Борисов: При война руските ракети ще са насочени към нас

Във всички изказвания на Столтенберг, на всички стратези, на всички срещи на върха Русия се сочи като основна заплаха за НАТО, плюс Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: При война руските ракети ще са насочени към нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойчо,Бойчо ти сега ли разбара защо ни приеха в НАТО...за източен полигон.Ако нещо се объркат нещата ние първи ще го д*ха ме.Дано братушките ни поздравяват с обеднен уран като НАТО в Сърбия защото сме бедни...

Тиквата е потресаващо умен! Направо Архимед! И как само е открил че руските ракети са насочени към Банкя...

За вас не знам ама аз за посрещането на Путин и Шойгу, ще се кача на най-високото дърво за да не ме отнесе вълната посрещачи на Армията освободителка. Знам, ч в скатката на всеки соросоид има червен байряк, червена връзка и и плакат "Добре дошлши освободители"

""""""Борисов: При война руските ракети ще са насочени към нас"""""Е, не може да се каже ,че не направихме всичко възможно това да се случи,Даже предишната смехотворна номинация на Борисов за президент искаше да обявява война на Русия .Жалка работа.Сервилната и анти българска политика на почти всички правителства доведоха до такава реакция на Русия

А ние ще мятаме суджуци защото друго нямаме....

4 тона,малко е за Руската и Китайска армия ще трябва повече:)))

Руските ракети ще са насочени не срещу нас , а срещу американските бази у нас ! Покрай сухото гори и зеленото !

Невъзможно е руските ракети да са насочени към България-нали сме им братя! Или им ставаме "братя", само когато правителството ни е русофилско (пример-по времето на комунизма). Та и тогава половината немци бяха братя, а другите-империялисти,чудеса на пропагандата!

Дегенерати управляват Щатите и света, а у нас малоумници. Трети мандат се върти един дебил, престъпник и "кучи син", но техен - на жидоянките! Днес България не може да се нарече държава заради тоя престъпник, който ни продаде за лично облагодетелстване и за безразличие към род и родина! Днес сме васална територия, бананов протекторат от рода на Доминиканската "република".

Към нас винаги са били насочени ракети . Излезе разсекретена информация от американците кои наши градове или области са били цел за ракетите им до 91г. Някой смееше ли да каже това че сме американска цел ? Никой не смееше да каже че по никакъв начин не бяхме защитени от американските ракети . Все едно че ги нямаше . А се говореше само за нашите ракети . Сега ще сме цел на руските ракети . След като не сме неутрални е така . Винаги ще сме цел на другите . А през комунизма когато бяхме цел на американските ракети , някой смееше ли да говори против съветския съюз че на каква мишена ни е превърнал ? Никой не смееше да гъкне срещу руснаците защото буквално изчезваше . А сега комунистите се надпреварват да говорят срещу Америка при положение че децата и внуците им вече са американски граждани . И не изчезват комунисти .

Ни виждаш ли агресията на САЩ? - какво дирят напр. в Черно и Южнокитайско море. СССР не е припарвал границите на САЩ.

Насочени са към двореца в Банкя на тиквун първи.

Като главнокомандващ трябва да поиска незабавно от съюзниците в НАТО разполагане на Ракетният щит! Това е държавническият отговор на заплахите от Оста на Злото- рассия Иран и С Корея

чиба,бе!!!

Ще се биеш на страната на НАТО ти и всички от парламента. Аз ангажимент към НАТО - немам.

Получаваш куршум заради отказ да изпълниш заповед пред лицето на врага- рассия! Това заслужавате всички рушки боклуци - превантивно !

Тия дето плашите с разсрели, политкоректните ще воювате! Пушките и ей де е Русия! Хайде да Ви видим мамини синчета !

така мислят 80% от българите и 70% от европеиците. хамериканците го знаят.затова искат да напълнят европа с араби и негри-да ги хварлят във воина с русия!!!

Един селски тарикат да ви бъзне и осмърдявате нета, наистина сте малоумни.

