Борисов в ”Полимери”: Виновните за грабежа ще си го получат

Всичко в завода „Полимери“ е разграбено и унищожено, а пък собствениците имат Мерцедеси и Майбах и ни дават оценка, заяви в Девня премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов в ”Полимери”: Виновните за грабежа ще си го получат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бацеее , такава димка си ...да , получиха си го , и те , и ти под формата на грабеж , ти на процент ...да вземат да ви рециклират заедно с трихлоретана?!

държавата заведе ли иск за щетите към Баневи или не.

"Борисов в Полимери: Виновните за грабежа ще си го получат" Добър опит за виц!

Ще си го получат ако не ми платят, може и в суджуци, така звучи репликата МУ...

Каъо те управляват психопати какво да искаш? Да, виновните все си го получаваха и с КТБ и с производството на наркотици и с разрухата на здравеопазване и образование, Борисов е един луд.

КАФЯВ!!!! Трябва да се почне от тебе!

точно така - сuд за грабители на дuржавни средства, а не приватизирам кремиковcи, продавам го на скрап, купувам си маjбах и започвам хотелиерски бизнес. в развитите икономики на запад на голя поляна правяt предприятие и печелят пари. в бг от предприятие правят гола поляна....

Обаче правилната Бокова Нова ТВ кани Баневи на лаф моабет. По скоро комуниста и комсомолеца се скараха за откраднатото. Сикаджийската мутра също иска дял.

Борисов,да ти е--а демокрацията,бесилки трябва да строиш,бесилки за всички така наречени "бизнесмени".

Виж ти, и това го казва човекът продал и Енергоремонт Холдинг?!

симо

Кой по- тарикат????...ТЕ ,,майбах,,ТОЙ-суджук.Да не забравяме , че ТОЙ ги разхожда насам натам,до Катар например.

= БОКО-ВИНОВНИТЕ ЗА ГРАБЕЖА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ В ТОВА ЧЕСЛО И АЗ.

Борисов демонстрира хиперактивност в ролята на "доброто ченге", критикуващо държавата, че не си била свършила работата "тогава", сякаш точно той не е управлявал еднолично тази държава през последните 8 години. А като прибавим и 4 г. кмет на София, в която са една четвърт от населението и икономиката на България, и преди това 4 г. Главен секретар на МВР (което си е почти премиерска роля, защото който държи структурите на сигурността, специалните служби и въоръжените сили най-общо, си е на практика управителят на една държава) - значи, че Борисов от 2001 г. насам не си е бил на мястото, като ръководител на държавата. Но крепияко олигарси, хазартни босове, банкери-мошеници и т.н. едра криминогенна паплач...

"Първо искам да успокоя хората в региона и самата Варна, защото това е една екологична бомба". Така де, само една е, нека хората са спокойни - ако преживеят първата катастрофа/авария, друга няма да има. Егати пуяка прост :)

Премиерът-дето-не-яде-суджук е решил да сложи директно едно PR рамо на шофьора на бившия си шеф, Пашата за да изнудят Баневи за Каваците. в инструментите за изнудване и кражба на бизнеси правителството не се свени да паи колите и да праща мутри да трошат заведения на тия, които имат смелостта да им се опънат. Интелектуално са си останали в 90-те, както рекетьорите в правителството, така и тия извън него.

ВИКА-ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.

Явно тези търгаши Баневи са спряли да му плащат необходимото.

Ей пъпеш!! Твоята измислена партия довърши окончателно България с 3те си измислени мандата!! Време ви да събирате гьонсурат-а и да палите моторите. Олигархични подлоги

Какво падение...на народа... - да търпи такъв човек да му блещи такива приказки.....

всеки, приватизирал предприятие просто да го нареже на скраб и да приключи. А такива са всички новобогаташи.

ВСИЧКО ОТ УСТАТА НА ФЕОДАЛА Е БЛЯ,БЛЯ!!!ТОЗИ РЕЦИТАЛ НИ Е ДО БОЛКА ПОЗНАТ,НО ОСЪДЕНИ НЯМА!!!КОЛКО ОЩЕ ДА ГО ЧАКАМЕ ДА НИ ЛЪЖЕ???

