Коментари - Завъртяха Борисов в кандидатпрезидентската рулетка | Днес.dir.bg

Завъртяха Борисов в кандидатпрезидентската рулетка

Опозицията заяви, че евентуалната кандидатурата на Бойко Борисов за президент не е изненада, но това би било бягство от ангажиментите му на премиер. И БСП, и сините обаче смятат, че това е единственият шанс на ГЕРБ да спечели изборите.

Обратно в новината

Коментари - Завъртяха Борисов в кандидатпрезидентската рулетка | Днес.dir.bg

Коментари

Ей, ама много си тъп.

бойко президент ? и какво може ? не знае чужди езици , тактичност никаква , да не говорим за дипломатичност . сутрин говори едно, на обед второ , вечер друго . не виждам нищо положително в него .

ДА, НАИСТИНА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА Е ДОСТОИНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,А БАТЕ БОИКО ИМА ОЩЕ МНОГО РАБОТА ДА ВЪРШИ

Разберете-избрания от вас ПРЕЗИДЕНТ има власт. Вашата подръжка да разкара кривия избирателен закон. Гласувайте - за неверник- журналист..Кво ме грее за хора неживели в България, кво ми пука за партии - продали децата ни.. ..следващия президент да си обръща лицето към Левски, а... към нас!..От години гледаме ... срещу светини.

Запомнете ! Веднъж се ебе мъжко дупе !

Боко президент???? Шменти капели...

Гледачка ми каза че шанса на ГЕРБ е на 23 са това ще избързаме да приемем тази дата. Президента нали е по интелигентен и няма вреъзка с охранителните фирми ще съгласи за да не се правят двойни разходи..Няма къде да ходи защото за разлика от нас - наглите- възпитанието му не позволява нашето дбелоочие..

Преди няколко дни предложих ГЕРБ и ДСБ да издигнат обща кандидатура за кандидат - президент, но няколко часа по - късно Костов и сие отхвърлиха тази идея, като казаха дежурните си реплики, че Цветанов трябвало да напусне правителството и т.н., т.е. все неща, които бяха казвани и от доц. Ал. Петров, и от Р. Петков ! Когато имаме система с N на брой уравнения и N + 1 неизвестни, то тази система може да я решим само с допускане на параметър ! Аз допускам, че Цветанов си върши съвестно работата като силов министър и въз основа на това допускане изграждам мнението си ! Цветанов е получавал многократно положителни оценки от шефовете на международните служби, занимаващи се с разкриване и предотвратяване на престъпления . Всеки има право на собствено мнение и да приеме това, което си иска за правилно / параметър / !

Костов първо да бие Бойко на тенис и да спечели ' Голям шлем ' / тенис / и тогава да изказва мнение относно това кой трябвало да се кандидатира за президент от страна на ГЕРБ ! Другият вариант е Костов да бие Цветанов на 800 м или 10 км ! Има право на избор ! ГЕРБ сами ще решат кого да излъчат като кандидат - президент ! Костов да си се занимава със своята партия и своите кандидати за президентския пост !

На 07.05.2011 г. в Каварна ще се проведе 10 - километров крос, в който участие ще вземат американският посланик у нас Н. Пр. Дж. Уорлик и силовият министър Цв. Цветанов ... Прави впечатление фактът, че доста хора от т. нар. опозиция , като Костов, Станишев и др., взеха да изказват мнение относно това кой трябвало и кой не трябвало да се кандидатира за президент от страна на ГЕРБ !? Поради тази причина аз предлагам Костов и Станишев да се включат в това бягане ! Същото важи и за лидерите от др. партии, Първанов, Р. Петков и доц. Ал. Петров ! Нека победителят от надпреварата да стане следващият президент на БГ ! Така всичко ще бъде по правилата на феър плей ! Освен това наградата за победителя ще бъде 70.000 лв, които се равняват на 30 - 40 депутатски заплати . Какво по - хубаво от това ? Какво стана с тениса ? При тениса нямаше ли някакъв турнир, който се наричаше ' Голям шлем ' ?

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ! Жената кандидат за президент ще бъде КАЛИНКА! За длъжността не се изисква висше образование. ЧЕСТИТО!

