Коментари - Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген? | Днес.dir.bg

Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген?

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне довечера в София с колегата си от Холандия Марк Рюте и ще направи опит да го убеди да вдигне бариерата за Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген? | Днес.dir.bg

Коментари

С БСП и Геерб не стававе и за чеп за зеле. Понял!

че да го убеждаваме и само от него ли зависи? Изглежда, че е последната дупка на кавала, като нашия смешник. И като го убедим, какво ще стане. Кой ще ни спаси от толкова много щастие?

Няма да ни приемат в Шенген! Виж за еврозоната е по- вероятно .Защото трябва да се помага на затъващата Гърция и за доплащане към астрономическите дългове на Италия и Франция.

И какво следва ако убедим Рюте? Вместо него излиза на преден план баварецът Йоахим Херман и...пак Шенген през кривия макарон. На Баце "колегите" и "началниците" му отдавна са му скроили капата и си го предават един на друг като футболна топка - с фалцов удар.

Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген? Не!

Рюте и Вуте очевидно ще се надлъгват.

Я двамата на две-три годишна почивка в езерата край Челопеч на белгийския индустриален конгломерат Юнион Миниер, чието медно производство по-късно е закупено от германската групировка с дъщерното й дружество Аурубис България и ако оживее да носи много здраве на белгийския си съсед и на Анито Меркел!

ШПИГЕЛ-а ще убеди Рюте в силата на Шишковците да "оздравяват" банки...

защо някои хора си мислят че шенген е манна небесна?

ей, полека,ч е Путин верно уж е в добро здраве, ама ще земе да пукне от яд

И с кво ще го убеждаваш, селски пръч? С танцова стъпка, усмивки и прегръдки...само недей отваря уста. Тогава става страшно, извира ли извира простотия на талази, нечленоразделна и какафонична!

България с бойкоборисов предателя и гербавите далавераджии в шенген точно толкова колкото турция с ислямиста ердоган в европа никога. Допускането на българия в шенген (вече) е чисто политически акт, но може да стане само след нови избори и изхвърляне на бойкоборисов и герб от властта. Хем и бивши министър председател, министри, депутати и висши магистрати ще можем да покажем вкарани в затвора. Пък може даже и някой мамин.

Не бива да ни приемат.Ако ни приемат,ние ставаме част от тях,което може би е добре да нас.Но и те стават част от нас,сиреч отхвърлят критерия за върховенство на закона.Не вярвам точно холандеца да няма еднозначен отговор по адрес на Б.Б.,свързан с песента "Лале ли си,зюмбюл ли си?"

Боцо си плете кошницата,без да се интересува от твоето мнение. Банкялията си препълни коша,докато ТИ лапаш гаргите..

Ка да го убедиш бе Боцка , като ти е чел досието. Да оставим всичко друго , като корупция , престъпност , мизерия , лумпенизация на обществото настрана.

Рютето питал Баце колко са опандизените за корупция и колко от големите контрабандисти са в затвора. Баце , разбираемо, отговорил, че няма, защото това са "вестникарски внушения" и "усещания"! Рюте му обещал, като се върне в Холандия, веднага да му прати чрез тамошната преса "вестникарско внушение", че засега ще си останем само с "усещането" за Шенген!

Гледах с каква мъка Великобритания се измъкна от този капан ЕС и правилно направи.КАкво се натискате толкова за Шенген? Няма да се подобри качеството на живот на българите с влизането там, още по-зле ще става. Трябва нови ,какдърни и честни политици за изринат кочината от тази корумпирана управляваща сган,а после да се прецени изобщо трябжа ли ни Шенген - и то с референдум!

Т.е. след като всички знаем какво е реалното положение в България, питате ще ги излъжем ли ? Нормални ли сте ? Вие журналистите определено допринасяте за деградацията на родината. Много !

До като Мутрата Борисов и Гроб са на Власт , никой няма да ни приеме в Шенген ! Тиквата си е Тиква , когато пукне ,ще има и Шенген ,ще има и Еврозона ! Холандец не се връзвай на Афериста -крадец , честните Българи ще помислят че и ти си като Мутрата Борисов !Цецо Гуменката , Мамин Ваньо ,днес отлитат във Вашингтон ,за Молитвена Закуска ,Харчат нашите с вас пари за такива неща ! Хората умират че нямат пари за лекарства ,дишат отровен въздух че нямат пари да си купят качествено гориво и да ползват ток , а тези си веят пр......!

