И СДС набеди Борисов, че реабилитира Тодор Живков

СДС и ДСБ ще изпратят заедно писмо до Европейската народна партия (ЕНП), в което ще настояват за позиция относно опитите на премиера да реабилитира комунистическия режим и персонално Тодор Живков.

Обратно в новината

Коментари - И СДС набеди Борисов, че реабилитира Тодор Живков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мартинчо, по Тошово време имахме икономика,, здравеопазване, армия, развито селско стопанство, образование. А сега-банките чужди, заводите станаха хотели, за здравеопазване и образование няма смисъл да се говори, внасяме домати от Турция, ябълки от Македония. щепсели и контакти от Турция, въобще няма нищо българско на пазара.20 години разграбване на това което Тошо посторои, но за сметка на това вие световнонеизвестните димократи станахте богати.Освен да плюете България и да обслужвате турците и хамериканците друго може ли да правите.Направихте демокрацията и свободата мръсна дума.Нещастници.

Изглежда и ти си бръкнал в кацата с меда!

Не прочетох цялата статия, но... тези самообявили се за демократи и забогатели благодарение на построеното по време на социализма, което бе безсрамно разграбено нямат право на глас. Всички политически сили, без изключение, са в кюпа. Но надалите вой, си отхапаха най-много. Кой създаде авиокомпания Балкан и кой я хариза; кой построи Кремиковци и кой го продаде за 1 долар; кой построи АЕЦ; кой построи проходите; кой построи язовирите и каскадите; кой построи НДК и закриващите се сега училища и на този въпрос "кой създаде", който още много пъти мога да задам има един единствен отговор и той е: БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е този, който осъществи всичко това, не само като твореше чрез труда си, а и получаваше ниски заплати за да създаде нови общи придобивки/сега същите тези хора вегитират с мизерните си пенсии/, а от "приватизираните" придобивки понастоящем печелят хора с ампутирана съвест. Те не отричат построеното от Тодор Живков/той е олицетворение на условията, на средата, позволила всичко това, той самият не е построил нищо, но е работил затова то да бъде възможно/, те отричат построеното от НАРОДА. Не този беше пътят, по който трябваше да тръгне нашата демокрация!!! И аз исках промени... и аз си представях скандинавския рай на социалното общество, но какво стана в действителност: трупах единствено гняв и омерзение. Дори и само това, че децата ни ходят като зомбита/да спортуват трябват пари, да се занимават с каквото и да било извън училище трябват пак пари, пари, пари.../, би ме накарало да си призная, че настоящето е повече от зловонно.

ideyazabulgaria.org - сбирщина от консервирани клакьорки и агенти на ДС и компартията в чужбина. Уж плюят по БСП и ДПС, ама така - мекичко, нежничко, внимателничко. Изказват се само когато става дума за Костов, ДСБ и СДС.

хе хе хе, много се радваме на уличните псета кито лаят така по нас

Бойко е бил охрана на Живков и има топли чувства към него. Тодор Живков заслужава уважение за добри неща, които е направил. Комунистическият режим беше МНОГО страшен и само пострадалите като нас хора го знаят в детайли и няма да отстъпим на който и да е с призиви да го връща. СДС и Костов нима не виждат и не знаят че част от Живковата високо поставена номенклатура-деца, близки, БКП секретари и секретарки са на върха в държавата от години и са в момента. Някой са назначени там от ГЕРБ без дори да са излезли да гласуват на изборите (криеха се, пазеха се и тайно късаха афишите ни с лицето на Бойко, които ние сините демократи слагахме за ГЕРБ в изборната кампания). . Точно тези, които спираха развитието ни, не ни пускаха да учим зад граница, държаха ни нас децата на демократите зад железната завеса, не ни даваха напредък, бяхме за тях втора и трета ръка хора-ДА те сега са назначени от ГЕРБ и пак върлеят по техния си комунистически манталитет. Затова са бъркотиите понякога в управлението. И парадокса е в това, че ние сините демократи гласувахме с доверие за Бойко и той ни обеща давайки примера как БКП са тормозели семейството му да няма бивши комунистически номенклатури във власта. И не е само въпрос на идеология-въпросът е на принципи и вярност пред избирателите. Да си обичат Тодор Живков, но да не назначават и дават власт на децата на жестоката комунистическа номенклатура, власт чрез нашите изборни гласове. Няма забрава за нас, драги Бойко. Ако Вие сте забравил лесно как са опитвали да деспотират близките Ви хора, ние не можем. Това са 45 години живот на хиляди семейства в стрес и страх и много, много тежко и унизително за хората били обект на гонения от БКП .

