Борисов: Готов съм да жертвам ГЕРБ, за да има кабинет

Бойко Борисов заяви, че е готов да жертва ГЕРБ, за да има кабинет и стабилност. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов каза, че за него разговорите с ГЕРБ спират.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Готов съм да жертвам ГЕРБ, за да има кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ставаш само за жертвено куче на някой прабългарски жрец.

Отново приказки без покритие.Дали ББ смята, че някой в РБ му вярва. Пореден ход, с който се хвърля пепел в очите на лумпените.То бива, бива, ама вол за мезе не става.Само че сега на ББ му се видя сбръчкан социализма, друго е ако имаше 121 депутати, така и баба знае.Нали може всичко, хайде сега да го видим.Много е лесно да избягащ от отговорност и да се къпеш в народната любов.На този свят обаче всичко си има граници, така че ББ много трябва да внимава какво прави, за да не отиде, както онзи, когото го доведе, на бунището.

Сегашната политическа обстановка у нас прилича на шведска маса-всеки иска да вземе само това ,което е угодно нему т.е.да лапне най-вкусното мезе!

кои сасипа балгаря - орехчето и вече 70 г. комунетата. не се правете на луди.

Жертвай се да отидеш зад граница да си живеете с дъщеря ти с българските пари на тези простаци,които гласуваха за вас.

Ясен знак за проблемно състояние.

а за всички членове на ГЕРБ и симпътизанти и гласували за ГЕРБ също честит празник ипо едно парче тиква да ви подари Борисов нали има имен ден.

Тиква, това е някакъв виц, нали? Ти ако искаше да жертваш нещо, нямаше година и половина да се опитваш да сринеш държавата, само и само да дойдеш на власт.

Браво,но кое жертваш? БКП, СДС, НДСВ или ГЕРБ?

Царската корона не му тежи и може би за нея би направил всичко?

Тикво, вече не си интересен и на чалгапевчките-въртиш 300 думи и се изцепваш периодически за неща ясни на всички. Кога разбра че ГЕРБ е излишен В БГ? Когато събра 12 % гласове на тъпанарите и циганите ли? Май "да", нали?! Интелигентните хора отдавна са те отписали от политическата сцена. БЕгай ритай мачлета и цакай белота -за това те бива!

Да бе големи жертви,оправихте си и правнуците на гърба на народа,и сега си вземате незслужените заплати и плЮ'с това сте много паплач 240 хрантутника и всичко туй смуче народна пара.Жертва е бил и винаги е народа дето ви търпи и аз не знам за кАКВО?

Ами ако жертва себе си, хем е възможно да се състави правителство, хем и ГЕРБ евентуално ще се запази (някак си).

Лъснаха се!

Готов съм да жертвам ГЕРБ, за да имам кабинет!

Бос, това беше вчера.

ББ, ПО-ДОБРЕ ЖЕРТВАЙ СЕБЕ СИ.....:)))

Най-добре е да жертваш омразния и втръснал на всички милиционер Цецко!

Другите гробари да не са по-хубави?

СЛАДЪК ТОЙ БЕ , НЕ Е НАУЧЕН И НЯМА ДА СЕ НАУЧИ ПЪРВО ДА МИСЛИ , ПОСЛЕ ДА ГОВОРИ , АМА ТОВА Е СКРИТ ФАБРИЧЕН ДЕФЕКТ , НЯМА СПАСЕНИЕ . ИМАМ НАТРАПЧИВОТО УСЕЩАНЕ , ЧЕ АКО ДРУГАРЯТ БОРИСОВ ПРЪДНЕ , МНОГО ХОРА С КЕФ ЩЕ СЕ НААКАТ ПРАВИ

Sm3hurk0

Опорна точка. Да се внушава, че ББ не иска на всяка цена да управлява. То не че има с кой ! Виждаме, че захапал кокала здраво и се е поучил от предишната си грешка - да не пуска кокала. Прочел е накъде мисълта на римляните : Разделяй и владей и сега се опитва да се прави на римлянин.

Абе, ако беше казал, че си готов да жертваш Лилито, то голям успех щеше да имаш. То по нея много място, много еротичен материал, това щеше декиш да фане.

Овчарят е готов да изколи стадото, след като това му отърва! Хайде, кажете, партия ли е герб, след като лидерът и може да я затрие поради някакви свои съображения? Дали Обама би могъл така лековато да затрие Демократическата партия на САЩ, поради някакво свое странно хрумване? Винаги съм твърдял, че герб са просто едно стадо и те са точно това, след като позволяват лидерът им да прави подобни изказвания. Hi стадо!

А герб съгласна ли е да е жертвана . Разстрел за Мутрата продажна.

готов съм да заложа степендията си-10 към 1,че ако се състави правителство,фаида няма да има и народа ще го бутне.

