Рашидов: На заседание премиерът рисува скици като Пикасо

Премиерът отказа да стане почетен член на Съюза на българските художници и отложи връчването на отличието - плакет, след като това предизвика недоволство в гилдията.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов: На заседание премиерът рисува скици като Пикасо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление, няма кой да оцени художествения геннии на нашия пренадарен премиер! Иначе, може би, той сам щеше да оправи финансовото състояние на държавата. Но така е било винаги - гениите ги оценяват твърде късно. Освен ако Вежди не се намеси, разбира се.

Що ли се сещам за един "творец", дето рисувал с фекалии си!

Рашидов преди 14 години"По добре мултак отколкото калтак".

И ТИ ЛИ БРУТЕ СЕ ПОДЛОЖИ?

Рашидов, цялото ми уважение към теб като към творец бе унищожено.

ИБРИКЧИЯ и нищо друго! А! Да! И смръдльо!

А -а не ! Има и винарки !

...Един плакет на мен ще ми предаде каквото и да било, затова им го върнах. Да го дадат на този, който счита, че това ми е важно. Сигурно струва 2-3 лева, каза Борисов, макар да уточни, че е приел признанието на художниците... Ако може някой да преведе точно какво иска да каже ТОЙ с това дълбокомислено интелигентно изказване! По-важно е и успокоително, че такива "подаръци" от по 2-3 лева не го интересуват.

Ех Вежди Вежди пак удари една шпакла на боса.....Ма голям подмазвач се извъди , а преди години се правеше на мъжкар....чак стовари един юмрук в лицето на полицай......

Ами тогава ББ да го провъзгласим за заслужил деятел на изкуството и културата, със съответните бонуси към заплатата му и да му гласуваме пожизнена пенсия, както на Пекасо!?

Да може, а също и вместо бонуси - "бакхуси" !

бат Бойко е готин - як е кат борче, рита като бат Ицо,готино рисува,пуска по некоя смешка - кво искаме - Човек от народа! Вие да не сте по свестни бе,маскари недни! Я , да кротувате,че...

,,Рашидов: На заседание премиерът рисува скици като Пикасо" А на запой ,,културният" ни министър се бие в гърдите, като Тарзан и екзалтирано крещи ,,мултак, мултак" Ех, памет човешка....

Явно Рашидов пак е бил под алкохолна наркоза.Бойко и Пикасо.

Приликите между Бойко Борисов и Пикасо са точно толкова, колкото са приликите между Моцарт и Азис!

Рашидов да прибере дългия си език, че то не остана необлизано място по премиера...

ееееее голяма работа,другаря Веждю е пийнал малко повече и е обадим лафче.Тъкмо да се посмеем.

Ех, ако Вазов беше Карл Май можеше и да помогне.

"Слепотата и умствената му незлобливост бяха запазили като с броня душата му от разочарованията на тъмните й страни, които разочарования изпитваме ние, окатите..."

Не им ли е обидно на художниците подмазвачи когато ББ търси материалната страна на плакета/2000-3000лева/ а не както е логично за удохотворен човек признанието което е заслужил???Падението е пълно а уж интелектуалците били корекива на обществото...

Машалла ,брейййй.Тоз наш Министър-Председател егаси всестранния гений ще излезе!Невероятно!Нечувано!Веднага да кандидатстваме за книгата на рекордите Гинес!Такова чудо нечувано не е имало и след него няма да има!Тоз човек каквото пипне-златно става,каквото погледне-се решава!НЕВЕРОЯТЕН!Дано по-скоро дойдат изборите!Дано ги доживеем,че то при такъв талант може и да се свършим преждевременно!

Едно време имаше класация: 1. "Многостранно развита личност"; 2."всестранно развита личност", но той е напред с материала и вече извън класациите е в графа - МНОГО странно развита личност! Не можем го стигна и срещу него да тичаме...

Тоя няма ли да се задуши, като си е заврял главата в задника на шефчето си?

Г-Н РАШИДОВ ОЩЕ ЕДИН СКАНДАЛ ВИ СПРЕТНАХА И НИ ЗАНИМАВАТЕ СЪС ПОРЕДНИ ГЛУПОСТИ ВМЕСТО ДА ПОМИСЛИТЕ ЗА ОБИКННОВЕНИЯТ ЧОВЕК.

а кога ще го сравним с моцарт бах или бетовен?

Той може и да си тананика на заседанията, та знае ли се?

Веждичка, нали знаеш, че и Хитлер е рисувал? Къде отиваме?

Стига , не може да бъде ? борисов Пикасо ? Голям майтап ......

Защо ми се струва, че худоожнииците закъсняха много? Бойко не беше ли "почетен член" или "почетен капитан "на Националния отбор по волейбол?

Да бе, и на женския хокей на лед

На заседанията рисувал скици, а през почивките за тренировка на мозъка решава диференциални уравнения! Ето, това е крайният продукт, мечтата на социалистическите стратези - да изградят всестранно развита личност! Бойко е бог, Бойко е бог, Бойко е бог!

Изближи му миризливия задник,бе турски фес.....

