Кънев: Извинявам се за ”бай Х.й”, но не и за смисъла му

Лидерът на ДСБ Радан Кънев се извини за нецензурния израз "бай Х.й" по адрес на премиера Бойко Борисов, но каза, че не съжалява за смисъла на думите си.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Извинявам се за ”бай Х.й”, но не и за смисъла му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубава работа, ама българска ...политически елит, дето се вика.той и бойко не е дотам гений на мисълта и на словото, но поне не си позволява такива цинизми, когато знае, че го гледа цяла българия.(когато го записват тайно, е друг въпрос).та такива са ни народните избранници.за съжаление."пример" за децата ни.ще оставят "светла диря" в новата история на българия...еииииййй!

Уважаеми г-н Кънев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Рада и Деформаторите заскимтяха, искат да монетизират и кеш аутват.

БАЙХУ (Белият Тигър) един от духовете на четирите страни на света (заедно с Цинлун, Джуняо и Сюану). Покровител на Запада, страната на мъртвите. Появата му прогонва всичко нечисто и едновременно е благопожелателен символ.

няма бай х.у отпред,има разпран г.з отзад.

Този, ако си нахлуе един найлонов плик на главата, направо си е онзи бай... Силата му е в това, че простотиите му се коментират. Ако не му се обръща внимание, е мъртъв за обществото...

Георг Георгиев - кой си ти, та се опитваш да си съдник на Радан Кънев. Какви нравствени напътствия можеш да даваш? Какъв политически опит имаш, ти, роденият след 89 г? Къде се възпита, кой те обучи - навярно около полата на големия политик и учител по руски - Фандъкова стана толкова изтъкнат слагач. Мисля, че си срам за семейството си ?

простак!

Ехх, как му лепна само... На Бай хуй :)

Абе Раданчо, абе михлюзино, ти за ГЕРБ ли работиш или за БСП? То бива бива кретенизми, ама чак толкоз не може бе ахмак такъв! Аз отдавна ти се чудя на акъла, но не мога да намеря разумно обяснение. Ти нас, симпатизантите на ДСБ, за идиоти ли ни имаш бе, михлюзин кьопав? Ти закопа РБ дълбоко, ама мноого надълбоко...! Келеме мръсно червено!!! Играеш си долната роля на плужек разложен, вонящую елементарно човече!

+++++++++++++++++ Много се радвам, че не съм сам. Време е много други да повторят същото на самовлюбените от ДСБ, които не спират да се хвалят от фейсбуците си... Има Господ и той ще ги изгони всичките тия предатели.

Че червеният до алено!

От червен гербав, да се правиш на тъмно син... само като трол на заплата! Много добре и доста културно, точно като за нивото на Борисов, му го каза Кънев! Де да имаха малко повече достойнство и кураж и лакеите Лукарски и Кунева...

Уважаемий "бай Кънев" - слято ли се пише - "байКънев" или "байРадан" ?

Ами, станаха за смях. А после като жабите като видяха, че ГЕБ си взеха адмирал, и те си туриха една фуражка екипа. Ами бийте си ги в канчето всичките тия фуражки бре! Ние като не сме правова държава сега и военен режим ли ще правим? Баси недъгавите и мозъчно куци държавници сте всичките! Да оплюващ някого, а после да му подаваш ръка за "Добър ден" се нарича подлост.

В устата на Радан, това определение вероятно е било силен комплимент! Просто не са разбрали правилно човека!

Народа си го е казал. Хвани единият удари другият. Този поне се е извинил. Не съм чувал Бойко да се е извинявал за неговите изцепки? Примерно след като псуваше Станишев на полов акт. Има го на видео в интернет, ако не вярвате. Или по-известните - "понеже вие сте тъпи и аз съм тъп, та затова се разбираме". Себе си може да нарича тъп, сигурно и затова не успя да осъди Бареков, че го нарече глупав, но другите не може да нарича тъпи.

Бай Хуй в България може да звучи доста цинично, но в Азия мъжете произнасят това словосъчетание със замечтан поглед. Причината една от най-красивите манекенки в Тайван и Китай носи това звучно име.Бай Хуй се занимава главно с фотосесии на бельо, но от време на време участва и в кинопродукции

Брей, колко е нахъсано секретарчето на "Комсомолци ГЕРБКП" :)))

Само Калфин е културен, умен, красив и интелигентен. Всички са чалгаджии.

културен скромен клафа на агент гоце кагебейски :)

що го плюете бе?? прав е кънева! в рб няма лидер , особено пък , дето може да каже на борисов каквото и да е!

Много злоба, а сега и простащина, Радане. Бива ли така да излагаш ДСБ?

Защо злоба и простащина? ДСБ има програма. Кънев иска промени и реформи и така трябва с Борисов, който го играе лентаджията с готови евро средства. Той реално нищо не прави за промени.

без никаква злоба бамамамта на бай Х!

Борисов що седоверяваш на еврогейчета и американски подлоги

Ми, Радан за каквото си мисли, за това си иприказва. Има стар виц - за плачещата пред СУ студентка. Минава един и я пита: - Що плачеш, да не са те скъсали, хазайката да не те е изгонила, парите ли не стигат... Тя отговаря - Ми не. Всичко си е наред. Той: Ми за чий х.й плачеш тогава? Тя: Ми, за чийто и да е! Раданчо и той така - за чийто и да е, ама на власт да е!

Ей, много прости герберчета се опитват да пишат. Оставете обидите. Вие сте същите като ментора Ви Боко. вие не можете да проведете един нормален диалог или разговор. Не можете да изкажете мнението си без да обиждате, да завиждате. Вие можете само да обиждате без да осъзнавате смисъла на написаното. Но написаното остава. Остава безмозъчната Ви същност. Остава простотията Ви. Време е да бъдете изметени от лицето на майка България.