Да не иска Мартин Димитров или Иван Костов да ми обяснят, че по времето на Тодор Живков не се създаде почти цялата икономика на България? Много обичам фурнаджисйските лупати. Точно Костов, който направо е преподавал комунизъм сега да ми говори, че видиш ли няма нищо общо е страшно нагло. Да не говорим как великият "спасител" спаси България като разпродаде всичките й предприятия на безцница!

Тея МНОГО се излагат!

а не "тея".Така си говорите у дома,в село София.

А ти от кое село си бе, комплексар нещастен?

без да адвокатствам на Костав- това е най-достойният политик в тази по принцип недотам достойна профисея!! отговарям на всички- 1. Колко от ваще бащи и майки които са били членове на партията е направил това което е направил Костов?Тоест те са си траели а аконне беше той сега нищо нямаше за знаете за прехода 2.той ли създаде мутрите или хората коита ДСб назова много пъти и са свързани с тайните служби на комунизмът.. 3.и последно не спорете въпроса не е за костов ..а затова че народа се примирява да го правятна тъп за едно пърчехляб..и осоктява... Разберете няма смисъл да спорите....

Да, Костов направи мутрите- силовите групировки официално бизнесмени. По негово време се дадоха плажовете на всички силови групировки за нищожни пари и 30 години концесии и по този начин им легализира парите и бизнеса изкара ги на светло. Все още има живи свидетели на това, щото се случи преди 10 години. Благодарение на тях беше унищожено Черноморието. това е само една точка от неговите престъпления. Скрий се скапаняк ,дори и пиара на Костов не може да правиш като хората.

не правя пиар на никого няма нужда ..е не обиждай защото не може да спрориш явно... да ако не баха някои демократи на прехода просто мутрите щяха да си слугуват на шефовете без никаккъв отпор..то и сега си е така а на ББ ще кажа много късно се сети ...20 след прехада да правиш демократична българия... и още нещо ... Най-много ве е яд че съсипаха чуството за мярка и добор на българина Не е въпрса в Костов повтарям пак...Но всеки народ явно си заслужава съдбата

Само за едно сте прав! Че с тези, които не признават аргументите в спор не бива да се спори! А Вие сте един от тях!

Костов що не се разправи с мутрите? Къде ни са европейските заплати, щом Костов е толкова кадърен? Той като беше на власт, защо не ни вдигна стандарта до европейския? Що не арестува мутрите? Точно по Костово време и под шапката на Костов запряха в лудницата Даниела Терзийска, като я обвиниха, че е убила детето си. След време се чу, че мутри са убили детето. Майката 1. съсипана от загубата, 2. - обвинена, и 3. - в лудницата. Костов, за да потуши бунта на таксиджиите, превърна Даниела Терзийска в жертва. И си мисли, че ще му се размине?! Един ден Костовите деца/внуци ще плащат. Господ забавя, но не забравя.

ако си мислиш че един министър -прецедетел може да е виновен за всичко много грешиш. тук става въпрос за цености - това което виждам при костов е човек с качества ,който устоя в най-гадните години на прехода. и нещо е съвсем ясно или ти си мислиш че 50 годишна комуниситческа система може да премине в демокрация... ей..така Предлагам да търсиш липсата на европейски заплати най-вече в социалистически лидери.. простоКостов беше оставен и от запада без подкрепа това е истината...на светованта политика и пак казавм не е въпораса в Костов а ББ много късно се сети да се отделиш от А.Петров и мутрите и да парвиш демокрация...но кокот и да е да наричаме нещата с иситнски имена

преди да изказваш мнение се научи да пишеш.То бива бива,ама чак пък толкова,отврат пълна.

Б като Булбанк :))))))

А, каза ли нещо...

Подкрепям Бойко Борисов!

Ха! Мартинчо и Иване! Демокрацията и свободата на словото не се ли отнасят и за премиера? Казал! Бойко казал, а Костов и Димитров му забраняват да говори! Всеки може да си мисли за Тодор Живков каквото си иска! На мен ти ли, Мартине, ще ми кажеш, какво да мисля? Или ти, Костов? Защо пък Бойко да не може да каже какво мисли? Мартин Димитров и Иван Костов си превишават правата. А когато някой нарежда на премиера какво да говори и какво не, търси замесени чужди посланици, респективно, американския. Обаче къде смелост у подлогите-журналяги да открият тази връзка и да я публикуват! Искам да знам - защо Костов и Димитров разпореждат на премиера? ОК! Аз пък искам да командвам самите Костов и Димитров! И първата ми заповед: вън от парламента! Вашите партии (СДС, ДСБ) имат достатъчно кадърни хора, които могат да ви заместят! Па и да не ви заместят - лошо ли ще е да спестим две депутатски заплати?

