Борисов към кметове: Ще падат проекти, събирайте още данъци

ЕС ще реже лоши проекти, за да осигури пари за сигурността, заяви премиерът Бойко Борисов пред кметове от цялата страна. Престанете с популизма, призова ги той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към кметове: Ще падат проекти, събирайте още данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е така ни се пада. прост народ слабо и малоумно управление. тНе си знаят парите тия малоумници и се чудят дали и за въздух да не плащаме данъци. Простаци

Теее ,кметовете гледат ..от управниците ни ..,и от премиера. популизъм..,лъжи , плонжове ..ит..н...!?

глупак

Тоя като говори за Китай що не спомене, че минималната работна заплата ТАМ е по-висока от българската в номинално изражение, а покупателната способност на същата сума там дори няма база за сравнение с българската тук. Отделно е малшанс в Китай да има1 родител на мин. рз и 1 безработен. За здравеопазване, инфраструктура и др. социални благинки да не говорим. Борисов е абсолютен катил. Вече го доказа.

Иначе казано китаеца почти не работи за под 3 лв. на час (това е минималното-за най-нискоквалифицирания труд).

Превърнахте държавата в строителна фирма,създадохте и укрепихте олигархичните кръгове,но най просто казано няма от къде да плащаме повече данъци,защото няма инвестиции в производството.Държавата инвестира там където не се произвежда продукт,браво,а така.Няма и да има от къде и да събирате и данъци/.Казвам ви едно голямо ,,Довиждане,,

На Борисов му писна да е премиер!!Знае какво го очаква през февруари,след освобождаването на цените на тока!!

Пази се от козела от пред, от коня, от зад, а от глупака..От всички страни!

Ако живота не се подобрява, почакай, и ще стане по-лош!

ТоА пак ще го бият с какънЕ ,но завинаги.

Сретен Йосич е менте като Крал Марко. Няма кой да ни отърве. Не след пет века, а след петдесет години няма да ни има.

1. Винетките няма да струват 97 лева, а 75 лева. 2. Магистралите в Южна България ще са безплатни, а в Северна България - платени.

Купихте ли си повечко вазелин?Сега ще видите Европа и кон боб яде ли.Винетки,екотакси,данъци,екотакси,ипотеки,екотакси.....

Този човек бързо забравя, ама нека вдига каквото иска, ние него ще го вдигнем от топлото местенце!

Абсолютно ! Онупването на брашнения чувал започна. А укритите данъци от аверите на премиера.............................

Този да не сравнява нито магистралите ни с Китай, нито таксите за тях. Защото една китайска магистрала, а и другите им пътища, са безупречни по всички показатели, с по няколко платна и идеално качество асфалт, огрждения, маркировки. А нашите "магистрали" са с асфалтриани 10-тина км като хората път и 100 км с асфалт от времето на др. Т. Живков, с кръпки, грапавини, без светлинни информационни табла и без светлинна маркировка, с прогнили, ръждясали мантинели, ако изобщо ги има. А и увеличението не е 8лв. на винетките. И още нещо - една средна заплата в Китай е няколко пъти по-голяма от средната в Бг. И вместо да се чуди как да вземе повече от бедния човек, да си нареди на мафийката да внася в държавния бюджет приходите си. Не можем и да си представим дори за секунда, че той може да съдейства за раздвижване на легална икономика. Силата му е в трафика на цигари, хора, дрога. Е, от там да си взима парите, след като иска да е министър-председател.

Ало , ББ , натисни кметовете и ДНСК да узаконят хилядите населени неузаконени нови жилищни блокове и ето откъде ще дойдат пари в хазната.Живущите там не плащат данъци не по своя воля.Това са хора , които искрено желаят да плащат данъци , но държавата и строителните фирми им пречат.

Не сте се сетили да вземете данък душите на хората.Е.бати министри и всички кожодери.Вместо да вдигат данъците на милионерите,те посягат на най бедните,които се возят с градски транспорт,а кметовете си купуват лимузини и си строят замъци.Е продължавайте да гласувате за ГЕРБ и не плачете,че вече и тока го вдигнаха.

