Борисов: Искаме прокурори от Англия, Холандия и Германия

Премиерът заяви в Брюксел, че мониторинговият механизъм, който е и за сътрудничество трябва да бъде използван, за да се реформира съдебната система от А до Я.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Искаме прокурори от Англия, Холандия и Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам да извикаме Путин за премиер. Чак тогава България ще има нвякакъв шанс да се оправи.

Преди да внесеш чужди прокурори ,ти Бойко си достатъчно свръхбогат и може да си позволиш да си плащаш на печени пиари от САЩ.Твоите пиари вече 4-ри месеца с постановките и показухите са ялова работа и ти свалят рейтинга и харизмата.Помисли за себе си , а след това за шибаната ни прокуратура ,следствие и като цяло правораздавателна система.

"Запорирали сме били имущество за 2,4 милиарда". Страхотно. Супер. Викаме "БРАВО", но после си вадим химикалката и ПРЕСМЯТАМЕ - от КТБ липсват повече от 3,5 милиарда, срещу България за фалита са заведевни (или ще бъдат) десетки дела за неизвестено (но вероятно много голямо число). А и не е сигурно, дали този запор ще удържи и какво в крайна степен ще се вземе , защото можем да смятаме, че имотите на Цв.В. в Швейцария струват 50 милиона, но при продажбата може да се окаже, че няма клиенти дори за на половин цена. МНОГО дразни и факта, че ДАНС, БНБ и т.н. пропуснаха създаването и раздуването на тази ПИРАМИДА, ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА от 2002 маливаха пари в нея, а сега гоним дивото!

политическата олигархия от прехода от комунистическата диктатура на бкп и кпсс се провали и не е убедителна и честна спрямо българските и европеиските данъкоплаци,така че трябва мониторинг и помощ от цивилизованата част на европа!

не само ,прокурори от цивилизованите европеиски народи,а и полицаи,криминалисти в документни,пране на пари и и счетоводни измами,имотни измами,контрабанда и фалшиви документи!

Ами с корупцията в парламента и МС кога ще почваме.

А дали да не си поръчаме и некой кадърен и умен Премиер от чужбина?

по-лесно е да се внесе население,работливо и некрадливо,сегашните 7 млн.престъпника докараха държавата до това дередже

Нека да е ясно. Тези прокурори ще облагодетелстват техни компании опериращи в България. Ще има пране на Английски, Немски и Холандски пари. Ще се пазарува здраво и на безценица. Е..., може би докладите за корупция ще започнат да пристигат в ЕС от Франция, Испания, Италия ? Тогава и тях ли ще сложим на масата? Борисов, на никой не му пука за докладите. Плаши ги с опозицията в България. Плаши ги с размирици, мигранти чакащи да заминат за Лондон.... С каквото се сетиш ги плаши! Само така ще дават и дават и дават и кръв ще им капе от сърцата и пак ще продължават да дават. Подпис: Приятел

ДО КЪДЕ С ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ПОЛИТИКА???ДА СИ ПОКАНИ И ЕДИН ПРЕМИЕР ДА ГО СЪВЕТВА,ДА НЕ ПРАВИ РАЗХОДИ КОГАТО СЕ ОТЧИТА!!!СРАМ,СРАМ И ОТВРАЩЕНИЕ С ОГРОМНА ДОЗА ПРЕЗРЕНИЕ,ИЗПИТВАМ КЪМ ТОЛКОВА ПРОДАЖНО ИЗКАЗВАНЕ!!!

Значи ще викате прокурори за превенция. Което значи, че ще гонят само новите крадци и разбойници. Тези със завареното положение ще минават метър, затова си курназ.

....не става.....За КРИВО КОЛЕЛО прав път нямааааа.....

... и съдийте ,и КАТ и полицайте.....

Баце, това да не ти е футболен мач на Бистришките тигри, че ще викаш рефери от чужбина?

