Сърбия ще участва в проекта АЕЦ „Белене”

Сърбия ще участва в реализирането на проекта АЕЦ „Белене”.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия ще участва в проекта АЕЦ „Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко, докато се туткате, и 10 млрд. може да стане, вината обаче няма да е на Станишев, а лично ваша!

Към бъдещете мин. председатели и президенти: НЕ стъпвайте в Евксиноград..Слънчасва се ..Или по-лошо.Някакви тайни сили те "засилват" към руското блато, тресавище , торфище или все тая.. Там "витаят" и духовете на Гошо тарабата , червенковци, антон юговци , тодор живковци , а може и на Фердинанд.. С други думи- НИЩО в ползу роду и България НЕ е произлизало от среднощните "решения', яденета и пиенета- там.. Приближава много бързо ГРАНДИОЗНОТО ЗАКОПАВАНЕ , пак и пак на България..Този път с новия чернобил- милиарди, Южен някакъв поток- 1.5 МИЛИАРДА лева , само за половината тръби и други дребни сделки..Телефонните "разговори" :Евксиноград -Русия, излежда излизат най- скъпо на нещастна България .. Борисов, какво ново в базата на КГБ- на Лужков- на Камчия ??? С добри темпове се движиш към ,,нищото..:))))

А ти на 15 септември хвани пътя към училището.По правописа личи,че ти липсват основни познания..Тогава критикувай...

Трябва нов уртак. Няма значение кой. С Русия нещата са договерини от бившите. Новия ще е собственик на централата. Нищо , че не е българска. Много важно. С новия, ако ще да е дявола, се договарят едни пари. Абе някой друг джобен милион.

Най-после намериха снимка на Борисов с човешки образ.

Сигурно е било в някоя египетска пирамида.

И после електоенергията ще ни струва, както каварненския газ, малко под вносната цена!!!

Една година измина и тъпия Бойко продължава да ги плещи глупостите, че не ОЩЕ НЕ ЗНАЕ колко ще струва строителството на АЕЦ Белене. То не беше като ходи в Турция да ни го сметне на коляно, че щяла да бъде 13 милиарда, сега пък 7-8 милиарда. Много прост народ имало в нашата България, за да го изберат този този тъпунгер да управлява държава. Та милички, АЕЦ Белене ще излезе, че ще струва 4 милиарда и всичко изприказвано досега са бойкови шменди-капели за опростачените българи, които му повярваха и продължават да му вярват.

Започвам наистина да си мисля, че Пожарникаря няма никакви съветници или което е по-вероятно-не го интересува никакво чуждо мнение и кара,както той си знае-по милиционерската! Не разбра ли този човек, че колкото повече мрънка и плаче за Станишев и БСП, толкова повече се излага!

Интересуват го само постъпленията в личните му сметки като всяка гладна въшка.

Внимавайте ! Сърбите не могат да заспят ако не излъжат някого! Борисов , това са долни балкански тарикати , по-лоши и от гърците!

Господа плюещи!!! Искам един от вас да излезе и дакже, че е виждал площадката на АЕЦ-БЕЛЕНЕ на живо!!!!!!!!!! Аз съм рабитил там 9 години и съм готов да разкажа всичко!!! Питайте!

Абе Бойко уж си пич ,а не разбираш народопсихологията на българина.Дедите ни са се били с турци, румънци,гърци и сърби и са оставяли сирачета и вдовици в името на България, а ти си готов да я продадеш нашата родина за няколко сребърника Юда Искариотси. Да живее България!

БОРИСОВ, Този Сретен Йосич те побърка. За личното си спокойснвие и сигурност си готов да продадеш на сърбите цялата АЕЦ Белене.

Ами защо сърбите не си я направят у тях?

Към руската енергийна мафия се добавя и сръбската, а ние има да чакаме за АЕЦ "Белене", защото нищо не се строи, а цената расте ли расте и познайте кой ще плаща...?

