17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ с Борисов и Цветанов с неадекватните си действия по оста ДПС-ГЕРБ станаха жалки и смешни ,,политици" пред българските граждани. Време е за кардинална промяна с хора служещи на България ,а не на задкулисни и лични интереси.Този парламент от 240 дирижирани тунеядци и многобройният им обслужващ персонал са тумора на България пречещ за напредъка и.Народа трябва да грабва скалпела и да реже ИЗ основи с цялата си строгост.

Няма по-смешна и жалка партия! Ало, анти-комунистите, защо копирате БКП и нейния вожд, бре?

Дали Бацето и Цецу ще са в една килия бе. Може ли някой да ми каже , защото актуалността на нещата вече на там се насочва ?

Защо, според вас, всички партии преди изборите не викат "Гласувайте за нас, а само "Гласувайте"? За който и да е. Даже с празна бюлетина. Близко е до акъла, ама няма да се сетите. Така е защото, кой за кого е гласувал, няма никакво значение. Види ли се опашката пред урните, това е достатъчно за да се подредят резултатите от вота, по желание на политическите партии. Обявяват си каквито си пожелаят резултати, които след това превръщат в документи за историята. Не ви ли поражда съмнения, на пръв поглед, нелогичният отказ от електронно и машинно гласуване? И то ще дойде, но преди това трябва да се разработи система за наместване на резултатите.

Нещо се обърках? Нали парламента е началник на премиера, какви са тия разпореждания в обратна посока?

Това е страната на чудесата , какво се чудиш ?

В България има ли общински съвет, който да не се командори от кмета? Ако да, кажете къде е?

Ветово

Ушатия гласи Простия.

Добре че е Бойко!

Ехххххх , да имам една Нинова , давам и Цецу , и Томато , и Тончо , и Дска Дуловска , и Цветето Пекинска , и Делянчо , и Спасчо , и Просчо и него дори.

Да гласуваш на тези избори значи да си завършен идиот. ФАКТА, ЧЕ АВТОРИТЕТА НА ПАРЛАМЕНТА Е САМО 7 ПРОЦЕНТА ГОВОРИ, ЧЕ ТОВА КОЕТО СТЕ ИЗБРАЛИ НЕ СЛУЖИ НА ВАС И НЕ ЗАЩИТАВА ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ!! КОГО ИЗБИРАШ??? ИЗБИРАШ ТЕЗИ КОИТО СА ТИ ПОСОЧИЛИ ТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА НАРЕЧЕНИ ПАРТИИ!! СТИГА СЕ ДО ТАКОВА БЕЗУМИЕ ПРИ КОЕТО НЯМАШ ПРАВО ДОРИ ДА ИЗБИРАШ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО ЗА ПОСОЧЕНО ОТ СПИСЪКА ЛИЦЕ!! ЗА КАКВИ ИЗБОРИ СТАВА ВЪПРОС , КОГАТО ПРЕДИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА ПОСОЧЕНИ ОТ РЕЙТИНГОВИТЕ АГЕНЦИИ, А ЛИСТИТЕ СА ПОДРЕДЕНИ!!! ИСТИНАТА Е ЕДНА - не участвайте в този театър на едни задкулисни играчи НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ В ГЛУПАЦИ КОИТО НЕ РАЗЛИЧАВАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ СЕ ИЗБАРАТ ОТ ТЯХ И НЕ СЛУЖАТ НА ТЯХ.

При доктора: - Господине, имате ли хомосексуални изживявания и опит? - Да дкоторе! Два пъти - веднъж теглих кредит и веднъж гласувах.

Баце , и да събираш , по добре разпускай , и да не събираш Шайката резилът вече стана , Нинова ви направи да смях , презрение и забавление на народа.

КЛЮЧОВ МОМЕНТ Е ИЗБОРА НА НОВА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ. ЗАКОНА ГО ИЗИСКВА ,А ДА СЕ НАРУШИ ЗАКОНА ЗНАЧИ ДА ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВА В КОЯТО СЪЩИЯТ СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВРАТА В ПОЛЕТО! ВСЪШНОСТ И ГЕРБ И ПАТРИОТИ с оказаха едни долни слуги на ДОГАН , КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ОТ БАНКЕНСКИТЕ САРАИ ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ! ЗА СЕБЕ СИ ИЗБРА ТЕЦ ВАРНА , А БОЙКО ОСВЕН ЦЕНТРАЛАТА МУ ПРЕХВЪРЛИ И СТУДЕНИЯТ РЕЗЕРВ НА ТЕЦ 2 , кото с това обрече на гибел държавната централа!!

