Туск: България е готова за Шенген, но да гарантира реформите

България е готова да е част от Шенгенското пространство, каза председателят на Европейския съвет Доналд Туск след среща с премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Туск: България е готова за Шенген, но да гарантира реформите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До тук сте евроизмамници, Баварското правителство дава Меркел на съд за нелегален трафик на хора и дестабилизация на държавата и ЕС.

Спокойно другари!Ще ги излъжеме-това функционира блестящо успешно за (нашите хора)!

добре,де те искат реформи които да съсипят българската държавност! То ние 25 год не сме се справили със злоуптребата с власт,корупцията,контрабамдата и измамите та чак сега ли? Хайде да се осветли прозрачно произходът и начинът на финасовият просперитет на тези наши 240 народни слуги,кметове и областни и бизнес обвързаности.Прозрачноста тук е като светлината за хлебарките!Много ясно че с крадени заметни пари отдавна сме готови за Шенген!

А Шенген готов ли е за България?

Шенген не е готов за нас по видими и разбираеми причини и за вече умствено и бавноразвиващи се!

Свършено е с т.н. неолиберален модел за Европа, любим послон за комунисти, комсомолци и доносници като Борисов, Туск и Меркел, скоро ще заминета на бунището. То се видя, че за нищо не ставате.

аз що не ходя да отупам мерудията, ми се занимавам с политики?!

човека иска да каже следното: добре правите, че като ги хванете, им теглите един бой и ги върнете в Турция.

Трябва да сме егоисти и да не позволяваме в ЕС да влизат мигранти поединично и на групички. Искат ли да станат европейци, да подават членство и държавите им да изпълнят всички изисквания и чак тогава в Европа.

На границата с Турция трябва да се изгради огромна стена. Трябва да има освен наши граничари- немски, френски и др. Тогава вече Европа ще е сигурна. А закъсалата Гърция трябва да отдели 2 3 острова за мигранти които да живеят там, докато се прекрати конфликта в Сирия. Европа може да си го позволи ако иска да оцелее. Аз друг начин не виждам.

Шенген вече не еактуален.Щом могат отвсякъде да влизат техните главорези. И стига вече.Ясно е едно ,за Шенген се говори, защото се ика територията на България да се ползва за заселване с главорезите,представени за бежанци! Ако има още нормални -мислете! Ликвирират ни!

Госпожо, моите уважения. Разкрили сте подлия замисъл на еврогеойвете и техните български ибрикчии.

Има смисъл да си прилежен и усърден в разумна система. Но когато спазваш безумни правила на практика си най- големия идиот. Боко няма нито разум, нито смелост да каже нещата такива каквито са. А комунделите плюят идиощните на ЕС и САЩ, нооо далеч не са по читави от Боковистите. Далеч не. А пък когато става дума за наставления от Москва , тогава пък дори убиват в иметои на поставената задача. Тъй че.... Боко да надмогне поне себелюбието си и да се замисли като държавник ли ще се помни или като лукова глава(ако въобще ще има някои които да се интересуват от миналото на България след толкова много идиотски управници през последните 80 години)

Реални реформи в България, само след Борисов и престъпното му управление.

Грижите за хората охраняващи границата трябва да се утроят най-малко!Каналджиите да бъдат съдени по бързата процедура и да се дават солени присъди а не условни!Имотът им конфискуван а след излежаване на присъдата да се изселват от граничния район!Никаква милост към хора работещи против националната сигурност!!!

Бойко пак ще е първи. Първия трафикант и рекетьор премиер на държава в Шенген.

Аз не искам да сме добрИ, разбирайте на задна поза да сме изгодни на някой, а искам да сме добрЕ, разбирайте политиците ни да спрат да стоят на задна поза, изгодна за някой.

Кралство Норвегия закрива посолството си у нас. цените стигнаха до бога. ТОЗИ МУТРОГЕН ПАК КАКВИ ГИ РЪСИ.

