Борисов благодари на овладелите пожара в Рила

Пожарът е локализиран и се върви към загасяне, заяви премиерът Борисов и благодари на военни, пожарникари и доброволци в резервата "Риломанастирска гора".

Обратно в новината

Коментари - Борисов благодари на овладелите пожара в Рила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО НАПРАВИХТЕ ПРОТИВ ГОРСКИТЕ ПОЖАРИ БЕ, ШИБАН МАЛОУМНИК!!! ИМА ЛИ ГОРСКИ ПРОСЕКИ, ИМА ЛИ СИСТЕМИ ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДАВАНЕ, ИМА ЛИ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ТЕХНИКА??? ГЕРБ=ТОТАЛНИ БОКЛУЦИ!!!

открихме 200 метра магистрала и 10 високопоставени лица срязахме лентата

Абе тоя няма ли друга работа? Без него ще се оправят, той да решава други проблеми, не да маха с ръце. Вчера пак отрязал някаква лентичка.

пълните хора са добродушни,кротък ни е министърпредседателя,какво повече можем да искаме от него?

Тиквеника е най-бързо наддаващия на кила Мин председател на ЕС по време на мандата- и това в най-бедната държава. Темповете на затлъстяване при този тип са сравними с тези на добре гледана домашна свиня.

Това не е вярно вече. Премиерът е отслабнал видимо и е много по-елегантен от преди.

Тоя на снимката откакто започна на ми нарега колана да съм станел отличник на Европа наля поне 40-50 кила сало на шкембето и гъзо.

Беше по-добре, когато си мълчеше... Заговори ли... :(

Вземи ги награди с пържолки.

Като Боби няма втори, тъй могъщ е на света, той е нашата упора, той е наща висота...

Щерев, толкова си екзалтиран от простотията си, че въобще не виждаш какво пишеш.

Зелник, със зил викаш не става, защо ли има места дето само джогана може да мине и тез нови играчки само може да гледат...

Що за патриот и Борисов, щом народа тъне в мизерия,а младите напуснаха страната, а той служи на американски интереси и е послушен само и само да е на власт.За мен той е предател!!!!

Гледайте демагога, комуниста ,хвалещият се ,че е прост от снимката,за чиято охрана и разходки се дава по-вече пари отколкото стува нов хеликоптер и хвалете гербаджийското крадливо семе!У,как напрася смръдльото!Другарю бОРИСОВ,най- бедният народ в Европа, ще отгледа още по- голям дирник,плюскай и ръси простоти!

- Премиерът каза още че пожарникарите сега имат техника, за която навремето не са и мечтали. Как със ЗИЛ-ове със задно предаване щяха да се качат?- Личи си, че си бил пожарникар колкото Цецо Ухото ядрен физик.. добре че беше дядо ти да те оправи едно време, иначе още щеше да караш такси и да си охрана на тим-аджии. Точно горски пожари, пожари в труднодостъпни места, ниви, крайселски райони и т.н. се гасят САМО със ЗиЛ ! Просто няма какво да му се счупи, висок е, държи яко на мизерия, няма електроника, всичко е от ламарина и винкел.. Тези нови автомобилчета, за които сте си взели парите от обществените поръчки стават само да се снимаш с тях и за в центъра на София, всичко е пластмаса и гума, всичко се криви и чупи от нищо, а ако ги вкараш в гората ще им изпопадат врати и огледалата. Отделно че са пълни с електроника, дават грешки, светкат лампички, като им падне гаранцията ми е чудно кой ще ги поддържа..

БОРИСОВ Е МЪЖ И ПАТРИОТ.ЗА РАЗЛИКА ОТ..... СЕТИХТЕ ЛИ СЕ:)

от жена ти ?!

Направо е двама мъже и половина - сам никога не ходи. Щото има мечки в гората. Патриот - може, щото си обича пат..... И на клавиатурата ти има една БУКВА - Caps Lock - що не я натиснеш, пак ще си голям мъж, ама няма да рИвеш....

"Двата хеликоптера са направили 30 захода и са излели 63 тона." През 2007 г. по времето на пожарите край Стара загора. Един ИЛ-76 за два захода изля 80 тона вода. И не става въпрос да ли самолета е руски става въпрос, че за толкова години, България не си купи или нае специализиран самолет за гасене на пожари.

НЕма пари. Инвалидите искат. пенционерите искат. Третите искат. на никой не му се работи. откъде?

Добре че е ГЕРБ, че ако беше БСП да са откраднали и маркучите клептоманите му долни.

А,герб ,комунистеческото ИЗПРАЖНЕНИЕ ли?

Комунисти от БСП вижте , така се управлява, не със златна лъжица в устата като Сергейчо.

Само Бойко , само ГЕРБ!Това е истинската власт в България, другото е боклук!

Като теб.

АКО БЕШЕ СТАНИШЕВ ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВИ ЩЕШЕ ДА ГИ ГОВОРИ НЕАДЕКВАТНИКА.БОЙКО Е ТОЧЕН.

