Борисов разпореди проверка на сделката за Царските конюшни

Премиерът разпореди максимално бърза проверка на сделката на Областната управа-София за т. нар. Царски конюшни. ГЕРБ иска РБ да оттегли областния управител.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разпореди проверка на сделката за Царските конюшни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сме чули ББ да говори за ТИМ. Защо ли?

Аз пък помислих, че е разпоредил проверката на Цацаров?!

ТАКА Е ТО.., КОЙТО НЕ СЕ ОТЧИТА НА БОКО

Сега е момента да ги "проверяват"... докато не ги е подпалил някой клошар...

та той не е кандидат на ББ, той е бил кандидат за поста на РБ и по.точно на Радан. Кво ще каже Радан - още го мъти - да видим как ще говори адвокатчето - действително много ми е интересно.

иначе досега да скача като петел по телевизии и радиа.. Но щом си трае като пр....я в гащи, значи обезателно е вътре в тази афера. Колко парички взе бе, нали този управител е твой човек, нал10и ти си го предложил. Мълчанието ти е ама много подозрително.

безочието на БСП и в случая Курнелия. Мислите ли че не е знаела фактческите неща, че ББ не е знаел, че само това ли му е до главата, но като кажат, че имаш сестра иди се обяснявай.и колкото повече се обясняваш изглеждаш по-виновен.

Едно НЕ може да се отрече на ББ - има ли някаква издънка веднага вади калъчката!! Няма свой, няма мой - всичко сгафило под ножа!! А че има някаква огромна далавера това е безспорно!! Но произхода трябва да се търси в правителството на Багдатския пардон Мадридския крадец, алчното му обкръжение и корумпираните правителства на червените, тройните коалиции с рязаните и пр. родоотстъпници Атакисти, АБВ-исти и т.н.

Прав си. Безспорно е, че ги маха веднага като сгафят, .но след като се раздуха яко. Друго което ми прави впечатление като неутрален - виновни били царистите че почнали далаверата, областния на Кънев, не знам още кой, та даже и комунистите които правели предизборна интрига. От друга страна Бъчвата не била информирана и подобни оправдания от цялата им сган. Т.е. - целия цирк в л....а, ГЕРБ в бяло. Върнете лентата за няколко публични скандала назад - като по калъп са.

му луснаха боксерките на мики маус. И тия ще ми говорят за олигарси и морал. Пфу!

Жив е той , жив е, там на бюрото, подпрял се тежко плямпа и плещи акъл ни дава, а той го няма гангстер охранен във власт облечен. И Малки Тиквета, нахилени тъпо, тихо нагазят в килими дебели, мазно го галят със погледи влажни и му се вричат във кучешка вярност

бравоооо! 100000000000000000000++++

Борисов защо не разпореди проверки за БТК, Дунарит, Булгартабак, Водстрой ? Или там са неговите хора?

БТК беше приватизирано в доста голям процент на публичен търг и там собствеността вече е частна. В другите също. Бойко да разпореди да ти проверяват на теб имотите дали има право?

Донъка върху имота е до 4,5% от данъчната оценка. Ако преди 10 г. бяха продали тези 7,5 декара за 650 000 лева, и както казват червените че земята струвала 10 милиона, досега само от данък държавата щеше да получи 4,5 милиона. Ама по добре е да владееш имота, сградите да са паметник на културата, а земята да се владее в нужния процент (15%) за да разполагаш с имота както си искаш и да плащаш само 1/7 от данъка. От друга страна общината не може да те глоби и накара да ремонтираш сградите, защото е съсобственик на земята. Абе измислил са го червените.

Ей това проценти - промили за нищо ги нямате. А математиката Ви е на ниво подготвителна група на детска градина!!!

Едно е ясното - бежанците и ислямският тероризъм са в пъти по-малки рискове за нацията и оцеляването и от родните престъпници с власт. То не бяха престъпни приватизации, заменки, източени банки, анекси към договори ... докато не измрем до крак или хванем сопите явно няма да има край. Областният управител не да подава оставка, а да се арестува.Оставки следва да подават тия, които са го назначили такъв, които не са създали система за превенция и контрол над такива държавни служители. Политическа отговрност трябва да се поема, а за престъпления по служба нанасящи щети на държавата следва законодателно да се налагат огромни глоби, защото корупцията е вечно недоказуема в България. И това не е откритие - така е в доста правни системи по света.