никога няма да бъде приет в Шенген с тая престъпна герберска власт, начело с Боко тиквата.

Хааахааа, тая стена май 6 години немош я измажем, да не са я измазали днеска ?!?

Туск не пее в хора! Главните солисти Меркел, Оланд и Юнкер пеят съвсем различна песен. Айде у лево!

Не си прав, просто не иска да трупа негативи, ако му начукат канчето от големия ХОР веднага ще запее другата песен :)

И много по-тъпи и нагъзени, нали! Това важи за тоя на снимката!

ХВАЛА ВАМ ,оПРАВНИЦИ! За сметка на народа ,...гладен ,гол и бос!

ЗА КВО МИ Е ШЕНГЕН НА МЕН, КАТО СА ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИТЕ НАВСЯКЪДЕ - ТРЪГВАМ И СЕ ОПРАВЯМ АКО ИСКАМ. ПИША СЕ СИРИЕЦ И - ГОТОВО! МАЙ НИЕ ИМ ТРЯБВАМЕ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ, НЕ ТЕ НА НАС! САМО ЖЕРТВИ ИСКАТ И УСЛОВИЯ ПОСТАВЯТ, А НАСРЕЩА -НА ГЕВРЕКА ДУПКАТА!

СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА - ДЕЛОТО МУ- ПРЕДПАЗВАНЕТО НА ЕВРОПА ОТ АРАБСКОТО НАШЕСТВИЕ, КОЕТО ЩЕ ЧЕСТВАМЕ ПРЕЗ 2018 -1300 ГОД. ЮБИЛЕЙ , И ЗА КОЕТО ПОЛУЧАВА КАНОНИЗАЦИЯ, Е ЗАСТРАШЕНО ОТ ЕДНА ГЕРМАНСКА МЪРЛА...

, че колегите от Атака са живи и здрави. Личи си по нъстървението с което плюят. Толкова са се запенили, като че ли ги е хванал бяс.

Бесни са и разбираемо. Орешарски най-доброто му постижение беше откриване на ресторант във Виетнам. На Сидеров купуването от руски битак на пластмасов медал. А тук някакъв Доналд Туск, някакъв председател на Европейския съвет, има наглостта да хвали работата на БЪЛГАРИЯ и граничарите й.. Ако Сидеров не плюне на България - кой друг?!

той беса не ги е напускал изобщо а и няма шанс да се нормализират...зомбитата са като чумата и има само един начин за лекуване

Много съмнително започна да става - през ден ни хвалят. Да не би да ни взимат мярката ... за шапката, м?!?

Не се хабете, никой не ви иска нито ЕС, нито Шенген. Вероятно повече от половината българи си броят стотинките, зада пътуват с градския транспорт и не си и помислят да пътуват в Шенгенското пространство.

Пак вързаха моркова на магарето под носа{:-(((

БATKO

Какъв Шенген бе, глупако. През границата минава кой когато си поиска, терористи, емигранти, контрабандисти, той за Шенген ми говори. А бе, българоубиецо, един милион емигранти ще залеят България ако не се довърши оградата, това ли е важно, или да се снимаш с някой евробюрократ.

Дрън-дрън.. Пробвайте се.

В какви времена живеем само, всякакви келеши вече се добраха до интернет.. ето че репликирам на един такъв

ЩЕ МИНАТ И ЖИВОТНИ,БОЛНИ ОТ ШАП И ЩЕМ НЕ ЩЕМ ЩЕ СТАНЕМ ВЕГЕТАРИАНЦИ,А С КОЛКО ВАКСИНИ ЩЕ ГИ ПРЕДПАЗИМ НАШИТЕ ЖИВОТНИ,ДАЛАВЕРА СЛЕД ДАЛАВЕРА,ПРОТЕСТИ,ПОЛИЦИЯ,СРИВА СЕ БИЗНЕСА НА ТЕЗИ ОТ КЪРДЖАЛИ,А НИЕ ЩЕ ВНАСЯМЕ АГНЕТА ОТ АВСТРАЛИЯ,САМО КАКВИ ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ СЕ ЗАДАВАТ...:),БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ,ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО -ДАНТЕ АЛИГЕРИ/гръцка литература-дали се учи сега/?

