Борисов: България отвън изглежда отвратително

Бойко Борисов коментира, че отвън страната ни изглежда отвратително-нестабилна и разкрачена между Изтока и Запада. Видовден дойде заради глупостта ни, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България отвън изглежда отвратително | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е героя на новото време - истинското доказателство, че в България няма здравеопазване!

И ти изглеждаш отвратително...

Разчепатена красавица!!!??? ... за всекиго - по нещо....

Не ми се иска да го призная, но погледната отвътре България е още по-зле: Повсеместна корупция, некомпетентност, кражби, беззаконие, мизерия, мръсотия, клошари, цигани, песове, дупки, кал, каруци...

..свекърви, девери!....

Как да изглежда Булгаристан след като циганите са 50% от населението, а останалите 50% са с безнадежно амнпутирана мозъчна дейност? Но това да го казва мутра, при която хората се самозапалваха и докара най-голямата криза след Виденовата е цинизъм!

Ами що подаде оставка тогава?

...боже главата ми не го побира да ходи да говори за себе си,че бил най-добрия премиер-нагло,невъзпитано и нескромно.кой до сега така се е хвалил сам БОЖЕ,БОЖЕ.какво доживяхме де видим и чуем.

....АМИ ИЗЧЕЗВАЙ НАВЪН.КАКВО ПРАВИШ ТУК?НА КОГОТО НЕ МУ ХАРЕСВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТЪКМО ЩЕ ОСТАНАТ САМО ЧИТАВИТЕ ХОРА И ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ В РАЯ.ОБИКОЛИХ ПОЛОВИНАТА СВЯТ,НО ПО-КРАСИВО МЯСТО ОТ НАШЕТО НЯМА И ПАК КАЗВАМ НА КОГОТО НЕ МУ ХАРЕСВА МАРШ ОТ ТУК.ВРАТИТЕ ЗА "хубавото ви"ОТДАВНА СА ОТВОРЕНИ-НА НАС НИ ХАРЕСВА ТУК И ТУК ЩЕ МРЕМ.

95% от всички тук са комунистически тролове. Държавата се разпада, а на тях Бойко им е виновен. Сергейчо е велик вожд, Доганчо наш приятел, а Волен е купен от нас. Вземете си ги и тримата и хайде в Русия. Изроди нещастни.

Препоръчвам на хората ,които страдат от ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА мания за величие да погледнат картата на света поне за малко!Ако и това поне мъничко не Ви подейства не зная......

А при управлението на ГЕРБ като хора се палеха от отчаяние и глад ,България изглеждаше чудесно?!

от Чикаго изглежда пълна лош Матриял, а от Уашингтън изглежда напрао Утвратителну!!! Чак му се чудя на пича ... що съ пъне пак да стаа вожд?!?

Е-ати наглостта! За малко неговите хора в лицето на Делян Добрев и екс шефа на АЕЦ - артелчика В. Илиев да фалират АЕЦ, за да обслужват частни интереси на ВЕИ .... Нещас-ници

наи-красив и наи-умен пожарникар на планетата и #1 на BG

От Вашингтон пък и от другаде страната не изглежда цветущо, щото не е. И то не от последната една, а от последните 25 години, част от които изживяхме с ГЕРБ. Премъдри мисли, но вече няма с кого, за какво и защо да ги споделя.

БЛАГОДАРЕНИЕ И НА ТЕБ СМЕ ТАКА!!!!

е да се гледа мутрата ти и да се слушат тъпашките ти приказки по медиите - "ката ден" :( А, в немския език дума "цунг" няма :)))

ако този мутрю представлява държавата се разбира защо държавата ни е "отвратителна", но когато награждават нашите прекрасни спортисти държавата не е отвратителна, когато Стоичков представлява държавата - също няма отврат, но когато Борисов се прави на патриот и твърди,че сме лош генетичен материал е трагедия за цялата държава

"Човек от народа" е филм създаден от творчески екип по случай 70тият рожден ден на Тодор Живков 1981г. Намерете го отнякъде и го изгледайте и открийте разликите между Т. Живков и Бойко Борисов. Ще останете потресени както от биографичните разлики, така и от детайлите. Вярно че във филма Т.Живков е леко идеализиран, но фактите са представени истински, понеже когато е сниман имаше твърде много живи и здрави смислени хора които помнеха същите събития и можеха да ги оспорят с цялата си съвест ако представеното е лъжа.

