ПФ не отстъпи за ветото на Изборния кодекс, но ще преговаря

Премиерът Бойко Борисов не успя да убеди Патриотичния фронт да приеме ветото на президента върху Изборния кодекс, но преговорите за спорните промени продължават

Обратно в новината

Коментари - ПФ не отстъпи за ветото на Изборния кодекс, но ще преговаря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма излагация с този изборен кодекс. Цялото политическо сметище се изложи. Всъщност - както всичко досега. Та нали и Москов тепа на едно място. единия ден предлага, на другия ден се отрича и връща всичко по - старому. Започнах да съчувствувам на Бойко...Не е лесно да сработиш с такива хора...".

Българите в чужбина с нищо добро не влияят върху изборните резултати а НАПРОТИВ-действат НЕГАТИВНО!!! Защо ли??? Ами да например "българите"в ОСМАНистан-намиращ се на юг от България-99,9 процента гласуват за противоконституционната неоосманска орда-дпс> 136-изборни секции в ТУРЦИЯ!!!!!! А пък останалите българи по света гласуват масово за гроб,,деформаторския фонд на шорош и останалата коалиционна паплач! Извода е че те влияят отрицателно за БЪЛГАРИЯ!!! Прост пример: 136-изборни секции в ТУРЦИЯ. 42 -изборни секции в Щатите. 4-изборни секции в КАНАДА!. 22-в АНГЛИЯ СРАААМ!!!! Хайде със здраве.

Пак ще отстъпят-харесва им да се правят на важни.

от голямата надежда при създаването си, ПФ днес е пълно разочарование! Никога няма да гласувам за тях.

ПФ-паричния фонд,РБ,ДПС,АБВ,Дудука-->получаваш-->герб Да ви е честито!

АКО ПФ ОТСТЪПИ,ДОБРЕ ОСЪЗНАВАЙКИ,ЧЕ ОТВАРЯТ ВРАТАТА КЪМ ВЛАСТТА НА ЕДНА ТУРСКА ПАРТИЯ,ЩЕ НАПРАВИ ФАЛ СТАРТ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА!!!ДО КЪДЕ СТИГНАХА В БОРБАТА СИ С ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА ОТ СТРАНА НА ТЕЦ"МАРИЦА 1и2"???

ТЕ СА БЪЛГАРСКИ - НА КОМУНИСТИ С ОФШОРКИ !!!

ПФ в разчекнато състояние.Напъват се с патриотични слова,говорят истини и полуистини,критикуват Бойко 2 за трагичната му финансово -икономическа ,социална политики и тази за национална сигурност,но здраво се държат за Бойковият шливер и косвено са във власта.Явно ПФ ,заради депутатските си правилегии и подръжката към Бойко 2 ,ускорено се превръщат в лъжепатриотарско сдружение.

Шъ са изкефим да се обърне палачинката! И от "първи", последни на село!

Ще преговарят за мънгизите !

Браво на Симеонов....ще гласувам за него, той е истински БЪЛГАРИН!

НА ЕДИН ЛЪЖЕЦ ВИКАГ БЯЛАТА ЗЛАТКА СЕГА СИ ИМАМЕ ВТОРИ ЛЪЖЕЦ НА КОЙТО ТРЯБВА ДА МУ КАЗВАМЕ ЧЕРНАТА ЗЛАТКА. ВАЛЕРИ ВАЛЕРИ КАК ТИ ОТИВА ДА СИ ЗЛАТКА!

ПФ е пу...нска партия, а Валери Симеонов е най-голямата п..а. За пореден път подскачат и джавкат около ГЕРБ и РБ, и за пореден път (за кой ли вече?) ще се съгласят с тях, и няма да изпълнят заканите си.То толкова нормално стана това тяхно поведение, че вече не прави впечатление на никого. Виж, АБВ, прави или криви, постъпват мъжки.Казват няма да подкрепят , вече, правителството, и всички техни участници във властта напускат! Не като оня смешник, Москов. Партията ми излиза в опозиция, ама аз поста на министър не си го давам.Но за тях (РБ и ПФ) е обяснимо.Те са "политици" еднодневки, случайно влезли във властта, и съзнавайки че друга подобна възможност едва ли ще имат по-вече, ще стоят там до дупка!