бокоо,боко,не става само с прегръдки мои човек,трябва и удряне по масата с юмрук( учи се от поляците).ми кажи му на този риоте ли е путе ли е ,че много бързо можем да си отворим границите,а ордите директно на запад,щото никои не иска в бг,даже и нащи цигани

ХОРАТА ОТ ГОДИНИ НИ КАЗВАТ ВЗЕМЕТЕ СЕ ОБРАТНО ПРАСТАНИЩЕ РОСЕНЕЦ, НО НИКОЙ ДОРИ НЕ ПИШЕ ЗА ТОВА. ТО Е РУСКИ ЕНКЛАВ В БЪЛГАРИЯ, КАК ИСКАТЕ ДА СМЕ В ШЕНГЕН!!!

Що не вървиш на майка ти в джанката с тези Лъжи и Фалшиви Новини ,ИЗРОД !

Що не си напишеш истинското име, бе Хасане?Едуард, :) да бе, да.

А защо ни е Шенген? Може би за да минават безпрепятствено бежанците от Гърция? И да стоят тук, ако натам не ги пуснат. Или пък е важно контрабандата на горива, цигари, акцизни стоки да не бъде препятствана?

падишаха на западните балкани ще се среща с краля на шенген. Хубавото че виртуоза на световната дипломация от държавата набедена от вестниците за корумпирана, каквото и да му кажат той нема да вдене и на пресконференцията па ше си каже че са го фалили и че са се рабралуи.

Мисля си, тия дни, докато баце е зает с Рюте, кой аджеба ще преравя кофите с боклук за бандероли?!? А и докато се умилква около холандеца, те и германците ни.....таковаха, че и оня "личен приятел" Юнкер и той ни....Нали видяхте, докато тиквоний се биеше в гърдите какъв велик външен фактор станАл, те свалиха надзора от Румъния и нас ни забиха в трета глуха!!!! Дет се вика - начукаха ГЕРБерастките канчета, ама го отнасяме всички!

Най добре да не стане и за еврозоната също. Ще ни накара меркел да платим на гърците 9 млрд, ще ни приберат валутния резерв за борда - 20 млрд и тиквун ще вземе 29 млрд заем за подготовка за присъединяването- и какво стана 60 млрд евро назад 1.5 пъти БВП, а цените €=лев

грешка - лев=евро ще стане - каквото е струвало един лев, ще струва едно евро, както в другите страни когато се присъединиха

Еврозоната кога там влезе Албания а Шенген кога приемат Турция в ЕС :) Ура!

Като гледам снимките, западните лидери отлично се ориентираха какво най-много се харесва на нашия премиер - прегръдки, целувки и безмълвно потупване по гърба /щото само "парле ву франсе" и "конграчулейшън" не стига/. Следват обещания, които обикновено се оказват без последствия. И така от години.

Викам Рюте да го приемем у СИК и работата е сигурна.

Я сакам да убедим Рюте, че от Искаро по-длибоко нема! Ама он нема да ми поверва сигурно. Он че ми каже че у Долната Земя е по-длибоко и от Искаро! Ама па я нема да му повервам!

разбирам от статията - пак няма да стане.

Ако влезем в Шенген тук ще стане главния път за нелегалните мигранти. Но-добре да не влизаме!!!

Цитат: " Премиерът Бойко Борисов ще се срещне довечера в София с колегата си от Холандия Марк Рюте и ще направи опит да го убеди да вдигне бариерата за Шенген. ...." Ето на това му се вика идиотия! Наште дървеняци си мислят че в Холандия е като у нас само една тиква да подава сигнал и останалите пионки да му вървят след идеите родени от кратунката. По белият свят няма диктатура и един човек няма как да определи кой кога и как да сваля , пуска , приема :) ама то нали трябва да има интрига днес че да вървят новините. Освен това Тиквуня да вземе да заведе колегата да му покаже Йончевите дупки в оградата по границата и да му покаже статистиката що гранична полиция е хваната или се разследва за трафик на имигранти пък после ще се види колко бустаня е готов за Шенген.