Ха0ха-ха! ...И ето - дойде си Царят Слънце от Европата, където беше на сгледа със свои събратя по тежката съдба да се грижиш за Световния мир и просперитет. И като се огледа Всеблагият, видя що са сътворили слугите Му. И ядоса се Благословеният от Майк Пенс и свика болярите си на Голям съвет. И уплашиха се те от Гнева Му... А какво се случи по-нататък ще разберем по-късно - от глашатаите на Благото Му слово.

Добре де , ние сме голям народ , велик народ , не знам колко си там хилядолетен народ , защо дремем като заспали пут.... , когато се отнася най-вече за нас , за живота ни , за държавата ни , когато са ни яхнали една шепа мошеници и то некадърни , когато разграбват държавата ни , когато прахосват живота ни , само скрити по дупки пишем ''големи дела'' , защо ?! , пък Нинова била никоя , тя дето приведе Шайката в потрес , сама , дори опонирана от част от съпартийците си.

Народ винаги се ръководи от шайка. По важно е коя е шайката и на къде го води. Народ, да се самоуправлява? Посочи ми поне едно място, където народът се самоуправлява. Швейцария? Да, там действат правила. Железни правила. Ако и тук действаха такива правила, щяхме да сме недоволни от диктатурата на правилата. Е, там управляват правилата. Не народът. Народът се опита да вземе едно единствено решение във Великобритания и виждаме до къде доведе това държавата с правила, които я държат в челото на Европа. България беше държава с правила и просперитет, докато я захвърлиха на хуните, да рушат правилата. И така, липсата на правила проправи пътя на хаотичния закон на джунглата, при който силният изяжда слабия и въвежда свои правила, според които, всички са длъжници на "царя". И тези всички (може би, народ) се откупуват с главите на конкурентите, с живота на населението и с всичко, което една цивилизация счита за ценност. Така става, когато слободията е ценност.

Във Великобритания кашата я забъркаха политиците , не народът . Шайки управляват народи , дето чафки са му изпили мозъка.

Пак гаси пожари пожарникаря...

Сега на сцената е ДОБРИЯТ Бойко и ЛОШИЯТ Парламент. Шоуто е върховно!!

Ами как - то Парламентът отдавна е задминал Сатиричния театър.

Що така бре Бойко? Голяма касапница в държавата, бре! А ти се разхождаш напред назад по Европата. Кой да ти оправи къщата?

Почти на майтап предложих, всяка партия сама да решава, дали за нея важат преференции, като го обявява в ЦИК при подаване на документи. Тоест ако в БСП и други има преференции и може да се разместят, в ДПС, ГЕРБ и други да няма. Само че хората да го знаят.

в която Цецо не може,а Баце не иска....да управлява?

ГЕРБ върнаха тоталитаризма, само дето тоя път са включили и почетния преЦедател - Сава. Избирателите им пак ще показват на партийните секретари как са гласувалЕ.

нищо не става докато има цигани и се размножават все повече. Добре, че е Бойко да остане в историята, а Корнелчето къде ще отиде - на бунището.-

Много шум за нищо. Досегашните преференции бяха илюзорни. Избираме от няколко предварително избрани от съответната партия личности. Смяна на комисията в този момент е крайно неудачно, като се им предвид опозицията на президанта който ще мотае избирането й максимално. Просто БСП непрекъснато търсят причини за дестабилизиране на държавата. Работата на опозицията е да показва слабостите на управляващите но не с измислени причини. Мая Манолова така се престараваше едно време и накрая от нейните предложения загубиха десетки народни представители. Много хубаво, че Борисов връща старите изборни правила за да видим сега за какво ще се хване БСП.

ДЪН СЯОПИН КАЗВА "НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ ЦВЯТ Е КОТЕТО , А Е ВАЖНО ДА ЛОВИ МИШКИ" ... АКО НЕ ЛОВИ МИШКИ ГО СМЕНЯШ .... БОЦИ МАЙМУНАТА , ДЖОЛАН-А И ПАТРИОТКИ СЕ ВИДЯ ЧЕ НЕ ЛОВЯТ МИШКИ , АМИ РАЗВЪЖДАТ МИШКИ

Толкова му трае бабаитлъка на Бойко, един ден и клекна! Корнела го чете като детска книжка.

