Борисов единствен качва рейтинг след връщане на власт

Правителството губи одобрение, но личният рейтинг на премиера се покачва. Бойко Борисов е единственият политик, при който има ръст след връщането му на власт.

Обратно в новината

Коментари - Борисов единствен качва рейтинг след връщане на власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дире,изтри ме,лъжеш, че имам повече от 2000 символа.В твоя стил/на опорните точки/,фабрикувайки само компромати и каруцарски обиди за Борисов и управлението на Герб виждате,че ефекта е обратен на очакванията ви.Отровата,която ръсите в пространството,попаднала върху можещите и знаещите, те съумяват да я трансформират в позитив и има неочаквания от вас ефект.Борисов въпреки вас-унищожителите, съумява да гради и да се самоусъврешнства.Ние,които го поддържаме ежеминутно се умножаваме.Изпищя ни от вас,погнусихте ни от компроматите и плиткоумията по адрес на ПРЕМИЕРА НИ.Папагалски повтаряте опорните си точки,чрез които искате да ни ги внушите,да видим Борисов като тиква,простак,мутра,Буда и пр. ТЪПНИ.При тези констатации логично е да не си губите времето с него.НИЕ НЕ ИСКАМЕ ВИЕ ДА НИ ГО ОПИСВАТЕ.ОСТАВЕТЕ НИ САМИ ДА ГО ПРЕЦЕНИМ.Според вас той е елементарен, респективно победата ви е гарантирана,НО ЗАЩО ЛИ НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА И ТОЙ/НИЕ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВАМЕ?!Направо се ошашавихте.РАЗПАДАТЕ СЕ.Бедата ви е,че от комунистическия калъп НАИСТИНА ИЗЛИЗА САМО ТАКЪВ ЛОШ МАТЕРИАЛ-КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК.Сга вече работата ви е спукана и ДС,КГБ,д-р ПУТКИН не ще ви помогнат.Борисов е честен,добър управленец и ще измъкне българите от мръсните ви лапи-вас ви очаква небитието.В цивилизацията няма място за соц.паразити,утаячни елементи като вас.Парите ви за купуване на съмишленици и съботажи свършват,честно не можете да си спечелите...При Герб, усещате- КОРУПЦИЯТА И КРАДЕНЕТО НЯМА ДА ГИ БЪДЕ КАКТО БЕШЕ ПРИ ВАС.НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ДА ЖИВЕЕТЕ НА ГЪРБА НИ. ОСТАВА ВИ САМО ДА СЕ САМОУНИЩОЖАВАТЕ.

тралалалалалалаллалалалалал

БATKO

Колкото повече евросредства отклонява към медии и агенции, толкова повече ще расте картонения му рейтинг.

все още да се чуди защо повече от 25 г. сме в батака и продължаваме да копаем надолу ? Балъците безмозъчни родни, довели Боце Банкянски Пожарникарски ДВА пъти на власт и дават лицето на тези проучвания ! Матр'яла е "далдисал" напълно :))) И тези ...луди, луди жаби на сън ....промиват мозъци "ката ден" !!

Вече ми дреме на сайдера, кой го вдига и кой не...Булгаристан ще си остане в задния двор на Европата, цялата тази демокрация беше шменти капели....децата и внуците на комунистите пак управляват, те не са слизали никога от власта! Вземете ББ за пример и компания, всичките бивши на бившите комундета на ЦК на БКП!!!

Чоки

Боже господи.... !

Е как няма да расте като тиквоча налива милиони от еврофондовете по разни приятелски медии и социологически агенцийки. То така и баба може.

Хубаво, че го качва, ама остава да ме убеди, че не е путлерист и току виж получил и моя глас.:)

Че на кой му трябват а нусни "гласове"?

Добро си ние дебилчето и за това ние малките дебилчета си го избираме! Да му мислят нормалните хора в България!?!

Това са нагли лъжи!!! Рейтингът на бат' Боко е 99,99 - защо го криете?

Ще расте , като работи за каузата на държавата ще расте , а като гледам БКП/БСП продължават да се сриват , което е много добре , но най добре е че атака няма да прескочи бариерата и напълно ще изчезне

простите и неграмотните хора се увеличават с всеки ден

като гледам над 2000 прочели статията са се изказали, т.е. разписали. Ама много трол, много пенсионер.