КАЖЕТЕ ЧЕСТНО ЧИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВА ББ?????

...КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА ТОЗИ САЙТ???ТАКА ЩЕ НАМЕРИТЕ ОТГОВОР НА МНОГО НАБОЛЕЛИ ВЪПРОСИ....ИНТЕРЕСНО - ЗАЩО РЕШИХА ДСА ИЗТРИЯТ ТОЧНО ТОЗИ КОМЕНТАР - СРЕЩУ ПСУВНЯ ВЧЕРА???>??ТИЯ НЕДОНОСЧЕТА ЯВНО ГИ Е МНООООГО СТРАХ!

Кой е собственик на сайта сериозно питам защото не знам а ми е любопитно да разбера ?

БОКИЧА Е ПИЧ

ти ИЗПРАЖНЕ...ИЕ, купено ли си, безхаберно ли си??? Какъв го дириш навсякъде???

"БОКИЧА" брат,чет ли ти е, малоум...о създание???

Всички сме братчеди в тая държава. Кой знае кой е онождал майка ти.

странно... кое ли ПОДЛИЗУРЧЕ-АДМИНИСТРАТОРЧЕ бди дрогирано над тази нещастна страница, за да преценява "СПАМ-а" ? ... Малоумници!!!

Долу! У-у-у-ууу.

Ще благодари, я - а вместо това можеше да отиде при пожара, да му набие два тупаника и да го угаси! Даже можеше и да свали някой и друг тон сланина...да, ама не!

Да се СЪБЕРЕМ и да ги ИЗМЕТЕМ! До кога ще се допуска диктатура на ПРИМАТИ, НЕКАДЪРНИЦИ, КОМПЛЕКСАРИ, ПРЕСТЪПНИЦИ....

Айде бе. Къде се мотате? Аз от кога ви чакам в хоримага. Вече четвърта бира пия докато ви чакам да се натуткаде да се съберем и да ги изметем тия примати долни.

ТИПИЧЕН представител си на тези, които ОТКАЗАХА да се развият след раждането си!... Темата не бива да те касае!!! Пий бира...не спирай!...

Наследниците на Тодор Живков са същите нескопосници като неговата свита.

Така е, приятелю! ТЕ не са по-различни!? За ВСИЧКИТЕ боклуци си мисля.....

big_uncle@dir.bg

Е, има някаква разлика все пак - бай Тошо поне не се криеше, че е комуниЗД - за разлика от днешните!

НЕКА ВСИЧКИ ДОКТОРИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ ТУЙК!!! На самозабравилите се не им трябват нито доктори, нито инженери, архитекти, учени , писатели, художници, музиканти... Трябва им РАЯ!!! Хайде да разберат, че РАЯТА е много по-умна и по-непреходна от ТЯХ!?

да благодари и на МОСКОВ, че в лудницата пребиха като куче свой колега!? Дали е резултат от реформите??? Неграмотни, тъпи, извратени и алчни полухора са начело на държавата! Събудете се! Ние сме следващите... СМАЗАНИ и ПРЕБИТИ!

не вземеш да се обесиш?Аз купувам въжето!

това ВЪЖЕ ще ти послужи... не бих ти помогнал! Просто или си неграмотен, или в друг разговор... Пий вода с лимон утре заран!!!

да благодари на всички , които просто си вършат работата... ОЛИГОФРЕН!

Този е по-велик от Крали Марко. С единия си крак е стъпил на Мусала а с другия на Вихрен. Как да не угаси пожара.

Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв. - Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Той беше поканил всички от бойните изкуства, но отидохме само ние. Някъде около 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател - Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце - тука аз мога ли да не играя... Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи..." И аз го питам: "Абе, пич, страх ли те е, какво?" "Ми аз предпочитам, такова..." "Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София." И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.

За пръв път някой си позволява така да говори за народния любимец. Не ви ли е страх? - От какво да ме е страх? Аз го познавам отлично. Невероятен нарцис и комплексар. Човек, който обича гласа си и се радва на тялото си, на звуците си, обича да се обгражда с хора-огледала. Това му е била винаги настройката. Ако, не дай, боже, един ден той стане министър-председател, съм сигурен, че първото нещо, което ще направи, е да си назначи министър по ласкателствата и да го вика първи сутрин на оперативка. Във времето, когато го опознах, си беше простичко момче. Той не знае езици, не е контактувал с много хора. Аз го познавам в тази възрастова граница - 25-годишен, когато човек се учи. Дотогава се формира характерът на човек, затова си позволявам да говоря това. Ако ставаше въпрос за дете, което е тренирало при мен, то с годините може да се промени, да се развие. Но Бойко грам не се е променил и развил. Усуква се както преди, имам чувството, че е гледал поне 200 пъти "Кръстникът" и 200 пъти Робърт де Ниро - криви си главата наляво надясно и примигва с очички. Това е сто процента така. Трябва да сме дебили, за да не го осъзнаваме

Много е смел. Даже в Народното събрание ходи с десетина охранители. Защо? И друг пример за смелостта Му. Поредното откриване на "автобусна спирка". Посрещат Го със погача и сол. Той чупи от погачата и по стар български обичай набутва буквално парчето хляб в устата на посрещащото го момиче. Каква смелост само. Да ни е жив и здрав.