Защо не "марш в затвора"

Абсолютно вярно! Марш в затвора!

Тази антибългарска сбирщина СДС-ДСБ няма ли да бъдат подведени под отговорност за антидържавна и антибългарска дейност? До кога малцинството (даже и малцинство не са) ще се опитва да дирижира нещата в държавата? До кога медиите ще обслужват антибългарските интереси? Непрекъснато работят срещу България. Тръгнеш нещо да оправяш, те първи тичат да те спъват, случайно народа да не получи нещо за труда си и данъците си. СДС,ДСБ,ДПС,БСП и НДСВ, всичките трябва да бъдат съдени за разрухата и нищетата в която живеем! Всяка една от тези партии беше изхвърлена заради корупция, злоупотреба с власт и причиняване на щети на народа и държавата!

пропусна да кажеш и ГЕРБ , иначе напълно те подкрепям.

ideyazabulgaria.org

Левия браво за допълнението.Не го бях забелязал. Аз съм също като теб ЗА

ами ще го каже щото на него дължи успеха си.... писна ми от тъп народ....който не мисли... жалко ..Сега ще ни управляват тези творения на комунистите... и накрая оскотелия народ ще избере който и да е Демократ не може да каже че комунистически лидер раболепен на Русия е Величина....

СДС определено работи за БСП, защото за сега няма кой да се върне на власт, ако ГЕРБ падне. Сигурно са послушали нашия съвет и са вземи вече предварително разрешение от БСП да ги остави (по милост) в родния парламент- за имунитети негова опозиция. Също като едно време Луканов като роди БСП роди и СДС. Спиралата се повтаря... Идея за България- алтернатива на статуквото

"Идея за България" да ме цунка отзад.

ОООО!!!! УЖАС!!!! Не може ли да мине ден, без този да изръси някоя глупост. Да вземе пример от наборите си от Гергьовден, дето се забиха в девета глуха.

Ха ха - кучетата си лаят, керванът си върви ... костов много бързо забрави, че беще комунист и член на БКП - и той и жена му. Много бързо забрави, че е вдясно, защото левите искаха така и откакто той е там - истинско дясно няма. Забрави и че открадна толкова, че даже и той вече не знае колко. Забрави и че създаде всички днешни мутри, с които бойко се бори. Но ние не забравяме - и затова е на това дередже - с 5 човека в парламента, благодарение на мухлясалите реститутки ! Бивши комунисти няма ! На кой му пука какво мислят 5-6 псевдодемократи в парламента ?

Я ни отвори кои са истинските демократи в парламента а и извън него - за да гласуваме за тях следващия път

Не! "Керванът си лае, а кучето си върви..." -:)

Аз "успехите" на мавъра и гаражната мадама ги помня много добре, та не ми ги разправяй тия!

До кого да напиша писмо за един комунист и жена му дето крадоха, приватизираха, направиха кебапчия милионер и затриха СДС?

аман от седерасти, не че боко тиквата е различен от седерастите, но ми писна 20 години да слушам за комунистическите дивотии от недоклатените седерасти

нали ти казах, жоре, ще слушаш още 20г. и нещата ще се оправят.икономически закон. спомни си ал. дюма--20г. по-късно. неслучайно заглавие.

Ами ако ние ви набедим вас седесаристите в държавна измяна, след като следвате американски свирки само, кво ще стане?

Ходи да правиш работни места в Търговище, чакаме снимки от твоята фабрика...

"Идея за България" - как е комунизма във Финландия,има ли почва там?Така както гледам вие сте новите Атака,РЗС,Ново време,Герб и др.подобни разклонения на ДС.И вие ли ще ни спасявате сега,този номер вече се изтърка не мислите ли?Хората ще спрат да вярват на месии.Смешните ви манипулаций не вървят вече(смешковци)

ideyazabulgaria.org

Мик Хакинен е отдавна забравен във Финландия. Като СДС- то сега- отива безвъзвратно към своята вечна забрава - небитието...

АЛО, САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ, КОЙ ВИ ИМА ЗА НЕЩО, ЧЕ ДА ПЛАШИТЕ НЯКОГО!!! ТА ВИЕ ОТДАВНА СТЕ ПРИ ИСТОРИЧЕСКИЯ НАФАЛИН...

Сините да не се лигавят, а да заемат твърдо позиция срещу боко тиквата, за да не идат по дяволите както стана с Атака. Подкрепянето на престъпници е съучастие в престъплението!

В момента по дяволите, където й е мястото, отива единствено бсп, да се готви рзс...

БСП откъдето и да го погледнеш си е втора политическа сила :) Не се надявай скоро да изчезне.