ПФ отстъпи за ветото на Изборния кодекс, а за какво ще преговаря е ясно! Изтъргуваха националната сигурност и сега ще преговарят за парсата.

ГЕРБ пусна код "Избори"Явно отиваме на избори. Този sms разпространяват от ЦЯЛ ДЕН депутатите от ГЕРБ. Телефоните на избраниците буквално прегряха от обаждания и съобщения на структурите в страната заради оставката на вицепремиера Ивайло Калфин и излизането на АБВ от управлението.

Какво стана с преференциите?

Сега Валери ще умува как да залъже избирателите си, че е много принципен в безпринципното си поведение. И ще успее., защото електоратът му е на средна възраст 68 години, лесно се лъже.

даааа а такива умни като тебе не знаят че путкин не ми плаща директно ами през доган

Споко г-жи и г-да.Къде с тояга компромати. Къде с моркови пари Бойко 2 ще им набие канчетата на главите и ПФ ще отстъпи.Всички,които се перчеха на Герб предизборно отсъпиха, като Яне бомбаджията ,майната Дудукова,Пръмова/Куневица/,Зеленогорски Плевенски и др.перчемлии,та какво остава за ,,Патриотичният фронт" с Симеонов и Каракачанов.

ГОЦЕ МОЖЕ И ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПА ДА ИГРАЕ, ОБЕДИНЕНИ БСП И АБВ ЗА НАИВНИЦИ СА ИЗБОРИТЕ

ГОЦЕ КЕ Е СЛЕДВАЩИО МИН- ПРЕСЕДАТЕЛ, ГЕРБ,ОБЕИНЕНО БСП И АБВ И НЕКОИ МАЛУМНИК ПАТРИОТ

ПФ не отстъпи за ветото на Изборния кодекс, но ще преговаря. СЛЕД КАТО НЕ ОТСЪПВА , ТОГАВА ЗА КАКВО ЩЕ ПРЕГОВАРЯ !!!!! ПАК АЛАБАЛА !!!!

jizast

ПФ спечели моят вот на следващите избори. Нещо разумно някой да предложи за спиране настъплението на Турция и българчетата с малко мозък веднага скочиха да бранят правата на гаджалите.

ПАК Е НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА,НО Е МНОГО ПО-ОТДАВНА НА СЦЕНАТА И САМО КЪСОГЛЕДИТЕ НЕ Я ПРИПОЗНАВАТ ОЩЕ!!! ЗАЩОТО ТАКА ИМ КАЗВАТ ОТ БТВ И НОВА ТВ !!!

През 2015 е дал 1,6милиона лв на атака за думите циганите на сапун турците извън бг сега какво ли е дал на ПФ

Калфин нищо съществено не е направил за болните и бедните.През 2016 година заради него значително са намалени заделените европейски пари за лични асистенти на болни хора по общините.Затова нека се маха и никога да не се връща в социалната дейност.

Калфин напуска, ПФ заема поста и роско блее.

Най-сетне и те да имат една позиция!

ПФ пак ще клекнат, то е ясно! Ще им подадат някое кокалче за да не е чак без хич и това е ! Голям праз като падне правителството- в Италия колко правителства паднаха и какво им е? А Белгия, а Испания-загинаха ли? А у нас ако падне герб и тиквата, щяло да настъпи хаос! Бре!

Каракачани, и Джамбази, Прасита, и Трътлести патриоти, са се впили, като гладни Въшки, забили са дебели хоботи, около ХЪБА на Н.ПР. Женерала Бойко!

Скрии се бе фес !

АБВ е БКП със БСП!Те за Путев и ограбването на България-това го гледаме 27 г.Те при окупацията от Сталин 44 г.наложиха ограбване и до днес са те ДС/КГБ!!!Затова за това дереже се сърдете на тях и Русия!!Младите ,разбраха,че това е така и днес и хванаха терминал 2.Това е младостта и цвета 2,5 мил.българи разбраха,че с бандитско олигархичният комунизъм налаган от Русия оправяне няма и с лакеи като БСП,АБВ,ДС,КГБ !!!!!!Но все пак вече доста лапачи и лакеи от Соца и днес остаряват и умират.Това намалява шанса и % им!!!Поможи Бог...........!

