Борисов срещу рекета: Камери да следят пътните полицаи

Бойко Борисов настоя да се предприемат мерки, които да прекратят рекета на пътните полицаи. Да ги следят камери, разпореди премиерът пред министрите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов срещу рекета: Камери да следят пътните полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаите са рекетьори на дребно и то със съгласието на шофьора. Най-големите рекетьори са политиците. На тях кой ще сложи камери?

"на един са откраднали козата, на друг му взели телевизора, на човека му е мъчно, криво му е"... О-о-о, Бойко, който сам си караш джипа ;) това ли смяташ, че е проблема? А, пребиванията, изнасилванията, убийствата на старците по селата?!

Камери да следят крадливите банкери. Другото е дребнотемие!

Жалко и смешно е рекетьор да се бори срещу рекета!!!

Че те ще си вземат парите далеч от обсега на камерите бе,глупако!

В белите държави няма катаджии-има пътни камери. КАТ е отживелица от социализма

Рекетьор срещу рекета???

Ами трябва да монтират камерите на шапките им. Иначе, ако камерата е в колата - какво се случва като излезнат от колата

Могат да ги задължат, дори да е само на хартия, в работно време да правят всичко пред камера. Така и даващият подкуп ще изпитва страх. Идеята е добра, всичко зависи от как се прилага, а конкретното лошо приложение не е аргумент против нея.

БОКО КАТО ИМАШ КАМЕРИ навсякъде кел файдата мутрите с джиповете и лимузините карат бясно не се съобразяват с пешеходците щото са богоизбрани и за тех закони нема.САМО ЗА НАС ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ има закони ПИТАМ КОГА ЩЕ ГЛОБИТЕ МУТРА В ДЖИП преминаващ на червено на сфетофар със сто километра в час аз съм номер едно.

КАК ЩЕ глобят най-големия нарушител на уличното движение в СОФИЯ който хвърчи по улиците на СОФИЯ СЪС СТО КИЛОМЕТРА В ЧАС?ПАК СЪМ НОМЕР ЕДНО?

ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ го записаха два-три пъти. Мишо Бирата, Вучката, клозетния разговор в Банкя...... Нещо да стана?????

Камери да следят и корумпираните митничари, но как тогава ще пропускат наркотиците му?

Зам.министър на отбраната турчин .......................дали не е страшно това- а не дадените 20лв .караш по правилата- изряден си не плащаш- няма за какво

Това е част от решението на проблема. Така е в демократичните държави.

Няма голям смисъл от камери. Следващото правителство на комунистите ще ги обяви за незаконни.

Спира ме полицай, иска ми документите за проверка!? Вижда как се казвам и на колко години съм и ми пожелава лек път!!!!! Питам го: защо ме спряхте, само за да се запознаем ли! А той ми отговаря СПО търсиме престъпници!!!? Питам го: може ли да видя заповедта за СПО, той: ооооо, не може тя е секретна!!!! Казвам му че в такъв случай е нарушил гражданските ми права като не ми дава да се запозная с причината за проверката и ме задържа без основателна причина...... А, той: това са пълни глупости, не съм длъжен да ти обяснявам..... Питам го: задържан ли съм, а той: неееее, но трябва да чакаш а свърши проверката????!!! Гледаме по историческите филми как Гестапо проверява и задържа наред който му падне! Но тогава е било война и обявено военно положение, а сега какво е???!!! За някой хора войната още не е сзършила...... Кои са тези хора.......

Тези хора са всички участници в движението.

Аз, давам защото ако ми напишат акт ще вися в КАТ няколко месеца, което сие допълнително наказание! Даваш 20лв. и си продължаваш.....

Ха, гледам го колегата - какви са тия 20 лв които взема? От джип се взема от 100 нагоре... срамота. Тия 20- тачки са срам за шофьора и обида за полицая....)))

Бойче, що не направиш справка и колко мними инвалиди ползват инвалидност и сметни за година колко пари държавата плаща за това... провери като как стават така нещата, че мургавите братя се инвалидизират и стоят на държавна хранилка... това е бездънна яма, която пак обществото плаща... друг е въпросът, дали ти стиска... щото избирателите, нали знаеш....