В Каспичан има хубава винарна, сигурно си се отбивал там.

абе калитко ти сега на ш9 ли се прекръсти , ебати фурнажиската лопата си. по времето на соцялизма само такива имаше. бате , един съвет - нямаш шанс :)набии си го в леиката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еи аз направих всичко което съм обещал, сега ми е нужна почивка като президент да мога да си ритам топлата спокоино. аре и да гласувате за мен.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Егати...........Долу ГЕРБ. Горе столетницата.

Да не би да откриваш тази представителна личност в персоната на Пожарникаря? Ами този "достоен" българин ни загроби с 6,1 милиарда евро с договора който подписа на 24.03.2011 година в Брюксел па създаването на фонд за спасяване на закъсали европейски държави като Португалия. Съгласно клаузите на договора от средата на 2013 година бедна и обрулена България се задължава да плаща задълженията на такива като Португалия. БОРИСОВ ПРОСТО НИ ПРЕДАДЕ НА ТЕЗИ КОИТО ЖИВЯХА ЯДОХА И НА КОИТО НИЕ СЕГА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ.

ПрЕДИ МАЛКО СЕ ОПИТАХ ДА СЕ СВЪРЖА С МЛАДЕЖКАТА ЦЕНТРАЛА НА ГЕРБ- КАТО ИМ КАЗАХ , ЧЕ СА ПЪТНИЦИ, ЗАТВОРИХА МИ ТЕЛЕФОНА . ЯВНО СА ГУЗНИ И ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ ВЕЧЕ , ЧЕ СА АУТСАЙДЕРИ И НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ ГИ МРАЗЯТ .ДОЛУ ГЕРБ . ЩЕ ВИ ДОКАЖЕМЕ , ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СТЕ ПЕРСОНА НОН ГРАТА . И НАЙ- ВЕЧЕ ЩЕ СЛЕДИМЕ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ И ОПОРОЧАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТЕ , КАКТО СТАНА ТУКА В СОФИЯ С ФАНДЪКОВИЦА .КАКВОТО И ДА СТАНЕ , ЩЕ ВИ СЛЕДИМЕ И ПОВЕЧЕ И ПОСМЪРТНО , НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ...НЕ СИ МИСЛЕТЕ , ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ПОВЕЧЕ , И ТО С ИЗМАМИ- ПАТЕНТА НА ГЕРБ . ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ , УВЕХНАЛИ ГЕРБЕРЧЕТА ..

Съвсем си я закъсал, помисли за здравето си.Вместо да звъниш на ГЕРБ, трябва да звъннеш на подходящ лекар. Има сериозни медикаменти... А за изборите не се безпокой - Бойко пак ще ги спечели. Или който и да е от ГЕРБ срещу вашите 4-5%. Не се тревожи чак толкова много...

ХА- ХА- ХААА-Много си самонадеян и нй- вече нагъл , герберче . От къде ще дойдат тия гласове за герб , можеш ли да ми кажеш , а . След като почти всички ви ненавиждат . Аз смея да твърдя , че познавам страшно много хора , такова ми е естеството на работа . Никой от тях не подкрепя герб , както те , така и техните близки , познати , колеги .и т. н .. Така , че е време да излезеш от спуканата си герберска черупка , платено герберче и да приемеш горчивата истина , че вие , герберастите сте аутсайдери . За вас само ще гласуват вашите роднини и облажилите се от герб . Така ,че налягай си парцалите и беж от тука , за да не изядеш дървото ...

Нещастник!

ще получат един як народен шут в тлъстите думбазко-мутренски задници. Това е сигурно! :)

Виж к,во, лайномет миризлив,стягай се ,през октопври ще те пратим да си достриш ШАПИТО-ТО НА Бузлуджа и след това ще те вземем ЗАПАС за 3 месеца и ще те отучим НАПЪЛНО,колкото и УЧЕН да си бил преди това!!!