Не са ни необходими чужди прокурори-внос на чужди специалисти неискаме Необходим ни е един Виктор Орбан с български произход

Ако сами не се клепахме за какво ли не, при това и на най- високо пишман-равнище, нямаше и другите да ни клепат. Спомням си, например, как тоя същият забавляваше (през преводач, естествено) европейките ръководители с масали за ЦвЦв, който копал с багерче трупове в Плана планина. Потресаващ български "държавник"!

дори и да не се клепаме пред европа ,то и от космоса си личи вече ,че нещо не е наред в българската държaва!

интересно дали ББ си вярва като ги говори тези и други разни неща! Струва ми се, че страда от раздвоение на личността!

Излагме се пред света като най-неспособната нация , че не можем да намерим свестен прокурор или магистрат в цялата страна , Но явно без външна помощ няма как да се оправим ! По-добре така отколкото БАТАКА да продължава докато се затрием съвсем ! Съгласен !

Не си ли помогнем сами, никой не може да ни помогне. Няма смисъл да се унижаваме повече, сами трябва да се справим. И в най-скапаната нация има едни 20 % с качества и морал. Трябва да им дадем шанс на тях.

Ние 26г. ,да не кажа 70г. вече доказваме , че не сме способни да се оправяме сами така че....?!

След като тиквата от Банкя ги е поканил той да им плаща от собстве- ните си пари!

По принцип идеята доста ми допада , НО ( слагам голямо НО умишлено ), като гражданин видял целият ни ''демократичен '' преход се страхувам повече , че дори и тези прокурори да са честни , в БГ ще затънат в л....на до гушата ! Но все пак подкрепям идеята !

При този престъпен модел няма оправия. 26 год. айдуклък и гьонсуратлък. Българистан си отива и май нЕма лошо.

Брей.....А защо не приемем прокурори от Австралия, Канада или пък от бежанците сирийци........Айде бе, толкова ли няма 10 човека честни. А защо направо не си вземем и едно цяло Правителство, Парламент и Президент! По-голяма тъпотия от тая не можех да си представя - свършиха се кръстовищата на България и вече не можем да намираме "подходящите" хора. Тоя път Харлан го изтърва и тоя веднага изрече поредната простотия, но ........

Има и честни, обаче на тях път не им дават. Управляват само играчи, а свестните са натирени в миши дупки. Отдавна грамотните и достойните няма кой да ги оцени. Това е положението и светлина в тунела няма. Може да ми вярвате.

След Гощо Тъпото се пръкна Бойко Простото.Късмет български.

НА М.П.ТЪПАКО!

всичките български прокурори ли са маимуни като образуванието създадено от сцени ? те не могат ли бързо да копират и преправят някои от техните закони? причината- те като са имали нужда от помощ, и не е намерена в тях, трябва да се подемени плана на маистора. моля те виж в мен раз-хвалебния и месията, естествено това ще даде искра, няма вече случаини крашкания

липса на помощ- нов маистор и нов месия овчарите няма да броят повече овчарята

Браво .., браво за тези справедливи Блюстители и Наблюдатели , които сме поканили да НАБЛЮДАВАТ отблизо нещата.Остава открит въпроса КОЙ ще им плаща ..?Ако сме Ние - Мерси ..техните фондове ще са по 10-20000 Eur месечно.Хвала за такива консултации.

Та казваш трЕбе да си внесем прокурори Тикве!? Аз предлагам още по-радикално решение- да си внесем и правителство и чисто нов мин. ппредседател. Може и цар да си внесем, но последният внос от този артикул даде фира!

За какво ти са бе малоумник? Ти като си прост, другите в България не са!

Аха значи вече официялно ставаме колония...

....няма по нещастна държава. Но ако си внесем управници, нещата ще се оправят за 6 месеца.....

Не го е срам! - бъсеску иска с жена си молдовско гражданство заради сливане на "молдова" с "румъния". Защо се крие този факт от медийте, а тоя го изопачава? Онова чучело Макавей участва в операцията и дразни даже Българската общественост. В тези земи живеят Българи!