за трохи под масата от пода продават земата ни, никога няма да бьдат приети в евреипа

Както винаги Холандия ПОДКРЕПЯ НАПЪНИТЕ НА ПРОСТОТО да го вземат в Шенген. Но подкрепят само НАПЪНИТЕ МУ. Сигурно, щото са само на приказки.

Освен на бат Бойко, мафията дето е зад него и руската пета колона в БГ, на кой друг му трябва този Шенген?

Ставаме, ставаме, ей ся ставаме- да доядем пържолите и ставаме!

няма да убедим никого с дебели тиквени лъжи ! докато на народното събрание не се изпише Истината ВЪЗРОДИТЕЛИ И ПАЗИТЕЛИ НА СВЯТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !

Ама той е убеден, че сме вътре в Шенген заедно с Турция, иначе резаците няма да му пуснат синьо гориво, а нашия няма да му разпредели квота на мила Голандия през хъба!

Кой западен политик и държавник , какъвто и да било той , би се приравнил на мутра. Все пак се имат за по-префинени , каквито и мошеници да са всъщност.

Къв Шенген , кви 5 лева ??? 75 % от народеца тъне в мизерия и едва свързва двата края, докато едни други 10 % си живуркат на гърбеца на българския РОБ. Що за кретенизъм ????

Достатъчно е Рюте да се разходи из провинцията за да се убеди, че не ставаме за Шенген. Или да се разходи из крайните квартали на Столицата-мръсно, навсякъде облепено с некролози и обяви и от това няма спасение.

ТукА ще го ''убедим'' , но при гласуването , холандците са винаги ПРОТИВ . На нашТе управници , все някой им е виновен , преди , виновен е народа , после ЕК , сега холандците , ...... а Меркел много точно каза на Премиера Борисов , ЗА ДА СМЕ НА ЕДНА СКОРОСТ А НЕ НА ДВЕ , ТРЯБВА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СПРАВИ С КОРУПЦИЯТА . Ноооо , на политиците и управниците ни , точно от там им идва далаверата , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ... Е, НЯМА НЕ ИСКАМ , НЯМА НЕДЕЙ , НЯМА ШЕНГЕН !

"Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген?" ==================== Е как ще убедим някого че ставаме за някъде, като ние и за България не ставаме, и това е всеизвестно и очевадно - да погледнем например само Слънчев бряг, или изсечените гори, или въздуха, или здравеопазването, или образованието... За главния прокурор, прокуратурата и съдебната система, и МВР и службите, и армията ни пък да не подхващаме, че тогава ще излезе, че изобщо за никъде по земята, и за Африка не ставаме!

Намалихме преминаващите през границата ни в галоп талибани от 1000 човека в ден на 500! Границата ни я тук я има, там я няма, в София е пълно с прииждащите индивиди от терористичните клетки, полицията прави планове за новите протести за заплатите между почесването на дебелото шкембе и клечанието в храстите- готови сме, да! Боко вече се изпоти от чакането от горещата прегръдка довечера и дружеското селфи- за това живеем, ей!

Трагедията на Бацко е , че не проумява , че зад една фасада има нещо друго и различно. На него си му харесва фасадата , усмивки , прегръдки , целувки , но не му е ясно , че действията произтичат от фасадата , а от това което е скрито зад нея. Баце тия никога няма да те приемат за едни от тях , дори поради хигиенни съображения. Нас не ни мисли , ти и без това не ни мислиш.

Над 40 НПО скочиха срущу Румен Радев за истанбулската конвеция. Рекорден брой - над 1250 коментара по темта, и всички в подкрепа на президента.Брутален побой над съученик в Русенско училище,кмета на гр.Септември по-корумпиран от първенеца Дилян Добрев и още, и още...Рюте да не е луд да ни пусну в Шенген!

Пътувам доста и не усещам особено неудобство от това, че не сме в Шенген. Виж приемането в ерврозоната е друга работа, ама там като че ли съвсем не ни искат.

Блядовете дето са тука по морето ако сме в Шенген и те ли ще влезнат

Некой проверява ли ги руснацити тука кви са що са

Никой не ги търси ко праят ко струват

Рюте ще гледа да си запази рейтинга сред гласоподавателите в Холандия.....тъй, че ще му е през.....шапката какво го убеждава наш ББ!! То и без друго холандците не ни имат за хора...