Приема се доклад, в който Русия се обявява за главна заплаха за страната ни, защото така са решили от НАТО. Защо тогава направиха комисия в НС? Това са допълнителни възнаграждения на депутатите в тази комисия, а ГЕРБ бяха много загрижени за парите на данъкоплатците.Защо поддържаме разузнавателни служби, след като те приписват дословно от докладите в чужбина и четат българските вестници?

Този нещастник ББ го гони шизофренията. Такъв уникат няма в Европа, макар че световният хегемон се старае да даде път предимно на индивиди с психоотклонения да заемат лидерски постове в ЕС. Нашият обаче удря в земята почти всички останали. (То и зодията му е шизофренна, ще ви каже всеки астролог).

Какво те бърка,ти ще отпрашиш овреме при крадените си пари в офшорките и при еврейските ти господари

Споко баце, ти си супермен. Ще те метаме с ластици в небето и ти ще ловиш ракетите с голи ръце, па после ще ги меташ обратно на Путин, нали така? Както едно време беше наредил да хващат снежинките във въздуха, надали ще е толкова сложно, а?

Ами ти какво очакваш бе, дебил ? След като обяви Русия з враг 1 какво мислиш, че ще правят руснаците ? Кретени и продажници сте всички !

Естествено, че россиянските ракети ще са насочени И към нас. Преди години пък, по същия начин бяха насочени ракетите на един друг враг, който сега ни е съюзник. Какво да се прави? Няма вечни военни съюзи, има вечни интереси, както бе казал един умен човек. Ще преживеем някак и това поредно "насочване" :)

аааа...добрутро,бай суджук...май след опасноста от закона Магнитски, взе да усещаш накъде духа вятърът и гледаш да понатрупаш точки,а,тикво насрана!!!???

еи много краварска и шовинистична трол е тука и все америка америка!!!!!!!!а къде е духът на българина в белият дом ли !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Едва ли е в Белия дом, но не бива да е и в Кремъл. Нека си стои у нас, в България.

Голяма работа, то това държава ли е. Надали и руснаците ще си хабят ракетите за нас, да не говори глупости.

за нас обикновенните надали ама за базите краварски вероятно !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Насочили ракети към България. Няма нужда. Резултатът ще е фалит на Русия, като СССР. Не е ефективно да харчат толкова пари срещу България.

О, извинете, дърт съм и забравям.... Ние си ги резнахме сами, май? Като кльон на граница си ги резнахме, май? Верно ли Ви казвам или не? 800 дни нали не съм обещавал? А, 5000 години възход на комунизъма? Нищо де, забъркахме нова телена ограда, нали? Не е кльон, ама става, май?! То вече не минават по 2000 човека на ден, само по 200, които си плащат, нали? Вземете пример от Примера! От нищо не го е страх! Герой чутовен, харизматко, юнак, женски любимец и всичко останало. Него не го е страх от руски ракети, а Вас защо да Ви е страх? Вие псувате тук, а той не, но пък обижда право там където се чува. Бъдете смели като Примера и Той и Бог да ни пази! Амин!

Отговори си защо през втората световна война не сме пратили войници на Сталинград като румънците и италианците и .... Както и защо и една пушка не е пукнала срещу Съветската армия. Сега ситуацията е още по-зле: вече сме безсилни и пред Сърбия.

Щом лайняните ушанки са насочили ракети към нас защо ние не сме си сложили Ракетен Щит както направиха румънците?! Защо правителството и Румен Десин се правят за умрели лисици, а не мислят за защитата на Отечеството от агресивната азиатска кочина?!

на Дедо Tи путката

Щом кайнявиъе ушанки са насочили ракети към нас защо ние не сме си сложили Ракетен Щит както направиха румънците?! За правителството и Румен Десин се правят за умрели лисици, а не мислят за защитата на Отеедъвото от агресивната азиатска кочина?!

Стига сте ни занимавали с таз кочина! Сесе серето унищожи Третото Българско Царство и Господ го затри! Същото чака и расииката ако посмее!