апропо, Пикасо е рисувал много цици, може би простакът драска същото да не забрави как изглеждат хахах

защо ни занимават с такива неща,а и тези министри нямат ли по-сериозна работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еее не! Тези ни припомниха Тато! Тогава също се раздаваха разни награди на ляво и дясно. ......Ама то и управлението същото, само годината е различна--2011

И не беше важно какво решава съдът!

Хубаво дето Бойко умее да рисува. Обаче ние не сме го избрали затова. Аз не на рисунките му се възхищавам. Мен ме впечатлява концентрацията на премиера, след като успява хем да следи линията на мисълта, хем да рисува. Не искам да мисля, че Бойко просто гони скуката и въобще не слуша говорещите на заседнаието.

Министър-председателят доктор Бойко Борисов е незаменим творец на безвъзвратния възход на България през управлението на ГЕРБ! Той е направил за българската култура и изкуство много повече от мнозина наши художници. Поздравявам всички културни българи с изящните стихове в прекрасния химн на ГЕРБ: ГЕРБ - ти си надежда, в теб е нашта вяра! ГЕРБ, България е в нас и ни зове в този час. ГЕРБ нас ни повежда. ГЕРБ - евронадежда. С теб изгрява светлина в нашия дом и сърца!

Ти и като Мелиха не пишеш по-умно...

Силве, не се хаби, вече не си в Северна Корея и цветята не цъфтят на рождения ден на вожда.

Силвио, ти са направо за плакет от съюза на писателите, ма! Жертвай се и кажи, че стихоплетството е на Бойко, за да дадат на него плакета, че такъв още няма!

Божеееее, още ли ги има такива??? УЖАС!!!!!

Готина ирония, ама тук не те разбират!:)

Г-н Рашидов, не всяка драсканица е картина на Пикасо, както не всеки меч е Excalibur или казано по нашенски - от секо дърво' свирка не става! п.п. ако сте чел думите на Пабло Пикасо, "На 12 години вече можех да рисувам като Рафаело, а ми бе нужен цял живот, за да се науча да рисувам като дете", сигурно сте извадил от контекста последната фраза, която значи невинност, а не драсканица.

При толкова подмазвачи в България само такава държава можем да си построим.

То преди има няма 70 години и друг държавен ръководител рисуваше адолф ли беше хитлер ли ама нейсе казвайте къде ще е изложбата да купувам,че след време може да се окаже че си е инвестиция

РАШИДОВ ВИНАГИ Е БИЛ ГЪЗОЛИЗЕЦ НО СЕГА ПРЕКАЛИ - ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

ами сега от СУ да ги удостоят със Златен скункс. От едните взели, на другите дали. Сега Веждьо Наглото можел да натиска, е натиснал го Скункса, пък следващия - каквото Господ дал.

ТИЯ ОТ ГЕРБ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВАТ И С КРАЛЯ СЛЪНЦЕ А НЕ СЕ ВИЖДАТ КОЛКО СА ЗЛЕ

ПРОСТОТИЯТА НА ГЕРБ СЕ ИЗЛЪЧВА ОТ ВСЕКИ МИНИСТЪР НА КАБИНЕТА БОРИСОВ

Браво на редакторката, поднесла е информацията много забавно, смях се до сълзи. То политическите ни фигури се превърнаха в герои от фейлетоните на в. Стършел. А министър Рашидов много хлевоуст се оказва, цял адвокат... Само едно се чудя - ББ сам ли е решил да не взима наградата или някой го е посъветвал ;)

еййй, голямо гъзоблизане в тоз герб...

Е тоя път ББ не е виновен. От толкова блюдолизци, а вътре е и Рашидов с неговите сравнения, на ББ сигурно му е много тежко. С такива приятели не му трябват врагове. Кой казваше, че пътя към ада е постлан с добри намерения? Прав е бил.

Кви приятели, кви врагове, бе "истината"?!? За правителството ли говориш? За правителството като "приятелски кръг"?! Я развий темата.

Веднага приемете за членове всички ученици и студенти колективно - те само това правят в час и на лекции, драскат си заврънтулки по тетрадките накрая с часове - живи Салвадор Дали-та, да им се не надяваш.

На изборите, Отсвири Тиквата-"Пик-асо" и неговите ГеРбъви червено-тиквиничета, като мултака-простак Рашидов - Спаси България!

СБХ = Соц изкуство!

ББ изкуство

Прав/ а сте за банката ... Останалите подробности не съм споменал - не че не са ми известни и четем само романизирани биографии - а просто изтъкваме факта на окончателното му скъсване с предишния начин на живот и родината и еднопосочното му пътуване като действие на човек, който в името на призванието е могъл да се откаже от нещата, представляващи същността на битието на масовия зрител. Иначе нищо лошо няма в това човек да бъде информиран, но то не трябва да се превръща в самоцел...

Борисов ражда гаф, след гаф. Първо той въобще няма право на такова отличие. Взема имот от СУ и го дава на жудожниците. Лишава един, за да даде на друг. За това смешно отличие Борисов е знаел предварително, и макар инициативата да е на натегачите, Борисов не е имал нищо против, до момента, в който се превърна в скандал. И от обясненията му ясно се вижда, че се отказва от почетното отличие, но съжалява, защото е убеден, че му се полага. За да е доволен нашия бащица ,трябва всеки ден да го отрупваме с похвали и награди.