Постоянните камери за засичане на скоростта са напълно безпристрастни. Да сложим и камери да снимат тях. Толкова ли е сложно, или пак започва шоуто на бб и сие. Забранете на плицаите да стоят на пътя. Единствената им задача там е да помагат на водачите, не да ги рекерират.

Почва да ръси мъдрости и да се държи свойски и покровителствено.

А какво ще кажеш за КТБ, че това е най-важно в момента?

След изказа за ,,зимни гуми на камионите,, идва камери за катаджийте!!! Браво Бойче,браво тиквоушън.

И аз казвам браво!Само камери ще оправят работата.Да се вижда "матрялът" какво дава.Не може да се подиграват с по 20-30 лева.

А как ще бъдат следени народните представители? А останалите корумпирани чиновници ? ??

Всеки държавен служител е представител на държавата. Когато този представител оказва корупционен натиск, това унищожава държавата и държавността.

Sm3hurk0

Когато престанат да ме спират без причина, тогава ше почна да си нося книжката ! Съмнява ме, сегашния министър, ще стигне до нивото ня някогашния Емануил Йорданов, който беше забранил да се спират коли без причина. Тогава, след първия месец спираха с думите.. май минахте на червено или ...струва ми се, не минахте на зелено...

а си плащайте глобите и борете корупцията! ааа, не ви се плащат глоби ли? ами ползвайте мозъка си като шофирате, ако имате такъв и не правете нарушения:)

Какво толкова раздухвате случая, сякаш не е обществена тайна. Даже хич не е тайна.Какво да кажем за дървената мафия ами са съда,ами за някои лекари,ами за митниците, ами за циганките на пазара,ами енергийната мафия,ами.....ами.....КТБ????

Пари се дават докато уж ти пише акта в патрулката, сложени в документите парите, в цигарена кутия, при здрависване, уж отваряш багажника да погледне от зад и т.н. Така да се размятат 20 лв. и някой седи и ти снима, стига вече с пошли закачки и правене на глупаци хората.

е този който ДАВА, а не този който ВЗЕМА ...защото, когато дадеш, полицаят може и да вземе, но ако не дадеш, НЯМА КАКВО да вземе. просто ще си платиш нарушението за което най вероятно си спрян, и ще допринесеш за борбата с корупцията:)

бре! и ти не си давал, като ти кажат "и к'во правим сега?" Ако си единствения акуратен водач на пътя, който се нерви, че му губят времето, докато му проверяват пожарогасителя и знае, че изряден във всички детайли - Свалям ти шапка!

абе вие у бг-то всичко ли давате като ви искат?!...ДАВАШ ЛИ ПАРИ НА ПОЛИЦАЙ- ВИНОВЕН СИ ТИ! КАКТО МОЖЕ ТОЙ ДА ТИ ГИ ПОИСКА, ТАКА МОЖЕ ТИ ДА МУ ГИ ПРЕДЛОЖИШ, НО СТИГНЕ ЛИ ДО ФИЗИЧЕСКАТА РАЗМЯНА НА БАНКНОТАТА ТИ ДАВАШ, А ПОЛИЦАЯТ ВЗЕМА- ВИНОВЕН СИ ТИ ЗАЩОТО ДАВАШ! ИЗВОД- НЕ БЪДИ ДАШНА, БОРИ КОРУПЦИЯТА КАТО НЕ СИ ЧАСТ ОТ НЕЯ:) НА ВАС ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН А ВИЕ СТЕ СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА И ИЗБИВАТЕ ПО 600 ДУШИ ГОДИШНО НА ПЪТЯ!

Зависи от гледната точка. Корупцията е услуга, която се предоставя от служителя. Така пак можем да кажем, че виновен е даващият.

Тиквочев, от височината на сегашната ти могилка е редно да се заканиш и подгониш всички крадливи банкери, които съсипват държавата с милиарди. Не ти е работа и длъжността да се занимаваш с тоя кокоши петел, дето барнал една банкнотка от някой нарушител или набеден. Гледай да спасиш милиардите, не джобовете на тия, които не ги боли за парички.

Полицаите когато са сами ги е страх да взимат пари. Когато вземат пари, те веднага си местят местоположението, а този е сниман 2 пъти, да не говорим, че на клиповете няма дата нито час. И точно пък на тоя дядо , който е пред пенсия.... айде айде, игра за малоумници.

