Борисов: Ще се кандидатирам за президент на другите избори

Няма да се кандидатирам за президент сега, ще го направя на следващите избори след 5 години, обяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще се кандидатирам за президент на другите избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГоУем си Баце!!! По-добре се кандидатирай сега, за да им го отпереш на всички хрантутници покрай тебе. Кой от кой по-некадърен. Даже нефелни се наредиха покрай тебе. До другите избори ще ти скроят шапката и твойте и чуждите. Не чакай. Всеки сам си отговаря за кариерата.

Недей.няма смисъл!

Другия път ще те изберем, ама друг път!

Тиквата да се кандидатира в Анадола, там анадолските......ще го харесат.

Кви 5 години ве бастун, всеки момент те чака куршум.......

Ген.Радев стане ли Президент ще има да се върти и умилква около него цели 8 години.Това не му е неговата ирландско-помашка марионетка.А и сръбската мафия го чака.

Достоверни източници ми довериха че: кандидат на гроп е: лицето с инициали Хикс, У-игрек, Й, Прдполага се че това е Христо Узунов Йорданов.

Бай Мангал не е вече във пандела. Бай Мангал пие кафета със канела. Бай Мангал знае 2 и знае 200. Бай Мангал пак ще е на Манго Феста. Бай Мангал е първ на светофара. Бай Мангал кара Кадилак - Самара. Бай Мангал не чака много,много,много. Бай Мангал със пънкари прави пого. Бай Мангал е страшно печен тип! Бай Мангал е на Чехов прототип. Бай Мангал е следовател пандизчия. Бай Мангал е на султана ибрикчия. Припев: Бай Мангал!!! Егати паура!!! (х2) Бай Мангал, имаш ли??? Колко струваш? Бай Мангал мисли за международното положение, както и международното положение мисли за Бай Мангал. Бай Мангал е съмъскръчки бекенаф, Бай Мангал е бекенаф на съмъскръчки!!! Бай Мангал тренира черните барети. Бай Мангал пилотира самоле-лети. Бай Мангал днес ще излиза с танка. Бай Мангал е правителството в сянка. Бай Мангал много мрази терикати. Бай Мангал консултира адвокати. Бай Мангал притежава меки чувства. Бай Мангал е за изящните изкуства. Бай Мангал алкохол не консумира. Бай Мангал хип-хопа продуцира. Бай Мангал тютюна мрази да пуши. Бай Мангал е кръстил тука трима души. Припев: Бай Магал ех да ти е майката!

Моля, когато цитирате ББ давайте преди това текстовете на преводач от български на български или на добър филог-редактор. Цитатите не дават ясна представа за това какво е искал да каже премиерът.

ти пък ако мислиш, че той знае?!?! и кво искаш да блокират сървърите на "преводача"?

...... а ние ще те "изберем" а ма "друг път"....

Снощи много се смях за ретроградния меркурий. Знаят, че ще спечелят и си правят каквото поискат. Това тук в България въобще не са избори. Просто назначения. Пак ще берем гъби...........

Под шлифера на Тиквата ли ще ги береш тез гъби?

Няма нужда!

Батко(да му се свети името)много лъже,никога няма да се кандидатира за президент,а може и да не лъже(След 5 години може и да страда от деменция и да не помни,че е казал-магаре не съм посочил,магаре не сме избрали)Така че се чака 2.10.2016г когато Батко ,ще обяви името на магарето което,ще е назначено за президент,сега няма как да го обяви,защото всички магарета са заети с гасене на пожари.Добре ,че спря да пие кафета по крайпътни кафенета,че поне един министър на задравеопазването се задържа дълго време,не че е по читав от онези от кайпътните заведения:((((

Само забравих да кажа-дрябва да си човек с много злоба и злъч за да изречеш по адрес на Стефан Данаилов-Милият човек,толкова го обичм,но гледам как го експоатира и го влачат а той човекът едвам ходи Гласувайте за Батко,той е печен няма значение от коя партия,важното той да е в кадър:))).Справка клип с посещение на Бай Тошо в Правец:))))

Батко е зависли и каризчия но наи доброто му качество е че е злобен индивид неспособен да си прегризе опашката

