Борисов съди Бареков за обида, нарекъл го ”тъп”

Близо час адвокатите на Николай Бареков и Бойко Борисов спориха в съда дали репликата на Бареков - "ми той е тъп, той по принцип е тъп" е обидила лидера на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов съди Бареков за обида, нарекъл го ”тъп” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голям купон Българската политика а :)

АКО, БОЙКО БОРИСОВ Е ТЪП, ЗНАЧИ ТЪПИ СА И ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ГО ИЗБРАХА ЗА КМЕТ, ПРЕМИЕР И ПР. НО ТЕ БЯХА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО. МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА ГРАЖДАНИ НА Б-Я ДА СА ТЪПИ ИЛИ ИМА САМО ЕДИН, НАРИЧАН БАРЕКА........

Мисля, че по този критерий - "тъпота" , капутът е начело в класацията..........

Мислех и аз да се изкажа, но като прочетох по-долу форумците, те всичко са казали по-добре от мен. Но ме смущава съдебната процедура. Може би това са правилата, ще ми е интересно дали само у нас.Ще се правило съдеблна експертиза - абе аланколу - всичко беше излъчено по телевизията, а и Дудука не отрича.

Бареков е патерица на Станишев и компания.. Понеже Сидеров се изтърка ,а и направи куп гафове.. така ,че целта на управляващите в момента е да заменят един полу-идиот-Сидеров,с един кръгъл идиот Бареков.Опитват се да го натрапят в обществото,като използват социологическите проучвания/агенции/ и му дават 5%.. направо се учудвам,че има хора.които го вземат насериозно..но така е в една бедна държава -парите говорят.. то морал и някакви ценности..нищо не остана. Така че мили българи внимавайте и незабравяйте.. какви са тези хора с действията и с говоренето си . Които искат навсяка цени ис с всички усилия да са във властта/Анализирайте и следете това което правят и внушават, за да имате обективна преценка за случващото се.

Съжелявам,но ще кажа: Тема Борисов и Бареков -не съществува.. Просто -това са различни хора единът е българин,а другият е анти-българин.. невиждам какво има да се коментира...а и този Бареков.мислех,че Цветанов е го застрелял на 11 май 2013 година..ама той бил жив.

Всеки разумен човек,който следи събитията.. от 12 май 2013 година може да прецени,че този Бареков се появи на полит. сцена,след Костинбродските бюлетини.Създадоха го и го финансират сегашните управляващи.Неговата роля е да манипулира обществото,като всекидневно напада Борисов,Цветанов и партия ГЕРБ,да всява в обществото съмнения около тези хора,да им смъква рейтинга и т.- н. Видя се ,че Бареков се занимава само с тази партия /управляващите -не ги закача/ Преди време беше показал снимка,с която се опитваше да втълпи на обществото ,че там фигурира Борисов-оказа се ,че това е друг човек и т. н. скалъпени истории,манипулации,внушения и др. -способи на Станишев да отстранява хора,партии и политики..Като Бареков има много продажници и подлоги.. жалко за такива хора,които допускат да бъдат използвани.. дори и за много пари..

Голем си, Голем си, голем си, "ТЪП" задник - Бюрек Дудуков.

ЗНАЧИ ДУДУКА Е УМЕН. ХА ХА ХА.

Борисов да докаже, че е умен! Аргументи: построени магистрали, спортни зали, тангенти! Брой отрязани ленти, съответно менчета с вода!

Защо да го съди той просто си е тъп!!

Също и шизофреник и първичен!

Този ненормалник Бареков мина всякакви граници.Тази турска подлога трябва да си затвори смръдливата уста-не може един национален предател да плюе безотговорно.Господа представятели си един хубав ден това недоразумение да стане министър председател.Бог да ни е на помощ.

Едва ли писачите на глупости за Борисов са умни Като четем все едно и също повтаряте бе дудуци вие сте тъпите щот друго не можете да сътворите А Борисов си е шест даже и повече Така че спукайте се от яд жалки дудуци нищожни гадинки пък ние ще си изберем пак Борисов за министър председателили предидент дащото хич не е тъп а напротив много по честен и горд българин от всички вас предатели и подлоги САМО БОРИСОВ С ГЕРБ!!!!

