Борисов се похвали пред Рюте с успехи против корупцията

Премиерът на Холандия Марк Рюте даде висока оценка за положените усилия и успехите от страна на българското правителство в борбата с контрабандата и корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се похвали пред Рюте с успехи против корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 10г. период( 2007-2016г.)на управление на комунистите от ГЕРБ(7год.) и БСП(3год.) да погледнем статистиката. 1.София е най-замърсената столица в Европа (данни на Европейската агенция по околна среда), -18 000 българи умират годишно от мръсен въздух. 2. Четири от петте най-мръсни градове в Европа са български. 3. София е сред най-рисковите градове в света Световната здравна организация от 2015 г. 4. България е най-бедната страна в ЕС Евростат. 5. България е най-бедна и с най-лоши условия за живот в Европа Евростат. 6. От 1 януари 2016 г. минималните работни заплати в ЕС варират от 210 евро в България /420 лева/ до 1923 евро в Люксембург /над 3800 лева/ Евростат. 7. Последно място сме по покупвателна способност. 8. Около 1,5 млн. са неосигурените и никой от тях не ходи на лекар, Разчитат само на Бърза помощ. 9. Българските граждани са най-бедните в Европейския съюз. 10 България е на трето място в света по смъртност. Пред нас са Лесото и Украйна Доклад на ЦРУ за 2015 г. 11. България е с най-много болници на глава от населението в ЕС и с най-висока смъртност в ЕС. 12. Средната продължителност на живота в България е най-ниска в ЕС 74 години. Детската смъртност на деца е най-висока в ЕС два пъти по-висока от средната за Европа. 13. Един на всеки петима българи живее под долната граница на бедността с 323 лева месечен доход.

Меркел каза-Приемайте нашествениците-терористи и Германия, Холандия и Австрия се съгласиха, макар, че Унгария, Чехия

Когато Юнкер държа реч в Европейския парламент и в нея заяви, че България и Румъния трябва да бъдат приети в Шенген, Рюте се разсмя и каза пред журналисти, че Юнкер е болен и трябва да отиде на лекар да се прегледа. А сега се лези и прегръща Бойко. Но и Бойко е гьонсурат - те го плюят, а той си мисли, че роса му пада отгоре.

Щом и холандец прегръща нашия овчарин, всичко е свършено. Политическата каста вече е не само излишна , но и изключително вредна. Време е да я изметем - не само в България, в целия обезумяващ свят. Поздрави на политиците-паразити!

..... "тук всички "parle vou france""

На тази снимка аз виждам един европейски баш лицемер и един баш байганьовец.

По-добре е че Суджука не говори езици. Какво ли би казал ако знаеше английски? Ще се похвали че дига 145 кг от лежанка, или ще разказва истории от времето на мутрите, когато беше пазач на паркинга на бай Миле?

Ще разказва какво е чул сутринта по CNN

Боко е занесъл на Рюте една чанта суджуци да го умилостиви и ето, уредихме се.

и прегръщач!!! Няма ли кой да каже на тиквата, че е обект на подигравки в ЕС? Излагаме се бе хора!!!

Марк Руте има завидно чувството си за хумор :)))

не разбра ли, всички европейски лидери си правят луд ташак с теб? Станал си за посмещище. Няма ли кой да ти налее малко мозък в празната ти кратуна?

По-скоро Рюте и другите премиери ще научат български, отколкото Боко някакъв чужд език, щото той и българския го знае на махленско ниво.

Отново празни приказки: БОРБА с КОРУПЦИЯ има на документи но измерими РЕЗУЛТАТИ НЯМА!!!

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

е обещал на бай Суджук, че ще ни приемат в Шенген ама друг път.

Г+н Борисов както винаги е прав - корупция вече няма... не е и имало, няма и да има.

...големи артисти! Нашия не знае, че като го потупват по рамото ще му турят пръста...... пе...ска работа.... Смях през сълзи.... голяма политика брей.....

Толкова много приказки изприказва премиера за успешна борба с корупцията в България ,а до ден днешен няма осъдени от висшите етажи на властта и за това се питам как се бори Борисов пък народа нищо положително не вижда и разбира.

"За всички е ясно, че България е най-надеждната външна граница на ЕС." Само дето Германия, Австрия и Холандия остават срещу България за Шенген.

Вече 10 години ние се "бориме", а те ни "подкрепят". И все "сме на прав път". Всеко лъготене си има начало и край. Само тука не е така. Като при салама, който има два края и нито едно начало. И тука се лъготи от двата края, и се лъготи безкрай. От това лъготене нашите "елити" кярат по нещо дребно. Немци, холандци и французи кярат по нещо доста повече, а целата сметка я плащаме ние. И ни става все по-зле.