Коментари - Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген? | Днес.dir.bg

Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген?

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне довечера в София с колегата си от Холандия Марк Рюте и ще направи опит да го убеди да вдигне бариерата за Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген? | Днес.dir.bg

Коментари

С БСП и Геерб не стававе и за чеп за зеле. Понял!

че да го убеждаваме и само от него ли зависи? Изглежда, че е последната дупка на кавала, като нашия смешник. И като го убедим, какво ще стане. Кой ще ни спаси от толкова много щастие?

Няма да ни приемат в Шенген! Виж за еврозоната е по- вероятно .Защото трябва да се помага на затъващата Гърция и за доплащане към астрономическите дългове на Италия и Франция.

И какво следва ако убедим Рюте? Вместо него излиза на преден план баварецът Йоахим Херман и...пак Шенген през кривия макарон. На Баце "колегите" и "началниците" му отдавна са му скроили капата и си го предават един на друг като футболна топка - с фалцов удар.

Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген? Не!

Рюте и Вуте очевидно ще се надлъгват.

Я двамата на две-три годишна почивка в езерата край Челопеч на белгийския индустриален конгломерат Юнион Миниер, чието медно производство по-късно е закупено от германската групировка с дъщерното й дружество Аурубис България и ако оживее да носи много здраве на белгийския си съсед и на Анито Меркел!

ШПИГЕЛ-а ще убеди Рюте в силата на Шишковците да "оздравяват" банки...

защо някои хора си мислят че шенген е манна небесна?

ей, полека,ч е Путин верно уж е в добро здраве, ама ще земе да пукне от яд

И с кво ще го убеждаваш, селски пръч? С танцова стъпка, усмивки и прегръдки...само недей отваря уста. Тогава става страшно, извира ли извира простотия на талази, нечленоразделна и какафонична!

България с бойкоборисов предателя и гербавите далавераджии в шенген точно толкова колкото турция с ислямиста ердоган в европа никога. Допускането на българия в шенген (вече) е чисто политически акт, но може да стане само след нови избори и изхвърляне на бойкоборисов и герб от властта. Хем и бивши министър председател, министри, депутати и висши магистрати ще можем да покажем вкарани в затвора. Пък може даже и някой мамин.

Не бива да ни приемат.Ако ни приемат,ние ставаме част от тях,което може би е добре да нас.Но и те стават част от нас,сиреч отхвърлят критерия за върховенство на закона.Не вярвам точно холандеца да няма еднозначен отговор по адрес на Б.Б.,свързан с песента "Лале ли си,зюмбюл ли си?"

Боцо си плете кошницата,без да се интересува от твоето мнение. Банкялията си препълни коша,докато ТИ лапаш гаргите..

Ка да го убедиш бе Боцка , като ти е чел досието. Да оставим всичко друго , като корупция , престъпност , мизерия , лумпенизация на обществото настрана.

Рютето питал Баце колко са опандизените за корупция и колко от големите контрабандисти са в затвора. Баце , разбираемо, отговорил, че няма, защото това са "вестникарски внушения" и "усещания"! Рюте му обещал, като се върне в Холандия, веднага да му прати чрез тамошната преса "вестникарско внушение", че засега ще си останем само с "усещането" за Шенген!

Гледах с каква мъка Великобритания се измъкна от този капан ЕС и правилно направи.КАкво се натискате толкова за Шенген? Няма да се подобри качеството на живот на българите с влизането там, още по-зле ще става. Трябва нови ,какдърни и честни политици за изринат кочината от тази корумпирана управляваща сган,а после да се прецени изобщо трябжа ли ни Шенген - и то с референдум!

Т.е. след като всички знаем какво е реалното положение в България, питате ще ги излъжем ли ? Нормални ли сте ? Вие журналистите определено допринасяте за деградацията на родината. Много !

До като Мутрата Борисов и Гроб са на Власт , никой няма да ни приеме в Шенген ! Тиквата си е Тиква , когато пукне ,ще има и Шенген ,ще има и Еврозона ! Холандец не се връзвай на Афериста -крадец , честните Българи ще помислят че и ти си като Мутрата Борисов !Цецо Гуменката , Мамин Ваньо ,днес отлитат във Вашингтон ,за Молитвена Закуска ,Харчат нашите с вас пари за такива неща ! Хората умират че нямат пари за лекарства ,дишат отровен въздух че нямат пари да си купят качествено гориво и да ползват ток , а тези си веят пр......!