Хайде да си спомним развитието на Бати Бойко,главен секретар на МВР,после Кмет(не случайно с главна буква,то и като беше главен секретар на МВР никой не знаеше как се казваше министъра му)След това две негови правителства ,едно междинно и пак негово.И сега се сети,че приватизацията била дива???май много пари има да събира:)))

Съвсем верно е - приватизацията беше и сега си остава хайдушка. Но кой ни я натресе на нашите глави? Нали тези "борци" за псевдодемокрация още от 80-те години на миналия век завладяха всичко де що има. И не се ли знаеше и тогава и днес кой е този Банев? Та нали той сам заявяваше, че ако стане революция него ще го обесят с краката нагоре. И проблема само Полимери Девня ли е? А как продадоха за жълти стотинки Империята ЗЗУ-Стара Загора, супер Холдинга ЗММ и безброй други важни, стратегически за всяка нормална държава обекти? Но по това време България имаше ли Президенти, Премиери, Главни прокурори? Какво направиха всички те, за да озаптят големите некадърници и мошеници и всичко, което беше построено с парите и труда на целият български народ да бъде запазено и оползотворено? Това са главните виновници за вандалското разграбване и унищожаване на Българското Национално богатство. И тези главни виновници, рано, или по-късно трябва, задължително е, да получат за своите действия и бездействия полагащите им се присъди.

първата работа на Луканов, като стана премиер, беше да закрие Комитета за държавен контрол. Бил комунистически. И грабенето започна. На негово място няма създаден поне що-годе подобен орган. Комисийките по корупция, омбудсманите и прочая паплач само гушат пари и седят на топло. Какво работи КЕВР? Дига цените планово? Как пък нито комисията по корупция, нито енергийния регулатор, нито омбудсманкът, който и да е той, свършиха нещо на ползу роду?

Прав е Борисов,много прав за Баневи!Това е свинщина на ен-та степен!Да получат работещ завод без пари,оборудван и печеливш,но да го докарат до екологична катастрофа от безхаберие,алчност и простотия!Въпросните изтеглиха милиони кредити,но не за инвестиции,а да сиги харчат и когато не могат да плащат,на ти завода , в който вече няма нищо!на всичко отгоре бяха медийни любимци "новобогаташи",при Гала че и доскоро,какви дрешки,какви почивки,е не ги ли е срам ,медийни празнодумия,а ни завод ни производство,ни работници!

"Няколко пъти съм говорил с главния прокурор, даже преди няколко минути му звъннах". Той и на Мишо Бирата звънваше, а той пък взе, че умря... Обаче Цацата е спокоен, както и Триадата шишковци, а и Черепа...

симо

Гарван на на гарвана око не вади.....Най много да се изцвъка в гнездото ми/майбах/......То това е сегашният ЕЛИТ,нали.

Даа, разбойническа беше приватизацията, но такава беше целта на антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен по инструкции на американския шпионин Горби от другарите Лилов, Луканов, Джуров, Пешо танкиста, Станишев старши и пр. основатели на БСП, които ведно с останалите си политически и олигархични креатури, като СДС, ДПС и сл., заграбиха и попиляха всичко създадено от българския народ, създадоха нечувана мизерия и безработица и ни унищожиха наполовина, в интерес на собствените си бездънни джобове и западните си чорбаджии: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. Че и по план бе извършена тази унищожителна за страната ни разбойническа приватизация и то не какъв да е, ами бесепаро-американски план: "...планът "Ран-Ът", е план за преход към пазарна икономика, изготвен в рамките на 6 месеца от Националната търговска камара на САЩ по молба на последното правителство на Народна република България в лицето на Андрей Луканов и поръчан през март 1990г..." от Уикипедия, свободната енциклопедия И само кьоравите зомбита не виждат как и до ден днешен бесепарите следвайки неотклонно спуснатия им хамерикански план и указания: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

Стига с тезе "американски" преврати!Това ,че режима се смени,беше добро,но това, че всички бяха пуфлеци и нищо не разбираха от пазарна икономика и демокрация ,т.е. разбирането беше в случая на Луканов да раздаде червени пари на избрани,да не отидат по дяволите зер,но от разформированата ДС го изиграха и повече обраха те ,а той като глупак им имаше доверие.Изнесоха пари,съсипаха заводите ,оставиха ги в разходи,защото не плащаха,а Виденов довърши и банките и спестяванията на хората,щото все умни съветници!направо отвратително!

