След среща с Борисов - без протест на зърнопроизводителите

След срещата при премиера Бойко Борисов, зърнопроизводителите няма да протестират. Това стана ясно на брифинг в Министерския съвет

Обратно в новината

Коментари - След среща с Борисов - без протест на зърнопроизводителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега след като изчетох всички коментари напълно ми светна ,че бъдеще пред България няма.

Никъде в ЕС няма такова "укропняване"само в България ,както и с обществените поръчки.Всичко се дава на престъпници приближени до властта. България не само ,че никога няма да стане демократична държава,ами тя няма аналог в цял свят.Това е чудо невиждано. Пребоядисани комунисти,алчни и ненаситни се пишат за демократи и я съсипаха окончателно.

дядо си знам че земеделието е фабрика без покрив,и е прав. Есента заравяш две шапки пари в земята и се молиш годината да е добра. Пролетта е същото. Вярно че земеделците дръпнаха много напред но и произвеждат.

Направа до жи ожалиш " зърнопроизводителите"! Обсебиха земите на собствениците, налапаха се добре с европари, за екстрите им не е необходимо да се споменава.....

Ами да. Те пак отстъпиха като Боко им обеща, че ще им изпълни исканията. Сега освен плащанията от ЕС ще могат да крадат и от горивото. И какво им пречи да изпълнят изискванията на проектозакона. Ами сигурно са му обещали на башицата и едни парички от незаконно получените субсидии и особено от спестените пари от новите правила за горивото.

Защо и е на България да има министри,със всичките им там политически кабинети и прочее.Излишен разход на пари,след като си има Бочко който разрешава всички проблеми ха,ха,ха.

По времето на Бай Тодор имаше лаф "Само да се добереш до него, решаваш си всички проблеми!" Изглежда, че онова време се повтаря. Къде е държавата? Трябва ли за всичко да се ходи до най-високия етаж? За какво получават заплата много хора надолу по йерархията, които явно или не разбират за какво са на тази длъжност, или ако разбират, не си вършат работата. Къде е държавата?

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов. Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал. Antiговедо2018-04-02 18:53:05

да не казваме и Алексей Петров колко много го дра и той навремето. Е....не много той Винету все бягаше у лево...На спаринг само стойки и бързи загуби понасяше пожарникара. Много голям, едър, здрав ама сърцето.....на заек.

Залъгаха ги тъпаците, просто не трябва да има протести по време на председателството...

Бащицата пак раздаде правосъдие и всички целуват ръка. Ейй, направо не знам светофарите ни как работят без вещото управление на Бай Борисов

Това са зърномилионери!100% гербаджии-я ги вижте как са охранени,след като изкупиха земята на дедите ни за жълти стотинки,а рента та също е никаква!Това Борисов не го ли знае,ама си осигурява електорат!

Борисов превърна протеста в политика за повишаване на доходите на определени категории!Който протестира на него му решават проблемите.Хайде ,пенсионери,какво чакате!Ако до края на председателството не постигнете повишавоне на пенсиите,след това нищо няма да ви даде!

Тю.. , тъкмо измих трактора да ходя в София....

ХАХА...На Батман като му кажеш "протест" и козирува... Ех, ако бяхме като съседите пенсиите щяха да са по 1000 евро;)

Няма да изляза! Да видиш кой командва в тая къща.

Управлението на Държавата е като борческа групировка. Кой ,на когото надделее. Няма закони,няма бъдеще,днес едно ,утре точно на обратното. Ох,Боже докага ще е така?

Без Кералят Слънце сме заникъде.

На България не са и нужни нито Парламент,нито Правосъдие,тя е собственост на ЕТ" боко". Затова закони и съд нямат думата пред него. Който не е поискал той не е получил. затова тук ще останат само престъпниците от мвр,пожарната те са му слабост нали от там произхожда и зърнопроизводителите. ,а и учителите дето се сдобиха само с привелегии без никакви задължения. Който и да дойде след него,управия няма да има.Такава каша е навсякъде,та да се чуди човек как още се водим Държава.

А защо зърнарите трябва да трябва да бъдат оставени на мира да си въртят далаверите с горивата? Защо зърнарите трябва да получават субсидии - всеки частник работи за своя сметка и свой риск, защо държавата трябва да им удря едно рамо постоянно? Може би осигуряват електорат за управляващите при едни поредни избори, както и дават пари за черните каси на партиите.

те продават най много гориво на черния пазар ......при това им е безакцизно..

21 лв. на декар /това знам за района на Тополовградско./Субсидия -31 лв. на декар. Зърнопроизводството е с най-ниски разходи. Зърнарите с всякакви лукс коли и палати . Бабите викат: ама без ич по не бива. Зърнарите са най-големите кожодери с любезното съдействие на държавата. Извинете - пародията на държава.

руския пудел РР да получи цялата власт -в руки советов, а?

Дали си дебил,,и" или не ставаш и за чеп на каца с кисело зеле това е видимо от написаното.В двата случая, определено казано си част от некачественият човешки материал остонал в България.