Радо кани...Боко кани... Насраха се!

По смъртност сме на първо място в света. Най-лошо е да си приятел със ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ и туркофили от 30 лета да им се кланят. На снимката: КАФЯВИЯТ ПОЦЕЛУЙКО

Прости и елементарни си останахте още от лозето на габровски.Не е задължително един политик да знае чужд език,затова има цял екип от преводачи! Тачър и Рейгън навремето ви разковаха миризливата соц. кочина ,без да знаят бъкел руски!

Това е малко в страни от темата, но мисля че им даваш твърде много кредит на Тачер и Рейгън. Процеса на западане на американската икономика започва точно при Рейгън и благодарение на дълга редица от негови лоши решения. В момента само най-смотаните консервативни бабички в САЩ го споменават с добро. Нещо като нашите червени бабички дето се сещат за бай Тодър. Тачер като цяло направи по-малко бели но намали доминантната роля на Обединеното Кралство която имаше след ВСВ в световен план. Соца в СССР се издъни благодарение на Горби който беше умело инсталиран на най-високата позиция от ЦРУ и това че руснаците бяха спрели да вярват в лозунгите за светло бъдеще. Шефовете на ЦРУ са независими и по-скоро контролират президентската институция отколкото обратното.

Разбира се че не е задължително за един политик, особено ако е премиер, да знае чужд език, но е желателно. Освен официалните срещи с преводачи, в Брюксел и другаде се водят и много неформални, приятелски разговори. Понякога те са дори по-важни, но точно тогава Суджука стои като абориген и гледа страшно.

ЕДИНИЯ НА БЪЛГАРСКИ , ДРУГИЯ НА АНГЛИЙСКИ. СЪС СИГУРНОСТ СА СЕ РАЗБРАЛИ. НА ТАКИВА ФОРУМИ НЕУКИЯТ И НЕОБРАЗОВАН БОРИСОВ Е ВЪВ ВЕСЕЛАТА ЧАСТ НА ПРЕДАВАНЕТО. ГЛЕДАТ ГО КАТО ТУЗЕМЕЦ ПОКАНЕН ЗА ДА РАЗВЕСЕЛИ ПУБЛИКАТА.

"С холандския премиер Марк Рюте проведохме изключително приятелска и продуктивна среща." СРЕЩА МОЖЕ И ДА Е ИМАЛО, НО РАЗГОВОР ЕДВА ЛИ. МАРК РЮТЕ НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ. Вероятно контакта е осъществен не с диалогова форма, а както при глухонемите с жестеколиране. Махали са ръце , плезили са езици и са се разбрали. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ КАТО СЛЪНЦЕТО НИ НЕ ЗНАЕ ЕЗИЦИ , А САМО ГИ ТУПА И РАЗМАЧКВА КАТО МАСАЖОР.

Ама ББ говори перфектно холандски както и други езици, абе ти не знаеш ли? Това да не ти е другарката Курнелия.

Езика на любовта е универсален.

Нещо не мога да разбера - миналата седмица Холандия, Германия и още една страна от ЕС заявиха, че не ставаме за Шенген, а днес тоя говори точно обратното. Или журналистите нещо се губят в превода, или някой системно ни манипулира като пуска разни слухове или холандците са пълни шизофреници - една седмица говори един в това тяло, а другата седмица някой друг.

НА НЕУКИЯ БОРИСОВ КАТО МУ ГОВОРЯТ НА АНГЛИЙСКИ ГИ ГЛЕДА КАТО КУЧЕ В КАСАПНИЦА. ТЕ МУ КЛАТЯТ С ГЛАВА КАЗВАЙКИ МУ "НЕ" , ТОЙ ПЪК СХВАЩА ЧЕ МУ КАЗВАТ "ДА". Какво да се прави като вожда ни не знае АНГЛИЙСКИ. НА ТАКИВА СРЕЩИ ГО ГЛЕДАТ КАТО ВОЖД НА НЯКАКВО ЗАНЗИБАРСКО ПЛЕМЕ, КОЕТО КАНДИДАТСТВА ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕВРОЗОНАТА. МЪКА, мъка.

На втората снимка гледам, че нашият нещо се не гъне вече ...

"Прав й път на България!" - казал Марк Рюте ;-)

Е РАЗБРАЛ ТОЧНО ОБРАТНОТО - влизаме в шенген. Какво да се прави като не знае езици.