Както го описвате, не виждам каква е ползата и доброто от смяната на режима. Освен това, нещата не са винаги такива, каквито изглеждат, а Вие се опитвате да изкарате превратаджиите и Луканов ангелчета, ама: "...Никой не каза защо Жан Виденов падна, какъв беше ударът срещу него - Кажете вие - Той тръгна с морална и социална мярка да прави реформа. Но беше късно. Беше спрял на Сорос парите. За издръжката на своите хора в България Сорос беше дал на Луканов 14 милиона долара, ако се не лъжа. И Виденов ги спря. Тогава започнаха големите битки и големите игри с валутните курсове. Доларът достигна 3000 лева. Изкупуваш с малко долари огромна левова парична маса, а като дойде служебното правителство, тази левова маса пък я превърнаха в долари, като валутните курсове вече са паднали пет пъти по-ниско. И изведнъж големите акули като Сорос излязоха с по 100200 милиона чуждестранна валута на печалба. - Значи сблъсъкът е бил между Андрей Луканов и Жан Виденов, като Сорос се е явил една от причините? - Ами да - той беше един от хората, които се облагодетелстваха от този обратен процес на изкупуване на валута. - Да разбирам, че от тази машинация Сорос е направил милиони? - Около 150-200 милиона, казват специалистите банкери. И по този начин омаломощиха държавата. Но не беше само той, а и българската група Статуквото беше много силно и Жан Виденов не можеше да се пребори. Вътре Луканов в партията работеше много здраво срещу него...", из публикация в Blitz bg от 28 Септ. 2014 под заглавието "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС". Ясно е, че промяна е трябвало да има, но не и унищожение и грабеж, което се е случило в действителност.

Айде пак си се напушил с този план Ран-Ът.Никога,ама никога не е приложен в БГ,а само в Чехия и те са по добре!Трябва истинския да го публикуват за да не се изнасят фансмагории от разни тролове!Планът съществува,но само събира прах,изготвен е в края на "царуването на Луканов,а след него,демократите не са го погледнали изобщо,сметнали са го за "комунистически",поръчан от Луканов!

Ами що тогава не "го публикуват за да не се изнасят фансмагории от разни тролове"?! Пък и ако не сме видяли плана, нали виждаме изпълнението!

Освен ВСЯКАКВИ сътворени от комунистите ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (заводи замърсители насред житниците на България - Добруджа - циментовия, Полимери, Тракия - Химкомбината, Мизия - циментовия в Панега), безсмислените изцепки с "чинията" на Бузлуджа, губещия "колос" на родната металургия Кремиковци, "титана" на родното машиностроене в Самоков и ХИЛЯДИ ДРУГИ икономически, екологични, демографски и пр. престъпления, сега ставаме жертви на наглите им наследници - крадци, разбойници и бандити като Баневи. Насред световната криза от 2008 те заявиха, че за тях кризата се свежда само до това, ЧЕ са слезли от самолет на Майбах. Последното се римува с не до там изискана, НО справедлива ругатня! ВСИЧКО СЪТВОРЕНО ПО ВРЕМЕ НА ТОТАЛИТАРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПАРТИЯТА - ДЪРЖАВА Е НЕПОНОСИМО БРЕМЕ ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД!! Сега плащаме и за изцепките на тройната коалиция за натура 2000 и пр. тъпотии сътворени от генетично увредените комунистически кратуни!!!

А бе, Мутро, а ти по време на приватизацията докато се увърташе около Маргина и СИК за кои работеше? Тъп, долен рекетьор седнал да ми говори за кражби и зулуми

При БОКО ПЪРВИ, ВТОРИ, че и ТРЕТИ към кабинета му освен министерствата, има и агенции.. Една от тях е "ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ и СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ". Не помним нещо приватизационно при БОКО на куб да е сколасала да свърши. Та би трябвало със следприватизационен контрол да са доказва, че папа правилно паричките от бюджета.. Та да та питам тез клатикурци, пърдон - лемури на синекури, с кво ти доказваха, че си заслужават платата всеки месец в тез ОСЕМ години..

Що ли нещо не ми се вярва, че ще стане така ?

На БСП ,СДС И ДПС приватизациите/унищожаването на България това което родитилите ни строиха го ограбиха и събориха пишман политици и бизнесмени които си градят бизнеса на ограбването на България,останаха гладни и прокудени милион и половина българи заради тая работа и хора които нямат,срам свян и съвест поучават сегашното правителство какво и как да правят ,направо за бесилото са всички учасвали в приватизацията и защо е нужна приватизация като същите заводи за били полезни за държавата и за българските граждани,защо?

Всичко сътворено (с много малко изключения) по времето на соца е: - демоде - губещо - неконкурентно - вредно за екологията - пагубно за народа Другото за заетостта и пр. тъпотии са само про комунистически лакърдии!!!

Борисов в Полимери: Виновните за грабежа ще си го получат....Да, прав си, колкото ти си го получи за Мишо бирата, колкото Шиши, авера ти, оня крадец Бисеров, оная крадла бесепарка социален министър, Масларова, Цецо Крадецо и т.н.....Верваме ти, престъпнико долен!!!