съгласен с бойко: единственото решение е прокурори от вън. нашите са взаимно обвързани в престъпни мрежи..

Всички държавни служители да се заменят с вносни,защото нашите не струват/материала лош/Стават да отглеждат шафран и тютюн и без това са по цял ден са наведени готови за опрашване ...

Уважаеми, много те моля да публикуваш многократно по всички сайтове, което си написал за произхода на прякора "ТИКВА", при условие, че е истина. Ако е истина - мултиплицирай я нон стоп във времето! Шедьовърът ти развеселява и явно това ще е ползата от ББ за Б-я. Само истината обаче! Въпрос към руските буболечки и гербаджиите:посочете поне едно фундаментално /значимо/ дело, извършено от ББ и от ГЕРБ? Не се изкушавайте да посочите усвоените европейски пари, защото те не са изработени от българите. Посочете само истински , яки неща!Ако не намерите такива, означава, че ББ си заслужава прозвището император Тиквоний.

само сергей е честен:) и бсп разбира се. да върнем бсп на власт!!!

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България (от ГЕРБ, или РБ, без значение).

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? И кой самоуби зам-шефа на сигурността на сибанкя, дето се гръмна с лявата ръка на предната лява седалка на затворена кола с вдигнати стъкла? Щото дясната ръка му беше отнесена от граната? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

Много неща знаеш за дядото на Бойко Борисов?Вероятно сте набори? Това гдето си го писал го подкрепи с надлежни доказателства!Иначе си е чиста проба измишльотени!

За произхода на прякора и още нещо...: Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

БАЦЕ ЩО НЕ ИСКАШ РУМЪНСКИ ПРОКУРОРИ?

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Как само ти личи че си атакист ! Всички ще си платят,дори и сидеров ... Недей да смяташ че той не е в кюпа ! Дори напротив -на хранилката на москва е ! Продажник в рубли е !

Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II), Списъкът на Блум съдържа: Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държави Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие, извършено от САЩ след Втората световна война. Брой на убитите от САЩ при тези 167 случая - между 13 и 15 милиона души. Прибавете първите 14 години от нашия век и ще видите как кървавата сметка на САЩ нараства със скоростта, с която расте техният външен дълг. САЩ натрапват своите проблеми на света, за да ги решат за чужда сметка и на чужд гръб, да възвърнат изгубения (си) комфорт на еднополюсния (си) свят, за да бъдат вечен хегемон енергиен, икономически, търговски, военен, геополитически, глобален, планетарен, вселенски. Безразделен, безнаказан, безотговорен. Свлачище А Украйна? На кого му пука! USdebtclock . org

26 Прокурора от 26 държави да дойдат с по 26 секретарки всеки, 26 години да работят,пак няма да могат да разнищят престъпленията на т. нар. 26 годишен преход

Трябва ясно и точно да се каже - че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

Да но ЕС и Америка не ги интересува кой оправлява, стига да е дебил и да слуша.

съгласен съм, само сергей и доган, заедно могат да оправят държавата:)

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

Българският хачшим тачи-б.б.рапонеТиквонии 1 Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Жертвите сами са си го избрали, т.е каквото сам си направиш цял ГЕРБ не може да ти го направи

искам министър председател от Унгария!

Скоро ще сецнеш гад такава!

Това искане на Б.Борисов е бутафорно!Той иска да си измие ръцете!Включва лъжа,защото само български прокурор може да служи на България!Досега не сме имали Главен Прокурор независим,защото не сме имали и разделението на властите!

И раждаемостта пада и тази година... Искам помощ от по-можещите от Турция, Индия, Афганистан, ... и т.н.

За прокурорите е ясно за електората.Но не знаем откъде ще дойдат премиери например ?

Точно казано. Браво!

Докарвам ви прокурори от Европата и само вас ще преследват, аз съм се разбрал с тях мен и моите хора да не ни закачат. Аре сега със здраве българино. Дупе да ви е яко.