Не съм съгласен. Няма база за сравнение между "комунистически дикатор и самозабравил се олигарх с неясни цели.

Г-н Борисов, кой направи България да изглежда отвратително?!!?? Народа ли??? Твоята партия БКП - ГЕРБ! И се правиш на разсеян...Засрами се!

БОЙКО БОРИСОВ И ОТВЪН И ОТВЪТРЕ ИЗГЛЕЖДА ОТВРАТИТЕЛНО.

АЗ НАПРАВИХ НАЙ-МНОГО ПОРАЗИИ-ОКРАДОХ БЪЛГАРИЯ-ПОСТРОИХ СИ ПАЛАТ-взех си за любовница 28 годишна с която правя редовен секс.АКАМ ПИШКАМ ПРЪЦКАМ СПЯ ЯМ И ВДИГАМ ЩАНГИ ДО 120 КИЛОГРАМА ОТ ЛЕГНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ ПУША ПУРА ПИЯ УИСКИ И ИЗГЛЕЖДАМ СТРАХОТНО като най-крадливата МУТРА НА БУЛГАРИЯ-БРАВО НА МЕН БАТ БОЙКО ГОЙКО БОРИСОВИЧ ОТ СЕЛО БАНКЯ!РЪКОПЛЯСКАЙТЕ МИ РОБОВЕ?!

Бравооооооооооооооо на мене.Вижте ми само гологлавото теме как лъщи.Вижте ми само хубавата грейнала усмивка.Това е усмивката на един много специален и щастлив ЦАР-ВАШИЯ КРАЛ И ЦАР БАТ БОЙКО БОКО БОРИСОВИЧ ОТ СЕЛОТО БАНКЯ-АЗ СЪМ ВАШИЯ ЦАР ЩАСТЛИВ ЦАР А ВИЙ РОБОВЕ МИ СЕ КЛАНЯЙТЕ ДО ЗЕМЯТА И БЕГАЙТЕ да гласувате инак нема ви дам жълти трошички-ОСТАВКА, ОСТАВКА,ОСТАВКА, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ БЕ ОСТАВКА АШ КОЛСУМ ЕФЕНДИ БЕЙ ПАША?АГА?

Не се коси, отвътре е 100 пъти по отвратителна.

Жалка карикатура на лидер,какви учители има само,да дестабилизира,за нагнетява напрежение,лоша работа!

Лошото е, че след поразиите които направиха сегашната тройна коалиция, на следващото правителство ще му е много трудно. Ще трябва да направи чудо, за да ни избави от фалит. Надявам се Станишев възможно най-скоро да подаде оставка, за да не им се даде възможност да ограбят и малкото останало.

И какво ограбиха,дай статистика,то така всеки може да приказва на аба?

глупак или трол?

Една и съща грешка. Всички се надяваме, да дойде едно правителство и то само да оправи всичко! А ние отстрани само да гледаме сеир! Нищо няма да се оправи по този начин! Като се избере ново правителство, никакви 100 или 800 дни карт-бланш. Ежеседмичен отчет в парламента! А парламента, ако не работи, ние със сопите отвън! Ама много, море а не 200-300 човека! И не само в София!

Пак коалиции в устата му,няма значение че сме многопартийна парламентарна република,а не еднопартийна комунистическа,но това си иска човека еднопартийност,човека с тоталитарно мислене.В главата му само комунизъм,но не в чиста ,а в изопачената форма-еднопартийност,авторитарен режим,без някой да не му държи сметка,отъждествяване с държавата,лицемерие,лъжи,"моя народ",единствено той е прав,другите нищожества,полицейщина,въпреки че този филм го гледахме,само дето не беше филм,пак иска да ни пробута уродливия сериал,но той не е за гледане,дори и за примомняне.

"Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец." "Бай Ганьо се върна от Европа Чухте ли новината? извика Марк Аврелий, щом отвори вратата и се втурна запъхтян в стаята. Каква новина? обадихме се всички. Бай Ганьо се върнал от Европа! Не може да бъде! Как не може да бъде бе, господа, аз го видях, говорих с него Първата му дума ха-ха-ха! Първата му дума: оплес ха-ха-ха! Оплескахме я, кай, ний нея ха-ха-ха" Следва "Бай Ганьо прави избори"

С риска да накърня нечии чувства, искам да заявя, че за мен е обидно подобни карикатури и ми е съвършенно непонятно в какво качество въпросният екземпляр води преговори с вякакви американски, израелски и турски държавници по въпроси, по които не е упълномощаван. Непонятно ми е и защо крият от народа параметрите по разни договори, по които в крайна сметка народът се пада изпълнител и платец. До ден днешен аз не знам какво следва от членството в ЕС и какви са моите преки задължения в тая връзка. Не знам кой и защо сключва договори за зелена енергия, която после се плаща през моя електромер. Пълен хикс са условията за даване на концесия на златните ни находища. Никому не е ясно какво сме задължени с членуването на страната в НАТО. Като бяхме войници бяхме съвсем наясно с правата и задълженията си в редовната армия и като запасняци. Най-добре въпросният да си седи на д-то и да се обажда само когато сметната палата или прокурора го питат, щото скоро надявам се да стане и това.

За мен е обидно в парламента да ме представляват подобни карикатури

Става все по нелицеприятен, отвратителен и деструктивен,колкото може повече да обезличи постигнато и уморен да седне на стола за да си почива ,да продължава да се оплаква,виждайки сам и всички останали колко е ненужен.За 3.6 год.,заличи всичко,обра резерва,и тъкмо повъзстановиха нещо,но той верен на сценария и наглостта си започва нова фаза профанизация,чрез която да вземе пак държавен стол.Който и да е от ГЕРБ,нищо няма да направи,защото е ясно кой ще дърпа конците и банкрута е сигурен.Явно стажа в САЩ,не е допринесъл за нещо положително в неговата глава или никой не иска да се развиваме.

БОРИСОВ ПАК БЕШЕ УПОТРЕБЕН КАТО "ТЪПИЧКИЯ МУХЛЬО ОТ ЪНДЪРГРАУНДА В БЪЛГАРИЯ" ДИГА ДИГА ПУШИЛКА, РАЗМЯТА СЕ ПО ПАРЛАМЕНТАРНАТА БАНКА, ОТИДЕ ДА МУ ИНЖЕКТИРАТ РЕПЛИКИ В САЩ И КАКВО? ЧИЧО ЙОТИНГЕР СИ ПРИБРА ПОДКУПА ОТ РУСИЯ! СЕГА ВЕЛИКИЯТ ЕВРОПЕЕЦ "ЧИЧО ЙО" ЩЕ ОТМАРЯ В НАКОЙ ТОПЛА ИТАЛИЯНСКА ПРОВИНЦИЯ В СКЪПА ВИЛА ПОСТРОЕНА С ПАРИТЕ ОТ ГАЗПРОМ, А БАТЕ БОЙКО ЩЕ ПОДСМЪРЧА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ХА ХА ХА ХА ХА

О-о-о,неразумни уроде.Поради що се срамиш да се наречеш БОЛГАРИН?Аз се срамя поради ТЕБ.

Слагам точка на тази простотия...твоя!

