Бойко Борисов при Слави Трифонов: Новина за субсидиите, негативен пример с Румен Радев и зов за нормален диалог (видео)

Премиерът ще предложи отпадане на субсидиите, въпреки че очаква така партиите да влязат в сивия сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво

"Добре, ще се откажем от субсидията, защото 1 лев е нищо." А два лева увеличение на пенсиите е голям упех. Да Ви ........ВИ имам логиката.

Слави колко съм бил глупав да ти харесвам

Постарах се да изгледам цялото интервю, дори си настроих аларма. По-странно интервю не съм гледал. Едно може да се принае - със сигурност Бат ви Бойко се е ошлайфал. Вече не е онзи простак, който беше преди 10 години. Явно 10 години в голямата политика под вещата диктовка на западните служби все пак си оказват влияние и "нашио" се понаучил. А иначе, на Слави явно сериозно са му духнали под опашката. То не бяха песни, то не бяха изявлени, то не бяха постове във ФБ, то не бяха концерти. И когато Бойко Борисов седна на диванчето до него какво? Ми нищо. Слави четеше чужди въпроси с развен глас, явно за да не могат да го обвинят, че той е измислил въпросите. Той не ги е измислил, но ги е подбрал, но обяснете това на "мат'риала". Самите въпроси бяха някак си притъпени, бяха уж неудобни, но в същия момент достатъчно общи, за да не причинят неудобство. И така резултатът беше общи уж "неудобни" въпроси, които събеседникът лесно обръщаше в реклама. Или накратко, не мисля, че след това интервю привържениците на ББ получиха някакво успокоение, нито че противниците му получиха някакво вдъхновение.

Много странно интервю! Не знам какво да мисля. Какво всъщност сте очаквали? Боксов мач ли? Но всичко е много странно. Слави не го поглежда даже.

На практика Трифонов просто четеше въпроси. Правилно не изразяваше собствено мнение. Оказаха се неподготвени тези, които питаха. Политиката не е за всеки явно. Все пак хубавото е, че днес всеки може да пише и да говори независимо дали се харесва или не.

И тоя се кротна , Славчооо много ниско падна явно е имало разговор на четири очи такова подмазване не съм ичаквала . Жалко за теб .

екваторията е водна площ.

АКВАТОРИЯ,НЕ екватория, анадънмо,неграмотник

От шоумен като Слави не става разследващ журналист!

Ама явно от такива като теб който пишат глупости хората са разочаровани. Аз никъде не съм чул Слави да е разследващ журналист. Чух само че той ще е един говорител на хората. Никъде не съм го чул да казва че ще става политик, но като вземе страна по някоя сериозна тема и веднага излизат статии че той е направил партия. Чудно ми е какво очаквате та той е един водещ и продуцент който се осмели да зададе въпросите на хората!!! Да знаете за някой друг или друга телевизия???

"екваторията на Черно море" Екваторията ще да е нещо, свързано с екватора, или бъркам :P

Слави по принцип се дуе като петел на бунище а дефакто имаме плешив страхливец.

За първите 8 месеца от началото на годината преките инвестиции в страната са 230.5 млн. евро. Това е спад със 71.6% или 581.5 млн. евро спрямо същия период през 2017г. Тези данни огласи на 20 октомври т.г. Българската народна банка. Едно са данни по оценка за бъдещи очаквания, друго са реалните числа! Стакмистика или статистика не е все едно. От профила си Премиерът оповести днес какво очаква и какви са надеждите му: "Получих последните данни на БНБ за преките чуждестранни инвестиции в България. Както сами може да се убедите от фактите по-долу, наблюдаваме сериозен ръст само за 1 година. Считам, че говоренето за “катастрофален срив на инвестициите” е по-скоро непознаване на данните. Ревизия отпреди два дни на БНБ повиши чуждите инвестиции в страната до 826.4 млн. евро към септември 2018 г. Преките вложения от чужбина за настоящата година също надвишават миналогодишното ниво. От началото на 2018 г. само по Закона за насърчаване на инвестициите са издадени 19 сертификата за инвестиционни проекти. Общо предвидените инвестиции по тях възлизат на над 700 млн. лв. и се очаква разкриване на близо 2000 нови работни места. До края на годината очакваме общият размер на проектите да стане 29 с размер на планираните инвестиции от 1.6 млрд лв., които ще създадат близо 6000 нови работни места.Министър-председателят напомня, че тази година са издадени 19 сертификата за инвестиционни проекти за 700 млн. лева, които ще разкрият 2000 работни места". "Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш." Упрекът не е само към Премиера, защото той е отборен играч на политиците - всичките, които сами си определят многохилядните заплати и бонуси, и разпределят порциите върху гърба на коректните данъкоплатци. Наглостта е, че те определят по административен път висока средно-стакмистическа работна заплата, включваща МОД, осигуровки, а не върху реално заработени приходи, за да могат "законно" да си увеличават на всеки три месеца средно с по 300 и повече лева заплатите. И до кога ние, данъкоплатците, ще "инвестираме" в тези, които ни яздят?! Защото дори и да падне това правителство и на следващи избори да дойдат други, вярвате ли, че ще променят "правилата на играта"?! Познавате ли такива политици на тези географски ширини, които да не правят от политиката мръсен бизнес и да не осребряват властта си?!

