Коментари - Кънев: Срещата между Борисов и Макрон не беше много успешна | Днес.dir.bg

Кънев: Срещата между Борисов и Макрон не беше много успешна

Срещата между Бойко Борисов и Еманюел Макрон не беше много успешна за нито едната от двете страни. Чухме, че ще влезем в Шенген, но друг път.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Срещата между Борисов и Макрон не беше много успешна | Днес.dir.bg

Коментари

ТИ НА МЯСТОТО НА БОРИСОВ,ЩЕШЕ ДА Е КЪДЕ ПО-УСПЕШНА!!! МАКАРОНА Е ДОШЪЛ ДА ВЗИМА,НЕ ДА ДАВА И КОЙ ГО ПОСРЕЩА Е БЕЗ ВСЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!

Той тъпак, а ти дваж по-тъпак, и какво тъпашко виждаш в един юрист, завършил не в Благоевградският университет, не да не обидя останалите, а в СУ. Евреин и прост, жалка картинка сте. Не разбирам от политика, но разбирам от еродирани юристи. Това са нацията на бг и света ако щете...за обида бай Тошо щеше да те прати в Белене да чукаш камъни, радвай се, че

Говорител на Иван Циганина!:)))))

Кънев е кой ?

Да направи или да каже, все едно, той е под ножа на омразата българска, а защо! Ами защото така е удобно на някой. Същото беше и с И. Костов. Толкова много и мнооооооого по-големи крадци от него ни управляваха и управляват, но той все още е най-мвразеният, а не мисля, че е най-лошият, даже напротив, най-малко лошият е според мен. Радан не го харесвам, като цяло, но ми се струва, че от време на време казва и верни неща. Това което се опитах да кажа е по-общо, защото просто като чета коментарите и ми става гадно - заядливи, злобни, неконструктивни, без мисъл, първосигнални. Както и да е, бъдещето ще ни покаже къде сме сбъркали, надявам се скоро да се осъзнаем и да си подредим живота - от нас зависи, не от някой друг.

Кънев, Кънев... ? Нищо не ми говори.

Очаквах от Радан Кънев малко повече да е в час с промените в ЕС вследствие на БРКЕКЗИТ. И в Шенген ще влезем и в Еврозоната.

Голям тъпак тоя Кънев! Тоя нехранимайко затри ДСБ, сега с тъпите си изказвания гледа да ги доубие, да не би пък да оживят!

Умен, логичен , точен както обикновено.В РБ не се ценят такива, дай нещо тъпо и крадливо.

Давам ти, Бети : Радан Кънев. Има и още...

нашият президент не е като американският, руският, френският. Нашият има само представителни функции. Да чухте какво са ДИСКУТИРАЛИ двамата , а за ББ се скъсаха да говорят.

Абе кой ги пита тези въздухари под налягане. Вчера някой си Делчев от България на гражданите, а ние селяните къде? Днес Кънев - много хора се отказаха от ДСБ след репликата му към Борисов за бай Х...., абе ако не са комунета хората се изразяват интелигентно. Хващайте се с предшественичката си Корнела и при теменужките.

а кой всъщност беше този субект?

И така не разбрах чий го дири там плешивият тумбак ! Макрон е дошъл да се срещне с българският президент.Президент с президент се среща.И последно Боко какъв министър-председател или президент ?! Щото ако не е президент защо се среща с Макрон !

Много фенове на тумбака :D

Ясен Ви е протокола, виждам. Президент-президен, премиер-премиер. Чисто и просто като коментатор след баня. Сега, понеже държавите не са еднакви, какво правим когато изпълнителната власт се ръководи от различно място в различните държави? Илияне, ако президент беше Плевнелиев, а премиер Орешарски - Маркон пак ли само с президента трябваше да се срещне? Или тогава е друго?

Както обикновено на изпроводяк Радан каза, че комунистите са виновни ...

живейте си с вашите баби и дядовци от оп, ние иннннннннннннннннн си харесваме еврейчето Кънев, Керванът върви, кучета лаят, Кънев жив и здрав бъди, па каквото ще става, още ще има заминаващи, а и симеон ще види от младите на ку ку во лято вече от слънчака , какво му е на Кънев, юрист, че това са едни от най-еродираните хора в бг, или багеристите от оп ви е по харно с тях, с будали по-лесно се командва, ръководи булгаристан

"ЕрУдиран"... Дума "ерОдиран" няма, най-близката до латинския корен е "ерозирал" - какъвто впрочем е и правописът на повечето от списвачите тук.