то пък голяма работа да станеш президент на най-бедната държава, да те развяват из целия свят за назидание... Ебати цирка

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ , ВИЕ , ТУКА ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРСКИ ПОДЛОГИ- ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ВИ ИЗБЕРЕМ . ДОЛУ ГЕРБ ...ИСТИНАТА , Е ЧЕ ОТИВАТЕ ПРИ НДСВ- И ЩЕ ТЪНЕТЕ В ЪВ ВЕЧНА ЗАБРАВА ...АКО ЩТЕ , НАПИШЕТЕ И 10000 КОМЕНТАРИ В ПОЛЗА НА ВАШИЯТ ВОЖД , НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА ЩЕ ВИ ДАДЕ ЧЕРВЕН КАРТОН ..

Ти май си господин 5%. Толкова е вашият електорат...И много завиждаш на ГЕРБ, голяма мъка...

В голяма грешка си . Под 5 процента е в момента подкрепата за герб , и може би няма и да влезете в парламента на следващите избори .Това е истината , и ако щете се съдерете от злоба , но вие , герберастите сте минало и демоде .

ББ и Герб, означават само едно, глад, мизерия и безработица, решавайте сами.

Много й се иска на червено-синятя мъгла да извади Борисов от изпълнителната власт, мно-о-о-го! Да го духат! Та Първанов какво може като е президент - да се заблуждава, че е някакъв и да плете интриги в своя полза... Кой го бръсне за слива... Надявам се Борисов да се обърне към академична личност с признат авторитет. В противен случай Волен Сидеров е една чудесна алтернатива на серията "комунизъм-социализъм-капитализъм-циганизъм", в която сме въвлечени като робско племе.

Този посредствен човек не даде никаква програма за икономическо развитие на страната. Той не показа никокви икономически познания, интерес и разбиране на проблемите пред нацията. Къде са му обектите, които страната ще строи по райони, къде са стратегическите цели на България, къде му е широкият кръгозор?! Та той си е пожарникар и нищо повече. Така не може, така не се отнасят със сериозни проблеми на държавата.

ГЕРБ в Сибир.

СЪГЛАСНИ.

Вън от властта, сега и за винги.

Колко пъти ви молих, само не в Сибир. Тук е чистичко, има интересни хора, чист въздух, чиста вода, малини, тигри и вълци, зайци и птици, злато, по на север тундра богата на всичко. Моля ви се , без вашите безделници.

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ХОРА, ЧЕ ЗАЛИТАМЕ ОТ ЕДНА КРАЙНОСТ В ДРУГА. СДС-ТО ПРОВАЛИ ДЪРЖАВАТА, ПОСЛЕ ХУКНАХМЕ СЛЕД ЦАРЯ, Е, ПОЛУЧИ СИ КАКВОТО ТРЯБВА, ПОСЛЕ ГЕРБЕРИ НЕОПИТНИ, А СЕГА НА КЪДЕ. НЕ ИСКАМЕ БСП-ТО, ТО СИ Е ЯСНО. ЯСНО Е САМО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО ДА ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ, КАКВО ГОВОРИ И ДОСТОЙНО ДА ПРЕДСТАВЯ ДЪРЖАВАТА НИ. НО ДО МОМЕНТА НЯМА ТАКЪВ КАНДИДАТ С ВИЗИЯ И АКЪЛ. ТА МОЖЕМ САМО ДА СИ КОМЕНТИРАМЕ.....

КАК щЕ ИЗДЪРЖИМ ТОЗИ ГОСПОДИН КАТО ПРЕЗИДЕНТН- БЕЗ НЕОБХОДИМИТЕ ЗНАНИЯ ПО ПРОТОКОЛ, ПО ДИПЛОМАТИЧНОСТ, ПО РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ ОТ ИСТОРИЧЕСКИ ХАРАКТЕР, ОТ ГЕОГРАФСКИ АКО щЕТЕ, И ВЪОБщЕ БЕДЕН ЗНАЕщ,ГОВОРЕщ ЕДНО И СЪщО, КОЕТО НИ ОМРЪЗНА. ГЕРБ щЕ ГО ИЗБЕРАТ,ТЕ СА ГЛУПАЦИ КАТО НЕГО,А В БЪЛГАРИЯ ГЛУПАЦИТЕ СЕ ОКАЗАХА МНОГО,МНОГО.