И какво му е нагласеното, когато от МВР обявиха, че знаят точно кой е полицая? Прави впечатление, че се опитваш да манипулираш и коментарите ти, не са обезпечени с реални факти! Или си платен или наистина некомпетентен! Ти кажи кое е ?

Може ли да се уточни от кое РПУ е този полицай и ли е поставено лице?

Прах в очите... нагласена работа с катаджията да взима пари. Ей там някой решил да следи и снима как ченгето взима пари... айде бе.

И на мен ми хрумна в първия момент, че са облекли някой в униформа, за да го снимат толкова тъпо и всичко е постановка, но вече се говори с имена... Нищо не може да ме изненада.

magit@abv.bg

Полицай е, но е нагласена играта. Театъра на съветниците на Борисов нямат край. Сега ще оправдаем отново едни действия, едни пари... моля ти се.

"Да ги следят с камери - нареди премиера"... Вече си представям как им пришиват камерки на фуражките! Той като нарежда, има ли идея за какво изобщо говори?

Предния път препоръча да се подслушват и се разчу,какво си говорят с кокинчо,сега може и да се види.

Ето това е класически популизъм, обявил война! А това би трябвало да са нормални функции на държавата. Не тази новина трябваше да е в челните позиции, а онази за данъците, няма как да не си помисля, че умишлено е обратното.

ХУБАВО Е ДА ПОЧЕРПИМ ОПИТ ОТ ЕСТОНИЯ НЕ САМО СЪС СПРАВЯНЕТО С ПОЛИЦЕЙСКАТА КОРУПЦИЯ АМИ И С МНОГО ДРУГИ НЕЩА!

със спазването на правилата на движение, разумно шофиране и по- малко комплекси и тежкарлъци зад волана:)

Каква е разликата между този видео клип и аудио клипа на Бойко,Кокинов,Найденов,Танов и други видни държавни слуители?

Ега ти цирка!Хванаха един полицай и все едно "Уотъргейт"! И политици и клвенските медии ,всичики в купом,все едно до сега не са знаели ,че полицайте взимат рушвети! Трябват изкупителни жертви,за да се поизлъска имиджа на ВОЖДА-ето ТОЙ е наредил,ТОЙ е казал..... Стига с тия постановки!Защо си мълчат за рушветите по общините и другите учреждения? Защо не гонят "горската"мафия? На мен вече ми писна да ни правят на идиоти!А на вас?

ти си си защо се оплакваш сега , а не преди година ?

Прекрасни артистични изяви!!!Пи-арът му е на ниво!!!Остава да каже- спрете Земята да се върти!!!

А когато вашите бяха 15 месеца на "власт" и такива "номера" нямаше! Само назначения на наши хора имаше - 15 месеца!

Защо не отвориха КТБ, а отварят само дъщерната им банка. Това показва каква далавера и двоен стандарт за наши хора и ваши има... Мисля че скоро мутрите ще почнат да се избиват отново. Пожелавам им по бързо да го направят за да не мърсят повече страната!

златно пръстче :-)))

Идва време да им помогнем в това начинание!

Демагогия е всичко казано от него, подготвя се за следващите избори. Добре си е научил урока, този път ще пипа доста по- внимателно от преди!

Това указание така да пишете по форумите е само на глупавия ВС , ама никой вече не ви се връзва! При едни нови избори сте аут!

...АМИ БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР НЕ Е ЛИ ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА !

Ти откъде знаеш че е измама да не си тартора!!!

Това е добре, ама как да обявим война на тези където "проспиват" изнасянето на милиарди левове, а са поставени именно за това да са стожери!

Давай Бойко! Народъте се тебе като види такива неща!

Мдааа,за сега "народа" е такива слабоумници като тебе!За съжаление!

Задържа ми книжката-как да я взема от ръцете му...? варварски,рекет-а съм технически и административно-перфектен..!!! Водач на МПС без наказания-НЕ се зачита от г-н катаджия...не бил закусвал...и.....

Ако вземаха като Бойко никой нямаше да ги закача. Ама на! Кокошкари.

Давай Бойче.... Натикай Сащо Тъпов и останалите гадове в ъгъла - я в кауша , я на коричка хляб и на улицата.... Искам Сашо Тъпов с 45 кила по слаб...

Браво на шефа-страхотен е.

тоя път май лабаво няма! тоя път и пури да пушат...