Не, ти не си "народа" - това си е лично мнение, което точно народът не е длъжен да споделя. А ако искаш да убедиш някого - дай някакви доводи. Долнопробните обиди не са доводи, а само признак на лошо възпитание. Нищо лично, пич, но по-добре дръж симпатиите за себе си - какво може (по-точно - какво не може) ББ вече видяхме, повече не ни трябва!

Ако съм на Бойко ще му тегля на Барека един як пердах пък каквото ще да става . Барека няма грам уважение към по-възрастните от него.Още не се е качил на магарето и си клати краката.Арогантен дрисльо...

Рядко може да се срещне нещо смислено от пишещите тук/ цинизми ,глупости.../.

той пък барака си е много остър,и той си е един простак и нищо повече...за това се е хванал с политика, а не с бизнес...

В случая "тъп" е похвала.Виж, ако го беше нарекъл "вдлъбнат" е по-друго.

Сега всички, и тези дето не знаят ще разберат кой колко е тъп.

ДО БОКО КОМПИРА-МОЛЯ,НЕ МИ КРАДИ ЛАФОВЕТЕ!!!А ТОЙ Е:ТЪП, ПО-ТЪП,НАЙ-ТЪП,КОМУНИСТ.

Ми нали е казал - Вие сте прости и аз съм прозд - Ще се разбираме? Тка, де - Дудука да си поправи изреченийцето и - нема грешка - гршката е вярна по Дарио Фо

Степени на тъпотия: 1. тъп 2. по-тъп 3. най-тъп 4. тъп като Бойко Борисов

5."Умен ", като Бареков.

Не знам дали е тъп Борисов,но печели избори няколко пъти.Плужека бареков какво е направил?Гнус ме е дори да му изписвам името!!!!!!!!!!!

Борисов печели избори няколко пъти, защото има още по-прости и безкритични хора, които му се хващат на простотиите и гласуват за него! Виж, в партията му започнаха да проглеждат и да се отцепват, ама на кой да ме светне червената лампичка?

Е, ЩЕ ГО НАРИЧАМЕ БОКО БАРДОКВАТА - КОМПИРА -ЛАХАНА! ЕСТЕСТВЕНО КАТО ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ НИ ПРЕПОРЪЧА ДА СИ ГЛЕДАМЕ КОПЕРИ , ЗЕЛЕ И ПРАСЕТА- АКО МОЖЕ И ПРЕД БЛОКОВЕТЕ В КОИТО ЖИВЕЕМ! ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е СТРАШЕН ИНТЕЛЕКТ - НЕВЕРОЯТЕН ИНТЕЛЕКТ - ОСОБЕНО С ДРУГАРЯ САШО ДИКОВ - 2 В 1ю

Преди малко отбелязах няколкото пъти, в които ББ печели ИЗБОРИ. А, на тези избори са гласували наши съграждани - българи, нали? И не е БАрдоква, а БЪрдоква. Не е загинал от ръката на Кесаря, а от ръката на Хан Ногай - 1280 год. Накрая един цитат от проф. Пантев: "Невъзможно е да се измерят мащабите на великото му дело просто защото "феномена Ивайло"няма аналог нито в българската, нито в европейската история." Добре е и да се чете. Не само да се пише.

ПЕТРОВ - И В ДВАТА СЛУЧАЯ Е ПРАВИЛНО - И БАРДОКВАТА И БЪРДИКВАТА ! ВАЖНОТО Е ЧЕ ОЗНАЧАВА СВИНАР И ЗЕЛКАТА! И НЕ МИ ПУКА! ЖАЛКО ЗА ТОЗИ НАРОД КОЙТО СЕ ГОРДЕЕШЕ ЧЕ НЕГОВИЯТ ПРЕМИЕР Е БИВШ МАФИОТ И БОДИ ГАРД НА ЖИВКОВ!! ТОВА ГОВОРИ МНОГО ЗА ЕДНА СГРЕШЕНА ТОТАЛНО НАРОДНА-ПСИХОЛОГИЯ - ЗА КОЕТО СЕ СРАМУВАМ КАТО БЪЛГАРИН! ДА СЕ ИЗБИРА ЗА ПРЕМИЕР ЧОВЕК СЪС СЪМНИТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ И БОГАТСТВО! Е., НА ТОВА МУ ВИКАМ - ЕВАЛА НАРОДЕ!