ББ май си търси нова работа, понеже до сега не се справи, и вместо да си подаде оставката, се надява да се спаси, като се качи на поста президент. Мислете за кой ще гласувате.

Борисов може да е шанс за Герб, но не и за България!!!

Защото не можем да живеем без да крадем ли?! (ДДС-та, БДЖ-та, СРС-та и т.н.) Тежко е да си прасе и да няма кой да ти забърка...

един път се лъже човек да гласува за ГЕРБ, втори път - НИКОГА за тях! Те защитават само едрия капитал, разрешават на монополистите да дерат вече живо месо от бедния българин,още седмица от идването си на власт отнеха редица придобивки на хората с увреждания - най-слабите и беззащитните във всяка страна, които трябва да са специално обгрижвани от държавата, защото не могат сами да се грижат за себеси........и още редица причини

Другари и другарки, нека да е добре за България.

Никой няма нужда от ББ и от Герб, като няма нужда от мизерията, която домъкнаха със себе си.

Разбрахте ли, че приказката както и всички други световни мъдрости: "Какъвто мат'риала такива и управниците му" не важи в БГ? Българите са найнъсметлия нация, защото ги управляват все умни и красиви хора БъБъ, ЦвъЦвъ, кака Цецка ... е, един им e кусура, че не са дотам млади, ама нейсе -:)

Мисля, че гЕРБ вече нямат шанс.

Много са активни другарите от БСП. Не до там добре платени но идейно подковани.

Грешка, ГЕРБ вече изобщо нямат шанс. С такива министри като Дянков, дето замрази доходите и същевременно махна правото на разсрочване на застраховка "Гражданска отговорност" няма как да ги изберат отново. За съжаление СДС отдавна умря и пак на власт ще дойдат ония червените леваци и циганите.

ГЕРБ ще завърши като НДСВ!!!

по-зле даже

Аз пък съм за Цвъко-Президентин ... хем красив, хем умен, пък и честен ...

Не бойте се братя, те какви я вършат неговите министри и администрация до изборите електората им ще бъде под 5 %. Браво Дянков, браво Цецо, браво Митрева и още много браво на знайните и незнайни герой на ГЕРБ!

гладна кокошка просо сънува ДРУГАРИ БЕСЕПАРИ

Тоя освен за пожарникар с неговата пожарникарска команда от Банкя за друго не става!!! Грандоман!!!

Всички сме българи и всички можем да пишем. Как разбра кой е от ГЕРБ и кой не може да пише? Това го може само член на БСП.

герб са най- големите комунисти , И НИКОГА , ЗАПОМНИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ .... ХОРАТА СЕ ОСЪЗНАХА ВЕЧЕ ... ДОЛУ ГЕРБ .....

ТОЗИ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. ЩЕ ГО ПРАТИМЕ ПРИ ЦАРЯ МУ.

Леее, този мързелив и некадърен боклук вече гледа как да се спасява след всичките дивотии, които извърши Безсрамен и нагъл пожарникар

ДРАГИ МИ КАМ....НАУЧИ ПЪРВО ПРАВОПИСА, ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ОТ ГЕРБ, НЕГРАМОТЕН И НЕОБРАЗОВАН. НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НА ДЪРЖАВАТА Й ТРЯБВАТ ЕРУДИРАНИ ХОРА, ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТНИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА.

ТИ ПА КАДЕ СЕ БУТАШ ПРИ ПРИНЦ уЙЛЯМ?

Най-добре е Б.Б.-президент,със съветник П.Стоянов,М.Димитров-министър председател,със съветник-И.Костов!!!

Само вие от БСП сте подходящи. ПРЕДСТАВИ СИ.

АКО ББ СЕ КАНДИДАТИРА, ГЕРБ ЩЕ ИЗГУБИ. НИТО ФАНДЪКОВА, НИТО ЦАЧЕВА СА ПОДХОДЯЩИ. ГОЛА ВОДА СТЕ...

И да пишете колкото си искате,Файда няма,Парите ги няма.Човека взе парите,и каза чакай малко.