ДОБРЕ ЧЕ Е БОЙКО ДА СЕ ПОСМЕЕМ. НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК, АМА СИ ПАТИ МНОГО ОТ ДОБРИНАТА. ИМА НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО В БОЙКО. НЕ ИЗЛЪЧВА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ. АКО БЕШЕ НЯКОЙ ДРУГ ИЛИ КАТО ТУРСКИЯТ Х ЩЕШЕ ВСИЧКИ ДА НИ ВКАРА У ЗАТВОРА, АМА ВСЕ ПАК ДА МУ БЛАГОДАРИМ, ЧЕ РАЗБИРА ОТ МАЙТАП. НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ ГЕРБ, МНОЗИНСТВОТО Е С ВАС, А това са мюсюлманите, мохамеданите, циганите, арменците, евреите, негрите, извън бг-работещи,живеещи,студенти... Готин човек е Бойко. А че материалът му е - някои де - гнили ябълки, кво да направи. намират се не гнили ябълки, но за тия пари не са навити да се върнат в бг. В очаквания са, но изгледи за мнозинството не виждаме, освен някоя и друга връзка тяхна може, но без връзки-умни,еродирани,завършили в Германия има, знаем ги, но не са от комунистически, а обикновени семейства, а децата им са като бръсначи умни. Още от детската градина разказваха цели книжки, стихотворения безкрайни. На такива им свалям шапка, макар че родителите им са обикновени чиновници. Няма какво да си кривим душата. За сега това чувам, това ви пиша. Харесван е БОЙКО, дори понякога чувам и от децата да произнасят името му. Спокойна нощ на всички-харесващи и не харесващи господин БОЙКО БОРИСОВ.

Какво му харесваш??? Какво е направил за теб, за мен? Магистрали (с дупки и коловози), западнали села, цигания, безработица извън София и големи градове, престъпления и унеразкрити убийства, грабежи и разграбвания по целата и малките градове...СКОТКИ ЖИВОТ! А те пари, пари + , ваканции! Само една кола на народен депутат ще ни осигури дърва за няколко зими на село!!!НЕ МИ ГО ХВАЛИ

ДЪЛБОТО СЪМ ВЪЗМУТЕНА! "Ще се кандидатирам просто заради играта". Г-н Борисов, аз като БГ гражданка, като каква ме взимате пешка, топка, или друго (резерва), че участвам във Вашата игра??? НЕ ЖЕЛАЯ МОЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА ИГРАЕ С НАС, а искам като достоен БГ гражданин да имам ПРЕЗИДЕНТ, а не ИГРАЧ!!

До другите избори, България няма да я има....и една от причините ще си ти баце!

започва да трепе и то от премиера. Кога ще го почнете Борисов - и сега да го загробите - четири години са му малко. Осъзнайте се стари комуняги и деца на убийци комуняги - ама защо не - след като Боковата ще става - НИКОГА - ГЛ.СЕКРЕТАР НА ООН - ТО ВИЕ СРАМ НЯМАТЕ

съгласен съм с вас че боко и бокова никога няма да станат генсек на OOH защото са от едно и също змииско котило

рибата в морето, ама те си повярваха и се канят да ни копат в гробове. Е, няма да ни ядат свинете - и за това благодарим.

народът сигурно е мъдър, ама ти си един неграмотник - да объркаш буква - може, ама ПЪЛНИЯ ЧЛЕН БАЙНО. Последното изречение... мъдро го е казал нароДА. Народът съществително - кой го е казал - народъЪТ - мъжки род - пълен член.

да бе ,как ли не тогава,след 4 години,ще си изгнил в гроба

базикай ги, смей им се. Нали имаше един детски български филм, където детето казваше винаги "Татко ще ми купи колело ама друг път""

Изглежда Борисов далеч не е толкова спокоен за изхода от президентските избори, колкото хората му искат да ни внушат. Иначе нямаше откровена мутра - негова креатура - да се разхожда из ефирни телевизионни студия, вместо да се намира в затвора за престъпление, извършено в центъра на София пред многобройни свидетели и показано наживо от същите телевизии. Кому, ако не на Борисов е изгодно неговата креатура да се пъчи с деянието си и да го използва като основание, за да участва в кандидат-президентските избори? Каква може да бъде целта на това отвратително медийно присъствие, ако не да бъде ДИСКРЕДИТИРАНА ПЛАТФОРМАТА, която въпросната креатура твърди, че представлява?

Ще ви се да се кандидатирам за президент, а? Да, ама не.

Народът отдавна е Разбрал и Рекъл - Простотията Няма Граници. И, като чета "това" се убеждавам, колко Мъдро го е казал Народа.

Mили Боже,ти които си на небето и земята, помогни ни Бойко Борисов да не може да се кандидатира за президент на следващите президентски избори,направи нещо ,скрии го 1.5 метра под земята.

я камилата я камиларя... бяхме на 4 до 1989 ? 26 ? 5 ? и я виж на 40 - ужас, нито комсомол, нито партиен секретар, нито доносник, нито възродител, и с чакане без вина на четиридесет години, а комунягите през това време богатеят, къщи,къщи на запад, ,,,,, нови коли, женички безброй, незаконни дечица безброй, от едната, втората, третата, смяхсмяхсмях капиталисти,,,,,, срамота ,,,,,,,,,,, нищо не може да променимммммммммммммм на запад хората имат по над 20 къщи, но прапрапрадядядядядядядя наследствонаследствонаследство и никога те са нямали комунизъм, социализъм и диктатурааааааа. с пълна пара диктатурата си продължава, няма изход, децата им и те са увредени, бпог.дървото не пада по-далеч от крушата......много умен народ има, но неизползваем, отговор имаме, НО..........