петров много си тъп - ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е БИЛ ПРЕДАДЕН ОТ ЦАРИЦАТА - ЕСТЕСТВЕНО ДА БЪДЕ УБИТ ОТ ХАН НОГАЙ - СЛЕД КАТО МУ Е БИЛО ВЪЗЛОЖЕНО И ПЛАТЕНО! АБЕ ТИ ЗА КАКВО МИ ЗАЩИТАВАШ ТЛОКОВА МНОГО БОЧКО! Я СИ ГЛЕДАЙ КОЛКО СТЕ НИСКОКАЧЕСТВЕНИ ГЕРБЕРИТЕ! УФТА ЛЕЛЕ СТЕ?!

Без да съм гласувал за ББ, ми се иска да погледнем какво е постигнал един , наречен "тъп" човек: 1. От бодигард стана главен секретар на МВР 2.Яви се на избори за кмет на София и ги спечели 3.Създаде партия 4. Яви се на парламентарни избори и ..... ги спечели 5. Стана премиер на България 6. Партията му спечели местните избори в големите градове в България. Та преди да съдите някого и да му слагате определения, отидете до огледалото, погледнете се и се запитайте - "Какво съм постигнал аз?" А, сравнението между "тъпия" Борисов и "умният" Бареков, си го направете сами.

1) Кой предложи Пеевски? Но кой го интересува кой пробута Борисов? 2) Кой финансира Бареков? Кво ни интересува кой финансира Борисов? 3) Защо има съд за една смешна реплика, а няма съд за крещяща злоупотреба със служебно положение като случая "Мишо Бирата"? За такова нещо, в коя да е европейска страна пада правителство, а сгафилия влиза в затвор.

" За такова нещо, в коя да е европейска страна пада правителство, а сгафилия влиза в затвор." Колкото и да не харесвам законите и прилагането им в България, нали знаеш кой отсъжда - съда.

УВАЖАЕМИ ПЕТРОВИЧ, БАРЕКАТА Е ПРАВ ! ТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ВЕКА СМЕ СИ ИМАЛИ И ЦАР-СВИНАР - НАРЕЧЕН ИВАЙЛО БАРДОКВАТА ИЛИ ЛАХАНА - КОЕТО СИРЕЧ ЩЕ РЕЧЕ -ИВАЙЛО СВИНЯТА ИЛИ ИВАЛО ЗЕЛКАТА! НО НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО СТАНА СЪС ЗЕЛКАТА-СВИНАР - РЕШИ ЧЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ВИЗАНТИЙСКИЯТ КЕСАР????? А ТУК НИ ДИПЛОМА , А ПЪК КОЛКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ШИРОКА ЦЕВТА НА МАРКУЧА - Е ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ОТКРИТИЕ НА 20 ВЕК! Е , АЗ СЛАВА БОГУ ПРЕДПОЧИТАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА МЕН СИ!

1. Туриха го за бодигард 2. Туриха го за кмет 3. Направиха му партия 4. Нагласиха му изборите 5. Направиха го премиер 6. Тука той и неговата компания нагласиха изброите. 7. Взе се на сериозно и престана да е премиер. Ако продължава да се взема насериоазно .....

Тоя път ще се опитва да доказва на съда, че не е тъп. Защото цяла България не се радваше на интелектуалните му способности повече от 3 години.

Не ме ядосвайте, че ще си хвърля сакото!!!

Българският народ има израз "Тъп като г.з".

По точно шофьорски гъз.

Не знам кой е тъп, и кой не, но е факт, че Бареков, чрез адвокатите си, се опитва да се изплъзне като плужек от думите си. Което, за мен е доказателство, че Бареков не е мъж и не може да застане зад собственото си мнение и думи, и е ярко доказателство кой е тъпия в този случай.

петров защо си се написал с малка буква? Сигурно ще да е от "интелигентност"? Е какво - сега и ти ли ще си хвърляш сакото?

Това ли са ти аргументите, Дудучее? Брой сега 10 000 лева, отворко.