тоя гном какво се обажда където не му е работа.

"Чухме, че ще влезем в Шенген, но друг път. " Е че това е прекрасна новина!Въобще няма полза да влезем в Шенген освен да се заебем с еврото. "За 100-те дни на Борисов, за съжаление, нищо не се случи, каза още Кънев" Така мога да опиша работата на твоята партия и на реформаторите като цяло за целият ви мандат(макар и кратък).

1. И с какво е конкуретно-способна икономиката на Бг? С ниско-платените "командировани" работници ли, гос-ине? 2. Яд ви е всички, че цялото Събитие показа за ПРЪВ ПЪТ от преди началото на "прехода" Държавност!

А, бе БАЙНО Радане, като какъв се изказваш и коментираш, бе селски? Твоето е като тук нашите коментари, ПЛЮЕШ, вдигаш бунт, ама си дотук! Ако те искаха за власт, щеше да си депутатин - тюфлек, а ТИ СИ НИКОЙ и за нищо НЕОТРЕБЕН!!! ЗАТОВА МАРШ при буля си, пий си ракията и припявай с фолкаджийките!

Ти като какъв се изказваш? Честно да ти кажа Кънев никога не ми е харесвал за да гласувам за него, но бих спорил с теб дали е полезно да си депутат-тюфлек.

Явно се изказва като критик на Бай Хой.

умрелите...уж политици де...или добро или нищо... в случая по добре нищо.

Педераи анализ , кво друго да чака човек от Кънев.

Този откъде пак изпълзя?!

Е защо Макрон не поиска да се срещне с Кънев?!

Завист и злоба таи в това същество!

погледни лицето му всяка фибра ,всяка мимика говори ,,, защо не съм аз,,,

РАДАН Е НАПРАВИЛ НАЙ ХУБАВОТО НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО, ТАКА НАРЕЧЕНОТО ДЯСНО СЕ РАЗПАДНА НАЙ ПОСЛЕ, КАТО КАРТОНЕНА КЪЩА. ТОВА ПОЗВОЛИ ВЪВ ВЛАСТА ДА ВЛЯЗАТ СЪВСЕМ НОВИ, НЕКОМПРОМЕНТИРАНИ ХОРА - ПАТРИОТИТЕ. ВИНАГИ, КОГАТ ЕДНА ДЪРЖАВА Е ЗЛЕ, НА ВЛАСТ ИДВАТ НАЦИОНАЛИСТИ, ЗА КОИТО ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА СА НАД ВСИЧКО.

Виждам, всъщност, кои гласуваха за патриотите. Знаещите, коита не могат дори до членуват правилно малката думичка "власт". И им позволихме да ни управляват.

да не се забравяме, викам

Кой беше тоя Кунев?

Ако беше ти на срещата щеше да е супер успешна. Този урунгел Радан как не си взе поука след като разцепи всичко в дясно не знам!

Кво е разцепил??? Ти бил ли си на една маса с Кунева, Москов, Зеленогорски, Лукарски и да не ги изброявам?!

Ама тоя Радан наистина вече е мнооооого смешен! Как си го представя - идва Макрон за една вечер във Варна и носи в джоба два договора: единият за Шенген, а другият за еврозоната!!!! Остава Бойко да драсне един подпис и готово! Как може един млад мъж да пише такива глупости, като някоя изкуфяла бабичка! Какво повече може да направи Макрон на една такава среща освен да декларира една категорична подкрепа на България за Шенген и еврото! Което той всъщност и направи! Явно тоя Радан не може да осъзнае, че нито ЕС е командирска партия, нито Макрон е Командира, колкото и да е влиятелен!

Тази среща не ни даде нищо, това е очевидно. Самите ни политици са наясно, че е така. Добре е, че Борисов в третия си мандат започна да се ориентира в дипломатическите игри. А медиите са на мястото си и ни занимават не толкова със съдържанието на разговорите, колкото с тоалетите на дамите и доколко са спазени разни протоколни изисквания! Това го виждаме всички, не само хора, които искат да са на сцената, независимо от изборния неуспех.

