17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не краднеш ли значи е нескопосано.1 за нас 1000 за теб по братски

E то колкото по-тъпанарски, толкова по-подходящ за кражби, кво те бърка.

Набиха ли ти пак тъпото канче от Брюксел? Национални предатели като теб гният в пъкъла!

Ами не го подкрепяй тогава бе, мутрьооооо ! Видя че отиваш малко по малко в канала и започна да се умилкваш

За него.Това го бърка

Глупавият дебил още говори за асфалт? Така и не разбра,че това е генерална грешка! Дори от ЕС му го казаха,но глупака си знае неговото!

Пия с отвращение.

Заедно с народа да избием зъбките на гнусната измет гриндъри,чалгари, бойкиевци и копейкиновци!

Този крадлив парапитек който ограби и унищожи България ,оскоти масово българския народ под вещото ръководство на консилиери на мафията трйният агент на ДС,КГБ,МИТ И цялата им глутница крадливи малоумни чакали ,трябва да бъдат набутани при Бай Ставриза да усетят народната любов.Тяхно бъдеще е ясно заличени от историята ,презирани и мразени от народа си ,но те трябват да бъдат изчегъртани сега защото бъдещит поколения няма да ни простят ако се забавим мълчейки наведени повече от тези 32 год

Во Скопйе ке буде направен паметник на македонскиот герой Бойче Борисовски !

Бойко обича да ходи по малки градчета и селца, за да му се връзват хората на лъжите. Защо не говори така смело на дебати с други политици и пред журналисти с въпроси от тях? Защото е жалка карикатура.

Мутра долна предателска.

години сме на 1 място хаха. смешник! не си мисли, че ще управляваш!

Който, каквото и да говори не се ли наредят до стената всички в парламента и да се растрелят нищо няма да се промени. Това другото е поредния цирк.

Гледа да се докопа пак до властта и след това да ги пусне по канала, както до сега - всички, които са били с него са се разпаднали след това.

Само тоя може да си представи толкова пари в чекмедже! Не давайте трибуна на неграмотни хора, нищо че са психично болни!

От къв зор прай ПАТОКА Сига береш ядове Да не би ПАТОКА строяло не би чудо видяло

Умри герберастка утайко и родатата ти също

Мазохист, а?

На банкянския простак От мене по: Умен Убав Знаещ, нема. Нема Само аз знам как да ви оправям С 200 Благодарение на това оправяне, Румъния, която при влизането в ЕС, беше след нас, отдавна ни изпревари За Хърватия да не говорим Колко след нас влязоха, и пак сме последни Ако Албания и РСМ, влязат в ЕС, с мафиотско управление тип Бочкови чекмеджета, и те ще ни изпреварят АРЕ СКРИЙ СЕ, ПРОСТАК КРАДЛИВ

Къш бе! Бойкооо разкарай се… Тоя от къде изпълзя?! Долен предател! Продаде Македония, мръсника, сега бюджет ще прави.. За предатели, като Кирчо и Бойко няма място!!! Господи, моля те помогни на България! Накажи всички предатели!

Я пръв покажи как се умира. Аман от тъпанари.

Я па тоа пожарникар и от бюджет разбирал

Съгласен!

Бойко, колко време стана да си политик над 20 години не се научи на няколко прости неща партия взима колективни решения ти не даваш на никой депутати и други подобни изцепки , защото този начин на действия и разсъждения водят до там че герб изчезва от политическата сцена ако ти не си начело пречи и да се води диалог с герб защото си натрупал през годините много негативи

Боци го е страх ,че рано или късно ще илезат наяве зависимостите му от кръга на вечнопияната танцьорка с обръчи от фирми и агент на ДС Сава предавал и свои К чужди до 89г и грабил същите до сега.Грабежа им на КТБ,Еврофондове,магистрали ,турски паток и др.Този зависим от Путин и Ердоган страхливец ще си имре насран като катър без история

Много си нещастен, нали? Имаш нужда да мразиш и да обвиняваш някого за неслучилия си живот? Плюй на воля в инет, дано ти стане по-добре!

Просташки изказ, мутренски похвати, 12г нищо съществено. Сега акъл раздава.

Сваленото правителство го посрещнаха с аплодисменти младите и интелигентни хора,а твоите "победители" се измъкнаха като мокра връв от служебния вход.

12 години ГЕРБ = 12 години най-бедните в Европа . Ако беше умен Бойко ,щеше да направи така ,че да не сме - най -бедните в Европа . Все пак това са 12 години .... ? Не са 12 месеца .

Мършо ти не си човек, а мизерна фабрика за лайна. Нивото ти е на маймуна.

Крадлив тъпанар, свърши твоята . Изпращай всички боклуци от партията към в къщи, вкл. Севдето крадлива.....

Скрий се. Заради теб сме на такъв хал сега.

от генерал до политическаKURVA

С това разполагаме за съжаление, и да, Борисов и ГЕРБ са най-нормалното, което се вижда в момента.

Толкова е и генерал .

За 12 години - ГЕРБ ,няма осъден и в затвора министър , депута,кмет или общински съветник .

ЕДИН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. РАМА НА АЛБАНИЯ НА ПИСА ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРИЯТЕЛЯТ МУ БОРИСОВ ЗА ЕДНА МИНУТА ВЕТОТО Е СВАЛЕНО. ТИ СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ С ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ КОИТО ПОДКРЕПИХА ПАДАНЕТО НА ВЕТОТО.

Прочетох само великата мисъл: "КОАЛИЦИЯТА САМА СЕ СВАЛИ!" Бях позабравил "великите" мисли на Боко-тъпото. Само се чудя каква ще е комбината на тъпото с лъжливото?

Засега сме видели само твоите чекмеджета.

Човекът е спец по корупцията. Разбира ги тия работи. Направо му е втора специалност.

Толупът да не си е купил междувременно газови и нефтени находища, че ще намаля цените на горивата!?

Направи една хубава свирка Боко на Пеевски

Елена Гунчева: "Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая" Ти ли я пращаше при Копейкин?

и сега врещиш като курва за хуй!

ти е откаднал мозъка ама за дребни кражби няма осъден

освободих място за Киро

Що не сайебеш у дупца ...

Защо тогава ще го подкрепяш? Недей! Или не може?

Бойко Борисов най великия, има моят глас