бокоо,боко,не става само с прегръдки мои човек,трябва и удряне по масата с юмрук( учи се от поляците).ми кажи му на този риоте ли е путе ли е ,че много бързо можем да си отворим границите,а ордите директно на запад,щото никои не иска в бг,даже и нащи цигани

ХОРАТА ОТ ГОДИНИ НИ КАЗВАТ ВЗЕМЕТЕ СЕ ОБРАТНО ПРАСТАНИЩЕ РОСЕНЕЦ, НО НИКОЙ ДОРИ НЕ ПИШЕ ЗА ТОВА. ТО Е РУСКИ ЕНКЛАВ В БЪЛГАРИЯ, КАК ИСКАТЕ ДА СМЕ В ШЕНГЕН!!!

Що не вървиш на майка ти в джанката с тези Лъжи и Фалшиви Новини ,ИЗРОД !

Що не си напишеш истинското име, бе Хасане?Едуард, :) да бе, да.

А защо ни е Шенген? Може би за да минават безпрепятствено бежанците от Гърция? И да стоят тук, ако натам не ги пуснат. Или пък е важно контрабандата на горива, цигари, акцизни стоки да не бъде препятствана?

падишаха на западните балкани ще се среща с краля на шенген. Хубавото че виртуоза на световната дипломация от държавата набедена от вестниците за корумпирана, каквото и да му кажат той нема да вдене и на пресконференцията па ше си каже че са го фалили и че са се рабралуи.

Мисля си, тия дни, докато баце е зает с Рюте, кой аджеба ще преравя кофите с боклук за бандероли?!? А и докато се умилква около холандеца, те и германците ни.....таковаха, че и оня "личен приятел" Юнкер и той ни....Нали видяхте, докато тиквоний се биеше в гърдите какъв велик външен фактор станАл, те свалиха надзора от Румъния и нас ни забиха в трета глуха!!!! Дет се вика - начукаха ГЕРБерастките канчета, ама го отнасяме всички!

Най добре да не стане и за еврозоната също. Ще ни накара меркел да платим на гърците 9 млрд, ще ни приберат валутния резерв за борда - 20 млрд и тиквун ще вземе 29 млрд заем за подготовка за присъединяването- и какво стана 60 млрд евро назад 1.5 пъти БВП, а цените €=лев

грешка - лев=евро ще стане - каквото е струвало един лев, ще струва едно евро, както в другите страни когато се присъединиха

Еврозоната кога там влезе Албания а Шенген кога приемат Турция в ЕС :) Ура!

Като гледам снимките, западните лидери отлично се ориентираха какво най-много се харесва на нашия премиер - прегръдки, целувки и безмълвно потупване по гърба /щото само "парле ву франсе" и "конграчулейшън" не стига/. Следват обещания, които обикновено се оказват без последствия. И така от години.

Викам Рюте да го приемем у СИК и работата е сигурна.

Я сакам да убедим Рюте, че от Искаро по-длибоко нема! Ама он нема да ми поверва сигурно. Он че ми каже че у Долната Земя е по-длибоко и от Искаро! Ама па я нема да му повервам!

разбирам от статията - пак няма да стане.

Ако влезем в Шенген тук ще стане главния път за нелегалните мигранти. Но-добре да не влизаме!!!

Цитат: " Премиерът Бойко Борисов ще се срещне довечера в София с колегата си от Холандия Марк Рюте и ще направи опит да го убеди да вдигне бариерата за Шенген. ...." Ето на това му се вика идиотия! Наште дървеняци си мислят че в Холандия е като у нас само една тиква да подава сигнал и останалите пионки да му вървят след идеите родени от кратунката. По белият свят няма диктатура и един човек няма как да определи кой кога и как да сваля , пуска , приема :) ама то нали трябва да има интрига днес че да вървят новините. Освен това Тиквуня да вземе да заведе колегата да му покаже Йончевите дупки в оградата по границата и да му покаже статистиката що гранична полиция е хваната или се разследва за трафик на имигранти пък после ще се види колко бустаня е готов за Шенген.