Ти пък Борисов гений го изкара. Той вече е на възрастта на необучаемите. Няма начин да се е научил на нещо в дипломацията. Просташки шегички, толкоз!

Най-малко аз ще го изкарам гений! Нито го харесвам, нито гласувам за неговата партия, защото съм наясно кои са. Но че започна да се усеща, когато се опитват да му пробутат нещо неизгодно, е факт.

Коя е тоя кънев?!

Интересна черта притежаваме ние българите - щом мразим някой, то той каквото и да направи, никой не го слуша и всички го плюят, дори и да им казва истината в лицето. Няма да се оправим с този мантаритет и с неспособността си да слушаме.

НИЕ МОЖЕ ДА ХАРЕСВАМЕ ИЛИ ДА НЕ ХАРЕСВАМЕ РАДАН. НО ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ТОЙ ПО СКОРО Е ПОЛЕЗЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА И ДА ГО ПРИЕМЕМ КАТО ТАКЪВ, А НЕ ДА ГО АНАТЕМОСВАМЕ. ЖУЛАЯ МУ ЗДРАВЕ И УСЛЕХ, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА.

АЙДЕ ТОЯ ПАК СЕ ПОЯВИ .

политически постижения лицето Кънев дава оценка.

Срещата между Бойко Борисов и Еманюел Макрон не беше много успешна ЩОМ НЯМА ЗАБРЕМЕНЯЛ :))) .... ПЛЮС , РАМАДАНЧО ЩЕШЕ ДА ИЗВЪРТИ КЪДЕ , КЪДЕ ПО ХУВАВА СВИРКА НА БАБО-ЕБА :)))

по леко я карай.

ДОБРЕ ДЕ , ДОБРЕ ДЕ , РАЗБРАХ ! .. ДОКАТО ПЕДЕРАСТИТЕ СЕ РИТАТ , АЗ ЩЕ СИ МЪЛЧА :))))

ама не си мълчиш, явно си от "Х" пола.

Радан Кънев се изживява като последна инстанция, става досаден дори когато е в опозиция.

Хубава или лоша опозиция трябва да има.

така е... със сектата /бсп де/ лика прилика...

Дотук само коментари на дежурнуте тролове и откровени тъпанари, само един коментар е по темата...

Какво да се коментира , Август - месец за ваканция , и Макрон и Жена Му бяха на екскурзия в България !

Не жена му, а майка му или приятелката на майка му.

Кой беше този Кънев ?

какъв се появява по медиите този бай Г-з,отдавна вече политически труп.До кога ще ни дразните с неговата отвсякъде отблъскваща особа и визия.

Май и на двете страни изобщо не им пука от това колко е била успешна срещата а ?

боце да иде и да фаща маркуча при Кресна! Да го видим поне по специалността си може ли да свърши нещо полезно!

жив ли е, я да се скрива в дупката си!

сетих се от по-долният пост да попитам колко изкара Курнелия при Костов? Той Костов, че я издигна от селянче с диплома нищо - използва който може, но никой няма да ѝ прости че беше при Костов и разпродадоха най-богатите баници.

Това дребното и вредното колко му плаща Корнелия, че е поело да й върши работата с оплюване на всичко свързано с правителството

На такива като теб в ГРОБ им викат ИТ-та.....такива, които цял ден пишат коментари по сайтовете.

ЯААААА, ТОЗИ ПАК ГО ЗАСЪРБЯ ОНАЗИ ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО, КОЯТО ПОЛЗВА НАЙ ЧЕСТО !!!!

Нали е, от "богоизбраното племе"?!

а-а, дето бил на Костов дясната ръка, също като Корнелия - тя пък на Костов двете ръце. Абе ясни са ми и тримата.

Тоя, като какъв продължават да го канят по медиите? Той, вече , е никой? Както и всичките от бившият РБ.Мутрите ги използваха, за да направят правителство, но удържаха с тях само 2 години.Сега, в подобно положение, са националистите. Те са по-послушни и изпълнителни, и може и по-вече от 2 години да изкарат...