КОЙ, КОЙ поръча това последно изследване на ОБЩЕСТВЕНОТО мнение ???

Сигурно!? Във Фейсбойко! Цвъки блъска Мегалайк!

Тия дни чух страшен лаф: Мой познат,преситен и охранен от великденските трапези,се поглади по шкембето и каза "станал съм като пресен гроб";-).ББ освен кила друго не качва.

" Алфа Рисърч"! Ръководи се от Боряна Димитрова, управляващ партньор Станислав Стоянов, управляващ партньор Проститутки в политиката и живота!

Някога и Иван Костов имаше "растеж" в рейтинга малко преди да се срути.

Посвещавам го на всички, които дълбоко в дребната си и гнусна душица знаят, че се отнася за тях! Надявам се, авторът(лека му пръст) на стиха да ме извини за Гавър версията. СЛАГАЧ е моят татко СЛАГАЧ ще съм и аз! Ех, само да порасна пък вижте ме тогаз! Ако не ви допада съществителното - може успешно да го замените с: лизач, доносник, помияр, ибрикчия и т. н. Всички прилики с действителни лица, институции и агенции НЕ СА СЛУЧАЙНИ! п.с. По "-" ще ги преброите (много са - по вече и от един емблематичен етнос у нас)

МНОГО АКТУАЛНО :)

Сигурно съм черноглед, но ... Започна със завод за боклука - има ли го ?? Детските градини - решиха ли проблема ?? Помогнаха младите които се изселиха и сега раждат навсякъде по света и много малко у нас. Митницата - контрабандата на горива и цигари е във възход. Възход бележи и емиграцията и износа на простотутки. Хубаво че покрай българите и циганите се изнасят. Лошото е че ние тук си оставаме - с ниски доходи, висока безработица , ниски заплати и пенсии. Но си го обичаме, нали ??

Преброяване на наивниците в България!Въпроса е колко хора ще клъвнат на такава плоска лъжа!Отново се обработва общественото мнение чрез платени съобщения!Чичо Сам тъй иска и трябва да се изпълнява.Въпросът е дали българинът иска да продължава да живее по този начин!

...През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: "Каквато ни кажете вие"...

buRgbuRg1

:( Това обаче не е спам , нали е казано от комКопелдак , ... дори е велика сМисъл , ... като слънцето и въздуха ... на Г Д Тарабата ! :)

Като видях 26% одобрение за президентчето и ми стана едно весело :)

Оставете на мира бившият комунист Бойко .Той е ясен на всички българи над средното ниво, като човек и м-р п-л какви са му възможностите....Надявах се на Реформаторският блок .Какво се оказа, че вместо да предлагат реформи и да ги осъществяват ,те се борят за назначаване на активистите си на държавната софра. Уволнения и назначения ,това не са реформите обещани от тях.Пълен провал на обещанията им от преди изборите.България бавно и сигурно потъва икономически и финансово.Държавата ни яко се източва от чужди и свои.Фактите са неоспорими.

Ок не харесваме Боко КОЙ КОЙ КОЙ виждате като министър пред. който да е умен експерт и харесван в Бг в момента????

който да е умен експерт и харесван в Бг в момента???? ЧЕ ТОЯ, КОЕ ОТ ТИЯ КАЧЕСТВА ИМА? ВСЕКИ БЪЛГАРИН СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, МОЖЕ ДА ГО ЗАМЕСТИ И ЩЕ ПОКАЖЕ ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ.

Жалка лъжа,как не познавам някои които наистина да харесва тиквунии

Тези магнолии са страшно нещо, а и дълбоко загащения анцуг на SAMSUNG чудеса правят.