Българската граница е много добра. Давам 300 евро и ме пускат без да питат кой съм и накъде съм тръгнал.

предния мандат не ти стигна една боя..а сега кво ни спъва?

Ами да идват германците в бгто като не го разбират как се прави,,да ги ръководи ББ тиквочев ,ЦЦ и сие...

Вече не ми е ясно в различни Българии ли живеем.ББ не престава да се хвали,другите ни потупват по рамато а в същото време мизерията в страната расте.Оглавяваме всички отрицателни класации и сме на първо място във всички положителни такива.

Започвам да си мисля, че като се гътнем и паметник ще ни вдигнат.

Расте кухината в тоята глава.

Борисов е прав!Поздравявам го!

В рамките на тази година приходите в бюджета от контрабанда в момента надвишават 2 млрд. 300 млн. лв. Досега такава контрбанда не е имало.

разбира се, особено в съдебната система сме супер добри - вижте съседната новина.

В Бе-ГЕТО-то всичко е на 6 ??? Затова и тази година ,около 80-90 000 българи напуснаха Бг ,а БЕЖАНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В Бг... ЗАТОВА ЛИ ТАЗИ ХВАЛБА?

Бе Гето напуснаха 2,5 милиона българи точно заради такива като вас...които са свикнали само да хленчат,да храчат по всичко и само да чакат държавата да направи нещо за тях и за това ще сте все бедни и мрънкащи...я излез малко на улицата да видиш колко са колите и джиповете...все на бедняци като вас са

има народна поговорка:"НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ"!!!Бойко,знаеш ли значението на думата "СРАМ"?

Тъпа герберска пропаганда.

много тъпа при това!!!!(НЕ ЗНАМ КОЙ ОЩЕ ИМ СЕ ВРЪЗВА НА ТЕЗИ КРЕТЕНИ!?

Довели някакъв си Председател на Европейския съвет Доналд Туск и му дали парче пица и 30 лева да хвали Бойко.. И аз не им вярвам! За още две кебапчета можеше поне Меркел да доведат!

Добре. Ама не сме в Шенген. Защо ли?

Бойко ,защо не питаш народа ,....ДОВОЛЕН ЛИ Е?

След две седмици има допитване! Отиди при Пиже да ти каже за кой да гласуваш . . .

Патокът Доналд явно е посетил оная сграда, дето Бойко най-после я е измазал :)))

И цела нощ, от любофф го е скъсал ! А еврогейския шеф, го кани в Шенген ? И двамата са политици, от голяма класа, а нашия, Той е Единствен с два мандака!

голата тиква на снимката се е побобърка.каква голяма любов има между двамата.направо да се хванат за ръчичка и давървят във лудницата.

Лицемери :) Задушени сме в корупция на всякакви нива - от европроектите до граничния контрол. През България може да мине буквално всичко. Държавата ние за пример ако я сравняваме със Сирия и Либия!

На снимката виждам едни 2-3 млд. за бюджета.

Лъже. Иска да ни приемат само с една цел - да се наводним и ние от мургави спринтьори, та белким стигат по-малко до тях.

заради всичката мюсюлманско криминална паплач от западна Европа предпочитам документите да се проверяват на границата ни. първо да оправят пътищата и магистралите до съседните европейски държави пък после шенген.

КОЙ ВЯРВА ОЩЕ НА ЛИЦЕМЕРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ??? ИМА ЛИ ОЩЕ БУДАЛИ У НАС???

освен БУДАлата Бойко Б., разбира се?

А твоя Станишко къде е бе, лицемер.