Не сакото, а кап.та ще си хвърля.

И резултата от референдума да се отчете по делото с Бареков. Ако народа е съгласен с него да се наложи глоба на ББ за скриване на истината

Дир.бг явно е герберски сайт. Не приема вече 2 предложения за анкета 1 Тъп ли е Бойко Борисов отговори 1-1 Да 1-2 Не 2 Умен ли е Бойко Борисов 2-1 Да 2-2 Не Моля да бъде разрешен от администрацията един вариант за да проверим мнението на народа.

Толкова тъп че не крие както трябва преговорите за помощ с новите стари съюзници от ДПС за идване на власт. Скоро и фес или чалма ще започне да носи.

Шило

Не знам дали е истина това, какъв е Борисов, но точно Бареков да го твърди....

Тъй като няма съгласие по въпроса тъп ли е Борисов, нека този въпрос се реши с национален референдум. Референдумът може да се проведе едновременно с изборите за Европейски парламент.

Като чета коментарите - излиза че Тъпака трябва да съди поне 5 милиона българи, които също смятат, че е тъп. Което не му попречи да заграби поне няколко милиарда и така да направи няколко души от обкръжението си щастливи. Бил имал образование, имал и дипломи. Че това критерий за нетъпотия ли е? Излагация отвън, излагация отвътре. Абе кво стана с делото против Ментата? Да не би да излезе, че и мутра не е?

А стига ве! Тиквата съди Дудука, че го нарекъл тъп! И сега кво - ако го осъди - и ще стане остър ли? Ебати и тъпака!

Не тъп , не много тъп , по тъпо от него няма - само мо узслушайте няколко реплики по телевизията или радиото. Две думи не може да върже без да направи грешка. А какви анализи прави само.

Ами самия факт, че го съди за това, доказва само колко е прав Бареков. Като го осъдят - какво, всички трябва да мислим, че Борисов не е тъп ли??? Ех, Бойко, Бойкоооо... мъка, мъкааа... Слушах го да си разговарят с Цветанка Ризова за икономика, растеж и инвестиции. Е, дори съда да го глоби Барека 100,000 няма кой да реши, че Борисов не е тъп (или поне изключително успешно се прави на такъв).

Дудук звучи някак си гордо.А като си имаш и лафкаджия зад себе си е още по готско.Е от време на време те понаръсват с фекалии ама кво ти пука в тая жега.

тъп, а беше главен секретар на МВР, кмет на столицата и премиер, а представяте ли си какво щеше да постигне ако беше умен

Доста често тогава посещаваше палатите на Доган и му лижеше задника за това ум не се иска. Та стана и секретар и кмет но се обърна против благодетеля си.

Не е просто тъп! Не забравяйте, че аверчето му, Мишо Бирата, не случайно не доживя да има адвокати!

Хахахаха за пръв път да ми хареса Дудуков :)) Ама буда си набива автогол страхотен в момента ... Толкова е остър:)))

И как стана така, че толкова тъпо парче е могло да бъде главен секретар на МВР, кмет на столицата, аи премиер-министър на една съвременна европейска държава!

Ами прост народ ТЪПИ управници!!!

е това за Тиквоний? Да не е остър, ч???????????/

Боко е тъп като антична брадва...!

Не си прав, да знаеш! Обратното е.

"Голият" цар съдил ли е мочето, което първо се осмелило да отбележи на глас: "Царят е гол!"

Явно бълг. цирк няма край, но лично смятам, че точно на Барековото не му иде да прави такива квалификации за друг човек. А от двамата , ако трябва да се избира, то изборът нямва как да не е в полза на Борисов, без значение какво е мнението за него. Барековото е много лоша извадка на бълг. народ...

разни експертизи, съдът да проведе обществено допитване - тъп ли е Борисов. Защото личната преценка НЕ ВИНАГИ се покрива с тази на хората, а тук става въпрос за диаметрално разминаване. Просто няма по-смешно дело от това, което е още едно доказателство за тъпотията на ищеца, по -скоро идиотията.

Тъп си е ...право е дудучето !!!

Точно Дудучето ли ще прави оценки на други хора?! Айде малко по-сериозно, стига с тез маймунски реакции...