"Умря циганката, която ме хвалеше, затова сам ще се похваля!" - тази гола истина е известна отдавна и се прилага само от простоватите, надути пуяци и нарциси, които смятат, че светът започва от тях. Да не изброяваме простотиите на самохвалкото и неговите лакеи (ДИР и пресата), но последната му изцепка в Лувър-а изтрепА всичката риба у гьола, наречен ГЕРБ. Нашичкият вече взе да се сравнява с "любимата на народа" Л. Живкова. Остава само да нахлузи на тиквата един тюрбан (чалма) и досущ като нея. А иначе държавните пари се харчат за пробити балончета и фукни, а цените на стоките, бензина, електричеството и услугите непрекъснато растат. Къде са парите от 16 милиардният заем - отиват за кьорфишеци и "нарастване" на благосъсто..., пардон на имиджа (образа) на Великия вожд. Вторият Т. Ж. вече е на лице и отсега нататък ще се говори само за него като за умрял - или нищо, или само хубави неща! ДИР-а направи първата стъпка в утвърждаване образа на новия диктатор.

Платени проучвания поръчани от сикаджията.

Този реално е 15 години в политиката .Нека неговите върли фенове ми посочат какво реформаторско, какво полезно е направил за страната.Само не ми говорете за магистралите ,това е под натиск от ЕС и с нашите пари които целенасочено ни ги пробутват акто европейски. Негативите : -За двата му мандата, нови 20 милиарда дългове. -Стотици фалирали фирми -Провалени енергийни проекти -Тотално увеличение на дълговете на болници,НЕК ,БДЖ --Източване на НЗОК -Два пъти източване на резерва до критичният минимум Самохвалство,позьорство ,простащина. Харесвайте си го,да ви е жив и здрав.

Следващия път тия да ме извикат ще им спретна по-смислено проучване. Едва ли има мислещ човек, който да не е наясно, че ГЕРБ е Борисов, но видите ли за харения са сложили само 70%. Колкото до това, че трябва да се вири изобщо рейтинга на ГЕРБ и РБ е ясно. Да не говорим, че ПФ се е обеличил тотално и не виждам начин, не само да се е дигнал рейтинга, а ми де не е паднал поде до 2-3 %.

Поредният блестящ хеттрик от легендарния Бойко и уникалния му професионален екип!На комуняро- атакаджийските тюфлеци от ордите на момата ,чалмата и най паче сачмата -долен пръдлето не им остава нищо друго освен да се пулят тъпо на виртуозните финтове,да падат театрално за дузпа и да ядат бой навсякаде по политическия терен ,като мърляви мачета у дирек! А РЕЗУЛТАТА НАБЛИЖАВА ВЕЧЕ 14 НА 0 ,ДО Б- 20,ДРОГАРЕ -ТЪПАНАРЕ!

Странна симпатия към криминални престъпници и национални предатели.

А МИНЕТИ ПРАИШ ЛИ :)

Само едно не ми я ясно чехльо от къде извади този рейтинг?!?! Имали още хора в Бг които да го харесват и да му вярват?!?!

Има, циганите и кухите кратуни.

С остаряването на Борисов (вече прилича на достолепен чичка) намалява бройката на женските, които го харесват и гласуват за него.

Никому ненужна информация - матряла и безтова си го обожава; пък хората с ум в главата си и с тази информация няма да го заобичат!!!! Отново на хората се предлага не хляб, а дъвка и зрелища!!!

По този повод Ванга понякога казва: Не завиждай на никого, преди да си му видял края! - помисли Бойко ,помисли .Че над всички нас,там ГОРЕ има едно око което ни гледа и никой не и свободен да прави каквото си иска! Не всичко е пари приятелю.....

Е, и? Като го качва какво от това? В същност ТОЙ не го качва а му го качват. Ега ти самолета. Да ти го качват.

В България , най- висок рейтинг , винаги са имали идиотите , а не нормалните хора .

Е И КВО ПРОБЛЕМ

Не - действителност .

Засега, Колега. ... Засега ! НО ! - всяко Нещо има своя Първи Път.

ДИРа да си оправи заглавието, за да му е вярна информацията, а именно: "НА БОРИСОВ ЕДИНСТВЕН МУ КАЧВАМЕ РЕЙТИНГА СЛЕД КАТО ВРЪЩАМЕ НА ВЛАСТ"

ЕМИ ЯВНО ИМАМЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ПРЕГЛЕДА НА ПЕЧАТА КОФТИ ПИЧ

БРАВО БОЙКО, ТРОЛИЩЕТО ГНИЕ, СКОРО ЩЕ СТАНЕ НА ГЮБРЕ, И ЩЕ ИМА ДА СИ ТОРИШ КИТКИТЕ ПОНЕ ОЩЕ ЧЕТИРИ МАНДАТА!!