Побликуваха данните от БНБ, 63% е дълга от БВП,не както каза Тиквоча 20%що излъга,мошеник!!!

Не ви ли прави впечатление че никой не го интересуват фактите, всички ги интересуват че Трифонов клекнал. А че премиера на България лъже в национален ефир никой не го интересува.

Всичко е цирк братя българи всеки си гледа интереса никой да не си мисли че Слави не го крепят определени хора оправия за българия няма да има поне още едно поколение теа от червени станаха сини утре от сини червени откадето идват парите тъй че всеки да си стяга багажа и на запад щом работиш печелиш в българия трябва да си близо до власта че да имаш бъдеще

Славчо с треперещ гласец пред Бойко. Митът за Големия/Дългия/ Слави Трифонов умря.

Слави беше жалък.

Славчо,къде отиде този патос с кйто говориш всяка вечер?Къде отиде тази енергия която показваш по концертите или всичко е за пари.А когато опре ножа до кокала обръщаш гръб,много хора ти повярваха,ти ги излъга.Това хортуване можеше да си го водиш от дома си или в Банкя,а защо не на по питие,щеше да е по мъжко.А тениската е време да съблечеш,всичко стои много лицемерно!Време е за шоуто на народа!

СЛАВЧОООО,НАПРАВИ СИ ХАРИКИРИ САМ, НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПОВЯРВА ПОВЕЧЕ, ИЗЛИЗАЙ В ПЕНСИЯ, ТАКА ПОНЕ ЩЕ СИ СПЕСТИШ ПЛЮМКИТЕ ПО ТЕБ!!!

От малка мартеница пред ЦУМ,до по-голяма в БТВ. Чалгата не може да стане класика,колкото и да се напъва нищо няма да се роди.Екипа на Слави е от можещи,умни хора,жалко че не им се даде възможност, да задават въпроси.А иначе двамата си бяха танем,уравнение без логичен отговор.По добре тиквата да си изкара мандата!

Слави не може да разбере нещо просто - като каниш политици, не може да ги питаш злободневните теми на темя. Питай ги големите неща. Това дали е имало протест днес, или е нямало е нещо дребно. Ти питай за правосъдието, за корупцията,, за сивия сектор - за голямото, а не за малкото. Сега като ти дойде Цацаров питай го колко осъдени политици има?

Като чета коментарите се убеждавам какви простаци пишат тук. Тръгнали да коментират дълга на България пък въобще не им е ясно какво включва тои.

Напълно разочарован от поведението на Слави,в същност шоумена си е шоумен,жалко изгубих и тази надежда,всичко натягане,лъскане и още нещо....

1. Г-н премиер няма друга държава освен България в цяла Европа, в която да няма защитен свидетел. 2. Г-н премиер - Алексей Петров бе осъден на първа инстанция и бе под домашен арест. Ст. Софиянски - също. Беше му забрнено да напуска държаваат освен по служебни задължения (но и тогава трябваше да пита Парламента) осъдените на първ инстанция братя Галеви се разхождаха на свобода. Също и Цветан Цветанов - осъден на две инстантции . Защо не наложихте домашен арест на братя Галеви. 3. Купете 10 000 гривни и поставете по домашен арест, тези които са осъдени на първа инстанция- никой няма да бяга. 4. Оборудването на МВР е старо - имат лади, опели и разни стари таратайки. Мутрите имат джипове . Как очакваме полисмените да участва в гонки? Добавете повече камери 5. Г-н премиер защо не обедините дублиращите структури като ДАИ и КАТ. Намалете администрацият в МВР и повишете хората на терен. 6. Г-н Премиер в Наказателният кодекд пише че който нанесе средна телесан повреда се накзва от 2 д 10 години, а ако е публична личност наказанието се удвоява. Вежди рашидов, общински съветник удари в лицето полицай, който го глоби за неправилно паркиране. Вие, г-н премиер м го назначихте за министър и го нарекохте приятел - един човек кото трябваше да лежи от 4 до 20 години в затвор. Какви сигнали излъчвате вие към полицията?

