ги няма. Освен червеният си задник и простащината си друго не може да показва.

ни го навирате тоя с лъжите си.... А трябва да го оградите с четири фосфоресциращи пирамидки , като дупка на асфалт .

Не се напъвай много червенодупесто комунистче. Скоро ще имаме Бойко Борисов 4. Другите ги видяхме колко им е пипето в кратуните.

Бедна ти е фантазията какво ще видиш вместо мечтите си......

хапчетата.

Борисов, не се огъвайте пред мафията и олигарсите, хората сме с вас!

Само някои са с него. Повечето май не са?

Вие от коя областна структура на прекрасни пеперудки ГЕРБ сте? За да знае Баце да Ви прати нагрда ваучер за посещение на зайчерника или да Ви извози в джипката с 200. :)

тфа, гербопитеците, хора ли сте бе ?! То сте само вие и мангалите, те са повече хора от вас.

От 1944 до сега, БЪлгария само губи! Защото простия пролетариат налапа въдицата на болшевиките ( е с бой е било, ама я налапа). После тайни ченгета прбараха сметките на БГ и го играят капиталисти! иванчо черното и той осакати икономика и образованеи, дарувайки вл;аст в ръцете на явни бандити! И За десерт - гереберастията размза всичко! Продаде България на краварските си господари! А простия народец, сие пак прос! Също като шалварите на дпс и тулумите в тях!

А, кой беше казал, че и магаре да предложи, и него ще изберат за президент? Това говори много за последователите на партията МУ!

От МС на джипа и след това в Банкя.

Крадецът вика "Дръжте крадеца". Ами нали и твоите придворни лакеи не правеха нищо без ти да дадеш добро. Да не говорим, че ти управляваше какво ти скимне.....

АЙДЕ СЛАВИИ ....ДАИИИИ ....ДАИИИИ ...НАЛЕВО ...НАДЕСНО ...ВЪРТИИИ ...ЧАТ ..ЧАТ..СВЕКЪРВАТА ....ХАЙДЕ ..НИНЧЕ ...ХАЙДЕ ..КОРНИ ...ВЪРТИ...ЧОК ЯША .....А СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО МОЖЕ КРЪСТНИЦАТА ....ДАИИИ ..МАЙЧЕ ...ВЪРТИ ...БАС ..БАС ...ХАЙДЕ И ЗЕТЯ ....ХАЙДЕ ..РУМЕНЕ...ДАВАЙ РАДЕВ ....БАСТЪР ....ЧАТ ...ЧАТ ...БАС ...БАС ...ХАЙДЕ СЕГА И ПУБЛИКАТА ....БАС ...БАС.....АФЕРИМ ....БАСТЪР .....ДАИИИИИ .....БАС БАС БАС ....АМАН .......НЯМА ДА ИГРАЙШ ЛИ ?????...........COPY and PASTE....

бавно,но необратимо!Факт е.Дано и в затвор поживееш! Вече и Слави ти е виновен.Край нямаха виновните за теб. Тези простотии дето ги бълваш ежечасно са за употреба на тролове,калинки ,мисирки...публиката ти.

Следващият етап на управленческата криза в България е преминаване от парламентарна в президентска република

Ако някой още не е разбрал слави приключи за голямата политика .Отметна се от референдума направил е партия с черепа и това не може да остане не наказано от хората .Макар че чалгарите едвали имат умствен потенциал да разберат за какво иде реч

Слушай конярче, размърдай едната клетка малко и ще разбереш че всички от БСП, ДПС и ГЕРБ искат да са "приятелчета" на ИТН и да ги "подкрепят"(казват го в сегашо време, а не в БЪДЕЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНО) и само чакат да му "помогнат" да избере правителство и после да стане зависим от същите тези "партньори" и да му скъсат Д-то, да го компрометират и после - нови избори и пак същите и правим, както си знаем! Слави може да свири чалга, но не е тъп! Всъщност за това свири чалга - комерсиална е!

Бойко пак им го нафърори и им доказа, че без него нищо не могат :) То и какво да предложи сбирщайна Ристьо Маджото, Мая Чушкопека и Тошко Психото..., но в момента е модерно да се крещи и врещи в анти стил, а какво предлагат новите муцуни като ген.Атанасов, Татяна и тн млади и красиви, е без значение - важното е Тайсън Кючека да бичи на макс :)

Искаш да кажеш - Той го КАЗА, а не доказа! По всяка една тока мога да му отговоря и за евро фондовете, и за санирането и здравеопазването, но няма смисъл! Човечее Борисов, никой не е ПРОТИВ тези дейности за които говориш, а за НАЧИНА по който го правите!!! Не е нужно човек да разбира от всичко, нужно е да може да смята и веднага се вижда всичко!

ами честито - имате си Радев Юмрука и дано се кефите на неговите малумни речи, защото се очертава често да му слушаме равния тон за малоумни. Радев победи мега хитро, използвайки Тайсън Кючека и Божков за свои патерици, а вие още гоните призрака на Герб и Бойко - и после гербаджийте били тъпи. Потрес.

Само на вас, хората на хранилка, ви го напарпорва с 200 и вие щастливо разцъфвате.

Добре че само цъфтят, без да връзват, че ще се народят едниии...... дето ще могат да броят само до 200!

Само не споменавай Пашата , че ваш боко се започва да се поти и подмоокря и с 200 ще отпраши да се крие из села, мазета и паланки.

Слави се матира сам ,Хората очакваха като лидер да хване бикът за рогата но той предпочете баш като мутра да стои с божков в сянка и да дърпат конците на една пешка .Народа ще го накаже на следващите избори