Коментари - Завъртяха Борисов в кандидатпрезидентската рулетка | Днес.dir.bg

Завъртяха Борисов в кандидатпрезидентската рулетка

Опозицията заяви, че евентуалната кандидатурата на Бойко Борисов за президент не е изненада, но това би било бягство от ангажиментите му на премиер. И БСП, и сините обаче смятат, че това е единственият шанс на ГЕРБ да спечели изборите.

Обратно в новината

Коментари - Завъртяха Борисов в кандидатпрезидентската рулетка | Днес.dir.bg

Коментари

Ей, ама много си тъп.

бойко президент ? и какво може ? не знае чужди езици , тактичност никаква , да не говорим за дипломатичност . сутрин говори едно, на обед второ , вечер друго . не виждам нищо положително в него .

ДА, НАИСТИНА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА Е ДОСТОИНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,А БАТЕ БОИКО ИМА ОЩЕ МНОГО РАБОТА ДА ВЪРШИ

Разберете-избрания от вас ПРЕЗИДЕНТ има власт. Вашата подръжка да разкара кривия избирателен закон. Гласувайте - за неверник- журналист..Кво ме грее за хора неживели в България, кво ми пука за партии - продали децата ни.. ..следващия президент да си обръща лицето към Левски, а... към нас!..От години гледаме ... срещу светини.

Запомнете ! Веднъж се ебе мъжко дупе !

Боко президент???? Шменти капели...

Гледачка ми каза че шанса на ГЕРБ е на 23 са това ще избързаме да приемем тази дата. Президента нали е по интелигентен и няма вреъзка с охранителните фирми ще съгласи за да не се правят двойни разходи..Няма къде да ходи защото за разлика от нас - наглите- възпитанието му не позволява нашето дбелоочие..

Преди няколко дни предложих ГЕРБ и ДСБ да издигнат обща кандидатура за кандидат - президент, но няколко часа по - късно Костов и сие отхвърлиха тази идея, като казаха дежурните си реплики, че Цветанов трябвало да напусне правителството и т.н., т.е. все неща, които бяха казвани и от доц. Ал. Петров, и от Р. Петков ! Когато имаме система с N на брой уравнения и N + 1 неизвестни, то тази система може да я решим само с допускане на параметър ! Аз допускам, че Цветанов си върши съвестно работата като силов министър и въз основа на това допускане изграждам мнението си ! Цветанов е получавал многократно положителни оценки от шефовете на международните служби, занимаващи се с разкриване и предотвратяване на престъпления . Всеки има право на собствено мнение и да приеме това, което си иска за правилно / параметър / !

Костов първо да бие Бойко на тенис и да спечели ' Голям шлем ' / тенис / и тогава да изказва мнение относно това кой трябвало да се кандидатира за президент от страна на ГЕРБ ! Другият вариант е Костов да бие Цветанов на 800 м или 10 км ! Има право на избор ! ГЕРБ сами ще решат кого да излъчат като кандидат - президент ! Костов да си се занимава със своята партия и своите кандидати за президентския пост !

На 07.05.2011 г. в Каварна ще се проведе 10 - километров крос, в който участие ще вземат американският посланик у нас Н. Пр. Дж. Уорлик и силовият министър Цв. Цветанов ... Прави впечатление фактът, че доста хора от т. нар. опозиция , като Костов, Станишев и др., взеха да изказват мнение относно това кой трябвало и кой не трябвало да се кандидатира за президент от страна на ГЕРБ !? Поради тази причина аз предлагам Костов и Станишев да се включат в това бягане ! Същото важи и за лидерите от др. партии, Първанов, Р. Петков и доц. Ал. Петров ! Нека победителят от надпреварата да стане следващият президент на БГ ! Така всичко ще бъде по правилата на феър плей ! Освен това наградата за победителя ще бъде 70.000 лв, които се равняват на 30 - 40 депутатски заплати . Какво по - хубаво от това ? Какво стана с тениса ? При тениса нямаше ли някакъв турнир, който се наричаше ' Голям шлем ' ?

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ! Жената кандидат за президент ще бъде КАЛИНКА! За длъжността не се изисква висше образование. ЧЕСТИТО!