Коментари - Кънев: Срещата между Борисов и Макрон не беше много успешна | Днес.dir.bg

Кънев: Срещата между Борисов и Макрон не беше много успешна

Срещата между Бойко Борисов и Еманюел Макрон не беше много успешна за нито едната от двете страни. Чухме, че ще влезем в Шенген, но друг път.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Срещата между Борисов и Макрон не беше много успешна | Днес.dir.bg

Коментари

ТИ НА МЯСТОТО НА БОРИСОВ,ЩЕШЕ ДА Е КЪДЕ ПО-УСПЕШНА!!! МАКАРОНА Е ДОШЪЛ ДА ВЗИМА,НЕ ДА ДАВА И КОЙ ГО ПОСРЕЩА Е БЕЗ ВСЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!

Той тъпак, а ти дваж по-тъпак, и какво тъпашко виждаш в един юрист, завършил не в Благоевградският университет, не да не обидя останалите, а в СУ. Евреин и прост, жалка картинка сте. Не разбирам от политика, но разбирам от еродирани юристи. Това са нацията на бг и света ако щете...за обида бай Тошо щеше да те прати в Белене да чукаш камъни, радвай се, че

Говорител на Иван Циганина!:)))))

Кънев е кой ?

Да направи или да каже, все едно, той е под ножа на омразата българска, а защо! Ами защото така е удобно на някой. Същото беше и с И. Костов. Толкова много и мнооооооого по-големи крадци от него ни управляваха и управляват, но той все още е най-мвразеният, а не мисля, че е най-лошият, даже напротив, най-малко лошият е според мен. Радан не го харесвам, като цяло, но ми се струва, че от време на време казва и верни неща. Това което се опитах да кажа е по-общо, защото просто като чета коментарите и ми става гадно - заядливи, злобни, неконструктивни, без мисъл, първосигнални. Както и да е, бъдещето ще ни покаже къде сме сбъркали, надявам се скоро да се осъзнаем и да си подредим живота - от нас зависи, не от някой друг.

Кънев, Кънев... ? Нищо не ми говори.

Очаквах от Радан Кънев малко повече да е в час с промените в ЕС вследствие на БРКЕКЗИТ. И в Шенген ще влезем и в Еврозоната.

Голям тъпак тоя Кънев! Тоя нехранимайко затри ДСБ, сега с тъпите си изказвания гледа да ги доубие, да не би пък да оживят!

Умен, логичен , точен както обикновено.В РБ не се ценят такива, дай нещо тъпо и крадливо.

Давам ти, Бети : Радан Кънев. Има и още...

нашият президент не е като американският, руският, френският. Нашият има само представителни функции. Да чухте какво са ДИСКУТИРАЛИ двамата , а за ББ се скъсаха да говорят.

Абе кой ги пита тези въздухари под налягане. Вчера някой си Делчев от България на гражданите, а ние селяните къде? Днес Кънев - много хора се отказаха от ДСБ след репликата му към Борисов за бай Х...., абе ако не са комунета хората се изразяват интелигентно. Хващайте се с предшественичката си Корнела и при теменужките.

а кой всъщност беше този субект?

И така не разбрах чий го дири там плешивият тумбак ! Макрон е дошъл да се срещне с българският президент.Президент с президент се среща.И последно Боко какъв министър-председател или президент ?! Щото ако не е президент защо се среща с Макрон !

Много фенове на тумбака :D

Ясен Ви е протокола, виждам. Президент-президен, премиер-премиер. Чисто и просто като коментатор след баня. Сега, понеже държавите не са еднакви, какво правим когато изпълнителната власт се ръководи от различно място в различните държави? Илияне, ако президент беше Плевнелиев, а премиер Орешарски - Маркон пак ли само с президента трябваше да се срещне? Или тогава е друго?

Както обикновено на изпроводяк Радан каза, че комунистите са виновни ...

живейте си с вашите баби и дядовци от оп, ние иннннннннннннннннн си харесваме еврейчето Кънев, Керванът върви, кучета лаят, Кънев жив и здрав бъди, па каквото ще става, още ще има заминаващи, а и симеон ще види от младите на ку ку во лято вече от слънчака , какво му е на Кънев, юрист, че това са едни от най-еродираните хора в бг, или багеристите от оп ви е по харно с тях, с будали по-лесно се командва, ръководи булгаристан

"ЕрУдиран"... Дума "ерОдиран" няма, най-близката до латинския корен е "ерозирал" - какъвто впрочем е и правописът на повечето от списвачите тук.

