Петков: Три сценария Борисов да се кандидатира за президент

Зам.-председателят на АБВ Румен Петков заяви, че има 3 сценария Бойко Борисов да се кандидатира за президент. Цветан Цветанов отвърна, че имат много варианти.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Три сценария Борисов да се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Пис-манекенът" изплува от опикания от Него фонтан и се впусна в анал-изи! Абе тези хора срам нямат ли?! Ни срам, ни очи...

Драги ми сънародници! Истината е, че не виждам кой може да стане президент на България. Геополитическата обстановка е такава, че трябва да се пазм мнооого тънък дипломатически баланс между изтока и запада. Ние сме между атовете, които се ритат. И задачата е да получим колкото може по-малко ритници от двете страни. Плевнелиев се прояви като чиновник, който без да се замисля продава интересите на България, прикривайки се с лафа за евроатлантически ценности. Борисов е толкова страхлив, че при едно извънредно положение в страната(ако се наложи) ще се скрие в гардероба. АБВ и особено Първанов, унищожиха опозицията и показаха дива алчност за власт. Без да се интересуват от интересите на народа. ДПС стана още по-непопулярна сред народа след историята с Местан. Другите партии са дребна риба цаца. От независимите кандидати виждам една-две жени, но ние сме ориенталска държава и тази идея няма да се приеме. Така че пак ще превърнем изборите в мач между русофоби и русофили и ще дочакаме Белият дом да ни назначи президент. Това е.

кой е сценария Р. Петков да е зад решетките, където би трябвало да бъде?

ББ във ФБ: "Всяка партия, която е заявила евроатлантическите си ценности и посоки, трябва да подкрепи г-н Росен Плевнелиев. От времето, когато аз съм бил в управление, БСП винаги са заявявали евроатлантически ценности. ДПС също са заявявали, че са ориентирани евроатлантически и специално в отбраната подкрепят г-н Ненчев. Също съм против санкциите на Русия, но винаги съм гласувал за тяхПошегувах се, че ще стана президент, заявявал съм го винаги, че никога няма да се кандидатирам и не съм бил разбран."

Тея па за какви се мислят? Те в село не ги искат, а те за поповата къща питат! За какви избори се готвите па вие, за какъв президен се гласите бе? Какво е АБВ и има кой ще ги избере Гоце или Калфин за каквото и да било? Това че ви търпяхме в правителството не означава, че народа има някакви симпатии към вас!

викам и в холивуд моат го взе тоа сценарист

Наистина г-н Бойко Борисов е разумно да се кандидатире за Президент и да се спрат манипулациите.

Разумно на кукуво лято.Като премиер ще има далеч повече правомощия и власт от колкото като президент(за това стой като премиер винаги).

24 окт. 2011 "Ивайло Калфин: Доган ме подкрепя без договорки!" "Вторият след първия тур на президентските избори Ивайло Калфин не скри задоволството си от позицията на Ахмед Доган преди балотажа. На среднощната пресконференция в НДК лидерът на ДПС изрази надежда, че именно червеният кандидат ще наследи Георги Първанов на "Дондуков" 2"

ама ЗА КАКВИ СЕ МИСЛИТЕ вие бе Петков и Гоце? Вие сте едно абсолютно НИЩО! Вие не сте никакъв фактор! Гоце никога няма да бъде избран, не само за президент, но и парламент никога няма да видите! ЛУНАТИЦИ

комунизма си отиде спете спокойно деца това са последните стари муцуни!

Първанов няма право по конституция на повече от два мандата -това е написано черно на бяло в основния закон -аман от комунистически нагли номера!в путин ли ще се превръща и ще окупира властта пожизнено щото много му харесва или в меркел-гробокопачката на европа -доказано е че който престои повече от два мандата във властта вече е негоден мозъка му е пристрастен и опиянен от властта и решенията коита взима го превръщат в диктатор -затова навсякъде по белите държави е такъв закона и конституциите им! !

Едва ли има по-отвратителна физиономия от тази на пикаещия в шадраван....

Ststar

Този господин май иска да премине в по-горна категория - от пикаещ във фонтани в насиращ се във фонтани. Дерзайте г-н Петков.

Маргарита Попова ще е номинацията на Герб....

Бойко Борисов е дал по 300 хиляди лева на десетина депутати от една парламентарна група(говори се за БДЦ),и по 2 милиона в брой на двама партийни лидери(споменават се имената на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов)срещу ангажимента да крепят кабинета.Май ще има яки емоции след Големия взрив,който ще се състои на есен.

Някой е гледал и броил парите ли?

някои гледал ли е Луканов и назначените за милионери?