Всеки закон след протест се променя от Бойко Борисов.Определено от парламентарна република Балгария премина към министър председателска република.Необходимо е Велико народно събрание за да утвърди да станем президентска република с парламент от 100-120 депутати..Колективната отговорност на 240 дупета ти за съдбините на страната ни е пълна безотговорност пред 6 милионото население на България.Трябва да се организират масови протести с искане за ВНС и преминаване към Президентска република.В противен случай управляващите,които и да са те ще работят за неопределено време на парче и без реформи в полза на българският народ.

не лесна и боковата - на кой клон от мафията да угоди - на петролната ли, на зърнената ли...

...

Страхливеца пак се измъкна:((((Незнам защо още му вярват хората, защото това което виждаме е единствено страх да не изгуби властта защото един държавник предвижда всичко това при правенето на бюджета предходната година и тези искания от който и да е било се знаят по това време ама не се отчитат с надеждата ''ако мине'' ако ли пък не ''слънцето'' ще изгрее колко е ''великодушен'' Едва Апрол сме а се видя колко много нерегламентирани в бюджета за тази година направи тоя..

При последната им закана за стачка Б.Б. ги заплаши с финансови ревизии, за да им лъснат данъците и се види, че практически обработваемата земя на България се владее от десетина човека, чийто автомобили струват по над половин милион. Нищо не се случи! Затова продължават да хленчат и лъжат собствениците с бутилка олио за декар аренда!

За да се владее от 10 човека и да се крадът субсидии дали боко пак ''не знае'' толкова години?????Страх страх страх за властта се вижда от всички действия от януари насам,И нямаме ли институции дето трябва да си правят финансовите ревизии за което вземат пари та боко пак рекет да използва???

Уникалната българска институция Бойко Б реава всички проблеми създадени от премиера Бойко Борисов. Как ше ги стигнем...?

Горките зърнопроизводители,работят на "загуба" затова вместо да си преведат в изправност бензиностанциите ,да използват правилното гориво, защото са освободени от акциз те решили да стачкуват ,защото знаят ,че един неграмотен човек и повърхностен ще им се вържи на заплахите. Рента 20лв.на декар справка в землищата на област Бургас,където земята е добра категория и екстремни ситуации никога не е имало. Жална и майка на България. Едни богатеят с беззакония ,други се чудят къде да забегнат.

Как може да вярват на този лъжец-нали сме си тъпи..!!

да е лъжец,угажда на всеки,който му се оплаче,гали народа с перце,кой се отказва от такъв късмет,само могат да ни завиждат другите народи

Всичко е точно. Зърнопроизводителите са миропомазани и трябва да бъдат изключени от всякакъв ангажимент да спазват правилата, задължителни за останалите. Много правилно - иначе как наесен ще могат да вкарат в гаража по още едно Бентли и ще цоцнат още 2-3 млрд субсидии. Бай Фой е справедлив и всевиждащ!!

Добрият чичко пожарникар-Борисов. А какви са му"законописачите"се вижда.Пуснат нещо,извадено от неслънчево телесно място и хоп-възниква напрежение,най-малко. А иначе,Цвета Караянчева разправя,че депутатите много работели.....

Туй 70% от приетите закони да се променят още през първите ШЕСТ месеца от приемането им си е ЗОР, ЗОР, ЗОР... Я виж ЗДвП-то - изброяването на промените в него вече е на повече страници от самия закон..

Господ здраве да Ти дава! Ах, збравих, че си Богоравен...

Ша ми ПРОТИВОЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛСТВУВАТ!! Не стига, че по време на МИРКО МЪРШЕВ, държавата ги отмени и натовари МАТРЯЛА да им взима КРЕДИТИТЕ през ЯНУАРИ с ката година ЗАЕМ ОТ ЕДИН МИЛИАРД.. Сега и на еврепрецедателствуването му ша посягат..

И до кога ще продължи това управление по формулата "проба грешка"? Законите ни са еднодневки сътворени от "калинки"затова и Държавата ни е пример за всичко негативно. Никакъв напредък ,напротив вървим все по назад.

зърнопроизводителите.Кой им сключва договорите и определя цените при износа на зърно?Да не би държавата или общината.Точно зърнопроизводителите в качеството на земеделски производители са най-облагодетелствани по нашето законодателство.Проверете тези добруджански мастити бичето от 45 до 55 год.с тежката техника и мултимилионери дали има един регистриран по Търговския закон или регистриран като замеделски производител.

Ние куците и сакатите,като не можем да се срещнем с царя,ще обикаляме зиме и лете по офисите на здравната каса за заверка на диагнози за спокойствието на чиновниците.Променете системата на бюрокрация!

ДОБРОТО ЧЕНГЕ отново влезе в действие...

Хайде, хаирлия да е - на "земеделците" пак им се отвори парашутът. Да се готвят енергетици, миньори и други притежатели на тежка транспортна техника...

ТИМ дали са присъствали?

Отново театро по установената схема! Добрият хой се намеси лъвски и спаси България! Да се слави името МУ!