Борисов недоволен от действията на полицията в Катуница

Премиерът Бойко Борисов не е доволен от действията на полицията в с. Катуница и според него тя е "изпуснала ситуацията". Той обяви, че виновните за инцидента ще получат съответното наказание, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Борисов недоволен от действията на полицията в Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина българите трябва да сме единни, както футболните фенове и рокерите. Да не отстъпваме и пред полицията. Нека тя сама реши на чия страна да застане. Да накажем политиците на изборите, за да не ни мачкат още 4 години-въпросът е кого да сложим. Агенти на ДС, католици, помаци...останахме ли българи в тази държава?

АЗ ПЪК СЪМ НЕДОВОЛЕН ОТ БОРИСОВ.... КАКВО ПРАВИ ЗА ДА НЯМА ТАКИВА ЕКСЦЕССИ И ИСАМОЗАБРАВИЛИ СЕ МУТРИ - НИЩО ........ ДАНО СТЕ НАЯСНО ЧЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ ДА СА ВСИЧКО НО ВЕДНЪЖ ИЗЛЕЗНАТ ЛИ САМИ НА УЛИЦАТА ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО НА ......

Никакви гъби в деня на изборите.

Ах ти долно човече!!! Българите на бул. България убивали и те........ Не те ли е срам бе мижитурко??? Всичко се връща, силно се надявам на това..

Amin!

"Полицията можеше да реагира много остро на посегателството в Катуница, но тогава щеше да има човешки жертви". Само това оставаше още жертви от страна на честните граждани, само и само полицията да защити имуществото на един престъпник от справедливия им гняв. Б.Б. на кого си премиер?

Затова пък ухилената тиква е доволен от себе си.

ТОЙ Бог Борисов отсече виновните са те-убийте ги с камъни.

НАЗРЯВА НОВА СОЦИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ!!! И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЦАРЯ Е КИРО ЦИГАНИНА ИЛИ ГЕРГОВ БЪЛГАРИНА. ПО-РАНОИМАШЕ АКТИВНИ БОРЦИ, СЕГА ИМА КЛАСА ОТ НЕДОСЕГАЕМИ ОТ ЗАКОНА. КОИТО ОКРАДИХА РЕЗУЛТАТА ОТ НАШИЯ ТРУД, ЛИШИХА НИ ОТ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО.

къв премиер си ти бе? ...не се радва че няма други жертви,ами хленчи за къщата на мангала убиец.....

Времето за разплата-наближава

Държавата е безпомощна - парите от подкупите са и затъкнали гърлото дълбоко. Тя не се интересува от българите. ББ, не е само да режеш лентички, стегни се и направи нещо, затова те избраха хората, които гласуваха за теб. Поне си тръгни с достойнство, покажи че се различаваш от другите преди теб!

всички забравяте как преди избори Доган опрощаваше ВИК и електро задълженията на столипиново за гласовете им - той създаде тази цигания

Е сега какво ще кажеш ББ при тодор живков киро циганина получи 30 години затвор що не се оправдаеш с него и сега го разследвате за да ви кихне и на вас някои лев,или може би ивас ще купи като нищо като ви гледам ще се продадете за още власт ама после ком,унистите ти били виновни като грачехте с плевнелиев по незаконните построики що не видяхте Кировите

Калин ще го отнесе!

Всички Българи под строи до урните!!!!Пък да видят как ще им изгорят платените цигански гласове.Да ги НАКАЖЕМ заради убитото момче!!!!

КЪДЕ Е ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ КОЙТО ПОМИЛВА КИРИЛ РАШКОВ И МУ ОПРОСТИ 30 Г. ПРИСЪДА??? Излез жабо и отговори защо го помилва ? Защото е репресиран ли ? КЪДЕ СА ТИЯ ДЕМОКРАТИ КОИТО 22Г. НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДА ОСЪДЯТ КИРИЛ РАШКОВ, А ЗА 2 ДЕНА ОСЪДИХА 30 ДУШИ??? ПРОДАЖНИ ИДИОТИ !!!!!!!