НАЙ-ЖАЛКОТО Е,че тези кметове бяха избрани отново ?!?!?! Е, заслужавате си да ви мачкат !!!!!

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

И сега каво, не мина номера със санирането, тогава да вдигнем винетките, данъците и цените! Господи, нали си българин, отърви ни, явно ние сами не можем.

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му...

Да му пикам на лукса! И това да живееш нормално, в съвременния свят да се счита за лукс! Нема такава държава! А той що е ял мас и сланина? Е за това и сега ядат сланина , защото нямат пари за месо!

ББ наистина ли ги е издрънкал всичките тези глупости? Прибавени към разсъжденията за сланината и ичкията от днес, както се казва в един стар виц: 'Бaта, М'ата!!!

е що данъци, те всички новоизбрани кметове първо си гласуваха заплати от по над 1000 лева ??? да не говорим за едно недоразумение, избрано за кмет в едно врачанско село, което се смята за Бог и си е купило нов мерцедес ?? да вземем пример от тях !

Явно България е народила много тикви и праз за да изберат този бостанджия да я управлява

От нас и последните стотинки да прибирете, а вие да харчите с милиарди за удоволствия и за личните ви сметки? Не сте забравили края на първия ви мандат - нали!

Олеле,тоя после гледа ли се,какви ги е плещил?!?!?!? По тъповдлъбнат министър - председател не сме имали никога!!!!

Мутантът мутромилиционер замърсява България с действията и бездействията си. Но защо трябва да търпим и словесните му излияния?

Хората не са ви избрали за да ги управлявате,а за да работите за тях и за тяхното повишаване на доходите за по добър живот! А вие правите точно обратното,дерете ни кожата до кокал!!!! От къде на къде ще вдигате данъците след,като народа няма с ,какво да ги плати??? И защо народа трябва да плаща данъци,а мултимилионерите ще са недосегаеми и няма да плащат данъци,че и ще ги крадат,а съда ще ги изкарва невинни?!?!? Боклуци мръсни!!!!

По повод това,че на протеста срещу цената на винетките имаше поршета,на следващия протест явно трябва да излезем с магаретата и каруците за да ни забележи тиквун и да си каже,леле,колко било зле...Прост е,мн прост!

От утре цена на билетче за метрото и заплатите като а Австрия или Германия урааааааа

ще започнете ли да работите колкото в Австрия и германия или поне една десета от тяхното да правите пак ще е нещо,че сега и 5 ст.не изработвате

Психиатърът пита пациента: - И така, кога почувствахте удоволствие от това, че плащате данъци?

гласувайте за герб !! повишаване на данъците-гарантирано от герб !!също винетки,електроенергия и кой какво се сети още !!!

и още 20 милиарда заем гарантирано от гроб

хитрец...да ни настроива едни срещу други...признах го за поршето

боико е комунист...тех ги кефи удобен е и не му правят опозиця

ами почвай да работиш, бе борисов, стига си бездействал, лентяй с лентяй...поне като пожарникар почвай да ходиш на работа, та да вършиш нещо и ти в тая държава и да не получаваш никаква заплата като всички българи, пък тогава си увеличавай, ако искаш данъците.

Сега ли разбрахте че от прост пожарникар и най големия побойник в училище управител на държава не става. Между другото е назначен от баща си в пожарната за да не го изгонят съвсем от системата. Но се и радвам че успя да ви натика в блатото,така както в братска америка ги учат на борба за оцеляване, а бай Тошо ви даде нишан за равенство.

Та само писах, че нямам думи.

Нагъл, по-нагъл, българска мутра. Защо смята цената на месец? Да я сметне на ден - 26 стотинки е. Кой не може да плати 26 стотинки за да кара по най-добрите магистрали в света?! Даже на час излиза горе-долу по стотинка, да ги смята на час. ама тогава цената е съвсем друга, но няма кой да знае. Даже елеметарното събиране и изваждане вече му бягат, дали не е време за пенсия, генерале? Ако разделим по същия начин годишната такса от миналата година тогава цената е била около 5.50, значи сега увеличението е с 2.50, а не с 8 лева.