Ама как яко лъжеш. Не видях как Русия ограбва България. Дори сме а много минуси от прекъснатите контакти с тях. Но за това пък много добре видях и почуствах как Тец Марица Американска ни продава ток на двойна цена. Уестингхауз искаше да строи реактор за двойна цена сравнена с руската и да ни продава ток на тройна. Да не говорим за прекъснатия от американците Южен поток и ниската цена на газ, която щяхме да имаме, плюс транзитните такси. Може още да се изрежда. Амиграцията в България започна след като САЩ установи окупация и икономически геноцид над българите. Русия няма общо с това, а окупаторът. За това се опитваш да ни пратиш да гоним вятъра, вместо да погледнем кой точно е истинския враг, крадец и окупатор. И това не е тайна, все известно е и то по цял свят американските дела и стил на грабеж са познати. Голям малоумник си, ако си въобразяваш, че може да ни манипулираш по такъв елементарен начин.

Млад, Наистина си млад и не знаеш! Само няколко факта: -1877 г. преди Рус.Тур.война Русия сключва с Австроунг.на балканите да се раздробяват. и напада загиващата Тур.империя за Босфора а Астр.унгнапада зап.балкани.България на две. -1916 г.Русия татари и рум.нападат източ Бълг.Църквата Ал.Невски е прекръстена на Св.Кирил и Методий. Най-голямия атентат на църкв.Св.Неделя е нареден от Русия. -В Дог.Молотов-Рибентроп на Русия се дава Източ.България/Черноморието/ -След 44г.Русия окупира България та до днес!!!!Със бой се унищожи земеделието и собствеността на хората.И Соца РУХНА???!!! -Димитров прати в Москва златото на предците ни и преди 60 г.те го прибраха?!Хората работеха за стотинки 60 те! -На конгреса на КПСС при култа на Сталин,Мао използва и си отиде.З-д Кремиковци беше проектиран за Китай и остана-Русите ни го трапосаха на нас както за всичко без да ни питат.Технологията е 36 година!!! и после го платихме на тяхна цена!И така винаги бяхмме във фалит и ограбвани от батя.Безправие и лагери като ГУЛАГ. Диктатура и грабежи на нашите и руски лакеи БКП,ДС/КГБ.И най-сетне Рейгън гътна скалия се СОЦ.Но и до днес у нас за разлика от другите постком.страни ние сме даже и днес под Руско-80% от приватиз.е руска или на тяхните лбакеи извършена по тяхан модел!! Русн.илакеите наши винаги саказвали,че нямаме газ и нефт и с ботуша не са давали да се разработва та и днес 100% ни ограбват пак! Млад това сасамо малки фрагмченти....Диктатурата и мракобесието беше дивашко......!

Ей, че простотия. В Турция няма българи. Много им здраве на изселниците. Заличаваш ги от списъците и готово. Истинските българи извън Турция, гласувай и толкова.

Защо ми се струва, че става въпрос не за гласуването (и на децата станаха ясни мотивите за промените), а за употребата на възникналата ситуация за силно разклащане на и без това едва удържащото се мнозинство.На някой му допада всичко да се разхвърчи и да не може един закон оттук нататък да се гласува в парламента.Някой блъска някого по пързалката

Когато сам се блъснеш замаен от глуповатата мисъл че си сътворителя на света не ти трябва друг да се пъне да те блъска....Тези които си го приеха ИЗ сега се гласят седмица след това да го отрекът???????

Гледайте по т.в. винкела и каракачанката на трибунката у парламента. Струва си. По _ утрепани физиомутри не сте гледали . С т р у в а си.

турските граждани с български паспорти да нямат право да гласуват на български избори без значение за какво,за кмет,за президент или пъдар,да гласуват на български избори да имат право да гласуват само християните(православни ,католици и др.) да се забранят етническите парии дпс,евророма,дост

и като се събуди... целия в пот

Ако с такъв плам, Бойко, т.н.реформатори и т.н. президент защитаваха конституционната норма, да не се регистрират партии на етническа основа тогава бих и повярвал. Но те това не правят и дума не обелват, мълчат и извода е че не ги интересуват конституционните права на Българите а интереси които в никакъв случай не са ационални (тоест важни за всички Българи). Нека да премахнат и двойното гражданство и да се приключи, кай какъв е и от къде е. Който какъвто се чувства такъв да се пише. Това е !