Един си беше Слави и такъв си и остава...ПОЛИТИЧЕСКА КУРВА КОЯТО СЕ ПРОДАВА НА ВСЕКИ КОЙТО Е НА ВЛАСТ, така през 90те ходеше да се продава за БСП,СДС и който му плати кинти повече...Никога той не е спирал да се дупи на власта , а умира от яд че не може да се уреди във власта и 28 години продължава да се натиска за власт. ЕДНА КУРВА СИ ОСТАВА КУРВА ЗАВИНАГИ

и това го казва проститутката...

Уникална държава - Славчо ближе г.ъ.з.а на ББ .

славчо, славчо, ветер те вее на бела кобила, да земеш да погледаш чуждите телевизее, да почетеш чужде весници. за америчко пишат, че има 22 трилиона долара външен длъг, а комшиите са се външно задлъжили с 284 милиарда евра на евросъюзо …. и никаде не думат и пишат, че американци или гръци имат еди колко си проценти външен длъг от техниот бруто вътрешен продукт… место чалга да чиниш, гелей, учи се и додели пак при тебе мининистер председатело, го питай и ако той пак така го шикалкави му го кажи, та и той да се научи…

добре бе, Слави, знам че не си икономист, влез във форумите, влез в ИНтернет, разчепкай темите виж "за" и "против" разсъждавай какво ще ти отговаря Борисов., зарови се в сериозни вестници "Дневник" в "Сега" търси сериозни анализи, виж какво сочат статиските на министрествата или техните опровежнения спрямо нападките на опозицята...Ама ти имаш 4-5 клакьори и те ти казват колко си велик. Е, видя се колко си велик. Борисов ти стопира първиет два въпроса и ти клекна

Г-н Премиер, няма по-непрозрачна структрура от НСО. даже за Сикрет Сървиз се знае повече, отколкото за НСО. осветлете ни - колко хора, какъв бюджет, как е по пера? Г-Н Премиер, лицето Емин, претича през 200 метра, през погледите на 30-4о души от НСО и опря газов пистолет в лицето на Ахмед Доган. В таказа ситуация израелските служби стрелят в крака, а в невъзмжност - в тялото. НСО допусна моторист на две метра от Президента Първанов. В САЩ за такова нещо щеше да си отиде половинаат НСО, а у нас един генерал получи мъмрене. Когато НСО трябва арогатно да демонстрира привилегии са начело.А когато трябва да си вършат работата - няма ги. Говори се, че тази служба получава над 35 милиона, нови джипове и прочие. За какво са й тези пари, като не се справя? 3. Г-Н премиер в Лясковец БОП/ГДОБП изгърмя 5000 патрона по един-единствен човек. Как ще спрете наркобанда? 4. Господин премиер ние сме на първо място по проституция,с лед като години наред бяхме на второ (след Колумбия) защо не признаете че МВР не може да се справи и не я легализирате. Всяка масажистка, моделка, фолпевица е проститка. и заработва "на черно". По данни на МВР в този бизнес има 2 милиард нерегламентирани приходи, които не влизат в хазната. Това са 8 милиарда за един мандат - колкото за 8 магистрали 5 Господин премиер Лиляна Павлова трябваше да извършаа "безплатно" саниране за 1 милиард на година, което изведнъж се окза платено от нашите данъци и после - втори път - го доплащахме. ОСвен това обявената цена - 72 лева на кв. метър - бе надскочена и се правеха поръчи за 84 лева на кв. Метър- санираха се към 100 сгради и накрая една част прокапаха и трябваше да дадат допълнителни средства. Въпросът ми е - не бе ли по-смислено този 1 милиард да отиде за заплати,вместо за "безплатно" "саниране" 6. Г-н премиер - близо 900 000 цигани не се осигурява в Здравната каса, не плащат в ЧЕЗ и ЕОН, не плащат данък сграси и пестят 6 милиарда на хазната. Вие какво правите за да си вземете тези 20 милиарда за един мандат?С тези пари можете да платите външният ни дълг? 7.г-н Премиер новият министър на МВР каза нещо, което ме втрещи- че не може да се справис порното в Интернет, защото демокрацията му пречи???! моля коментирайте!