В Каспичан има хубава винарна, сигурно си се отбивал там.

абе калитко ти сега на ш9 ли се прекръсти , ебати фурнажиската лопата си. по времето на соцялизма само такива имаше. бате , един съвет - нямаш шанс :)набии си го в леиката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еи аз направих всичко което съм обещал, сега ми е нужна почивка като президент да мога да си ритам топлата спокоино. аре и да гласувате за мен.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Егати...........Долу ГЕРБ. Горе столетницата.

Да не би да откриваш тази представителна личност в персоната на Пожарникаря? Ами този "достоен" българин ни загроби с 6,1 милиарда евро с договора който подписа на 24.03.2011 година в Брюксел па създаването на фонд за спасяване на закъсали европейски държави като Португалия. Съгласно клаузите на договора от средата на 2013 година бедна и обрулена България се задължава да плаща задълженията на такива като Португалия. БОРИСОВ ПРОСТО НИ ПРЕДАДЕ НА ТЕЗИ КОИТО ЖИВЯХА ЯДОХА И НА КОИТО НИЕ СЕГА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ.

ПрЕДИ МАЛКО СЕ ОПИТАХ ДА СЕ СВЪРЖА С МЛАДЕЖКАТА ЦЕНТРАЛА НА ГЕРБ- КАТО ИМ КАЗАХ , ЧЕ СА ПЪТНИЦИ, ЗАТВОРИХА МИ ТЕЛЕФОНА . ЯВНО СА ГУЗНИ И ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ ВЕЧЕ , ЧЕ СА АУТСАЙДЕРИ И НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ ГИ МРАЗЯТ .ДОЛУ ГЕРБ . ЩЕ ВИ ДОКАЖЕМЕ , ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СТЕ ПЕРСОНА НОН ГРАТА . И НАЙ- ВЕЧЕ ЩЕ СЛЕДИМЕ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ И ОПОРОЧАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТЕ , КАКТО СТАНА ТУКА В СОФИЯ С ФАНДЪКОВИЦА .КАКВОТО И ДА СТАНЕ , ЩЕ ВИ СЛЕДИМЕ И ПОВЕЧЕ И ПОСМЪРТНО , НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ...НЕ СИ МИСЛЕТЕ , ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ПОВЕЧЕ , И ТО С ИЗМАМИ- ПАТЕНТА НА ГЕРБ . ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ , УВЕХНАЛИ ГЕРБЕРЧЕТА ..

Съвсем си я закъсал, помисли за здравето си.Вместо да звъниш на ГЕРБ, трябва да звъннеш на подходящ лекар. Има сериозни медикаменти... А за изборите не се безпокой - Бойко пак ще ги спечели. Или който и да е от ГЕРБ срещу вашите 4-5%. Не се тревожи чак толкова много...

ХА- ХА- ХААА-Много си самонадеян и нй- вече нагъл , герберче . От къде ще дойдат тия гласове за герб , можеш ли да ми кажеш , а . След като почти всички ви ненавиждат . Аз смея да твърдя , че познавам страшно много хора , такова ми е естеството на работа . Никой от тях не подкрепя герб , както те , така и техните близки , познати , колеги .и т. н .. Така , че е време да излезеш от спуканата си герберска черупка , платено герберче и да приемеш горчивата истина , че вие , герберастите сте аутсайдери . За вас само ще гласуват вашите роднини и облажилите се от герб . Така ,че налягай си парцалите и беж от тука , за да не изядеш дървото ...

Нещастник!

ще получат един як народен шут в тлъстите думбазко-мутренски задници. Това е сигурно! :)

Виж к,во, лайномет миризлив,стягай се ,през октопври ще те пратим да си достриш ШАПИТО-ТО НА Бузлуджа и след това ще те вземем ЗАПАС за 3 месеца и ще те отучим НАПЪЛНО,колкото и УЧЕН да си бил преди това!!!