Да не би ти да си този които е раздавал парите.Че как иначе ще си тъй осведомен от кои за кого и колко е получил. Заклевам се в дира хората са по големи конспиратори по отношение на слухове и теории от колкото лудите в сайтовете за конспирации за извънземни.

Р.П. и Г.П. винаги са поддържали Б.Б.Ако положението е много зле,по всички медии изскачат "бившите" шефове на дс, все пак те са ни го избрали.

someone

борисов си мени мнението на всеки 5 минути, така че това, че в миналото казал, че няма да се кандидатира, не значи, че наистина няма.

Румен пак се изложи. А бе кажете с тест за глупост ли ги събирате такива в БСП? Или от само себе си се получава? Той сам по себе си комунизмът е тест за глупостта на нацията, която го допусне, та явно и за тези, които се накъмят за лидери също.

Не си прав за комунизЪма! По-умни хора от мен и теб са казали: Ако си млад и не си социалист, то нямаш сърце! Ако си стар и си социалист, то нямаш акъл! Така че идеята, като идея не е лоша, но когато животът те поолашка, поочупи то трябва да разбереш реалностите и да се впишеш в тях. Иначе си загубен!

-Абе днес в БГ пак имало политически скандал.. -Да ..верно е... -Ама вчера също имаше,и цялата минала седмица.. -Да...така е.. -Извинявай,ама в БГ...кога работите?

Водката свърши !

Първанов ще е отново Президент,ще видите,и не пишете какво имал право по Конституция,това за него не се отнася,нали така ''ОНЗИ'',и Благо Кирилов????

петков е регистриран в изтрезвителното в плевен проверете

Абе чудим се и не моа да го сфана , защо мистър Бийн всички го гледаме с охота , а мистър Чехльо мнозинството искаме да го снемат от екран?

..с такава "охота" го гледат хората, че едва успя да додрапа до Парламента ;))) А за следващия съвсем не е ясно! Това е голям проблем за БСП - как с 8-9-10% подкрепа да вкараш в Парламента всичките си гладни хиени...

е възмаожно! Щом с 16% се управлява и такова управление, се счита за лигитимно...Виж това вече е проблем за държавата!

и такива прости хора ни управляват , ами дядо му е бил пияницата на селото

И какво ти управлява този? Това за дядо му от твоя дядо ли го знаеш? И той по кръчмите казваш та знае!

Цялата Партия се е захванала да пише сценарии. Наетите от нея актьори да ги поставят на публичната сцена. ...а Ръководството на Партията от 10 години е заето само с едно - да обяснява как са загубили поредните избори и защо вече едва връзват 10%.. ..и то от кого?! "Тиквата", "Мутрата", "Пожарникарят".. представяте ли си колко са зле тези хора, щом един пожарникар ги прави жалки толкова години?! ..ами ако се появи истински силен кандидат...? Ммм?

стават всички за съжаление, защото Тиквата и теб включително управлява! Е не с 10, ами с 16%! Ти считаш ли се за по-интелигентна от него или не?

Бира се отпуска само на членове на профсъюза! надпис над работническа лавка

Пикльо стига глупости Иди да пикаеш някъде

Пикаещият във фонтани пак се изложи! ГЕРБ нямали друг сериозен кандидат за президент. Че какво му е сериозното на Боко Тъпото? Това е най-тъпият субект и най-големия лъжец и популист, който е яхвал държавата ни през последните 25 години. Може ли да се нарече сериозен, човек който по пет пъти на ден си мени мнението. Това говори или за ограничена мисловна дейност и поради това лоша преценка на събитията или за зависимост от тези, които му диктуват опорните точки.

Гладни червени песове кремвирши сънуват. Малко ли крадохте бе ДЕВМ комунистическа?

Селянино, изми ли си яйцата? надпис в АПК Сиришник

А ти????:)Гражданино!!!!Благовесте крадецо на Водка от столичен магазин,ако не беше Дядо ти Комуниста от партията БКП и 9-то управление до сега да търкаш наровете във затвора,и да ти отпушват Ауспуха редовно профилактично а???Недей да се излагаш Благо Киролов!!!