Защо ББ не отскочи начаса на мястото на събитието и да ръководи действията на полицията. Този хеликоптер само при копки и резачки на ленти ли се използва? Сега може би нямаше вече да се говори, ако той със "своето влияние, професионализъм на пожарникар" беше там.

Българският народ не е доволен от Вас, г-н Борисов, и ще ви го покаже в края на октомври, въпреки купените Ви гласове!!! Браво на футболните фенове, че въздадоха малка справедливост - нещо, което Ви е непознато!

По времето на "социализма" циганите си живееха заедно с нас. Още и сега някой живеят! Пример- София, квартал Люлин. Лошото е, че сега циганите не работят и това през последните 20 години. Родителите ми бяха учители и ограмотиха всички неграмотни в родния ми град. Присъствахме поканени на Василица и на Сватби и кръщенета. Циганите живееха в двуетажни къщи и работеха заедно с българите упорито. Когато завърших Университет и се омъжих живяхе в моя роден град 2 години. Циганите работеха в Пластмасов цех, където аз бях технолог. Как един път някой не закъсня за работа или направи скандал? Така, че за гета , да ме извинява господин Борисов, през "соца" не е имало. И циганите не се наричаха тогава роми, а бяха хора като нас! И царе между тях нямаше. Сега ние сме в Гето в това превърнаха Родината ни през последните 20 години управляващи! Дано не си изберем за Президент някой цар Киро, Цецка или Спиро!

Да, аз също съм на мнение, че това обърна каручката на ГЕРБ! Няма да гласувам за тях - а до вчера бях на друго мнение. Борисов този път сгреши и то много. Да им покажем на изборите! БЪЛГАРИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ! НЯМА ВЕЧЕ ДА ТЪРПИМ!

ще реши въпросът с беззаконието, независимо кой и как брои бюлетините и обявява резултатите. СДС някога ПОБЕДИ в изборите, но Желю Желев призна ЗАГУБА и плати със смъртта на дъщеря си. Нима същата участ ще има и за Бойко Борисов, заради Ангел Петров?

Внимавайте, имам сигурни сведения, че "гроб" не само ще купуват гласове и цели изборни секции, а и ще фалшифицират протоколи от изборни секции!!!

ще има ражданска воина ако стане това и всички гербери и бивши оправляващи в ковчези.излезте на протеста нес *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ние жителите на Люлин 9 също страдаме от едно циганско заведение бар ВВQ по цели нощи един ром ни озвучава с адски децибели и полицията и общината нищо не правят въпреки оплакванията на 300 семейства.

И?

Хващайте сопите, сега е момента...

Ми хванете се поне десет души от тези триста семейства и си решете проблема! Аз също съм бил звуково тероризиран и заплашван с физическа саморазправа, но съм си отстоявал правото на достоен живот и победих!!!

Как е възможно да се сравняват премазаните хора на бул.България и явното убийство на Ангел? Толкова ли е тъп този човек, че да не може да направи разликата? И защо не казва нищо за второто премазване на полицаи от разпасаните цигани? Какво стана с шофьора,който е преминал през хората все едно са боклук?

Поредното дебилско изказване на ББ

И ние сме недоволни.От всички политици.? години се правихте на гръмнати и си затваряхте очите пред циганската престъпност и своеволие.Дадохте им правото да живеят без да плащат за нищо,а на нас-да ги издържаме.Ако българин не си плати тока навреме му го спират,циганите не плащат с години.Под предлог,че ще ги интегрирате наливахте купища пари в ненужни и безполезни курсове,семинари,мероприятия и т.н.Ухажвахте ги по изборите,чак Принц Чарлз заведохте при тях.Всичко на наш гръб.С нашите данъци.Като кажем-стига,ни изкарвате расисти и неевропейци.Макар че,Европа ги отсвири и ги изгони като мръсни котки от пределите си.Настъпи момента на истината.Или с тях,или с нас.И ти ,Борисов,както виждам си избрал.