то пък голяма работа да станеш президент на най-бедната държава, да те развяват из целия свят за назидание... Ебати цирка

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ , ВИЕ , ТУКА ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРСКИ ПОДЛОГИ- ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ВИ ИЗБЕРЕМ . ДОЛУ ГЕРБ ...ИСТИНАТА , Е ЧЕ ОТИВАТЕ ПРИ НДСВ- И ЩЕ ТЪНЕТЕ В ЪВ ВЕЧНА ЗАБРАВА ...АКО ЩТЕ , НАПИШЕТЕ И 10000 КОМЕНТАРИ В ПОЛЗА НА ВАШИЯТ ВОЖД , НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА ЩЕ ВИ ДАДЕ ЧЕРВЕН КАРТОН ..

Ти май си господин 5%. Толкова е вашият електорат...И много завиждаш на ГЕРБ, голяма мъка...

В голяма грешка си . Под 5 процента е в момента подкрепата за герб , и може би няма и да влезете в парламента на следващите избори .Това е истината , и ако щете се съдерете от злоба , но вие , герберастите сте минало и демоде .

ББ и Герб, означават само едно, глад, мизерия и безработица, решавайте сами.

Много й се иска на червено-синятя мъгла да извади Борисов от изпълнителната власт, мно-о-о-го! Да го духат! Та Първанов какво може като е президент - да се заблуждава, че е някакъв и да плете интриги в своя полза... Кой го бръсне за слива... Надявам се Борисов да се обърне към академична личност с признат авторитет. В противен случай Волен Сидеров е една чудесна алтернатива на серията "комунизъм-социализъм-капитализъм-циганизъм", в която сме въвлечени като робско племе.

Този посредствен човек не даде никаква програма за икономическо развитие на страната. Той не показа никокви икономически познания, интерес и разбиране на проблемите пред нацията. Къде са му обектите, които страната ще строи по райони, къде са стратегическите цели на България, къде му е широкият кръгозор?! Та той си е пожарникар и нищо повече. Така не може, така не се отнасят със сериозни проблеми на държавата.

ГЕРБ в Сибир.

СЪГЛАСНИ.

Вън от властта, сега и за винги.

Колко пъти ви молих, само не в Сибир. Тук е чистичко, има интересни хора, чист въздух, чиста вода, малини, тигри и вълци, зайци и птици, злато, по на север тундра богата на всичко. Моля ви се , без вашите безделници.

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ХОРА, ЧЕ ЗАЛИТАМЕ ОТ ЕДНА КРАЙНОСТ В ДРУГА. СДС-ТО ПРОВАЛИ ДЪРЖАВАТА, ПОСЛЕ ХУКНАХМЕ СЛЕД ЦАРЯ, Е, ПОЛУЧИ СИ КАКВОТО ТРЯБВА, ПОСЛЕ ГЕРБЕРИ НЕОПИТНИ, А СЕГА НА КЪДЕ. НЕ ИСКАМЕ БСП-ТО, ТО СИ Е ЯСНО. ЯСНО Е САМО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО ДА ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ, КАКВО ГОВОРИ И ДОСТОЙНО ДА ПРЕДСТАВЯ ДЪРЖАВАТА НИ. НО ДО МОМЕНТА НЯМА ТАКЪВ КАНДИДАТ С ВИЗИЯ И АКЪЛ. ТА МОЖЕМ САМО ДА СИ КОМЕНТИРАМЕ.....

КАК щЕ ИЗДЪРЖИМ ТОЗИ ГОСПОДИН КАТО ПРЕЗИДЕНТН- БЕЗ НЕОБХОДИМИТЕ ЗНАНИЯ ПО ПРОТОКОЛ, ПО ДИПЛОМАТИЧНОСТ, ПО РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ ОТ ИСТОРИЧЕСКИ ХАРАКТЕР, ОТ ГЕОГРАФСКИ АКО щЕТЕ, И ВЪОБщЕ БЕДЕН ЗНАЕщ,ГОВОРЕщ ЕДНО И СЪщО, КОЕТО НИ ОМРЪЗНА. ГЕРБ щЕ ГО ИЗБЕРАТ,ТЕ СА ГЛУПАЦИ КАТО НЕГО,А В БЪЛГАРИЯ ГЛУПАЦИТЕ СЕ ОКАЗАХА МНОГО,МНОГО.