Малер страх.....

Дишайте дълбоко бе хора, много скоро никой няма да иска да гласува за нито една партия. Продажните и корумпирани политически структури ще останат без подкрепа и ще трябва системата да се смени. Както е казал един умен човек: "Алчността на хората в системата погубва системата, а с това и хората в нея!"

Това е и надеждата на мутр*те. Те обичат да ловят риба в мътна вода. Вече имат и парите и властта, на практика си остават вечни и без член 1. Беззаконието и безсилието на държавата от 90-те, ще им гарантира несменяемост.

ФАШИСТКИТЕ ТИКВИ СЕ СЪБИРАТ ДА СИ ЗАБЪРСВАТ ЛАЙНАТА,ЧЕ СЕ ПООСРАХА ОТ ТУРСКАТА БАКЛАВА...

Брифинг на ГЕРБ след като Бойко Борисов свика Изпълнителната комисия на ГЕРБ. През това време Цветан Цветанов, апологет на премахването на префенциите и промените в Избирателния закон, закусва в Прищина. Георги Марков, депутат от ГЕРБ: „Новина №1: Преференциите остават. Новина №2 Ще има избор на нова Избирателна комисия.“ Бойко Борисов: „Вчера разговарях с Цветанов, той ми обясни технологията…Никъде не се говори, че Националния фронт за спасение е инициатор на тези промени, а ДПС са ги подкрепили…“ Иди ми, дойди ми. Няма такъв цирк.

С хора като Данаил Кирилов, Тома Биков, Спас Гърневски и Ц. Ц. всяка партия ще пропадне.

Борисов ги прикотка, защото говореха против него и щяха да го уволняват, та дано млъкнат, но сега му правят още по-лоша услуга.

Правилно Баце.. Набий им сега канчетата.. Тъй де.. Докат ти са мъчиш да прекараш страната през ушичките на иглата.. Да решаваш световните проблеми.. Дупетатите ТИ да си играйкат на "Кат квачката я няма, как пиленцата си правят квот си искат.."

Чакай бе, Тиква! Нали нямаше нищо общо с парламентарните решения? Те си ги вземали самостоятелно! Хайде мола ве!

собствените му хора ли да го свалят от власт?

Ами като ужким опозицията не умее и не знае как.

Аз си мислех че заради убийствата и самоубийствата извънредно ги събрал, а той заради кокала, дето го стиска в тая алчна уста

Ами нали вие сами си го избирате вече за трети път бре!

аз съм с мн комунистически убеждения .... не съм си и представял че ще гласувам за БСП ... е ..дойде и това време .... наказателно вотче за тиквите

Наказателното ти вотче ще е всъщност срещу теб, ама толкова ти е акъла!

и кво предлагаш умнико .... да изчакаме боко да пукне от старост .... дали ще сме още на картата

Марк Твен: "Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят."

А нямаше ли да е по-лесно вместо да се договаря с ДПС за кворума и за това какви поправки в Изборния кодекс да минат и какви да не минават, да се договори с БСП.

Договорка, ако ще правят трябва да е сега на светло, като е ясно какво искат и едните и другите. Че ако се бяха договорили миналата седмица щеше да стане една ...

БСП са на контра винаги. С тях няма как.

правната мисъл....Дани Кирилов и стратега Цецко.....не ти трябва изобщо опозицияв лицето на БСП..... А такиваа трубадури като Тома Биков и Гърневски .....направо ще ви изхвърлят на бунището.....такива автоторитети са..

ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОА НА ЩАТА МУТРИЛЕН ШАЛОМ РУБИН НАРЕДИ : .... НИЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДПС , КЪДЕТО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМ ... ДУГАНЦИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ , КЪДЕТО ТЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ... ПАТРИОТИТЕ ГИ ОТСВИРВАМЕ , ПОНЕЖЕ СОЦИОЛОЗИТЕ КАЗВАТ ЧЕ СА ПОД 1% ... ДА ЖИВЕЙ СЪЮЗА МЕЖДУ МУТРИ И БЕЙОВЕ :))

Има ли някакви настройки в менюто на сайта ,когато пише за Тиквата да блокирам и да не го виждам?

така ще пропуснеш вицовете

Досега лошите депутати гласуваха неправилни закони, а сега Батман се върна и прекарвайки парламента през иглени уши ще отмени законите гласувани от Парламента. След това, като добрия чичко ще се разбере с Нинова, като с мъж.... Ха-ха-ха, уговорен мач!