Ти не си никакво българче, а долно педалче

и усвоява грантове

Cайт Topwar.ru раскрыл натовский секрет середины лета: на учениях альянса в Румынии, в июне этого года, местные организаторы выставили в качестве мишеней деревянные фигуры русских солдат. Чтобы, так сказать, обстановка была ближе к боевой. Однако не учли специфики южных соседей: болгарские солдаты и офицеры наотрез отказались стрелять в такие мишени, потому что, как известно, болгары не стреляют в русских! И вопреки увещеваниям хозяев и натовских командующих, офицеры болгарской армии защитили патриотическую позицию солдат. По его словам, присутствие Софии в Брюсселе есть гарантия того, что в Североатлантическом альянсе не будет консенсуса в противостоянии России. Болгарские солдаты и офицеры охотно бы постреляли в мишени, раскрашенные в формы турецкой армии, но не в условных русских солдат. Членство Болгарии промисса. Подробнее:

Да им направим Райхстаг от картон като на ушанките, може да се хвърлят със зъби и нокти вперед.

Няма да са към Турция. Вижте в историята на коя страна е била Турция и колко активна е била.

Много съвеЦка трол и сган в сайта, то сайта си е червен ама много помия. Какво защитавате съвецките окупатори и монополисти. Народа си е казал думата, БГ е в ЕС и НАТО. Може само да дрискате и цапате гащите.

Стане ли война, сам ще се увериш кой на коя страна ще застане...примера е ясен, пак с партизаните ще са българите, но този път с руските, а не с натовските лайнари и педали!

Щото е в ЕС и нато затова е окупирана я.Просто колония.

Не народът ! Каза го Паси каза НАТО е спасението , адепотатите гледаха като НАСРАНИ защото времената бяха сМутни! За 27 год НАТО и Европа не ни донесоха нищо освен разруха. Война да беше нямаше така да се разори страната.

Не си 27 години в Европа и не ти е виновна. Бизнес и власт всичко е в ръцете на комунягите 27 години. Лайняната съдебна система също.

народа все още не си е казал думата за ес и нато-просто никои не го е питал досега

Баце, ти ще се биеш с министрите си на страната на НАТО, а българския народ ще се бият на страната на Русия!

ако погледнем (а не по тролски, каквото е положението в сайта под такива новини), никой няма да хаби ракети за нас, никаква сила не сме, едва ли сме в плановете на някои, нито сме сърби, нито румънци там с пво чадъри, нито гърци, хеле па турци. Съмнявам се, че някой ще си хаби "патроните" за нас и все пак, ако се стигне дотам, че нагазим, където не трябва (от тъпотия), ще ни гръмнат аеца като едното нищо и ефекта ще е опстушителен за бг, не само от директния взрив и последиците от радиация, но и от липсата на енергия, студа и глада после, толко ще ни е. Би следвало да го заменим за в бъдеще с много на брой други ен. източници. Ест. това при мегалош сценарии - световна атомна война. Иначе да се стигне до атомна ракета в град, абсурд, има къде къде по важни градове на света от софята. Друга мишена ще е нефтохима, ам той изкарва пари на рашъните, едва ли ... Засега за да не се опасяваме от чужди ракети - ниииско над тревичката, щото нито имаме по 100-200 и нагоре работещи изтребители (както гърци, турци), нито чадъри срещу ракети, нищо, и утре ако НАТО ни натисне за нещо голямо да "поемем" трябва много да се мисли и внимава.

прост, по-прост, Бойко Борисов.

На тоя му дават 3 клас по старото образование.

до един - простаци.

Руските ракетите насочени към България. Мне все равно. Правителството на ГЕРБ е по ефективно в унищожението на България и българите.

Като отворят оръжейните складове и вземем оръжията в ръце ще видим кой с кого е и срещу кого е...