ББ май си търси нова работа, понеже до сега не се справи, и вместо да си подаде оставката, се надява да се спаси, като се качи на поста президент. Мислете за кой ще гласувате.

Борисов може да е шанс за Герб, но не и за България!!!

Защото не можем да живеем без да крадем ли?! (ДДС-та, БДЖ-та, СРС-та и т.н.) Тежко е да си прасе и да няма кой да ти забърка...

един път се лъже човек да гласува за ГЕРБ, втори път - НИКОГА за тях! Те защитават само едрия капитал, разрешават на монополистите да дерат вече живо месо от бедния българин,още седмица от идването си на власт отнеха редица придобивки на хората с увреждания - най-слабите и беззащитните във всяка страна, които трябва да са специално обгрижвани от държавата, защото не могат сами да се грижат за себеси........и още редица причини

Другари и другарки, нека да е добре за България.

Никой няма нужда от ББ и от Герб, като няма нужда от мизерията, която домъкнаха със себе си.

Разбрахте ли, че приказката както и всички други световни мъдрости: "Какъвто мат'риала такива и управниците му" не важи в БГ? Българите са найнъсметлия нация, защото ги управляват все умни и красиви хора БъБъ, ЦвъЦвъ, кака Цецка ... е, един им e кусура, че не са дотам млади, ама нейсе -:)

Мисля, че гЕРБ вече нямат шанс.

Много са активни другарите от БСП. Не до там добре платени но идейно подковани.

Грешка, ГЕРБ вече изобщо нямат шанс. С такива министри като Дянков, дето замрази доходите и същевременно махна правото на разсрочване на застраховка "Гражданска отговорност" няма как да ги изберат отново. За съжаление СДС отдавна умря и пак на власт ще дойдат ония червените леваци и циганите.

ГЕРБ ще завърши като НДСВ!!!

по-зле даже

Аз пък съм за Цвъко-Президентин ... хем красив, хем умен, пък и честен ...

Не бойте се братя, те какви я вършат неговите министри и администрация до изборите електората им ще бъде под 5 %. Браво Дянков, браво Цецо, браво Митрева и още много браво на знайните и незнайни герой на ГЕРБ!

гладна кокошка просо сънува ДРУГАРИ БЕСЕПАРИ

Тоя освен за пожарникар с неговата пожарникарска команда от Банкя за друго не става!!! Грандоман!!!

Всички сме българи и всички можем да пишем. Как разбра кой е от ГЕРБ и кой не може да пише? Това го може само член на БСП.

герб са най- големите комунисти , И НИКОГА , ЗАПОМНИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ .... ХОРАТА СЕ ОСЪЗНАХА ВЕЧЕ ... ДОЛУ ГЕРБ .....

ТОЗИ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. ЩЕ ГО ПРАТИМЕ ПРИ ЦАРЯ МУ.

Леее, този мързелив и некадърен боклук вече гледа как да се спасява след всичките дивотии, които извърши Безсрамен и нагъл пожарникар

ДРАГИ МИ КАМ....НАУЧИ ПЪРВО ПРАВОПИСА, ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ОТ ГЕРБ, НЕГРАМОТЕН И НЕОБРАЗОВАН. НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НА ДЪРЖАВАТА Й ТРЯБВАТ ЕРУДИРАНИ ХОРА, ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТНИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА.

ТИ ПА КАДЕ СЕ БУТАШ ПРИ ПРИНЦ уЙЛЯМ?

Най-добре е Б.Б.-президент,със съветник П.Стоянов,М.Димитров-министър председател,със съветник-И.Костов!!!

Само вие от БСП сте подходящи. ПРЕДСТАВИ СИ.

АКО ББ СЕ КАНДИДАТИРА, ГЕРБ ЩЕ ИЗГУБИ. НИТО ФАНДЪКОВА, НИТО ЦАЧЕВА СА ПОДХОДЯЩИ. ГОЛА ВОДА СТЕ...

И да пишете колкото си искате,Файда няма,Парите ги няма.Човека взе парите,и каза чакай малко.