Бойко Борисов проведе срещи с премиери от Западните Балкани

Премиерите са разговаряли за спокойствието на балканите и регионалната свързаност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Борисов, какви западни и други балкани? Ти знаеш ли,че ако не бяха децата да ни изпращат пари от чужбина, ние щяхме бързо и неусетно да дадем фира.Знаеш ли как се плаща парно,ток,вода, лекарства,храна,дрехи втора употреба.... От тези пари плащаме и данъци за да ви хрантутим.Далече си от хорските неволи господине,много далече.Тъжно ми е за теб!

Пожелавам ...и някой да откъсне парче от България и ...сърбите така да се ,,закахърят,, и разшетат!

Господи, няма ли най-сетне да го прибереш този тъпунгер при Тато? Нали все от него се е учил, поне така приказва, та да начертаят двамата една стратегия за перспктивите на тези пусти Западни Балкани? А то нищо! Хайде, Боже, моля те, побързай, че вече сила не остана да му четем глупостите и всеки ден да му гледаме мутрата на екран!

Това е най-сервилната и жълта интернет страница.Явно спонсорите добре ви плащат та толкова се стараете.То бива слагане,ама вие надминахте Работническо Дело по времето на Тато

за да има мир и разбирателство на балканите требва да затрием европата!

Симен Дянков: От общоевропейска гледна точка срещата "ЕС - Западни Балкани" не е успешна Дори е стъпка назад

Как да запазим спокойствие бе Баце , като ме изнервяш.

Хахааааааааа

"Спокойствието на Балканите е изключително важно за Европа" - докъде я докарахме с мисленето! А не е ли важно най-вече за нас спокойствието на Балканите? Малоумни политици.

Бою Симитлията може да проведе само маркуч от точка А до точка Б----и то ако Цецо Кривоглавия му е начертал маршрута с химически молив!!!!:)))))()

Явно пиколото обича да се снима с гостите.

Към Бърнабич: "Кога си ме поканила - все съм дошъл. Сега като направим магистралата София - Белград. До две години ще съм готов на границата. Имам 20 км, за две години ще ги направя, парите са отпуснати, всеки миг ще изберат изпълнителите, започваме да строим", продължи премиерът." г-н Бойко Борисов, д-р на педагогическите науки

всеки ден ли ще ни го повтаря това, хаха

Стискай зъби, не остана много до края на юни;)) После - сик транзит глория мунди!;)

Кавалът Боко Тъпото оправи собствената си старана, та тръгнал да оправя западните Балкани. Личният му лекар не го преглежда от време на време, за да види, че пациентът му отдавна не е добре умствено. Доказателства много, но най-очевадното - България от ден на ден запада все повече, над 1 млн .българи са се изнесли, в търсене на нормални условия за живот, преките чужди инвестиции вече клонят към 0, българите понасят едно от най-високите данъчни тежести от преки и косвени данъци/над 60% от доходите, отиват в държавата, което обрича хората на нищета и мизерия/ и .т.н., а Тъпото и слугинажът му, постоянно тръбят за невижданите успехи, за най-ниската безработица в ЕС, за най-високия растеж. Това са мисли на шизофреници, които имат нужда от адекватно лечение, те не трябва да бъдат допускани в политиката, тяхното място, начело с Тъпото, е в специализираните лечебни клиники.

Не е кавал и не е пациент/ поне не е пациент с личен лекар, а такъв с "лична болница"/ Но сте прав че има нещо общо... Деветата дупка на кавала е! Макар че, иска да е единствения дудук. Но ние си имаме представени вече първите и вторите "дудуци"....

Стопанинът и на ЕС е САЩ ! Не си правете сметки без ТРЪМП!

Груьо, стига си се туткал с глупости----почвай да строиш АЕЦ"Белене" !!!:))))))))

Е, ти сега кучето с кренвирш ли плашиш?!;) Това му е заветната мисъл, ако знаеш как се е натокал на комисионите само... че АЕЦ може и да не видим, но важно е "проекта да почне един път";)

Всичко зависи от САЩ , зависи какви ИНТЕРЕСИ имат !

''Да запазим'' ,.... ама от САЩ са все на обратното мнение , ВОЙНИ , ВОЙНИ , И ВСЕ ''ХУМАННИ'' ! Нещо да кажете ?

Нищо не можете да направите без Рахой, Косово е бита карта, а с него и останалите, защото Борисов няма да пренебрегне приятеля си Тачи, никога.

За НАС е важно!!!!!!!! ¡

За европа кое е добре, но каго ще кажете кое е добре за нас. дупе....ци

ГЕРБ тролитариат! Марш на амбразурите! Няма уикенд за вас, докато темата не посинее от хвалби и елейни слова!;) Айде, бърже, че само "гадове" пишат тук!

Виждам, че вече си ме плагиатвувал. Прощавам ти троле.

Да запазим спокойствието каза суджука, но защо не започнеш със северозапада, където това понятие не съществува от 20 години, а на 5 села има един полицай с колело.

Какво спокойствие , бе? Особено , ако е верно за името на Македония. Република Илинденска Македония не ви ли прилича на още нагъл обир на българската история?

Илинденското въстание избухва в Македония, а България стои и гледа, отиват доброволци, но общо взето помощта е никаква, след погрома войводите се изнасят и започват да се избиват едни други в България.

Ньойският Договор ИЗТИЧА през 2019 г.! Ако не бяхме станали член на ЕС, можеше да претендираме за връщането на старите граници на България, каквито сме имали преди 100 г. с излаз на три морета! Странно, защо този несправедлив и нератифициран по онова време от Сърбия...договор, не е бил оспорван ? На какво основание Сърбия е получила Бг земя, като не е ратифицирала договора?! Като страна член на ЕС, сега губим това право, заради "безхаберието" на управляващите, подписали предварително "Европейското Споразумение за членство...", сиреч, след влизане в ЕС, няма да имаме никакви териториални претенции, искания ... Имаме ли добри историци и специалисти по Международно право?! ... Интересно ще е , да чуем тяхното мнение по въпроса ! Иначе, кой вярва в химерата, че Македония, Сърбия, Босна и пр. Балкани... ще влязат в ЕС и че народът в Бг - ще цъфнем и вържем...

България всеки ден все по тъне в хаос, мизерия и нищета.

Оляхте се с тези Западни Балкани,бе тъпанари, да Ви сера и на Балканите и на еврослугинството и каквото се сетите,долни мърши,както и на цървула от Банкя, когато пенсията ми стане като тези в Гърция, тогава ще ми пука, а сега, да го духате вкупом с всичката евроизмет, дошла да плюска и пие на корем, без да плаща!!Съд за националният предател Борисов!!

снимки , снимки и надувки ......и всичко им е един голям празен балон в крайна сметка!