колко много неграмотни хора има които не осъзнават че пазаруването е плащане на данък. не е учудващо обаче че при такова ниво на образованост държавата е в такова състояние и 2млн. Българи са избягали от нея.

Я първо се информирай колко данъци плащат големите търговски вериги, мобилни оператори и т.н. на държавата и след това давай квалификации за грамотност. И на български изречението започва с главна буква. Грамотен!

Смешно, но факт! БГ-играчите танцуват поредният си танц. И сценаристите (извън територията България) продължават да ни занимават с тъпите си кукли-марионетки! Сценаристите са заложили на твърдо - ангажирайки бг-електората с глупости, ще спечели този, който обещае по-бързо да им даде (не продаде) останалото от България.

Баце спущай завесата , циркот свърши.

А със заемите какво правим ся,а от 27млд,които натрупа Борисов,защо нито една партия не обяснява това предизборно,и къде са сега умните и красиви сега да скачат пред Парламента със плакати Оставка Оставка,на това правителство които ги тегли,и че щели да фалират държавата,както скачаха по времето на Орешарски който тогава тегли 1млд а???

ми като си отворко иди скачай и викай оставка оставка

Отново,се показаха!...

Бойко, давай на избори. Тия само пречат.

президента успя да разедини нацията окончателно а по конституция е обединител -заради 140 000 гласа набезродници-товаму е втория колосален гаф след делян пеевски!

ББ и калинките му докараха страната до тежка катастрофа, а сега, видите ли, предсрочни избори щели да доведат до голяма криза!!! На кой свят живее тоя господин? И от кога за една всячески и тежко катастрофирала държава, евентуална криза може да е реална заплаха?

Баба Тц.Тц , ще извади Коза ! Като легне, с доктор Москвич, ще "притегля" ДСБ към Харема!

Краси -президент -единствения който не се огъва никога! иначе няма за кой да гласувам а изборите наближават и няма нито едно име още съобщено ! краси давай -българския народ ще те подкрепи-видяхте какво стана в австрия всички осъзнават необходимостта от десни стабилни патриотични президенти -времето е такова за да се противопоставим на шмъркел -иначе сме изгубени с наш боко който и лази в краката като червеяй!

Кабинета бил оцелял, въпроса не е в кабинета, а в статукво, просто не си представям как нормалните граждани ходят да гласуват за ТЕЗИ политици. Гаврата с ибирателите е чудовищна!

АБВ може и да удържи на решението си да се оттегли, но тези няма да изпуснат благинките. Ако сега се откажат - следващия парламент ще гледат през крив макарон.

Забелязвате ли че при толкова недоразумения между Партии,няма никакви Протести пред Парламента,това ако беше по времето на Орешарски,не ми се мисля,колко протестиращи щеше да има пред Парламента,което само по себеси говори че са всичките били Платени,които свалиха Орешарски,бях дочул,че за ден му струвало на Борисов по 50.000лв да плаща на Умните и красиви,да окупират университета,и да скачат пред Парламента със Плакати че Орешарски бил Фалирал Държавата,като бил теглил заем от 1млд,смешна работа,замислете се малко:)Всичко е театър при Борисов.

Безкрайно си прав.Даваш пари и имаш платено,,Гражданско общество",,,Рано заблудени студенти", ,,Красиви и умни мръсници" и,,Протестни форуми",които може да използваш за всичко.Това доказва ,че няма реално гражданско общество и хората са политизирани скрити под палитически бурки.Голяма част от българските граждани обичат да ги лъжат ,манипулират и да им плащат.Разбира се това ще е за сметка на всички българи и на България,но не и за управляващите и политиците.

На един крадец на водка с взлом от магазин,а?!...

Ба ние не можем да сковем "тъмна стаичка" в изоставеното училище - ша им прайм секции в чужбина??!..друг път...

тоя колкото по дебел става все по селски ми мяза вчера гледах министрите на Гърция как пристигат със Рена Пежа и дори видях една А6-ца от 1999 година нашите търбуси скоро за да се превозват ще им трябват лимузини от КРАЗ

Нещо като едно нищо:(((не отстъпват ама щели да преговарят????това саде по почина на палачинката боко е май или преведено на нормален зик - колко давате за да се договорим, Тия там са се вкопчили във властта и бприказват небивалици как ''заради България'' го правили след като се вижда че всичко правят за себе си за авантата си