Новият шеф на КАТ-София обяви война на рушветите

Новият шеф на КАТ-София е Богдан Милчев, шеф на „Охрана на масови мероприятия" към „Охранителна полиция" в СДВР. При представянето му стана ясно, че той ще бъде безкомпромисен към всеки, който е поискал пари "на ръка".

Обратно в новината

Коментари - Новият шеф на КАТ-София обяви война на рушветите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

запитаите сержанта милчев като какъв е започнал работа в мвр и къде.играл ли е футбол с боико борисов от2002 г. и играе ли и сега /както вучката-митничаря/.

Знам, че никой няма да ми обърне внимание, но не се сдържах при следния цитат: "Пред журналисти Милчев обясни още, че ще се подобри обслужването на гражданите..." Днес наблюдавах милата, родна катаджийска сценка: Паркингът откъм сектор "Г" на Националния стадион бе отцепен от двама катаджии - единият ближеше сладолед, а другият - спря една кола, с явното намерение да изкара някой лев, но задръсти движението и се отказа. В това време, забележете, млад баща се опитваше да пресече с 2-3 годишния си син, но никой не му даде този шанс. Униформените "мило" наблюдаваха напъните му и сякаш се забавляваха от бездействието си... Ченге съм, не полицай, и се отвратих! Обадих се, споменах за проблема, но ме изгледаха с презрение. Сладоледаджията каза: "Ти, ако наистина си колега, ще ни разбереш!!!...

Успех в това трудно начинание!

обяви, за да може всичко да минава през неговия джоб, на цеко и боко тиквата.

Пари на ръка-вече НЕ! Ще се превеждат по банковата сметка на ГЕРБ.

Имам един въпрос само- дали проверихте криминалното му минало на новия шеф?В затвора брои ли се за стаж в КАТ?

Ако имаш конкретна информация, защо не я предоставиш на ГЕРБ или на медиите? Дали няма веднага да се вземат мерки? И понеже очевидно нямаш, спри с тоя безмислен спам...

Имам един въпрос само- дали проверихте криминалното му минало на новия шеф?

защо се назначават хора без конкурс?защото е много кадарен или защото е единствен?според мен конкурса е задалжителен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Със какво ще воюваме до сега беше с дваисетачки ........

Гражданите ще бъдат "обслужвани" както при "мероприятията" Който не ни харесва или си отваря устата - палки и полиция. Още един постарал се при изпълнение на служебни поръчки - последно спря "ордата" при откриването на "магистрала" Люлин.

Корупция се появява там, където законите са направени така, че да пречат на хората. Явно случая тук е такъв. Ако правилата се опростят в пъти, наказанията бъдат снижени многократно,инфраструктурата бъде драстично подобрена всичко ще си дойде по местата. Малко алкохол не пречи на никого, ограниченията на скоростта по магистралите са безсмислени, а слагането или не на колан - въпрос на лично мнение ! Другото е диктат, а корупцията е неизбежния отговор срещу диктатурата.

Законите пречат и на убийците да убиват, на изнасилвачите да изнасилват и на крадците да крадат. Тях да ги правят ли по-либерални, че да не пречат на заинтересованите да си упражняват хобито?

Има само един доказан начин за тази цел> Всеки полицай от КАТ, когато спре кола за проверка, да се свърже с централен пункт и да докладва кого, защо и къде е спрял колата! Разговорът с шофьора да се записва, вкл. и резултатът от проверката! Толкоз!

абсурд, как ще си искат пари тогава?

Ми ще трябва да уволни всички катаджии по улиците и пътищата ;-)

Кажете ми някой шеф на някое ведомство,който не е обявявал война на корупцията.И всеки след него пак обявява война и резултата е...ZERO!

Ами толкова е просто и не е скъпо да се спре корупцията сред пътните полицаи - само трябва всяка служебна кола да се оборудва с камера със звук и директна връзка в реално време с централата !!! Да видим тогава как ще си искат и получават пари !!!

тряя да се отнемат книжки и да се влиза в затвор за 3 до 6 месеца, тогава мисля че ще се промени "песничката" която всички пеят "аз може и да съм пиян и да не спирам на стоп и да карам без колан ама защо полицайте се занимават с мене, да ходят да залавят мутрите"

Презумцията, че служителите от КАТ са подкупни, не е от вчера. Тя ще битува в обществото и в бъдеще, затова г-н Милчев го "виждам" след 2-3 години извън системата на МВР. Мотивът за освобождаването му ще бъде същия, както на 6-мата преждевременно пенсионирани. Г-н Милчев, Вие направихте фатално грешен извор в кариерата си.

можеш ли да вакраш куче да пази вълци . или ще изядът кучето ,или кучето ще стане вълк. във всяка една служба на мвр включително и пожарната има корупция. а в съдебната система е най голяма. при катаджия може да минеш с 20лв. при д.а.й с 200 ,при следовател с 2000 , при съдебната система 20000 .