Ето да видите кой ще бъде следващият Президент!!!Лошо няма,и без това със Бойко са си приятели. ......................................................... Областната организация на АБВ във Велико Търново e издигнала кандидатурата на Георги Първанов за президент. Това съобщи в пресклуба на БТА в старата столица Николай Петров - член на регионалното ръководство на партията и бивш заместник-областен управител. "Аз лично имам симпатии към Ивайло Калфин, но това са мои виждания. Предстои да видим дали конституционно може да се случи Георги Първанов да е кандидатът ни, допълни още Петров. Поводът за пресконференцията му беше подадената от него оставка като заместник-областен управител и отчет на свършеното до момента. Той подаде оставка преди ден, след като АБВ официално се оттегли от властта. По думите на Петров има вероятност от провеждане на предсрочни парламентарни избори и тя е над 50%. "Тепърва ни предстои тежка политическа година. Не изключвам предсрочни парламентарни избори", посочи той. Според Петров на заседание на Националния съвет на партия АБВ в неделя, 15 май, ще бъдат обявени политическите мотиви за излизане от властта. Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2016-05-12/abv-veliko-tarnovo-izdigna-kandidaturata-na-parvanov-za-prezident

Всеки комсомолец крадец на алкохол - пример за хулиганите!

Всички комунисти - под земята! лозунг в мина

ще стане президент, само ако управлението стане президентско! Тогава ще определяме управлението на Путин и Ердоган, като демократични!

Петков доста често вижда минимум тройно; Наздраве!

е какво му се привижда на Цвъки! Отдавна се е прицелил в мястото на Боко!

Цвъки много добре знае, че без Боко няма Герб и всички излизат в дълбока ваканция; плюс това боко се гласи за папа не за президент

Защо медиите дават трибуна на този алкохолик и интригант на снимката.Припомня ми другата интригантка която сега работи за "благото на хората"Костинбротското чудовище Мая Манолова.На много въпроси трябва да отговарят тези нагли предатели Първанов и Петков.До къде стигна проверката на НАП за финансовото състояние на Първановите синчета Как тези пиклъовци станаха притежатели на МОЛ-ове,хотели,спа центрове и др.имоти в чужбина.Не се накрадоха тези изроди.Народе събуди се.

Радана фактически отряза Роско от президентската кампания с тази "подкрепа" която обяви ,хитрото адвокатче знае ,че е от най-мразените хора и от ляво и от дясно и всяка негова стъпка е обречена на провал.

Стига с тия пазарлъци и дребни сметки на всеки, който се е добрал до кокала! Няма ли читави хора в тая държава?Омръзнахте ни и ни уморихте!!!

Ние честните комунисти наследници на активни борци против комунизма оф капитализма сме за другара Първаноф от Сиришник Пернишко

тоя е от четата на Антон Путев

Първанов и сега е неофициален президент, капо де гути капо на червената мсфиитска олигархия, прост, тъп, но с късмет, че се е родил и израсъл под крилото на БКП мафията.

ЧАКАЙ ОТ КУЧКА ДА ИЗПУСНЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛСКИ КРЕМВИРШ :)))

Кой нормален би гласувал за Бойко?Ако евентуално го изберат след като си ги плати де се изнасям и аз от България това е тоталният фалит и подаряване на България!!!

Ако отидеш в САЩ, поне за Тръмп ще можеш да гласуваш!

В една правова държава тая обществено пиклива твар, заедно с мутрата, агата, свинята и майка му, мазната, овчият и т.н. - името им е легион - щяха да са отдавна в панделата!

Първанов няма право по конституция на повече от два мандата -това е написано черно на бяло в основния закон -аман от комунистически нагли номера!в путин ли ще се превръща и ще окупира властта пожизнено щото много му харесва или в меркел-гробокопачката на европа -доказано е че който престои повече от два мандата във властта вече е негоден мозъка му е пристрастен и опиянен от властта и решенията коита взима го превръщат в диктатор -затова навсякъде по белите държави е такъв закона и конституциите им! !

Не че много го Харесвам Първанов,но истината е че по голям и умен Президент от него не сме имали,та искам да ви кажа че следващият Президент ще е Първанов!!!Няма друг,това е!!!!

Болен мозък

аре стига си пльоскал тук само собственото си мнение -не е актуално и е мракобесно и противоречи на конституцията!

Агент Гоце се охарчи с покупките на хотели за сибовете си и иска отново да седне на фържаената софра да пооткрадне нови милиарди за внуците и правнуциите си. А Гумен Путков се е подул от алкохола.

Милиционер до милиционера, мила моя майно льо.

вече е милиционер роднина батко братко

Пикаещия с трактори нещо се е въодушевил. Шоу тайм... За ченгетата.

Плевнелиев наистина е много тежък провал (още един), а България се затрива, не може повече провали. Измекярите в управлението я разбиват и докараха народа до просешка тояга! Всичко, градено с години, се унищожава!

за президент...Първанов срещу Кристалина ...кой според вас печели?

АЗ

къв първанов те гони бе -той няма право по конституция на повече от два мандата -това е написано черно на бяло -аман от комунистически нагли номера!в путин ли ще се превръща и ще окупира властта пожизнено щото много му харесва или в меркел !