мислиш ли че някои ще вземе оръжие да защитева пръдлив боико,деан свинчев ,прасчо цацаров или някои друг олигарх-милионер ограбил обикновенния българин

Той няма ли мозък, за да мисли сам; съвест, за да си защити народа си от американските и европейските"доброжелатели"; чест, за да има право да се нарича българин; чувство за достойнсто, което да предаде на своите наследници? Неговите задължения са: въобще да не ни въвлича в конфликти, да не говорим за войни, да пази териториалната ни цялост.

Не разбрах този господин на коя държава е министър-председател ..... и чии интереси защитава....

ракети като кренвиршииии. Бой с чепика по банката ООНто да мълчи и слуша че....

При война руските ракети ще са насочени НЕ само към нас, но и към Берлин, Мюнхен, Париж, Лондон, Виена, Амстердам, Осло, Мадрид, Барселона, Рим, Стокхолм, Варшава, Прага... Проблем със сибирските варвари имат всички цивилизовани държави!

Ленин е казал, че Първата Световна Война няма да установи световния комунист. ред, та Сталин разпали Втората Световна. Там обаче нещо се обърка и Хитлер го удари 2 седмици преди той да удари, та от големия пердах 41ва поне завладя само половината Европа. Може пък от третия път да стане... Иначе съм русофил, но военните мераци на Путин при спадащ стандарт на живот принципно не ги одобрявам. Същото е правил и Сталин. Глад, бой и милитаризъм.

До колкото виждам Русия си е все там. Няма войски, нито в америка, нито в африка, нито освобождават държави без да им е поискана помощ, нито заплашват със санкции, ако не им купиш оръжие от тях. За разлика от предишният анонимен трол, Аз не съм русофили, а българофил, но също така съм и американофоб. Американците нямат работа в Европа. Лидер в Европа трябва да е ЕС, но без съвети от САЩ, ако искаме мирна европа.

А ракетите на еврейските варвари от САЩ са в България, насочени срещу Русия. Аре, кур да бричиш.

ХА, война! Ракетите ще бъдат насочени веднага , щом има цели за тях .

Пък и съобразителен тоя ББ, бе. Съобразява, че първата мишена ще сме ние. Ала защо? Че нали бе тикво имаш 4 американски бази.

Крим - Варна 450 км. Това са под 10 минути за съвременна хиперзвукова ракета. Защита ние нямаме срещу такова чудесо. От подводница съвсем. София е на още няма 10 минути път. А гащите ни събути. 3 мандата нищо за отбраната - конкретно от герб. Преди тях същото. Стандартната бойна глава е 550килотона на чудесото. Ни мойм съ посерим за последно дет се вика - НЯМА ВРЕМЕ - казваше едно добро човече с цип на устата..

Най- големите ни врагове са бившите ни поробителки туркия и раССия. Затова трябва да инсталираме Ракетният Щит наНАТО, както направиха румънците. За я има България!

И, кой си ти бе г-н генерал, ако наистина си генерал, че да спираш или пускаш подводници и кораби в морето? Там не е за регулировчици. За тези, последните си има светофари, които да включват и изключват и да объркват движението. А, ти не е зле да си построиш един овреме, също. Но внимавай да няма пресечка или кръстовище- на прав път да е. Защото ще се объркаш, ще сгрешиш и триста пъти ще се извиняваш на пострадалите.

Сложи си по-добре мидена черупка на задника,

Ами Бат Бойко, народът не е виновен, а вие сте виновни - управляващите. Големи демократи станахте, големи натовци, та чак ушите ви плющят. Истинският генерал - Радев - ти го каза, ама кой да чува? "Решенията за България трябва да се вземат в България". А не да слушаш изперкали идиоти с мозъчни тумори.

Кой Радев? Оня бесепар и натовец, който на два пъти беше на училище в САЩ ли? Верно, в САЩ не обучават свои агенти, а само "истински генерали"!

...в далбоко заблуждение сте господин премиер !!!...балгарскят народ няма да се бие срещу Rusia !!!...нямате абсолютно никаква идея какво говорите !!!...народа на Balgaria не стои зад вас и още по- малко зад терористичната организацiя HATO в която ни натикахте насила !!!