анана амана сикиджас! българи алчни, продажни! не се наядохте мръсни копедалци, в гроба ли ще ги занесете тези конюшни веее! мекерета подли, безсрамни та този изедник /предс. на УС КТБ/ да граби още и още! Вашта мама проклета! И ние деца имаме ние да гледаме как вие крадете ли, веее! Ами народното недоволство ще ви разплаче майките веее, престъпници, бандити! Чест нямате ли ве! Защо мислите народа за толкова сринат и смачкан! Защо така дразните хората! Мръсници! Me cago en el cono de tu madre. Mon criss d'osti j'va t'peter la rondelle. Vai chupar um canavial de rola. Anarakopeguare. Ananian amina beton dokerimde butun mahalle abaza kalir. Cagati in mano e pigliate a schiaffi.

Раданчо се спотайва нещо

наближава и мастурбаторите са в паника.

а конете продадени ли са?

Партизаните са ги изяли още по 9-ти.

Реформаторите крадат като за последно. Предусещат, че Борисов ще подаде оставка на есен и РБ ще се разпадне. Папото свършва ...

Червените бабички си отиват поголовно и власт ще видите на куково лято.

БРЦК

Поне 1 нещо не може да се отрече на Боко - при скандал прави проверка и уволнява. Предишния и по предишния премиер помните ли как действаха? И да ви светна предварително червени тролове ,че не гласувам за Бойко и не съм съмпатизант на ГЕРБ!!!

По-предишния не беше ли пак той? ;)

Орешарски беше предишния, но товарищ Доган го прецака.

БРЦК

СерГей, Орашака, Борисов. Нали така ?

я как мислиш дали Буда Велики е знаел за тази далавера? всичко му се докладва. а че уволнява това е в задълженията, а защо не сезира прокуратурата?

Държавните предприятия преди години се разпродадоха на безценица та сега за едни конюшни шум до небето. Нали щяха да дават дивиденти на акционерите.Но не.Смениха си имената и разрушиха много предприятия.И никой не им търси сметка.Така че загубите от продажбата на конюшните е капка в морето в сравнение със загубата от хиляди приватизирани предприятия.

Познавам един човек. Като видял, как министърът, който му бил познат, продавал на номенклатурчици от БСП държавна собственост на безценица, отишъл при него и го питал, дали може и той да си купи нещо. Министърът му казал: "На вас не може!"

братовия ми шурей на шурулинкя му на тъща му зетя на братовата ми жена, видялЕ дека местят една КОФПОМПА от ДушМанлуков 1 към ДушМанлуков 2. ПиталЕ ква е таЯ червена КОФПОМПА и ги прибралЕ на Московска 5.

БСП ощети държавата с над един, може би два милиарда с Южен Поток, Белене само от тия две далавери!

От където и да се гледа-смърди,то бива да ни правят на малоумни,но наглостта им няма граници,на фона на изнемощелия народ и умиращи ДЕЦА тези лапачи нямат спирачки.Всички са от едно котило-ГЕРБ,БСП,ДСБ,ДПС.........деца,внуци на комунистически величия,бивши партийни секретари, ченгета.........Чудя се какво още трябва да се случи,за да се надигнем и ги изметем от всякъде.Идват избори и все едни и същи крадци ни се поднасят,вече ми се гади от тях,маса пари се харчат за едни и същи идиоти,повръща ми се

ГЕРБ са като скакалци, където минат 100 години трева не никне. Кой гласува за тези? КОЙ?

И аз това се чудя.. Гагаузов и НДСВ направили добро на държавата с тази продажба. БСП и те защитили националния интерес. Костов спасил България (не се знае от кой). ДПС и те само добро. ..да се чудиш защо България е развалина, като само добро е видяла! Ама и този отговор знам - развалина е от 2009-та насам, преди това се беше екстра.