тоя гном какво се обажда където не му е работа.

"Чухме, че ще влезем в Шенген, но друг път. " Е че това е прекрасна новина!Въобще няма полза да влезем в Шенген освен да се заебем с еврото. "За 100-те дни на Борисов, за съжаление, нищо не се случи, каза още Кънев" Така мога да опиша работата на твоята партия и на реформаторите като цяло за целият ви мандат(макар и кратък).

1. И с какво е конкуретно-способна икономиката на Бг? С ниско-платените "командировани" работници ли, гос-ине? 2. Яд ви е всички, че цялото Събитие показа за ПРЪВ ПЪТ от преди началото на "прехода" Държавност!

А, бе БАЙНО Радане, като какъв се изказваш и коментираш, бе селски? Твоето е като тук нашите коментари, ПЛЮЕШ, вдигаш бунт, ама си дотук! Ако те искаха за власт, щеше да си депутатин - тюфлек, а ТИ СИ НИКОЙ и за нищо НЕОТРЕБЕН!!! ЗАТОВА МАРШ при буля си, пий си ракията и припявай с фолкаджийките!

Ти като какъв се изказваш? Честно да ти кажа Кънев никога не ми е харесвал за да гласувам за него, но бих спорил с теб дали е полезно да си депутат-тюфлек.

Явно се изказва като критик на Бай Хой.

умрелите...уж политици де...или добро или нищо... в случая по добре нищо.

Педераи анализ , кво друго да чака човек от Кънев.

Този откъде пак изпълзя?!

Е защо Макрон не поиска да се срещне с Кънев?!

Завист и злоба таи в това същество!

погледни лицето му всяка фибра ,всяка мимика говори ,,, защо не съм аз,,,

РАДАН Е НАПРАВИЛ НАЙ ХУБАВОТО НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО, ТАКА НАРЕЧЕНОТО ДЯСНО СЕ РАЗПАДНА НАЙ ПОСЛЕ, КАТО КАРТОНЕНА КЪЩА. ТОВА ПОЗВОЛИ ВЪВ ВЛАСТА ДА ВЛЯЗАТ СЪВСЕМ НОВИ, НЕКОМПРОМЕНТИРАНИ ХОРА - ПАТРИОТИТЕ. ВИНАГИ, КОГАТ ЕДНА ДЪРЖАВА Е ЗЛЕ, НА ВЛАСТ ИДВАТ НАЦИОНАЛИСТИ, ЗА КОИТО ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА СА НАД ВСИЧКО.

Виждам, всъщност, кои гласуваха за патриотите. Знаещите, коита не могат дори до членуват правилно малката думичка "власт". И им позволихме да ни управляват.

да не се забравяме, викам

Кой беше тоя Кунев?

Ако беше ти на срещата щеше да е супер успешна. Този урунгел Радан как не си взе поука след като разцепи всичко в дясно не знам!

Кво е разцепил??? Ти бил ли си на една маса с Кунева, Москов, Зеленогорски, Лукарски и да не ги изброявам?!

Ама тоя Радан наистина вече е мнооооого смешен! Как си го представя - идва Макрон за една вечер във Варна и носи в джоба два договора: единият за Шенген, а другият за еврозоната!!!! Остава Бойко да драсне един подпис и готово! Как може един млад мъж да пише такива глупости, като някоя изкуфяла бабичка! Какво повече може да направи Макрон на една такава среща освен да декларира една категорична подкрепа на България за Шенген и еврото! Което той всъщност и направи! Явно тоя Радан не може да осъзнае, че нито ЕС е командирска партия, нито Макрон е Командира, колкото и да е влиятелен!

Тази среща не ни даде нищо, това е очевидно. Самите ни политици са наясно, че е така. Добре е, че Борисов в третия си мандат започна да се ориентира в дипломатическите игри. А медиите са на мястото си и ни занимават не толкова със съдържанието на разговорите, колкото с тоалетите на дамите и доколко са спазени разни протоколни изисквания! Това го виждаме всички, не само хора, които искат да са на сцената, независимо от изборния неуспех.