А имат ли парички или само ще ниподкрепят морално

Заемът бил с инфлационнен индекс. Е и? Заради кризата инфлацията е на изключително ниско равнище така че тези лихви не би трябвало да са толкова страшни. Ама трябва да се мисли, а очевидно това няма как ББ да го загрее. Той само гледа какво пише на листчето и после плещи празни приказки пред камерите. ББ разбира от финанси само като си гледа сметката от Битсианито ако гледа и там.

РАЗДАЙТЕ ЦЯЛАТА АЕЦ, РАЗДАЙТЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ТАМ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО НА КОНЦЕСИЯ, ДРУГОТО ДЕЛДНЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ, ДА "ЗАТВОРИМЕ" ТАЗИ ДЪРЖАВА И ВСИ4КИ ДА СИ ХВАЩАМЕ ПЪТЯ...

БОЖЕ, КОГА ЩЕ НИ ОТЪРВЕШ ОТ ТОВА НЕВЕЖЕСТВО, И МРЪНКАЛО??? ТУ МУ МЛЯКОТО ГОРЕЩО, ТУ ПЪК ДРУГО НЕЩО...

ако още се мотка и плюе попредишните а не седне да върши нещро може и 10 млрд да стане...кат е тъп кой му е крив... неговаят АЕЦ много ми приличп на завода му за бокулк ...хи хи

А защо не Албания? Политически ще е по-коректно.

дОРИ ЗА ЕДНА ЧИСТАЧКА В ОФИС ИСКАТ НЯКАКВА ПРЕПОРЪКА И ДОКУМЕНТ ПОНЕ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЧИСТО ДОСИЕ, ЧЕ ДА НЕ КРАДЕ ХАРТИЯ И КЛАМЕРИ...... Защо се плашите да си изберете някой професор с име по света, толкова ли мразите науката и оцелелите й представители, че даже...се плашите от тях? Имали сме такива лидери в исторически план, ама вие взехте, че ги разстреляхте! Ми, ха ви честито и да почерпите! Като не знаете с какво, поне с една шкембе-чорба там, нали това ви беше любимото? Четете, а пропо, какво казва сър Уйнстън Лорд Чърчил за този народец, консумиращ нещо вкиснато, наричано "боузаа" и някаква супа от животински вътрешности, давани само на кучетата.....Жалко, но факт! Да сте ми живи и здрави още дълги години за радост, веселие и назидание на народите по света....

Абсолютно си прав-бих добавил за народа и честитенето на банята....А за професора, предполагам, че имаш предвид професор Иванов от Лондон-миналата седмица развенча Пожарникаря отвсякъде-справка БТv, Сеизмограф!