Докато полицаите стачкуват аз пострадах на публично място от организирана група турци и цигани посред бял ден и на никой не му пукаше и дремеше включае и на тъпите ченгета, на които плащам заплатите им питам се докога ще ги търпим тия боклуци?ДА НИ КРАДАТ И ГРАБЯТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН-ПАЗЕТЕ СИ ЧАНТИТЕ ДОКАТО ХОДИТЕ ГИ ДЪРПАТ И БЯГАТ РАЗЧИТАТ ДА НАМИРАТ ТАБЛЕТИ ТАМ МАЛКИ ЛАПТОПИ И ТЕМ ПОДОБНИ НЕЩА явно ги пласират в заложните къщи?

Хора защо прекалявате с антисимитската тема ? Симитите са също хора като мен и теб и дори някои българи имат такива фамилии Симитчиеви .

big_uncle@dir.bg

А случайно да правиш разлика между "симит", "симид" и "семит"? Нещо много ти е засукана мисълта, и в стремежа си да кажеш нещо не си казал нищо...

Да не са Мутрите от Данс?

ЧИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВА ТОЯ ОТ СНИМКАТА??????ПОСЛЕ МИСЛЕТЕ ДАЛИ Е ЕФЕКТИВЕН ИЗОБЩО?????

Тоя на снимката обслужва интересите на бандитите и престъпниците както и ДИРА ГИ ЗАЩИТАВ-ДИРЕ КАТО ВИ ОБЕРАТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН И ВИ ВЗЕМАТ ЦЕННИ ВЕЩИ ГЛАВНО ПО ОРГАНИЗИРАНИ ТРОЙКИ И ЧЕТВОРКИ ХОДОЯТ КАЖЕТЕ МНЕНИЕТО СИ ПО ВЪПРОСА?

ЧЕТЕЕ: АНТИПРОПАГАНДА.ЕУ

Борисов докато благодариш на мирните пожарникари, мен ме нападнаха цигани и ми взеха лична вещ подадох жалба в РПУ което беше в района и никва вест.Полицаите стачкуваха и митингуваха и се забавляваха и не им дреме че ни крадат УБИВАИТ ИЗНАСИЛВАТ ПОСРЕД БЯЛ И СА ОСНОВНО ЦИГАНИ И ТУРЦИ-Борисов ако не можеш да овладееш престъпността нал си бившо ЧЕНГЕ ИДИ СИ ЩОТО И ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ОБЕРАТ НЯКОЙ ДЕН ЦИГАНИ И ТУРЦИ НА КУПЧИНА ДА ВИДИШ КВО Е НА ПУБЛИЧНО МЯСТО?

Браво, поклон пред тези длсъойни хора

Кой за каквото е учил. Не напрзно е харчил парите на баща си.

каква хубава реклама си прави този екс пожарникар!!!Как не може да разбере ,че нито е велик нито е умен! Но със сигурност ще дойде ден в който господарите му ще го изритат като стане неудобен!!!

Борка, вземи я смени тая жълта тениска, че ни омръзна да те гледаме. Явно си се харесваш ама някак си не чистоплътно да мааш насам натам с един и същ тоалет.

Таз година жълта тениска, догодина - жълти кюлоти!

може само такива да има

Браво на доброволците! Много им се радвам. Как обикновенни хора стават герои!!! Абе политици - доброволци има ли?! Само питам, може и да има...

Че те всички политици са доброволци. Да не мислиш, че някой насила ги е карал да стават политици.

Къв е тоа ЗИЛ със задно предаване? Да не е някаква банкянска модификация? Щото, повечето военни са 6х6...Джуганите са с отделно мостово задвижване, но може да се включва и предно!?

Мутрьо Тикваров що не отиде лично да покаже как се гаси - нали му е по специалността?! Ама друго си е само режеш лентички и да се хвалиш с постиженията на другите!

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ КОИТО ДАДОХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВА!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ВАС И ВИ ОБИЧАМЕ!!!

Кои са тия всички бе шизи ???Ти от името на колко човека говориш тъпако ??? Аз ще се благодаря на бога , когато тоя мутрафон изчезне завинаги от политиката на България . Амин

За станишко ли плачеш?

Зашо говориш от мое име, с какво право наричаш себе си български народ!!!

Като всеки един от партията.

....ИЗВИНЕТЕ, ПИЕТЕ ЛИ СИ ХАПЧЕТАТА - РЕДОВНО?????