След това интервю, не ни остава друго,освен да ръкопляскаме и да крещим:"Горчиво!"

1. Г-н Премиер, вие считате строителството за ваша гордост. Моля ви обяснте, защо няма магистрала, която да е издържала повече от година, а "Тато"вата магистрала издържа 60 година. Немците също строят качествено. За плочките на ул. " Витошка" и НДк да на не говорим - точно едан седмица и в двата случая. 2. Г-н Премиер, когато Стамболов е създал българо-немската железница, сем били страната с най-силно развит железопътен транспорт (15 процента), наши инженери са минавали оттам където и немците не са смеели да минат. През първата световна войн всички са ни искали заради теснолинейките. Днес вие съсипахте БДЖ, за да можете да строите магистрали - от тях по-лесно се краде. 3. Г-но премер навремето винетката скочи със 100 лева. Сега слагате ТОЛ система. Тя безплатна ли ще е? 4. Господин премиер изискаванията на ЕК са че не може да има ТОЛ система където има винетка, освен за пробен период от една година. Как ще ги съчетаете? 5. Господин премиер изискванията на ЕК са че за да има ТОЛ систева трябав държавата да има поне 80 процента инфраструкутра, задължително трябва да има алтернативен маршрут на магистралите. Северна България е разорана нива. Как ще въведете ТОЛ Система? 6. Господин премиер години наред хидросъорженията влизат в ресора на Лиляна Павлова. Обяснете, защо всяка година преливаха язовирите и защо в София цели квартали нямат канализация?

Даже дете може да ти отговори на тъпите въпроси...Колко ти е КПД-то да си отговориш сам....барем седни и чети...

Хората в България интересуват ли се от нещо друго освен от политика? Не ви ли омръзна да гледате скучни политически предавания и да говорите за политика постоянно?!? В развитите държави НИКОЙ не го интересува политиката, няма политически предавания слава богу!

Да,но в развитите държави можеш да печелиш много добре с работа,а тук се печели чрез политика.

колкото по-голям доход имат хората, толкова по-малко се интересуват от политика. Най-малко се интересуват от политика в САЩ и Швейцария - около 30 процента – последните избори за САЩ са изключение. НАй-много се интересуват в Гърция където има задължително гласувана (60 процента) и България (малко над 51 процента) Страни като Русия и Турция не са включени тук, защото с недемократични.

Това беше на нивото на Биг брадър и Фермата.Чалга народът изпитва оргазъм от моабета на своите идоли.

верно нема такава държава

А да не би сега партиите да са в "белия" сектор, преди избори кой и как носи куфарчетата към партийните каси !!

Голям цирк, голяма клоунада !!

Боже,боже!ИСлави Трифонов бил алтернатива и щял да демонтира системата.Ама с тая френска любов,която я направи на Борисов,и слепците прогледнаха.

Слави снощи с една реплика - че няма да прави паритя - демонтира себе си.

Изключително слабо представяне от страна на двамата, водещ и събеседник! Какво може друго да се очаква от самодоволни и глупави хора, скалъпили едно недомислено шоу, в което правят българският зрител на неграмотни глупаци. Пример (цитат от листа, от който г-н Борисов прочете следните данни): Външен дълг 2014 –26,4 % от БВП (или 22,102 млрд.лв.), 2018 – 20,5 % от БВП (или 22,185 млрд.лв., увеличение 84 млн.лв.) ... тук не е нужен коментар! Смешници!

Събрали се ДВЕТЕ НУЛИ да ни УБЕЖДАВАТ че СБОРЪТ им е РАЗЛИЧЕН от НУЛАТА. ШИВАЧЪТ СЛАВИ кроеше и шиеше ДРЕХИТЕ на КРАЛЯ макар че ДОЙДЕ и си ТРЪГНА ГОЛ

ПЪЛНА БОЗААААА

Снощи точно 15 мин. гледах Слави като смачкана ш.нда и изключих тв. Какво искате повече от прост чалгар, който 25г. трови народа. И щяхте да гласувате за него, да ни управлява нали? Мисли народе, мисли! Така за 10 стотинки по-евтин бензин вкарахте мутрата Магарешки в парламента. България - тъжна картина.