ГЕРБ не са с нищо по различни от всички други в тяхното положение - на власт в страна без законови и конституционни принципи. Т.е. ГЕРБ се стремят към абсолютен контрол гарантиращ им пълан и безконтролна власт. Дотук нищо учудващо. Овладели са съдебната власт като са осигурили неприкосновенност на съдиите, които пък от своя страна гарантират неприкосновенността на ГЕРБ. Овладели са медиите, чрез участие в европейски проекти в замяна на "медиен комфорт". Овладели са парлманета, чрез отпускане на европейски пари и за кръговете от фирми на "другите". Остава да оправят и малко и изборния закон, за да гарантират преизбирането си и ето ви го - моделът Путин, но в балкански вариант. И в (уж) европейска държава. А казват, че не можело.

Номера с промените в ИК не мина. Сега идва ББ, който не е знаел какви ги върши ГЕРБ и ще се покаже като "доброто ченге" - "Аз ще оправя работата - всичко е под контрол". Още ли има балъци, които вярвят на този изтъркан сценарий???? Внимавай БЪЛГАРИНО!!!!

Струвами се че нещо са му набили канчето по време на разходките му че вече много открито си показват манипулациите а и хората са много по информирани от преди и тоя реши да се прави както винаги на ''загрижения за хората енергоносител на добруването им''....

Ц.Ц.се изживява като политик международник и като важен фактор във вътрешната политика.... до степен дори и да се прави на премиер.... Неговите възможности са дори под тези на Баце,точно в тези области в които се е развихрил. Силовите му действия като вътрешен министър ни показаха какви са му възможностите като политик. За изпълнител е идеален,но не и за стратег.

Гноясала комуноидна сган. Всички злини които са донесли на България имат наглостта да ги преписват на другите. До сега трябваше да бъде заличена, но тътиевата некадърна сган от социализма е озлобена към всякакви положителни за работещите хора промени.

Баце щеше да се справи с бухалката, ама някой взе, че го направи премиер и сега няма кой да върти качествено бухалката. Ама ти, като не си комунде, защо така, не си заел мястото си зад кормилото на Европейска България? Нямаш ли подръжници, фенове, електорални маси?

Пък кат си спомни човек как Борисов Втори НЯМАЛО ДА УПРАВЛЯВА ОФИЦИАЛНО С ДПС... А НЕОФИЦИАЛНО и хоп ДПС гласува "ЗА" за 16милиарднио заем.. А Боко Първи от трибуната на парламенто размахваше едно трамвайно билетме и плачкаше "Доган ме е поръчал" Или по-после - "Ако изберете Прасчо за шеф на ДАНС, мен ще ме вкарат във затвора и там ще ме убият"..

По-скоро мъка, мъка, мъка и пак мъка, ама за кого?

Преви ли ви впечатление, че няма нито един тролски коментар ? Ослушват се за инструкции :)

Как сега ша пишат, че Цвъцко спасявал 44-тио парламент.. С копипейст на "Или Прасчо шеф на ДАНС, или няма правителство" требе да се пънат..

Затова пък вие от Дир си показахте пристрастията!

В демократичната партия ГЕРБ поне веднъж имало ли е оспорване или каквото и да е несъгласие с решенията на Вожда? Щото дори при комунистите от БСП има различия във вътрешнопартийните гласувания.

СВИНИ

Сбирай, сбирай, че докато Ти го играеш Пръв Международник на Държавата, Цветанът ти ги надроби едни...;) А дали го прави щото толкова му е акъла, или пък други мераци има, ти си знаеш;)

Той вече го обрече.

Що споменаваш само Цветанов? Ами другите смешници като Биков, Гърневски и прочие от компанията на герба-а?

Номинирам ги всички " за цялостно творчество";))

БСП активисти предвкусват победата и се развилняха още от неделята НЯМАТ УМОРА ТИЯ ХОРА.

Ама нали се перчеше че няма нищо общо с подлогите си в премиерското събрание?????? Този май така и не проумя какво точно му е задължението като премиер на страна, защото се е заблудил че това означава разходки, лапане, фотосу и ръсене на глупости да забавлява менторите си.. Както винаги се прави на ни чул ни видял макар че хората знаят че без неговоразрешение и фъсня не смеят да пуснат калинките му...

Се съм си представял и от соца имам впечатления , но такова чудо , такива да ме управляват не съм си представял. Човек се уми до гроб.