Ми такава я направихте вие, политиците! Окрадохте всичко от самото начало и не сте спрели, само джафкането около оглозганите кокали става все по-яростно. С наглостта си развратихте народа, натресохте му турска чалга, тъпа телевизия и молове, молове, молове! Няма един смислен детски център, за децата не се и говори, идеите ви за България не стигат по-далеч от нови избори! И само да знаете колко отвратителни изглеждате за нас оттук, отвътре! Ама надали ви е грижа, кърлежи такива. Вие сте ни слуги, не ние не вас и на вашите мераци!

България е отвратителна и в огромна криза, в следствие управлението на БСП!!!!!

Я се аргументирай,че от плямпане само на определения без покритие,достатъчно банално тенденциозно повтаряне на дрънканици на небезвестния автор драпащ за кокала,показващ само лицемерие!

де да беше само БСП.............

Тиква! Българите са лош материал! България е отвратителна! Българките за нищо не стават! Поради каква причина Тикво така мразиш България и Българите?

Бе да не си ял ЛУК , и то на голо,дори без хляб???????????????????

И като си помислиш, охраната на ББ и ЦЦ от НСО миналата година по време на предизборната кампания е струвала 450 хиляди за двамата заедно на месец - в тия пари и колите и бензина с който ги возят и храна... 450 хиляди месечно при делегиран бюджет 1300 лв годишно за ученик или малко повече прави бюджета на 310-340 ученика годишно. Найс, а?

Че що ги охраняват нали са големи и честни пичове. Нещо не се връзва. Или прекалено крадоха и ги е страх сега.

пазят го да не го натисне да го целува някой от "лошия матр'ял" че може да е я с лош дъх, я с криви зъби, а недай си Боже инфекциозен...

...за да не стигне до бедствие и да отиваме надолу както Гърция" Ами Тикво, Гърция е отишла "надолу", но за да стигнем техния стандарт трЕбе байа нагоре да се качим.

Управлението на мутрата и бандата му направи страната отвратителна за коренното население. Този изрод докара българите до положение да се молят не на Бог, а на един сръбски циганин да ги отърве от него.

Ееее,ама и жените ли не ставаме? И на теб май вече не ти става!

Мани го оня... По- добре обърни внимание на мъжете около теб, които могат да те оценят...

Ами да! Скоро тоя ще духне нанякъде, а мъжете в живота ти които те ценят и обичат ще си останат с теб!

Пак лошият материал му е виновен, да не са го приели задочно да следва в Харвард или са му предложили Зелена карта.

от всички държави ни се присмиват на тъпотията ни как можем толкова време да тъпим да ни лъжат и крадат а народа да бездейства ако е една нормална държава никога няма да се случват такива измами защото там и за най малкото могат да вкарат всеки политик в затвора

А ние тук по кравешки изтърпяхме и търпим последствията от приватизацията например на БТК!Вместо да бъде спрян навремето Сакскобурготски и др. мошеници,спокойствие да не намверят,дано за злините,които причиниха на народа ни. Е и този тъпанар е продукт на Сакскобурготски!

От другите държави ни се чудят толкова ли сме я закъсали откъм човешки потенциал, та за премиер да издигнем бодигарда на предишния... ББ направи шеметна кариера от пазач на колите на мутрите като идат да сключват договори или на кръчма, през бодигард на този и онзи та до премиер.

И още... Продажбата за едни никакви пари на БГА Балкан, Продажбата на енергоразпределителите Продажбата на БМФ Продажбата на работещи заводи - за олио, захар, Отделно съсипаните и затрити цели дялове от индустрията - електроника, машиностроене, консервна промишленост, текстилна и шивашка...

Никога повече Гроб на власт, че до никъде няма да стигнем...

А Мухобойко как изглежда, просто не е за говорене!

срамувам се от този простак и от това колко са твпи тези които го подврят=не ни чакат добри дни ако този егозентрик не изчезне от бвлгаря . квде е сретан йосич

Тиква и ти отвънка изглеждаш отвратително!

Боже, кога в България ще се появи политик, който обича своя народ и държавата си, за да не ги плюе, подмазвайки се на големия брат!

Е Бойко нали народа го обичаше 2009г. И той кво напрай?

а той - отвсякъде