:)))

Ще се съглася с Радо, ама да се докаже като мъж!! Костовиста е подло копе ле и Борисов не заслужаава това, ,бай хуй"'

Учудвам се колко много герберчета се упражняват. Да ама мнението им е грешно. Като на ментора им - Боко. Простотията им няма край. Колкото и да не съм съгласен с всичко, което върши Раданчо, не може да не му признаем смелостта. Всъщност в ефир каза това, което мисли по-голямата част от българския народ. Трябва да му се признае смелостта. Всъщност това са едни от наистина смислените му думи. Евала за смелостта му. видя се, че останалите от РБ са дупелизци и т.н. Мегленчето, Лукасрски, оня военен министър, здравния министър. Ами време е да си ходят заедно с ментора им Боко. Те предадоха дясната идея. Но не тази на Ването Костов, а на Дертлиев. Или всички десни го забравихте?

браво за признанието ама дертлиев беше социал-демократ :) помним по-добре от теб :)

комунист

Дертлиев беше будала- интелектуалец и патриот, опитващ се да смеси маслото и водата в хомогенна смес.

Е, случва се човек да се изпусне. Поне за пореден път доказва стил и се извинява. Никаква база за сравнениние с полуграмотната милиционерска фракция в бълг. политика.

Браво Радане!

Браво, ами- каза /за/ какво си мисли постоянно;-). Плаче като вдовица за ...

Вие комунягите нали сте от едно котило с герберугите и виж как се подкрепяте.

трай бе изкуфял комунист :))) радан е от малкото свестни в политиката такива трябва да се пазят

Протестъри, ако не беше Козяк да ви варди като дълбока резерва срещу сатрапчето ББ, досега да сте нахранили шараните някъде. Герберастите ще ви налазят така, че за атакистите дори няма да остане. Да не говорим за мен, стареца;-).

Истинските десни са малко в държавата. Ако бяха повече държавата нямаше да е на този хал.

Истинските десни са малко, наистина- защото партийните олигарси са малко;-). Слугите им са много, обаче- я колко много протестъри скачаха като маймуни по паважа, хаха.

Ето този на снимката е слаб матрял, другарю Бойко- толкова слаб, че не става за изтривалка на Костов, каквато е бил /и все още е/ така или иначе;-). Протестърите, вижте си нивото- от улицата ви взеха и ви личи, хаха.

рамазане,на една плесница си от божко.един монголски шамар ти е нужен по врата като ученичка миризлив каун

Единият според първия е, ,бай х уй"!! Другият е Рада Дълбоката!!! Предпочитам байият пред гейият!! Рамадане ко сее праиш на мъж!!!

Гледам протестърите и меките китки са налазили форума. Като видят някъде да пише за ху...ве и направо пощръкляват!

Ника ти пасва идеално, ако имаш още място можеш да пишеш малоумник

рамазане,рамазане отвратително се държиш,как ти излезе от устата не..ка..дърник! не те ли е срам,говедар такъв! ходи да пасеш овцете и остави политиката на костов.костов може да е монгол,но има ниво,ти за нищо не ставаш,тапанар!!!!!!!

Престъпното правителството на Борисов готви договор за военни бази на Израел в България. След това ще ви докара и заселниците оттам. България ще бъде превърната в Ивицата Газа. Не се шегувам. Действително се подготвя договор за статута на израелските войски в България. Да се пита в Министерството на отбраната.

60 000 гледания за няколко часа VBOX Радан Кънев: Сега е време за битка. Цялото интервю. Така трябва да се говори на нарциса Борисов и да знае че държавата не му е собственост, също и прокуратурата.

рамазане,рамазане отвратително се държиш,как ти излезе от устата не..ка..дърник! не те ли е срам,говедар такъв! ходи да пасеш овцете и остави политиката на костов.костов може да е монгол,но има ниво,ти за нищо не ставаш,тапанар!!!!!!!

Единият Бай х...й, другият х...й сплескан! Не виждам голяма разлика!

Колкото да стискат зъби,клоуните винаги се изобличават!!:):))))) Ама,на едни политици само х..ове са им в главата.....:):))))) защо? Мистерия..... Особено като се ма предвид,че най големите х..ове и то - умствени,са самите те!! Пак и няма смисъл да се извиняват,щото не са виновни те,а природата!!:):))))))

Ей , кънева ми стана симпатична стая смелост да наречеш ,, царят е гол,,.

Да,но дали ще намери смелост да каже нещо за шефа си,дето приватизирал цяла България за долар,а??

Че тоя Радан се държи като мека Мария. Абе просто обратен. Нито знае да пс--а нито да се бие като мъж. Ако е истински мъж да ходи да фрасне един на Бойко та да видим кой кого. Ама не му държи. Наш Радан всъщност е Радка ( с ....)

Радане, Бойко може да е всякакъв, но на такова ниско ниво като тебе не е падал.

Радан не е Бай той е Хой на Мангал Иван.

А ти бе Кънев! Кой си ти бе бай Х.й? ГЕРБ с Бойко Борисов начело спечели 11 поредни избора и би БСП в 11 поредни битки! Благодарение на Бойко Борисов БСП няма спечелени избори от 2005 година до сега, вече 11 години! Ти бе бай Х.й, ти колко избора спечели? НУЛА! Кой си ти бе бай Х.й, че да поучаваш Бойко!

Шубе ли ви е като някой ви каже истината в очите?

Коя истина бе? Бойко спечели 11 пъти доверието на Българите и би 11 пъти БСП! Кънев колко изобра спечели? НУЛА! Това е истината! Замислете се, дали Кънев е най-удачния лидер на ДСБ, след като няма никакъв успех с години!