P.S. ..как можах да забравя СДС и Софиянски! Той пък що добро направи за София! Даже фирмата така се казваше - Софийски имоти.

Реформаторите в действие ;) продавайте вече сградите на Народното събрание и МС и да пускаме кепенците на тая извратена държава

имплантирала се в деформаторския блок, торпилира властта. ДСБ, деструктивни хора с деструктивни идеи предложиха за областен управител на столицата член на крайната ислямистка партия в България, финансирана с турски пари. ББ, бъди нащрек, инициирай един лустрационен закон, защото ченгетата са на всеки километър, оттук докрая на света.

Държавата е ощетена само с 10 милиона лева, Бойко ще ги възстанови и ще стане президент, какъв ви е проблема?!

Коалиционните партньори пак са въртели колелото на късмета и са се паднали т. нар. Царски конюшни.

БАНДА НЕГОДНИЦИ

Пак ли КТБ, КГБ бре!!! Баси руската болшевишка кочина, дето е тая "държава"!

Не са само сградите, а и 16% от терена плюс сградите. Сградите могат да паднат след 2-3 века и викаш да чакаме. Ама после пак нищо не може да се направи без съсобственика да се съгласи. Всъщност червените боклуци са го измислили майсторски. Притежават имот като за сградите почти не плащат данък заради историческа архитектурна стойност. За земята плащат само върху 16 % данък и владеят целия имот.

И както винаги ГЕРБ и ББ не знаят нищо, чуват за първи път и другите са виновни и ги клеветят.

Само ЦвЦв е прав. Пак е пропуснал да ги закупи с парите от пенсиите на мама и тати.

Е и то какво излиза - ако е виновен да си даде оставката. Това е подигравка бе. За тази сделка ще гушне няколко милки под масата. Дреме му за оставката.

Крадат на едро ... Реформаторите са банда продажници и крадци. Да започнем с Кунева и свършим с Радан .... от затворените реактори в Козлодуй, до царските конюшни в София.

Наистина, как продадоха Виваком! Цветан Василев имаше собственост в него.

Областният управител, който е осъществил грабителската за държавата сделка е от Реформаторския блок. Министърът, извъртял далавера с ваксините - пак от там. Другият министър, който е разследван от прокуратурата за сделката за МиГовете и той реформатор. Абе тези имат ли поне не един, който да не краде, в редиците си. Надминаха по крадливост, алчност и корумпираност ДПС от всякъде.

Разследван от прокуратурата и това означава да е крадец! Двойка! Какво друго очакваш да прави прокуратурата, освен да разследва! Да защитава правата ли!

Паисий

"Разследван от прокуратурата" значи, че и те искат да чопнат нещо от кражбата. Прочети интервюто на Цв.Василев в "Афера" и ще разбереш за какво става дума.

От "далаверата" с ваксините държават спести няколко милиона.

Е, ако критерия ти за "грабител" е някой, "разследван от прокуратурата", то бая народ от управляващата партия требе да е "грабител" - сещам се, че и Цурко Цветурков дълго го разследваха от прокуратурата;)))

Я дошъл тоя ден.., я - не, а докато дойте тези си живеят като царе, а хората мизеруват.

Отдавна не ме интересуват ГЕРБ-МЕРБ, БСП-ДСБ: у нас няма политически живот, а безкрайно превъплъщение на БКП в различни уродливи политико-икономически форми. Но едно не ми го побира главата: как може в страна-членка на ЕС СЕО на наскоро фалираНа банка, завлякла МИЛИАРДИ държавни, публични и частни капитали не просто да е на свобода, но и да има възможността да извършва такива сделки? Нигерия, Хаити, Етиопия, Сомалия и т.н. са по-правови държави от България!

Много си прав за всичко и вероятно тази сделка е вид компенсация или подарък за добре свършена работа /аферата КТБ/, друго обяснение няма.

Къде са сега протестна мрежа и другите "умни и красиви" ? Няма за какво да протестират вече, нали се докопаха до властта и всяка кражба и корупция умно и красиво се узаконява....