Цяла година промиваха мозъците на цяла България с про-американска пропаганда,която гласеше,че без АЕЦ е по-добре от колкото с АЕЦ ,че .....разбиратели.....вятър ,слънце и малко пръдна от изпражненията на крави може да захрани потреблението и индустрията,която ще "възтановяваме" и то с умиращ АЕЦ Козлудуй ! За това забавяне от 1г Бойко трябва да плати от джобаси,защото руснаците са си прави ,по-цял ден анти-руска пропаганда....как руснаците """нападнали Ирак ,как ни дали от тяхното МВФ лихварски заем ,как държавните ни такси минават през СИ-РУС-БАНК и тн и тн и тн""" !!! Между другото,понеже споменах държавните такси.......ами ЦВЕТЕЛИНКА печели за 5г от държавните такси колкото половината АЕЦ Белене , ПРЕПОРЪЧВАМ(ха ха ха) държавните НИ такси да се събират от държавна институция, а парите да се ползват от народа и за народа.....ДО ТОГАВА въобще не искам марионетките на САЩ - Бойко и Дянков да плямпат какви ги вършели предишните,ТЕ поне докато крадяха не затваряха болници и имаше малко социална политика , А МЕЖДУ ДРУГОТО...КЪДЕ Е РЕЗЕРВА НА НЗОК...???... И КОЛКО Е ФИКСАЛНИЯ РЕЗЕРВ(ИМА ЛИ ТАКЪВ),ЗАЩОТО ОТ ДВЕТЕ БЪЛГАРИНА НЕ Е ПОЛУЧИЛ И СТОТИНКА , А ЗА 1г ОТ ТЯХ МИСТИРИОЗНО ИЗЧЕЗНАХА ПАРИ ТОЧНО КОЛКОТО ЗА ЦЕЛИЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ !!! ЗАЩО ОЩЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ ""РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ"" ПРИБИРАТ БЛИЗО 50% ОТ ОБОРОТА НА ТОК В СТРАНАТА ....ВМЕСТО ДА ИМАМЕ ПО-ЕВТИН ТОК И ПЕЧАЛБА ЗА ДЪРЖАВАТА , КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ ВАМПИРИ ОЩЕ В СТРАНАТА МИ ,ТА ЩЕ МИ КУПУВАТ ТОКА ОТ КОЗЛУДУЙ (НАШАТА АЕЦ) НА ЦЕНА Х , А ПОСЛЕ ЩЕ НИ Я ПРОДАВАТ НА ЦЕНА Х ....... , НО НА КВАДРАТ ??? ДО КАТО ГИ ИМА ОЩЕ ТАКИВА ""НЕДОРАЗУМЕНИЯ"" ВЪОБЩЕ НЕ ИСКАМ ДА СЛУШАМ И ГЛЕДАМ САПУНКИ ОТ ТИПА : ТИ СИ БРЕМЕННА ?....Аааааа !!! ИЛИ НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ , НИЕ ГИ ПУСКАМЕ ! ТОЕСТ ЗРЕЛИЩА БЕЗ ХЛЯБ !!!

това е много хитро от страна на борисов хем намира пари които трудно биха се намерили в криза хем си осигурява пазар за ел енергията .

както са казали древните римпяни РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

Ще участват руснаците чрез сърбите .Абе Боко ,нали търсихте първокласен евпропейски инвеститор , а сега пък сърбите или какво ,договаряхте по балкански рушвета за белене.За това ли беше целия този театър -Има ,Няма Белене .

ТЪПАНАР

сега ли разбра, че инфлацията винаги се взема предвид при сключването на договори за изграждането на обекти с няколкогодишен срок за изпълнение.

Като гледам тук са се подредили кой от кой по-големи разбирачи! Българския интерес е България да не е външна граница на ЕС, ама май това никой не го взема под внимание. Освен това - запознайте се от както Румънците си построиха АЕЦ с колко е паднал износа на ток от България и тогава пишете простотиите си. Привличането на Сърбия и евентуално на Гърция ще е страхотен ход от страна на което и да е правителство!

Много кухи лейки има по тия форуми. Никъде не се казва че сърбите ще строят АЕЦ Белене! Просто ще участват финансово и хората очакват преференциални цени на тока. Няма нищо лошо, и незнам дали Сърбия е марионетка на Русия но БГ със сигурност е марионетка на САЩ и въпреки това няма никакви изгоди от това. Да не би америка да ни построи безплатна АЕЦ, или пък поне да ни даде безлихвен кредит за строежа хахаха

сръбският президент се договаря с министър- председателя на България? Къде е нашият президент? А какво е мнението на компетентните в тази област?

България не е имала по некадърен, лъжещ и лицимерен премиер. Тежко и горко на народа с ББ!