Ти пък Борисов гений го изкара. Той вече е на възрастта на необучаемите. Няма начин да се е научил на нещо в дипломацията. Просташки шегички, толкоз!

Най-малко аз ще го изкарам гений! Нито го харесвам, нито гласувам за неговата партия, защото съм наясно кои са. Но че започна да се усеща, когато се опитват да му пробутат нещо неизгодно, е факт.

Коя е тоя кънев?!

Интересна черта притежаваме ние българите - щом мразим някой, то той каквото и да направи, никой не го слуша и всички го плюят, дори и да им казва истината в лицето. Няма да се оправим с този мантаритет и с неспособността си да слушаме.

НИЕ МОЖЕ ДА ХАРЕСВАМЕ ИЛИ ДА НЕ ХАРЕСВАМЕ РАДАН. НО ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ТОЙ ПО СКОРО Е ПОЛЕЗЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА И ДА ГО ПРИЕМЕМ КАТО ТАКЪВ, А НЕ ДА ГО АНАТЕМОСВАМЕ. ЖУЛАЯ МУ ЗДРАВЕ И УСЛЕХ, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА.

АЙДЕ ТОЯ ПАК СЕ ПОЯВИ .

политически постижения лицето Кънев дава оценка.

Срещата между Бойко Борисов и Еманюел Макрон не беше много успешна ЩОМ НЯМА ЗАБРЕМЕНЯЛ :))) .... ПЛЮС , РАМАДАНЧО ЩЕШЕ ДА ИЗВЪРТИ КЪДЕ , КЪДЕ ПО ХУВАВА СВИРКА НА БАБО-ЕБА :)))

по леко я карай.

ДОБРЕ ДЕ , ДОБРЕ ДЕ , РАЗБРАХ ! .. ДОКАТО ПЕДЕРАСТИТЕ СЕ РИТАТ , АЗ ЩЕ СИ МЪЛЧА :))))

ама не си мълчиш, явно си от "Х" пола.

Радан Кънев се изживява като последна инстанция, става досаден дори когато е в опозиция.

Хубава или лоша опозиция трябва да има.

така е... със сектата /бсп де/ лика прилика...

Дотук само коментари на дежурнуте тролове и откровени тъпанари, само един коментар е по темата...

Какво да се коментира , Август - месец за ваканция , и Макрон и Жена Му бяха на екскурзия в България !

Не жена му, а майка му или приятелката на майка му.

Кой беше този Кънев ?

какъв се появява по медиите този бай Г-з,отдавна вече политически труп.До кога ще ни дразните с неговата отвсякъде отблъскваща особа и визия.

Май и на двете страни изобщо не им пука от това колко е била успешна срещата а ?

боце да иде и да фаща маркуча при Кресна! Да го видим поне по специалността си може ли да свърши нещо полезно!

жив ли е, я да се скрива в дупката си!

сетих се от по-долният пост да попитам колко изкара Курнелия при Костов? Той Костов, че я издигна от селянче с диплома нищо - използва който може, но никой няма да ѝ прости че беше при Костов и разпродадоха най-богатите баници.

Това дребното и вредното колко му плаща Корнелия, че е поело да й върши работата с оплюване на всичко свързано с правителството

На такива като теб в ГРОБ им викат ИТ-та.....такива, които цял ден пишат коментари по сайтовете.

ЯААААА, ТОЗИ ПАК ГО ЗАСЪРБЯ ОНАЗИ ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО, КОЯТО ПОЛЗВА НАЙ ЧЕСТО !!!!

Нали е, от "богоизбраното племе"?!

а-а, дето бил на Костов дясната ръка, също като Корнелия - тя пък на Костов двете ръце. Абе ясни са ми и тримата.

Тоя, като какъв продължават да го канят по медиите? Той, вече , е никой? Както и всичките от бившият РБ.Мутрите ги използваха, за да направят правителство, но удържаха с тях само 2 години.Сега, в подобно положение, са националистите. Те са по-послушни и изпълнителни, и може и по-вече от 2 години да изкарат...