Много погрешно властите се вторачват в богатството на циганския "цар". В действителност проблемите са от съвсем друго естество или наличието на това богатство е само малка част от тях. Основното в проблеми които създават циганите идва от тяхната същност, нрави и начин на живот, култура /ако изобщо може да се говори за такава/ и всички заедно към отношението им към държавност, закони и ред от една страна. И от друга - търпимостта, гнусливото отбягване и съзнателно неглижиране на властите и на обществеността към своеволията, самочувствие за свобода която закон не ги лови и нарастващата наглост на циганите. Като се започне от неписаната привилегия за безплатното пътуване по влаковете и в градския транспорт, осигуряването на незаслужени доходи за нежелаещи да работят и да се ограмотяват, но за да се плодят цели кланове цигани, тоталната липса на хигиена и не на последно място безгрижието към безнаказаните грабежи на всичко, на което се спре цигански поглед. И всичко изброено до тук, като воденичен камък тежи на обикновения българин под обърнатия на другата страна поглед на властта.

Да не забравяме, че Тиквата беше избран с по-малко от 1/4 от избирателите, тъй като половината българи са отвратени от политическата система въобще и не гласуват. При такава ситуация ромите са апетитна стока на ниска цена на политическата борса, която мафиотизираната политическа клика около него, не би желала да изпусне. Ето защо, изцепките на Таралежа са меко казано неуместни.

Всички Българи под строи до урните!!!!Пък да видят как ще им изгорят платените цигански гласове.Да ги НАКАЖЕМ заради убитото момче!!!!

ГЕРБ слугуват на мангалите за да могат да им купят гласовете, но забравят, че българите сме много повече и все още от нас зависи всичко. България е и ЩЕ е земя на българите.

ще е земя, ама още малко.

Т.е. "бунта" на хората срещу охрана от страна на държавата на престъпни мафиотски кланове вкл. съдействане на жестоко поръчково убийство, което можеше да да бъде предотвратено е "проблема". Убийствата на мади българи нямат значение... Защо никой от ръководството на държавата не дойде на погребението на момчето от Катуница??? Това може да се тълкува като тотално пренебрегване на хората и обещание за липса на промяна. Изводът е, че хората сами трябва да се въоръжават и охраняват и противодействат на престъпността - както и ще стане, сега се вижда само началото.

Ние пък сме недоволни и от двамата и скоро ще ги махнем от държавните длъжности. Така ще могат да си спорят колкото си искат.

Браво БЪЛГАРИ,да покажем че сме единни,да си защитим държавата и правата,не може един мангал да има повече права от нас в БГ.Ще ги мачкаме ако се наложи....

вигдате ли разликата мезду сарцози и борисов,мезду франця и булгаря,защо не може да има гражданска воина в булгаря ,защото сме село.как е вазможно в булгаря да няма един булгарин ,да обедини зяла булгаря. булгарски хроники _ стефан цанев ,били сме някога велики ????????????????кога ще се варне хан кубрат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

една от основните функции на мвр освен да разкрива престъпления които вече са се случили е и да предотвратява такива---тук сме свидетели как нищо такова не се случи от друга страна циганина си заслужава всичко което му се изсипа жалко за момчето според мен полицията свърши своята работа наполовина не може да гледаш как се пали и да не предприемеш мерки калин георгиев наблюдава мача от тъч-линията и за пореден път доказа че му е трудно самостоятелно да поема отговорност и взема решения---а такива когато от треньорския щаб липсват --ето какво се случва РЪКАТА МУ СВЕЩЕННА ОТДАВА ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО книга на исая

БОЙКО,ЗАБРАВИ ДА ОТРЕЖЕШ ЛЕНТИЧКА,ЗАТОВА ПОЛИЦАИТЕ НЕ ЗНАЕХА ОТ КЪДЕ ДА МИНАТ

г-н Борисов эа пореден път се иэкаэахте неграмотно и се държахте нагло ,на редовите полицаи също им е писнало да слогуват на курумпирани министри,комисари,прокурори и съдии

Мда, скоро няма да ни приемат в Шенген, докато полицията служи за лична охрана на циганските босове.