Е Вярно че доста Колеги Востине-Българ(к)и - Очевидно им Писна да Не виждат Абсолютно-Никакво подобрение на Нещата у Нас ! И ! - просто Престанаха да отделят от времето-си. ... А Това относно 'торенето' на китките-мммуу - Как да Ви разбира Човек ?

И за хъбчето ще има газец , въобще Боковата идилия е гарантирана , нема да се косиш.

САМО БОБИ ТУРБОТО УВЕЛИЧАВА РЕЙТИНГА МАЙМУНИ РАЗБРАХТЕ ЛИ А

Да живей вашия вечен цар и господар от Село Банкя другаря БОКО БОРИСОВИЧ-БОГОСЛОВЕТЕ ГО той ще царува дока е жив, а вий ще бъдете най-щастливите аватарчета щото ще си имате син господар-крал.

Бат Боко цар Боко борисович селския простак от село Банкя-декларира на сините си аватарчета робовете, че на следващите предстоящи общински избори требе да направим баба Хвандъчковица най-щастливата и дълголетна кметица преуспяла даскалица с щастливо внуче в историята на 25 годишната синя диктатура.И за туй ще помогнете вий сини щастливи европейски робчета елате да гласувате под строй.

хора може ли да паднем толкова низко да избираме тази клика крадци даскалицата по руски стана супер столичен кмет без никакви знания по темата

Само Бойко!

Вашите Аргументи, Колега ?

Я съм най-щастливия цар на синити аватарчета мойти роби и те ще гласуват под строй кат верни сини комунисти за мен цял живот щото съм решил да бия нашия верен диктатор другаря Тодор Живоков.

"-Борисов е своеобразна шамандура в българския политически живот."

Бате Бойко е велик бог на всички богове слънцето дори не свети, ако каже той ще спре.

Ако позволите, Колега : - Горе на етажа осми 'Някой' дъвче си сакъз ... И ! - Си 'мисли' : - Колко ?, колко к осми Ще да е имало в този ...(ясно-Какво ;-)

Как няма да вдига рейтинг ген.Бойко Борисов, като медиите не смеят една дума да напишат в негова критика, дори когато се е засрал! Пресен случай са парите по програма "Юнкер"! ЕС ще раздава 315 милиарда евро на страните членки за развитие и излизане от стагнацията! Парите се дават за проекти, които се разглеждат от комисия и на одобрените се отпускат от тези пари! За сега България не е представила достоен проект за финансиране(идеи и скици на салфетки, не се финансират)! Най много може да получи 38 милиона, което е направо нищо, за подпомагане интер-конекторна връзка с Гърция! Основна вина за това имат Премиерът и Вице Премиерът - пълният некадърник Томислав Дончев! За Кристалина Георгиева да не говорим! Тя забрави, че ползва квотат на България за Евро-комисар! Ама, тя е на 1-во место по рейтинг у нас! Иди вярвай на рейтинги! Вместо в ареста за некадърност, тези са с най-висок рейтинг! Този, който цензурира информацията, като тази за "Юнкер", той определя и рейтингите! Мани, Мани!

Евала за коментара, Марине!

Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Каква ти тук криза, какво правосъдие, каква държава, какви пет лева.

Ако имаш доказателства за противозаконната му дейност - дай го под съд.

Къде да бъде даден на съд???? Пред българското правосъдие всички подобни на Борисов са невинни-Цветанов,Цв.Кънчев,Бисеров,Пеевски,Сидеров,Кирил Рашков,Станишев,Щерю Щерев,Николов,и т.н,и т.н....

Демократичният дир яко трие коментарите срещу любимото им лице "Бойко". Плащането от ПП ГЕРБ е яко. Браво.

Изключително много демократичният link ме изтри, защото написах нещо за мутренското минало на изключително много великия "Бойко", когато беше взривена колата на изключително много великата му Цветанка Карагьозова...излизала бодигарда от охранителна фирма "Ипон" ...

Дай кодова дума пич, ние ще го намерим в нета...

Врабча 1, или Позитано 20. Може да пробваш също с библиотекарския институт, или руското посолство.

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК.