Коментари - Борисов: Изпълнихме критериите за Шенген. Рюте: Правно да, реално - още не | dnes.dir.bg
назад

Борисов: Изпълнихме критериите за Шенген. Рюте: Правно да, реално - още не

На първо място европейците могат да спят спокойно, тъй като шенгенските граници се пазят по най-добрия начин. България е изпълнила действащите сега критерии и тази тема за мен е затворена, заяви Бойко Борисов. Искаме да видим приложението на критериите в реалния живот, отговори му задочно холандският му колега Марк Рюте.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Изпълнихме критериите за Шенген. Рюте: Правно да, реално - още не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"България е изпълнила действащите сега критерии и тази тема за мен е затворена, заяви Бойко Борисов." Не мога да разбера, при условие, че ние българите сме изпълнили всички критерии за влизането ни в Шенген (защото и техниката е купена с нашите пари и ние сме тези, които ежедневно се борим за една по-добра България), как е възможно министър-председателя на България да ни предаде по такъв начин и да казва, че тази тема за него е приключена, при условие, че все още не сме в Шенген? Ами той трябва да се скъса от срещи с този Марк Рюте, за да го убеждава, колко сме подготвени за Шенген, щом така смята. Честит празник на всички българи!

БРЦК

Алоо , холандците , вие организирана престъпност и трафик имате ли си ? Кво правите в шенген тогава? Айде у лево. Ако бях на местото на Боко нелегалните емигранти към Западна европа щех безплатно да ги извозвам от границата с Турция и Гърция до Сърбия докато не ни приемат в Шенген. И то с отличие. Те иначе надутите лицемери от друго не разбират.

Никога компромиси с РАСИСТИ!! Не купувайте нищо холандско!!

По-големи РАСИСТИ и НАЦИОНАЛИСТИ от българите няма никъде по света!!!!

Защо да не купуваме нищо холандско?Защото холандците искт да ни вкарат в пътя ли?Не проумяват ли,че ако някой отнвън не ни контролера сме обречени на още по-голяма гибел?

Цял ден си мисля и не мога да се сетя какви холандски стоки се предлагат в България. Така и не ожах да се досетя даже и за една единствена такава! Вероятно точно това е причината холандците да не ни обичат. Аз пък предлагам, отсега нататък да купуваме само холандско сирене и по такъв начин да проверим дали ще ни обичат. Пък и Бойко може да опита, вместо филията с мас, да хапне сандвич с холандско сирене.

А защо нямаме българско изискване за образование за хората с международен паспорт?

Мисля, че проблемът "Шенген" е една измислица, която ще обслужва само богатите и мафиотите. За обикновения българин и за тези от село Бисер не означава нищо.

Брато, ама те защо не искат да ходатайстваме за нашите по телефона, защо искат всичко да е по закон, защо искат да спадне рязко корупцията, защо искат да правим избори както само Бат'Цецко си знае, защо не искат управляващите депутатчета да разнасят чували с бюлетини между изборните компютри на централната избирателна комисия? Не разбирам! Май и шефът също не разбира. Или се прави на разсеян???

Кво сме изпълнили бе тикво? Незаконен емигрант се разхожда в центъра на София и редовно изнасилва момичета. Тва ли е защита на границата от престъпници?

Пък в лондон едни африканци изяли друг африканец, и кво?

Чудех се, откакто беше създаден поредния паразит в държавата, БОРКОР, какво са свършили и колко пари са изяли, включително бонуси!

Кажете ми,защо ни е Шенген?

Държавата ни е заливана от контрабандни цигари, а Мишо Бирата си отиде необезпокояван от този свят, защото според него: "Аз си плащам на всички"! Тове ли е сигурност на границите и липса на корупция...

Рюте е мари онетка и заложник на параноидния-шизофреник, нацистът-расист Вилдерс, който крепи слабия му кабинет! ДА ИЗРАЗИМ ПРОТЕСТА СИ ЧРЕЗ ТОТАЛЕН БОЙКОТ НА ХОЛАНДСКИ ПРОДУКТИ! ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО и НЕ КОПУВАЙТЕ: от Shell, Heineken, Dove, TNT, Amstel, Lipton, Rexona, Knorr, Axe, Wolters Kluwer, Tom Tom... След като не ни искат в Шенген, няма да им пълним раситките джобове!

не виждам пречки пред него да се разберем по тази тема, добави Борисов. какво ще се разбираш бе маисъл проклет,това да не ти е мутренската групировка и ако не можеш да се разбереш ,хаиде още едно показно убииство.тъп и прост шланг.

Колкоти и да е тъпа тиква, Боко се справя много по дибре и от БСП и от НДСВ. Така че червените бабички да спрът да мрънкат и се скрият някъде. Вече нокой не им вярва на тях...

Тоя Рапон, от намеци не разбира. Като му се спомене за базуки, тогава вдява. А пък и така здраво са го хванали за т*ците, че държи здраво палците си. Едно време е гледал Брежнев, как оправя ТодЪр Живков и България, а сега завалията ни подлага на Барозу. Мъчна е тя, премиерската работа. Милиарди в сметката му падат, но за жалост те нямат покритие. Колко ли ще получи за хартията на тези милиарди?!