за трохи под масата от пода продават земата ни, никога няма да бьдат приети в евреипа

Както винаги Холандия ПОДКРЕПЯ НАПЪНИТЕ НА ПРОСТОТО да го вземат в Шенген. Но подкрепят само НАПЪНИТЕ МУ. Сигурно, щото са само на приказки.

Освен на бат Бойко, мафията дето е зад него и руската пета колона в БГ, на кой друг му трябва този Шенген?

Ставаме, ставаме, ей ся ставаме- да доядем пържолите и ставаме!

няма да убедим никого с дебели тиквени лъжи ! докато на народното събрание не се изпише Истината ВЪЗРОДИТЕЛИ И ПАЗИТЕЛИ НА СВЯТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !

Ама той е убеден, че сме вътре в Шенген заедно с Турция, иначе резаците няма да му пуснат синьо гориво, а нашия няма да му разпредели квота на мила Голандия през хъба!

Кой западен политик и държавник , какъвто и да било той , би се приравнил на мутра. Все пак се имат за по-префинени , каквито и мошеници да са всъщност.

Къв Шенген , кви 5 лева ??? 75 % от народеца тъне в мизерия и едва свързва двата края, докато едни други 10 % си живуркат на гърбеца на българския РОБ. Що за кретенизъм ????

Достатъчно е Рюте да се разходи из провинцията за да се убеди, че не ставаме за Шенген. Или да се разходи из крайните квартали на Столицата-мръсно, навсякъде облепено с некролози и обяви и от това няма спасение.

ТукА ще го ''убедим'' , но при гласуването , холандците са винаги ПРОТИВ . На нашТе управници , все някой им е виновен , преди , виновен е народа , после ЕК , сега холандците , ...... а Меркел много точно каза на Премиера Борисов , ЗА ДА СМЕ НА ЕДНА СКОРОСТ А НЕ НА ДВЕ , ТРЯБВА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СПРАВИ С КОРУПЦИЯТА . Ноооо , на политиците и управниците ни , точно от там им идва далаверата , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ... Е, НЯМА НЕ ИСКАМ , НЯМА НЕДЕЙ , НЯМА ШЕНГЕН !

"Ще убедим ли Рюте, че ставаме за Шенген?" ==================== Е как ще убедим някого че ставаме за някъде, като ние и за България не ставаме, и това е всеизвестно и очевадно - да погледнем например само Слънчев бряг, или изсечените гори, или въздуха, или здравеопазването, или образованието... За главния прокурор, прокуратурата и съдебната система, и МВР и службите, и армията ни пък да не подхващаме, че тогава ще излезе, че изобщо за никъде по земята, и за Африка не ставаме!

Намалихме преминаващите през границата ни в галоп талибани от 1000 човека в ден на 500! Границата ни я тук я има, там я няма, в София е пълно с прииждащите индивиди от терористичните клетки, полицията прави планове за новите протести за заплатите между почесването на дебелото шкембе и клечанието в храстите- готови сме, да! Боко вече се изпоти от чакането от горещата прегръдка довечера и дружеското селфи- за това живеем, ей!

Трагедията на Бацко е , че не проумява , че зад една фасада има нещо друго и различно. На него си му харесва фасадата , усмивки , прегръдки , целувки , но не му е ясно , че действията произтичат от фасадата , а от това което е скрито зад нея. Баце тия никога няма да те приемат за едни от тях , дори поради хигиенни съображения. Нас не ни мисли , ти и без това не ни мислиш.

Над 40 НПО скочиха срущу Румен Радев за истанбулската конвеция. Рекорден брой - над 1250 коментара по темта, и всички в подкрепа на президента.Брутален побой над съученик в Русенско училище,кмета на гр.Септември по-корумпиран от първенеца Дилян Добрев и още, и още...Рюте да не е луд да ни пусну в Шенген!

Пътувам доста и не усещам особено неудобство от това, че не сме в Шенген. Виж приемането в ерврозоната е друга работа, ама там като че ли съвсем не ни искат.

Блядовете дето са тука по морето ако сме в Шенген и те ли ще влезнат

Некой проверява ли ги руснацити тука кви са що са

Никой не ги търси ко праят ко струват

Рюте ще гледа да си запази рейтинга сред гласоподавателите в Холандия.....тъй, че ще му е през.....шапката какво го убеждава наш ББ!! То и без друго холандците не ни имат за хора...