Яко! Сръбските ядрени реактори са най-добрите и сигурни в света. Пък и сърбите имат голям опит в строенето на ядрени централи. Така че не виждам нищо лошо :)

ББ е разбрал нещичко за далаверата "Белене" ама пак неговите "супер" експерти са го преметнали или толкова са експерти. Разбрали са поне че Русия иска да се индексира проекта с Руската инфлация от над 10% - като го замотат 8 год и 4 милиярда стават 8. Само дето никой не му е казал на ББ какво ще прави с отработеното гориво. Въпрос дето още не е решен в света. За него братята руси казват ли какви пари ще искат за да си преберат обратно високо радиоактивното гориво. Ако и затова ни поискат още някой милярд "евтината" Белене ще мине 10 милярда евро да му мислят внуците на сегашите родители между 30-45. Българио мила - ти бе някога земен рай

А бе, глупак. Нали чужд инвеститор ще плати АЕЦа, какво значение има колко е скъпа. Да не говорим, че не си наясно със сметките, явно тоя урок си го пропуснал. Бъдещите пари се обезценят с по-голям процент от инфлацията, така че не само няма да има поскъпване, но ще има и практическо намаление на цената от договорените 4 милиарда. А по-високата инфлация в Русия (ако има такава) се компенсира с падането на курса на рублата спрямо еврото, така че няма да окаже влияние, тъй като договора е в Евро. Айде марш да лижеш задните части на Уорлик.

по времето на ТЖ))))

си плювалника. Участието не означава, че сърбите ще правят реакторите. За твое сведение в построяването на АЕЦ- Козлодуй участваха специалисти от много страни, в това число и сръбски заварчици.

А бе, Борисов, що не смяташе оня ден така и магистралата? Тогава ти я изкара, че ще струва само 100 млн. на България. А що не сложи и вноските ни към ЕС, които са над 1 млрд. на година, а обратно не можем да "усвоим" дори и половината на половината заради некадърни чужди и наши "консултанти", с които и вие сте в комбина? Апропо, колко щеше да струва на бюджета тази магистрала ако беше на концесия? (не казвам, че концесионерът трябваше да бъдат португалците на Царя, а напротив).

Сърбия е руска кукла. Руски памперси са.

наи добре да включим китаи в изграждането на белене имат и пари и работна рька а ние ще гледаме как строят и чакаме да потече тока щото ако не потече токо бьлгьрите- мангали ще отрежат жицата

А нашите АЕЦ ги строят руснаците.

Сръбската мафия си е руска, голям проект ни се готви. А българските ченгета са ясни, биха се включили с радост в новата атомна. Ама имаше Чернобил, помните ли?

Престани да си играеш игричките, Борисов. В България има знаещи и имащи средства. Не ни трябват чужди!

Остави човека да търси пари.Колко държави още има на Балканския полуостров , на които може да предложи участие в АЕЦ Белене,Македония,,Албания,Черна гора,Косово,Босна и Херцеговина ит.н.

Странно поведение на премиера Борисов - само да не дадем строителството на АЕЦ Белене сме готови да го дадем на кого ли не - Гърция, Сърбия, и още други като тях! Дава се на хора, които от самото начало е ясно, че ще построят точно по този начин, по който турска фирма строи магистрала "Люлин"! Но като са ни заповядали САЩ да не се обвързваме с Русия, предполагам ще дадеме строителството на централата и на фирма от Бангладеш!

А бе, тъпанар, всички имат интерес къв АЕЦ Белене, само ти нямаш.Докато не си докараш твоите хора да я изпълняват.

Интересно защо Северна Корея, Куба, или дори Иран още не са проявили интерес към АЕЦ "Белене"?

по-прост и непостоянен човек в думите си не съм веждал през живота си. Ма грам не може да му се има доверие на думите, просто си мени мнението през 2 часа, никаква стратегия, никакъв план, просто се носиме по течението към айзберга и кой оцеле, оцелее. Тая зима така ще се бутнем че свят ще ни се завие. Борисов ще ни довърши!

за "консултанта" значи пак гуш гуш му е в акъла на банкялията...хи хи нали е много ербап и пич що не поеме отговрност без "консутант"?? ама Цветиту ще му спука задника тогава....