Наистина приватизацията съсипа много. Но да погледнем фактите: 1. Преди приватизацията на входа и на изхода седяха мутри от ЦК и ДС, които се гушеха. 2. Преприятията (заради 1) бяха фалирали и смучеха от държавата милиони на месец. 3. Поради 2, предприятията трябвахе да се продадат. 4. Предприятията бяха купени от ЦК и ДС, които бяха експерти само в кражбите и разрухата. 5. Никой кадърен човек по това време не можеше да извади милиони за да си купи фабрика. Та според мен, виновна е не неизбежната приватизация, а безбожното раздаване на пари на ЦК и ДС (т. нар. червени куфарчета)

Ще си го получат, колкото Цветанов!

Абе тоя ЧУКУНДУР защо не вземе да прочете/ако може да чете,разбира се!!!/,коментарите във връзка с тази новина и да разбере най-после колко е "ГОЛЯМА" НАРОДНАТА ЛЮБОВ към него и да вземе да се гръмне!!!!!??? НО гьон СУДЖУКА си е гьонСУРАТ!!!!

Тикво проста, сега ли разбра нещо , което и бабите го знаят от 25 години

Корупцията е смазката, която облекчава механизма за образуване на новобогаташи! Срещу нея могат да говорят само тези,които са извън новобогаташите.Аджеба, нищо няма да стане!

- пЪрдон вицето ти, са обади и за едни далаверки и разбойничество в БМФ-то на Домус ага.. Ама за туй що нищичко не споменуваш???

Е ,И ???? ДЕСТВАЙ ,А НЕ КОНСТАТИРАЙ ,ЛАЛАДЖИЯ ,това го знаят и децата ,но не знаят колко приватизатори са в затвора с конфискувано имущество !!!!!!!!!

Е,който си го знае-знае го

БХ-С да побърза преди да са тропнали папките на бюрото на Тръмп, че после измъкване няма - хахахахах

той не можал да се включи ли? Иначе щеше да е най прекрасна приватизация!

информирали са го грешно! завода е разграбен и унищожен от синдиците назначени от съда! затвориха завода заради чужди интереси за смешен дълг !!

"Първо искам да успокоя хората в региона и самата Варна, защото това е една екологична бомба, за която, ако не се вземат мерки, ще причини огромни екологични последствия" - и как точно ги успокояваш с това изречение без смисъл?!?!?

Боко Суджука пак приказва празни приказки. Какво стана с крадливата ти партийка, замесена в куп корупционни скандали? Защо още не си подал оставка и да разкараш наглата си крадлива муцуна от управлението на България?

Главният разбойник, бандит и мошеник квалифицира 'приватизацията', от която той самият здраво се е облажил, заедно с господарчетата си олигарси - Цветелина Бориславова, Валентин Златев, ТИМ-аджиите, Киро Домуза и т.н.

Баце забравя хората около него, заграбили банки, курорти, вецове и т.н.

През 2002 г. в сградата на МВР, в заседателната зала до калинета на ГЛАВСЕКА на МВР заседава специална комисия от подбрани прокурори, следователи, БОПаджии и т.н. експерти по крупните "приватизационни" сделки.. Включая ПОЛИМЕРИ, Техноимпекс, Кремиковци, БМФ и т.н. Шеф на комисията е самия ГЛАВСЕК НА МВР.. Та да си спомняте да сте прочели и ред от доклада на таз комисия. Нещичко поне тя да е направила.. Забравили сте я. Както и вече бившия ГЛАВСЕК НА МВР-то по онова време. Щото в предизборните си лакърдии за последните парламентарни избори ви обещаваше, че пак УЖ ша ги разледва... И ще прочетете за тях толкова, колкото прочетохте и през 2002-2003-та г.

че пак УЖ ша ги разледва... И ще прочетете за тях толкова, колкото прочетохте и през 2002-2003-та г. П.П. - Майбаха и Мерцедесите не изгоряха ли в едно "пожарче"? И що ли тез "бизнесмени" не са фръцкат по магистралите му с джепчета от горските стопанства?

Добре, че около третия мандат започват да му светват истини, които на останалите българи са ясно от самото начало. Значи не е съвсем бавноразвиващ се... Скоро и таблицата ще научи.

Надали! По-скоро, защото снощи Сашко Диков пак пусна гледната точка на Цецо Мустака за разграбването на КТБ, сега Тиквеника прави контраатака за отклоняване на вниманието! Зер, видите ли, кои са крадците в България.

Като бит педераст мълчиш, щом разбра че Бойко е пръв приятел на Баневи .... а ? и да знаеш, всички тия бандюги са навързани като СВИНСКИ СУДЖУК!

Вярно: От 2001 си част от тая игра. Ти си част от престъпниците които ограбиха това.... Кой даваше банките на любовницата си

Само не разбрах, как собственикът на "Полимери" е ограбил сам себе си!