дължимата сума е от реалния живот :)) да видя дали гуцетата ще ги платят или....

тоя глухар ептем е изтрещял!!ходи и върти глава ,като метилява овца,обаче никой не му обръща внимание,били му писали шестица,ами на "шестак"колко да пишат?!

Бойко да не скромничи пред народа, да си признае че са му писали седмица всъщност.

Тиквата пак се изживява като отличник! Да ама не за България оценката е лош защото мутрата участва в контрабандата и я покровителства! Бойко създаде държава за алкохолната, банковата, туристическата и амфетната мафии! Така ще е докато мутри управляват държавата!

Какви резултати очакват холандците, цецо да арестува боко ли? Тогава ще има сериозни резултати срещу мафията, ама това просто няма да стане.

на лъжата краката са къси. ако е вярна поговорката народна ,скоро Б.Борисов ще остане без крака.

А на Цветанов носът му вече опира в камерите.

Сутринта чух много готин вариант на поговорката: "Ако на лъжата краката са къси, скоро Б.Борисов ще ходи само по т*ци."

Населението се увеличава, а сушата намалява. Необходима е територия и неуко население което лесно да бъде физически намалявано. Мина времето на войните, идва времето на парите, интелекта.

Законът за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин има полза, само ако е с давност 22г. назад! Другото е популизъм и опит за заблуда, че се справяме с проблема. Номерът може да мине пред Брюксел, но не минава пред българските граждани.

Корупция, беззаконие, пладнешки грабеж, лицемерие, защита и прикриване на престъпления извършени от овластени или близки до тях. Това е истинското лице на аморалното формирование ГЕРБ.

Бойко, по 50-то балната система ли сме с оценка 6?? При нас вълка е в кошарата - за какви граници опазени говориш - при нас бол, бол мафия, убийства, проститучия, наркотици и наркозависими - кое е сигурно в България? За стандарта на живот да не говорим, че сме бананова репурлика...... Умря циганката, която ти даваше 6-тици. За геноцида над народа ти - да там имаш 6.

аха не е умряла циганката ,боко маисъла я назначи за главна певачка на мутростан и сега ша оди да пее в баку.

Холандия не може да ни пише бележки, та било то и отлични. Тя не е даскалица, нито България ученик. Това много добре трябва да го разбере Бойко с неговата робска, казармена психология. Така навремето и бай Тошо плонжираше пред СеСеСеРе. Холандия и България са равноправни членки на ЕС, а оценките в ЕС се дават от легитимните колективни органи - парламент, комисия, съд и други.

Поставил оценка отличен на критичния ДОКЛАД, а не на корумпираното ти правителство.

Оценката сигурно е по десетобалната система.

И аз това си помислих. Нали тук са по десетобалната система...6 си е зле в такъв случай.

Пак похвали, пак оправдания, пак положителни оценки и ... пак сме вън от Шенген ! Само приказки - никакви реални действия, с това ще запомня това правителство - медийни изяви и дотук ! А, и с лобизма към монополистите, които дерат кожата на народа ! Друго не се сещам !

Това са пълни глупости. Те Европа са тъпи чужденци и не знаят за Китайското карго, цигарите, горивото. Шенген това правителство НЕМА ДА ВИДИ !

Те ни плюят, а той си мисли, че роса ни роси...

Абе,то и тока никой на го е виждал на живо,ама я пипни жицата! :-)

Абе бойко, тази оценка е поставена на ДОКЛАД изработен от кадърни хора а не на работата на твоето управление...

ЕС иска да каже, че ако ББ продължава да има резерви относно повишаването на данъците в България и относно плащанията на вноските в спасителния фонд (за банките) ще ни спретнат едно хубаво ново правителство, което да има по-голяма готовност да плаща. Целият шум около борбата с корупцията и "страховете" на Холандия е поредното изтънчено представление на брюкселската сцена - безплатно, без претенции за авторско право.

На нещо такова намирисва

Дрън-дрън. Докладът от септември ще е пълен с хлъзгави фрази като предишните. Особено след оставката на Коларов. ЕС иска да каже, че няма Шенген докато в правителството има мутри и американски граждани.

А украински или руски граждани може ли?

Брюксел очакват "убедителни резултати" в борбата с организираната престъпност и корупцията. Превод : България на ГЕРБ, е Корумпирана държава на Организираната престъпност Ето ,това е !

Те тия "убедителни доказателства" ги чакат откакто сме влезли в ЕС, което в превод означава, че мутри и разбойници ни управляват от 1989 г. насам.

Абе, Брюксел не го сърби там, където казва, ама нейсе! Впрочем, грешката на ВСИЧКИ наши правителства е, че се управляват от вън и че работят само заради доклади и нечии чужди оценки. И никое правителство не се е загрижило сериозно за добруването, просперитета и имиджа на българския народ. Правителството след ГЕРБ ще е същото, защото няма да бъде избрано, а ще бъде поставено (затова са тези усуквания за Шенген) и то ще има съответни ангажименти. Но не към избирателите си, а към шефовете си!