Още през м.август ГЕРБ бяха изкупили гласовете на циганите от с.Новаково Варненско и съседните села за изборите през м.октомври.Тези льохмани ни броят за канарчета!Е как Боко да ги притеснява своите хора?

Началото на края на партия герб.След възхода винаги идва падение.Ако си беше направил труд да почетеш повече книги,г-н премиере,щеше да го знаеш.За да спечелиш циганските гласове, загуби българските.Само че си забравил поговорката "Хубава работа ,ама циганска",тоест, каквото са захванали,все са го прецакали и ос-али.Като започнеш от гетата им,"бизнесите" им, фондациите им, та до лидерите и политиците им.Отвсякъде смърди.И това не е расизъм,ами си е обективната истина.Затова и демократична Европа им показа червен картон,а заедно с тях и на цялата държава.

Боклуци! Аз се чудех от къде такъв целогодишен тен. Той бойчо бил манге. Той ше го изяде... Хората са овце до време!

Кирил Рашков е покровителстван от много високо ниво! Включително от Висшия Касационен Съд. Това какво ви говори? Или да си спомним другия "бос" - Цветелин Кънчев, помилван от президента?? А ако гледахте новините, хората намериха в кола на Рашков пропуск на общинска полиция. Този човек явно е държава в държавата? Оградил с ограда близката гора, която е общинска собственост... Всичко това не било покровителствано, ни уверява премиера? А на фона на тези палати какви данъци плаща този "ромски бос" и какъв легален бизнес развива? Откъде са му доходите за това несметно богатство?

Не само, че се изсра на метеното, но окаля целия пейзаж - жалко...

Между другото, трябва да ви разкрия една тайна. И държавата и органите й в лицето на прокуратура и полиция са едни посерковци. На всички полицейски босове, прокурори и съдии, както и на всички управляващи са им посрани дупетата. "Цар" Киро е давал на всички. Гражданите не трябва изобщо да се страхуват от полицията, защото полицията се страхува повече от гражданите и на редовите полицаи им треперят коленцата при масови безредици. Всеки от тях би желал собственоръчно да драсне клечката на сараите на циганския барон. Ако хората излезат на улицата, те могат да извоюват всичко, каквото пожелаят. В България проблемите не могат да се решат никъде другаде, освен на улицата.

Бойко, ти покори циганските души, сърца и гласове но изгуби българските. Хайде чао. Дано те видим по-скоро съкафезник на цар Киро.

Безгръбначна полиция! Знаете ли какво ще стане ако някой тръгне да гази полицаи в Ню Йорк?

В квартал Дружба до съвета има 2 блока, в които живеят роми. Имат каруци и коне .Две малки ромчета често разхождат кон точно до детската площадка и го плашат с камшик, за да тича по-бързо. Една майка сподели, че щял да сгази количката с детето и. Оплаквали са се, но познайте дали има резултат?!

Само 2 да бяха в Дружба циганските блокове, щяхме да сме си екстра. Но за съжеление са много повече. Окупирали са цял район, през който само с Жандармерита можеш да преминеш.

На последните избори гласувах за ГЕРБ, но не защото им симпатизирам. Много се колебаех, но в крайна сметка реших да ги подкрепя, за да не се размиват гласовете и да имат достатъчно депутати, за да имат свое правителство. Очаквах, че Борисов няма да заема никакъв пост и ще направи правителство от експерти. Е, не познах, разминах се с очакванията си. Но колкото и да не ги одобрявам, не виждам алтернатива. Признавам, гласувах както повечето хора не "за", а "против". Но за съжаление , това управляващите не осъзнаха и не се вслушаха в посланието на хората. Възгордяха се и по нищо не се отличават от предходните. Но , с годините , през които наказвайки управляващите с отказ да гласуваме, им създадохме такъв комфорт, че е трудно да променим това. Но все още има и други осъзнали се хора и едва ли нещата ще се запазят още дълго време. Крайно съм разочарована от позицията на премиера и втори шанс няма да му дам, няма да подкрепя партията му, дори да нямам избор, ще пусна недействителна бюлетина. Но ще гласувам, за съжаление отново не "за", а "против".