чалгаджииска халтура и кръчмарско предаване, язък за пъченето и напъните,

Не съм гледала интервюто, защото знам какво ще се случи и какъв ще е резултатът от разговор за политика между двама души, които нищо не разбират от политика. Старци от Родопите са много по-умни и интересни от тези двамата. Като чета коментарите, мога да си представя резила и на двамата на тия години. Жалко все пак за Трифонов, защото е нелош шоумен и бизнесмен. Би трябвало там да си остане, макар че вече се изчерпа. И той и гостът му са олицетворение на нахалството и ПОСРЕДСТВЕНОСТТА. Жалко за България!

Учиндолския тарикат винаги е бил близък на Боко. Тиквата винаги го е ползвал като буфер за спадане на напрежението. Напоследък, станеше ли му напечено на Боко и Славуца излизаше с глупостите си за партии или правеше патриотични концерти, или кастинг за политици. Това беше най-смешното, защото разни смотаняци му се вързаха. Не ви ли стигна един неук пожаникар, че решихте и чалгар да цаните? За смях станахме хора! Слави приключи с политиката. Трифонов да тури тениска: Системата ме уби!

Слави хвани Цацаров и го разпитай за Иванчева. в коя друга европейска държава държат регионален кмет 6-7 часа показано с белезници на Централно кръстовиещ без да му дадат да се изпикае. Нека обясни защо парите не са броени пред нея? нека обясни какъв е този подкуп, като бизнесмена не й дал парите лично, нито има запис "ето ти сумата" Нека обясни защо я държат в стъклена клетка, като я изкаравт пред съдията, и защо специализираният съд е е получил заповедтта за освобождаване? Нека да разакаже как показано бе арестува подуправителя на БНБ Цветан Hунев като виновен за КТБ и съда го оправда. Нека Цацаров да обясни, защо Цветан Василев не бе извикан като (защитен) свидетел, а като обвиняем. как стигнаха до извода, че той е най-големият виновник? защо не бе привлечен под отговорност Делян Пеевски? Гриша ганчев обяви в медиите, че Цветан Василев му е казвал че носи в куфареч 150 милиона за Бойко Борисов и Цветан Василев потвърди че му го е казал - защо Цацаров не се самосезира?

Няма смисъл да се ядосвате - такава ни е държавата. И докато двете кратуни отвчера са фактор все ще е такава! #бойковатакочина

Не мога да разбера кому е нужен този цирк ? И по-добре да си да .... си е... май..... ! И двамата !

АБЕ Слави, ако четеш тука, да ти налея малко акъл.. Хвани, питай Цацаров, коя друга държава в ЕС прокурорът има 7 години? питай го също колко министри и зам-министри са осъдени откакто той е главен прокурор и колок от тях са на Герб? питай го колко да оправдателните присъди на висши политици? питай го за делото по което Елена Йончева осъди Борисов? аз филип Златанов го питай - не е ли наказуемо да се изнася документация без разрешение на върховният началник (Плевневлеиев) . за румен Петков го питай, защо след като размаха досието на Коритаров, а закона предвижда 5 години и удвояване на срока Румен петков не е в затвора? И за цветанов го питай - как "развяваше" класифицирана информация в случая с лекарите, защо не е в затвора Цветанов? нека обясни. как може да унижават така Иванчева - нека обясни? и да каже защо според българският закон мъж не може да бъде тормозен от жена?

Борисов живее в друг свят и страда от раздвоение на личността.Използва лъжи за да оправдава своята некомпетентност.Притежава уникален тарикатлък и чувство за непогрешимост.И това е представителна извадка на българското общество.Бог да пази България.

Класически Бай Ганьо.

Христо Комарницки: Ще спра телевизора преди тия двамата да се награбят на диванчето. … Най-тъжното шоу, което съм виждал. Не ставате вече, преяли сте, уморени сте, събирайте багажа и хващайте влака, докато можете.

Иван Иванов: Скъсай тая фанелка, Славчо. Не може да се бориш със системата и да водиш лаф моабет с нея…

питане към Дир.бг, защо като дадох оценка на коментара на Дарина Кирова автоматично се прибавиха +2, а на По мтежата от 16:55 +3 и от 16:53 също +3? Ще бъда изключително благодарен ако по някакъв начин успеете да ми отговорите.

оппалааа, да приема ли минуса поставен ми от някой дебил, за отговор на дир.бг? (дебил, без извинение, глупак, идиот смахнат и т.н.) още веднъж благодаря и лек ден.

Кретен.

Има едни зададени 16 въпроса от един коментатор към 14.50ч., които наистина вълнуват обществото и Славчо трябва да ги зададе тази вечер на г-н Цацаров. С двете си ръце ги поддържам!! Препоръчвам Ви да ги прочетете.