Да ставаш президент заради Играта не заради друго, а за да се наиграеш, вече наистина е прекалено.

Ми да... То цялата ни държава/теритирия стана една голяма игра та един президент играч да си нямаме???? Така е Мике, Мандалото хлопна...:)

Гледай дотогава да не си следствен.

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ, НАРОДЕ, ТОЗИ МАФ-Т ДА СЕ ПОДИГРАВА С МАТРЯЛА. Е РОБСКИ НАРОД СМЕ!!!

3015 ГОДИНА ЛИ?

Този ни се подиграва: Щял да се кандидатира заради играта! Явно пробва колко големи балъци сме, сменяйки тактиката пак да го изберем!

Ти бегаш ли или по генералски-кръгом и пак напред?

Той е прост, ама се сеща - единствения начин да спечели сегашните избори е ГЕРБ да издигне ген. Радев за президент. Чакаме шести октомври (или ноември май беше).

Стискам Ви палци, желая Ви успех и дано мисията Ви да запазите България е успешна. Не слушайте никого, разчитайте на вродената си интуиция и се пазете от предатели сред своите. Много са лакоми.

Брато, най-големият предател на България е самият Борисов! Колко години ще ти трябват, за да го проумееш?

Най големият предател на Борисов е България. Ама все още има достатъчно подръжници (мат'риял), които не са с България, а с него и с правата вяра.

Той се кани да ни управлява доживотно.

Все някой трябва да ни управлява. Със сигурност няма да си ти.

не знаеш кой съм аз. Може и да си с мен, ама не знаеш. Какво лошо има да управлява до живот? До твоя живот?

Какви умни приказки от нашия премиер. Най ти иде не президент,а президент на президента да го направиш.

Обстановката е много сложна и на Борисов не му е лесно. И той се бори със свой и чужди и с тези лицемерни лидери на ЕС и с безумните политици на САЩ които искат света да лапнат. Не му е лесно, но мисля, че след толкова години във властта знае какво прави. Най-невъзможно му е да се пребори с лапачеството на свойте, ако им го спре ще го изоставят всички до последната "Ангелинка"

Обстановката въобще не е сложна, а проста като фасул! Просто Ердоган и Борисов са си диктатори и си въобразяват, че Слънцето се върти около тях!

Бате Бойко казва, че ще се кандидатира за президент, ама на следващите избори. А тате пък казва, че ще ми купи колело, ама друг път!

Борисов е героят от народната поговорка - ,,Дайте власт на един глупав човек и му гледайте сеира". Но какво да се каже за избирателите, дали властта на Борисов. Тук може да си спомним поговорката за лудия и баницата ...

или е най-добрия писател-фантаст, или пълен шизофреник. P.S. Може и пощенски гълъб да е, но от породата Голяма бяла патка.

Хахаха това по заповед на Ердоган ли ? Хахах представяте ли си тоя същия взе да става много вяравщ ?

В Аллах ли?

Aма наистина, лош е маT*ряла, не иска да разбере, че боцето иска да победи рекорда на бай Tошо!!;))

навремето, имаше една дама цола драгойчева, напикаваше се вече в народното събрание от старост, тъй, че не се учудвам на амбициите му, те все пак, са от една партия "Cтолетница"!!;))

Беше другарка. Тогава нямаше дами и господа.

Само Радан, ще го оправи този... дано е скоро

..да, носят се подобни слухове за Радан..

вие сте малцинство, за което на Него не Му пука! Интервюто Му е за онова огромно мнозинство, на което Той говори така и само така, както то иска да му се говори и както то разбира - като на невменяеми, простички, зле информирани и лесни за баламосване хора, на които им е все едно накъде върви страната ни, важното е да става шоу

Такава слепота сред населението едва ли се наблюдава и в най-неразвитите крайща на света? Затова такива ще ни яздят още дълго.

Зрението е полезно само в демокрация. В диктатурата на капитала, даже вреди!

Щракам си със пръъ-ъсти! Щракам си със пръъ-ъсти! Щракам и танцу-у-увам, добре мие така!

ЧАК ТОЛКОВА ЛИ ИМА ДА СЕ КРАДЕ О ДА!!!!! ДО 2020 ГОД ЩЕ ИМА ПАРИ ОТ ЕС !!! ЗА 5 ГОДИНИ ВСИЧКО ЩЕ ОПОСКА И ПОСЛЕ КАТО ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ГЛЕДА СЕИР АКО ГО ИЗБЕРАТ.......

че хората в България ще гласуват против Бойковия кандидат ? без значение кое магаре ще предложи този път!!!!