Хахаха...куче влачи, диря няма... Въпросът бил поставен некоректно, ама "Конюшните" ги няма... Обичам да ме правят на идиот...

Спиш ли? Как без пари се придобива ВЗБРАНЕНИЯ ВИВАКОМ , царски КОНЮШНИ, МИЛИАРДИ ОТ ТЕГЛЕНИЯ ЗАЕМ ОТ 8,8 МИЛИАРДА ЕВРА?!

БАНДИТА СИ ОСТАВА БАНДИТ! ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН И ТАЗИ МУТРА ЩЕ ОТГОВАРЯ КАКТО ЗА КТБ, ТАКА И ЗА БУЛГАРТАБАК , ВИВАКОМ, за унищожаването на държавата ни!

Я дошъл тоя ден.., я - не, а докато дойте тези си живеят като царе, а хората мизеруват.

Последния да изгаси лампата.

Още ли не са я откраднали и нея?

На фона на интервюто на Цв.Василев в "Афера", напъните на ББ да се "бори" с корупцията изглеждат доста нелепи и смешни.

След като 84% от въпросния имот струва 650000лв., то би ли бил склонен собственика на 16% от имота да го продаде за около 130000лв. за да може държавата да стане 100% собственик.

Всички привителства след 89та година се назначават от Американското посолство. Те са на власт не защото са кадърни а защото са послушни. И щом са послушни им е позволено да правят каквото си поискат с "раята", и могат да си откраднат каквото пожелаят стига да не засегнат интерес от същото това посолство.

Шилo

Светиш ярко, ама да не изгориш :-)

ама как пък нито веднъж тези американци не назначиха нормални хора, а все комунистически издънки слагат, а ???

обяснил съм по-горе. Нужни са ПОСЛУШНИ а не кадърни управници. Колкото по-овъртяни в лайна, далавери, дрога и комунистическо минало - толкова по добре. Могат да си ги водят на каишка.

Значи, комуноидите са си подарили златния имот на свой човек, както те си могат - за жълти стотинки, но на свое куче, а сега се сетили - след 11 години и пред избори! да се правят на адски принципни и да повдигат въпроса за сделката!!! Не ме учудва нито една гадост, която излиза предизборно от Позитано! На това нещо им е стил открай време - да обвиняват всичко живо за собствените си престъпления! Същата работа беше и историята с калинката в земеделското министерство - те бяха я назначили без диплома (по-точно- с лично фалшифицирана диплома от някакъв немски университет, който и не знаел, че тя била учила в него ... ), после - вече от заеманата от нея позиция в правителството на ГЕРБ я повишили, защото отговаряла на условията формално и вече била вътре, ужким с опит, а Станишеффф разду цялата история, пропускайки своята роля в процса, и обвини за всичко "некомпетентните кадровици от ГЕРБ" - които си бяха същите негови кадровици, всъщност, само министърът и двама заместници бяха сменени като политически назначения! И сега пак ... и винаги така ... и сянката на доганя с неговите кръгове от бизнеси или Костофф с реформаторските му идеи надничат зад всяка подобна сделка!

СЪС СЕДАЛИЩНИТЕ СИ ЧАСТИ. ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА НА ВЕСТНИК БАНКЕРЪ: "Чия пионка е Спас Русев в играта за "Виваком" ОБЯСНИ МИ ЗАЩО МЪЛЧАТ КАТО ПАРТИЗАНИ ПРИ РАЗПИТ КОМУНИСТИТЕ БОРИСОВ И ПАРТИЙНАТА ЦАЧЕВА ?? ЗАЩО СА ТОЛКОВА ТОПЛИ ВРЪЗКИТЕ ИМ С ТОЗИ НА КОЙТО БОРИСОВ БЕ ОХРАНА? ЗАЩО МУ ПОЗВОЛЯВАТ ДА НИ ГРАБИ?

щом комуноидите са виновни - дай сега Цацата и Борисов да развалят сделката и да накажат виновните. Да, ама не!