Господ ни призовава да излезем от Вавилон, за да не участваме в греховете му и да не споделяме язвите му, а не да ни вкарват послушни политици без да ни питат в смъртоносната прегръдка на вавилонската блудница, като брак по сметка без любов.

Ами да заповяда Рюте, да дойде да живее тук, какво стои в корумпирана Холандия?!

И двамата знаят, че това е лъжа, ама мутрата нали трябва да зомбира овцете!

Холандците са една трудолюбива нация извоювала си суша от морето, със страхотно корабостроене и могъщи пристанища. Те същите извадиха подводницата "Курск" от дъното, така, че има много да се учим от тях. Страна със развити високи технологии.

Чудесни снимки! Не коментирам "правите пътища" и "успехите" срещу корупцията.

Ами, прав й път на България, младите вече си заминаха.

Ако за липса на корупция се съди по това мафията у нас да не допуска друг да открадне и лев, то това е така, но че разбиха всичко тъпите гербаджиите по това две мнения няма.... Ако нас ни управляват не крадливи хора, то европейците значи са светци.....

Хайде, откога чакам Шенген и Еврото. Писна ми да чакам на опашката на границата за да отида до плажа на Бяло море, както и ми писна всеки път да обменям Евро, преди пътуване.

Много си прост Рюте ! Една корумпирана душица , крадлива да те лъже в очите и ти да му вярваш ! Чети Уики ликс там има Българската Мутра ББ , подробна харектеристика !

Посланника на холандците да се поразходи по далечните от Софето градове и села , да пита хората как живеят , как управляващите партии ги крадат ! То не беше Афера НДК , Калиакра , Афера Суджук Гейт , Цум Гейт , а от вчера Хасково -Баджанак Гейт на големите джуки ! Тогава ще си цапа ръцете с Мутра на Мутрите , холандеца Рюге !

За съжаление корупция навсякъде по света, но реално у нас тя е във властта на 100%.

Браво Бойко, браво Борисов. А кога нормален живот? И в Барселона, и в Лондон, и в Берлин, и къде ли не, се опитвам да си поръчам дупка, плаваща плочка или поне лайна! И не става бе! Отказват ми!

Браво Бойко, браво Борисов. А кога нормален живот? И в Барселона, и в Лондон, и в Берлин, и къде ли не, се опитвам да си поръчам дупка, плаваща плочка или поне лайна! И не става бе! Отказват ми!

Лукойл се оплакват, че има корупция при горивата, Марешки, че има корупция при лекарствата, народа не може да диша от ежедневната корупция във всички области на властта, Борисов се хвали, че такова животно няма. Дали пък не са му сложили един суджук на очите и затова не вижда ?

Е! Бравос! Международник и дипломатин от клас А Ни е Той!;)Та кога вика Рютето, че шъ нъ земат? Щото, не че искам да неглежирам успехите Ти, но иначе става като Манго и Айшето: мишкували из папура и кога Айшето позабременяла, рекла на Асан - Асане, да съ оженим, щот ората говорят... Асан веднага изявил готовност - ми да са оженим, ма Айше, 'ма кат' няма кой да нъ земи... Че и нашата работа така: всичките (уж) ни искат, ама не ни вземат!;)

Корупцията и организираната престъпност трябва да бъдат сведени до минимум. Каква файда да ни приемат, ако пак ще трябва да проверяват тези, коио са влезли от България, благодарение на престъпници и корумпирани чиновници. Те онези там са едни усмихнати с очилца и нашите ги мислят за балъци.

В България под мъдрото ръководство на БХ-С корупция няма. Има кисело мляко, което китайците произвеждат, има сливова ракия, която испанците не могат да пият, има умни деца на природата като Делянчо, има успешно избягали банкери, като Цветан Василев, които не ги искаме у нас, щото знаят много тайни, има още много друго хубави неща, но холандците няма как да ги знаят, щото няма и един холандец у нас, който да харесва нашите управляващи. Но харесват дрогата преминаваща през нас и успешно я използват, което е заслуга на БХ-С.

Тоз що се не поразходи извън София за да види исината....То ако слушаш гербаджиите...

На прав път е да! Директно към евразийския кенеф! Ама с такива водачи "бивши" комуняго-русАфили толкоз! С Тикви живковисти, кУрнелии и радеви путинисти, цаци, овчарчета, сидеровчета и догачета .... пътя към евразия и сибир е послан с червен килим!

Прав, ама път..Човекът намеква, че България има да пътува още.Позицията му е непроменена.Прав е, трудно, мъчно се оправя бивш соц. бантустан..Колкото по- соц. толкова по-трудно се оправя

майтапчия... Не му пука да се майтапи ту с Юнкер,ту с Борисов.