А чии и какви са загубите, драги Макс? Ако генералът склони глава загубите са главата му и партията му ГЕРБ. България ще загуби възможността да има нова и по-годна управляваща номенклатура. Затова е зверска съпротивата на старата соцноменклатура и котилото й. Управлението й нанася на страната ни загуби вече повече от 60 години. За последните 25, загубите от нея са над 2 млн. граждани, кадрите от оперативното ниво на управлението, почти цялата примишленост, образованието и здравеопазването, огромна част от държавната и общинска собственост, милиони работни места и т.н. Главните загуби за народа ни са време и хора. Ни време, ни човеци можеш взе на заем. Необратими загуби са. Генералът го знае и трябва да се сражава, а не да се огъва. Бие ли се и да падне - народът ни ще го помни като Генерал. Сгъне ли се - като дезертъор. Трето не се полага ни на редник, ни на Генерал, драги Макс. Трето няма.

Ако ГЕРБ не състави правителство , това ще е личен провал на Борисов. Тогава следва втората политическа сила да получи мандат за съставяне на правителство, от което следват няколко извода: 1/Реформаторите са долни боклуци и предатели, които излъгаха електората си! 2/ В Народното събрание има само една партия и тя е на бившите комунисти 3/ Единствените стопани в тази държава ще са турците и те ще управляват заедно с националните предатели- тежко на победените! 4/В Народното събрание има само проруски партии,които лъжат ЕС и работят за отцепването ни от ЕС!

Поличба ще да е... От 1989г насам вземат ли да закъсняват влаковете и правителството пада. Така беше и като падна Луканов, и като падна "За Бога братя не купувайте" и Филип Димитров като падна и Беров и Жан Виденов и правителството на ГЕРБ. А сега за едно денонощие няколко инцндента - това ще да е поличба или че и служебното правителство ще падне ( не да си ходи нормално) или че и с правителството което се очаква да се сформира нищо няма да стане, независимо че му бабува Дол..

Ти вече го направи, но въпреки това не е сигурно, че ще съставиш кабинет!!

Атакистката, комуноидната, ДПС-арската и РБ-оидната сган са готови да затрият България, но да направят напук на Борисов... Но... волът рие, на гърба му пада... Винаги идва видов ден... Лошото е, че пада и на гърба на всички българи... Но няма как - не може да остане безнаказано негласуването и гласуването за Крадците на Съвременна България...

Копеле, забрави да споменеш Соросоидната сган, но това си го обяснявам с факта, че си дърт и има някаква деменция при теб!

Всичко бих жертвал само и само да я получа! Власт, как я тебе люблю!

Дурак ты, дорогой!

Е, грамотното на руски е "власть", а не "власт"; "тебя люблю", а не "тебе люблю". С тази си "грамотност" сигурно сте социалист.

ало, ради - 11 сагубени исбора. кво да говорим повече? комунисти пропаднали навсякаде.

Няма да говорим,ама научи се да пишеш.

браво боико

това е един човек, който е разследван, съден, за огромни средства, отклонени от земеделски програми. Разбира се, на масонски принцип го оправдаха, но беше уличен, че тоя човек е далавераджия. Идва тук и казва нагло: Борисов ще е премиер, ще има дясно-центристко правителство. Чакай малко, кой си ти, господарят на света? За мен е един смешен човек, злоупотребява с евросредства и няма никакво право в българския парламент да бъде ментор, заяви Волен Сидеров в кулоарите на парламента. АФЕРА РАЗКРИ, ЧЕ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ДОЛ У НАС Е БИЛО ОБЕЗПЕЧЕНО ПОСРЕДСТВОМ АВСТРИЙСКИ ФОНД, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА КУПИ КТБ. link

Дол е човекът с 20-те милиарда! ЗА БЪЛГАРИЯ!А ти #КОЙ си, смрадливецо атакистки???

ти си готов на всичко но ние НЕ

време на предния си мандат съсипа българската икономика и българския народ. Остана му единствено приближената му мафия от ГЕРБ. Сега и на нея ще разкаже играта, само и само да стане министър!

Борисов, е ПЛЪХ-УБИЕЦ. "Изяде" чифутският съсел, сега се е насочил чрез "Коалицията ОБРАН БОСТАН", към ДПС. "ЦЕЛУВАЧА" Местан, тепърва ще прекара през носът си, кърджалийското кафе, като възмездие за КТБ. Нека минат няколко дни от заминаването на Джоузеф Дол, за да се види от всички РЕАЛНОСТТА - ОБРАН БОСТАН.

Добре ще е г-н Борисов да се обръсне, защото оставя впечатление, че нещо или някого жалее.

Борисов жалее за 70 годишната анархия, дето мадридският крадец искаше от ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА, да направи монархия. Сега, когато ПАРИТЕ СВЪРШИХА и идва СТРАШНИЯТ СЪД след 11.11.2014 година, кака бойка жали, че всички бягат от нея като заразена с Ебола ... си е майката.