Г-н Борисов, не ни сравнявайте с други страни от света? Сравнете заплатите ни с тези на други страни. По света до платените магистрали има успоредни неплатени и ако нямаш пари пътуваш по тях. Казвам го от опит. Живял съм 20 год. в чужбина.

ВНИМАТЕЛНО ЧЕТЕТЕ БРЪЩОЛЕВЕНИЯТА НА ТОЯ НЕНОРМАЛИТЕТ-ПЪК СИ ПОМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ДО КЪДЕ ЩЕ НИ ДОКАРА, АКО НЕ ГО ИЗМЕТЕМЕ!?!? ТОЙ ЗА ЕС Е ГОТОВ НА ВСИЧКО-ДОРИ И В ГРОБА ДА НИ ВКАРА СТИГА МЕРКЕЛ О ОЛИГОФРЕНОВ ДА МУ НАРЕДЯТ! МРЪСНА ГАД!

Интересни констатации на премиера само че да отговори на следните въпроси 1. До кога ще се крадат - разни 150 МИЛИОНА лв. за разни пикливи партии. Това е пладнешки обир в тази бедна държава 2. До кога на общински съветник ще се броят за ЕДИН работен ден над 1000 лв. Представете си 256 община по колко измамници има 3. До кога в БГ ще са най-високите данъци спрямо ЕС - това е според дохода на хората 4. Турция е 80 МИЛИОНА и има 500 депутати - В БГ са 7 МИЛИОНА. - По простото тройно правило - ТРЯБВА ДА СА не повече от 50 5. До кога с тази мания за величие - КОЙ решава тези въпроси - ТОЙ ИЛИ НАРОДА. 6. Винетки - РЕАЛНА ЦЕНА не повече - от 30 лв. - ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРИ които безумно са крадат - СА ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7. Всички видове съпоставки са погрешни от негова страна. 8. От тези пътища - на хората им писна - А КОЛКО ПРИБЛИЖЕНИ фирми се облажиха.

Другарю Борисов, нещо са ти се дръпнали очичките май?

Не плащайте никакви данъци, от това държава не става, а полицейска кочина.

некой премиер ?

да се върне бсп на власт, разбира се с дпс заедно, само те могат да оправят нещата:))

те дпс в момента управляват заедно с герб, реформаторите са едни сополи, които никой за нищо ги няма

Мили нещастни българи освен с вдигането на данъци друг начин няма.Как ще яде тази пасмина от чиновници.Срещу данъците ни получаваме един по-голям.По случайност живея в първа зона и таксата смет ни около 400 лева или рома трябва да идва вкъщи да ми взима боклука от кошчето.Така е защото си траем.Избрахме си и кметове някои от тях са много гладни и сега е време да закусят с нашите пари.Нек сме живи нек ни е..ат

Кой е вече достатъчно ненормален да си пуска бюлетинката за престъпната групировка ГЕРБ????

Ами явно има много от тях.

Ти наистина ли си вярваш, че бюлетините все още не се фалшифицират? След като виждаме масово протоколи които са подправени, какво да говорим за една отделна бюлетина... Дойде отново царството на комунизма в България, жалко но факт.

"Пари на Европа й трябват, а няма откъде да се взимат" - като казваш това шментикапели, мислиш ли, че някой НОРМАЛЕН човек ти вярва? Само твоите и другите политзомбита могат да се съгласят с теб! Но е казано, че всеки народ си заслужава правителството/политиците! Прост народ, лаба държава! Едно време позволиха на шайка комуняги да ги ма1кат 70 години, после на черния и грозен иван да ги измами и обере държавата, да спре икономиката и селското стопанство и накрая на мутрете!? - комунисткия продукт, да досринат държавата! И през цялото време ходи на стачки, митинги, срещи с политици и друга сволоч! Защо и до кога???? Всички вие сте за ИЗБИВАНЕ! Затов и ислямитите са тук, защото сте продажници и с разпрани задници! Чакам деня вкойто един от вас няма да остане в България! ИЗРОДИ!

Боце кефи, няма държава оправяйте се. Парите в държавата са само за Боце и Ахмед, заемите също, но се гответе да ги плащате вие. Колко уникално искрен е човека :)