Борисов изрази съболезнования за жертвите в Португалия

Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до португалския си колега Антониo Коща.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изрази съболезнования за жертвите в Португалия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, банкянски простак, няма ли да изкажеш съболезнования на пенсионерите, с поредното ти смешно и жалко увеличение, за мен, от 8,26 лв.!?Пожелавам ти да смениш патериците с инвалидна количка и после, колкото се може по-бързо, дървено пардесю!!!

Искренни съболезнования за загиналите португалци. Обичам Лисабон - прекрасна столица. Съжалявам всички тези българи, които с коментарите си, вместо болка към хората, ни занимават с омразата си към премиера. Сигурна съм, че и той е изразил съчувствие, а не просто протокол.

Къде какво стане по света само Борисов цитирате. Абе няма ли друг управник в тази клета държава ? Дотегнахте с този Борисов ,ама парите и акъла никога не стигат.

тиквата що не ходи да гаси и да покаже на практика съчувствието си, а?! хем му е по специалността, щот като премире е супер тиква, да се докаже барем като пожарникар

Щото не става и за пожарникар по милост са му давали изпитите, не го ли виждаш колко е тъп!?

Изказвам своите искрени съболезнования за жертвите,но за изпратилия съболезнователната телеграма,изобщо не ми пука.

на президента Румен Радев,в медиите пълно мълчание...

Верно ли бре? 18 юни? Че той Жоро Тарабата от 20-те лева и той тогава.

зодия близнаци - отврат! явно го е срам! тиквата е същата - нали виждате колко поразии направи досега и върти опашка на кого ли не!

Pesh0

нали всички в парламента са наясно , че те са против народа . Те са там с избори които народа не иска. Нали знаят че не е редни да пипат заплатите си , защото народа ще им ги поиска ??????????????? нами знаят къде се карат предателите на народа ? в БЕЛЕНЕ да си хапват пак евтините кюфтаци да им е сладко

Трансплантираха ли му мозъс на тоя неандерталец?

Pesh0

Борисов ... правителството и парламента в този си вид , са против народа и ще си платят за това ...

Пешо, ти де бля на изборите бе смотаняко? Сега ли се сети? Пиян ли беше? Сега ще годухаш до следващите избори.

Pesh0

На изборите за референдума , гласувах последно. повее не мисля да гласувам за които ида е.

Според мен пак ще вземат пореден външен дълг, който пак народът ще плаща без да види нищо от келепира.

отвратен съм от пращането на съболезнователни телеграми вместо минимална реална помощ,особено от испания ,франция и тези,които са най-близко до бедстващите .

Как да изпратиш помоч ако тя не е поискана?

Да молят Русия да им гаси пожара! Много са добри лично съм наблюдавал гасенето с Илюшина.

Pesh0

Борисов и цялата политическа класа , рязко се разграничиха от народа . След като отхвърлиха резултатите от референдума . следва ...гражданска война .

Една трета от народа ще се бие с останалите две трети заради някакъв чалгар?

Pesh0

да една трета ..... от тези на хартия . дори забравихте че има около милион и половина мъртви души. които си гласуват и щяхме да ги чистим от избирателните списъци. А срещи едната трета гласували, ще застанат една трета които не са гласували , което не значи че са против.

Pesh0

разпространи новината ....

като Борисофф и ГЕРБ бяха ЗА промените? Ама всичките останали се обединиха срещу него и не приеха закона? Това всъщност ясно показва, защо Борисов печеле избори наред и ще продължава да ги печели, докато всичките другите изчезнат от политическата сцена. А за Гражданска война не си го и помисляй. Българина го мързи да си сложи кебапчето в устата, ти го чакаш да ходи да се бие. Да бе, да.

Pesh0

защо изобщо изборите са проведени по този начин ???????/ дали не трябваше да е по новия вариант , избран от народа ?????????

Ееее, Славчо, не миряса бее....

Съмнява ме да е от мълния. Някои са палили огън сигурно.

Въри ги фани.