Само дето не разбирам българите! хулят евреите заради мене, но се радвам че не съм се родил в България. Все едно: От България нов Месия не се очаква

Антихрист си ти "Иисус от Назарет". Ако беше праведен, щеше да познаваш Господ - българинът и да знаеш, че Бог е отредил Бляскаво бъдеще на носителите на БЪЛГАРСКИ ГЕН. На тези с ЛЪЧИСТИ, ДИАМАНТЕНИ, КРИСТАЛНИ И С ЛИЛАВИ АУРИ СЪЩЕСТВА, Господ сега е поверил своята ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ. Това, че говориш като Иисус от Назарет, означава, че си един от ЛЪЖЛИВИТЕ ПРОРОЦИ и същата квалификация би произнесъл и за моето писание.

Мръсната политика какво ли не прави, а боку за власт и пари в милиарди е готов и майка си да продаде. Тайният му заговор с амуджите, ще стане реалност в управлението, но само за часове, защото народа вече и готов да възстане. Бойко е най-големия продажник на България, а хитрите и мазни турчоля са готови да се кланят докато влязат във властта, за да не загубят заграбените... още постове на калинките си. Колко си глупав и наивен тиквоч - в идилиите си, дпс да те подкрепят за изборите за президент, те така ще те изиграят, че току виж, турчин се е пръпнал на желаното от теб место. Блажени са вярващите.....- продажен глупак!

Господа, явно натискът върху Генерала е огромен и бърка с готовността си да жертва Герб - тъкмо това искат враговете му. Има правила за Генералите и някои ще напомня. Цел на Генерала е врагът да е жертва, не своите му. Генералът служи на народа си и не се подчинява на врага. На Генерал победите не се прощават. Преклонил ли е глава, врагът ще я посече.

Ако ГЕРБ се откаже от управлението, кой ще ни управлява?

Смислените хора които нямат нищо общо с ГРОБ

Загробващите България.

Ако в България има наистина мислещи хора след това изказване на тиквата никой не би трябвало да гласува за него,защото този шизофреник е готов да жертва всичко и всички/без себе си/за да управлява отново.Драги гласували за герб-сега разбрахте ли за кого и какво сте гласували

Сега таистина лъсна истинското лице на мутрата тиква.За власт е готов да убие собственото си творение.А тези които му вярваха нека бъдат наясно,че тиквата ги използва с една единствена цел-да докопа отново властта.Искренно съжалявам депутатите на герб,които като слепи войници вървят след тиквата.Жалки сте.

КО СТАНА ЕВРОПЕЙЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИ??НА ВИ ЕС НА ВИ НАТО ....45 ГОДИНИ СТИГАХА ЛИ А???АЙДЕ ПЕЙТЕ С МОЩЕН ГЛАС 45 ГОДИНИ СТИГАТ,ПЕЙТЕ БРЕ ,ЗА КАКВО СТИГАХА ТИЯ 45 ГОДИНИ,ЗА СПОКОЙСТВИЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕХМЕ,ЗАТОВА ЧЕ НЯМАШЕ ГЛАДНИ И БЕЗДОМНИ??ЗАТОВА ЛИ СТИГАХА?ХАЙДЕ СЕГА ПЕЙТЕ

Да предположим, че ГЕРБ не съществува. Как си представяте България в такъв вариант?

от този, дори и в Блиц.бг

Защото анонимността показва истинската ни същност.

Sm3hurk0

ТАка е, но като му писне на човек излиза от анонимност и се регистрира...

БУДА, СКРИТ КОМУНЯГО-ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ Я ЗАТРИХТЕ, НО АКО СИ ИЗМИСЛИЛ КАК ДА НИ ОСВОБОДИШ ОТ ПРИСЪСВИЕТО СИ-ДЕЙСТВАЙ И НЕ СЕ МАЙ, АКО ЩЕШ И МРИ!!!

озвучват се преди избори, а не сега !

....зaщото подлецa,шпионa,мръсникa,умирaхa мирни нa свойто легло,с продaденa съвест,с позор нa чело...

Дедите ми нaбивaйки нa кол другaрите нa Левски и Рaковски крепяхa турски произвол и своите делa търговски ! Aз Боко нaдледникa нa моите деди,водaч нa политическaтa бaндa, подкрепям всякa влaст нa ДПС и всякa еврогейскa пропaгaндa !

Пaтриот е душa дaвa,но не свойтa душa брaтя ,a душaтa нa нaродa !

Ще се венчaят млaдоженецa Местaн с булкaтa Бойкa,ще кумувa Кол от ЕНП !!!!!! A отрочето дето.ще се роди....дупе дa ти е яко нaроде бългaрски !!!!

скоро Б.Б. не мислеше за България и за доброто и единството и, а правеше и невъзможното да бойкотира всеки и всичко. Сега НАЧАЛНИЦИТЕ му РАЗПОРЕДИХА и той угоднически им се над.пва. Това не му е за пръв път, вярвам да е за последен. Готов е да се съюзи с ДПС, да излъже избирателите на ГЕРБ, но да е министър на всяка цена. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ГЕРБ БРАКА ВИ С ДПС!