Албания обявява война на Америка!

Изборът е добър - може би най-добрият от наличното... Остава да не му се месят и постепенно нещата да започнат да се нормализират.

В отговор на това вероломно нападение ние,пътните полицаи,обявяваме война на новия шеф.

КGB, каквото и да напишеш все назад те дърпа. Нещо в главата ти не е в ред. Потърси докторите, дано ти помогнат да гледаш напред и ти дадат по-ефективни хапчета..

Не на рушветите! Всеки водач - партиен спонсор!

Модераторe, Корупцията започва от Министъра на вътрешните работи и за това не спирай мненията на тези, които критикуват ръководството на МВР, че то Е КОРУМПИРАНО И СЛЕД НЕГО всички надолу, които нямат морал.

Може ли да подкрепиш с факти обвинението си към Г-н Цветанов? Нападенията към него, които валят от всички страни му правят единствено реклама - неудобен е на повечето богати и влиятелни мошенници в страната ни!

АБСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНА СМЯНА! ПРОМЕНИ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА , НО ТАКА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО - НЕ! КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО , ИМА И ЩЕ ИМА НЕ САМО В КАТ!!!!! НОВИЯТ НАЧАЛНИК Е МЛАДО МОМЧЕ БЕЗ ОПИТА НА ПРЕДНИЯ НАЧАЛНИК !!!

ха - ха - ха !!!

Евтин ПР ! Идват избори ... :)

Авторът на материалчето "обяви война на рушветите" от името на новия шеф на КАТ - София, обаче - ядец, бойната фрегата "Дръзки" е на мисия нейде по света и военните действия ще се поотложат. Но като си дойде бойната втора употреба - ооо! (ако си дойде, разбира се). Да се стяга нашият предимно втора употреба автопарк ...

Корупцията не е само в КАТ. ТЯ Е В РЪКОВОДСТВОТНО НА М В Р. От там не се ли започне, резултат няма да има. Издигането на кадри е повече от корумпирано, то е безсрамно!!!!!!!!!!!

ВЪРНЕТЕ НИ НЕЗАБАВНО КОРУПЦИЯТА! - лозунг, затова е с голЕми букви. Аз не искам никой да се бори с корупцията - харесвам я, свикнал съм й, ако я няма нея съм толкова некадърен и прозд, че ни бих могъл да постигна нищо.

Когато видя в полицай да съдейства на гражданин, да подпомога движението и да се държи възпитано, тогава ще повярвам, че работят. За сега ги виждам само да висят по хранилките и да чакат някой да кихне. И да не се обиждат свестните - има и такива, но за твърде малко.

Няма и не може да има честен катаджия. Системата няма да допусне такъв. Как си представяте някой, който пише няколко пъти повече актове и фишове от останалите. Става подозрително - а останалите защо имат много по-малко актове от него? Значи или спят, или взимат. Такъв служител ще бъде или преназначен, или посъветван да спазва "правилата на играта". Отделно и отчет към по-горните нива - няма да дава от заплатата си, я !

така е вече няма да има рушвети,а подкупчета!на пенсионирания да ни харчи парите,а на бб приказките за борба с корупцията ще са като на сергея ''те не ни разбраха''

Аз обаче едно нещо не разбирам. Тука пак се отвори дискусия от обичайните драскачи, кой бил корумпиран, кой бил затънал. Защо един човек не се сети да попита, до кога пътищата ни ще са осеяни с абсурдни знаци и ограничения от ерата на Москвичите? На никой ли не му идва на акъла, че в 80% от нарушенията, ние сме принудени да ги вършим, защото регулацията на движението е в противоречие с всякакъв здрав разум? Ония ден на моста на околовръстното към гара Искър ме спряха за изпреварване на ТИР на четири лентов път, защото имало знак за забрана изпреварване и ограничение 40. С най-голямо удоволствие си дадох 20те лева, помайтапихме се с момчетата и си продължих, доволен защото не дадох пари за заплатата на някое говедо дето седи на бюро и е отебал всякакво мислене.

А новият шеф до сега от какво ли е живял ???

А на мотоджигитите, които си правят гонки всяка вечер по булевардите дали ще обяви война? Да дойде да види как на Цариградско до сфетофара за Горубляне всеки петък след 23ч. се състезават с часове, а КАТ се крият по малките улички...

Като най-умъната от целиа випусък, да питам санким, кво поточно обеви шефа - обеви воина или обеви рушведите?

Богдане започваш със фал. Никой не иска от гражданите те самите им слагат в джобовете тъй като се увеличи изванаредно много размера на наказанието. Размера на нказанието трябва на първо време да падне поне ПЕТ пъти. Това не се прави защото висше стоящите няма да могат да си взематголемия ДЯЛ.

Повечето наказани са от комплексирания и тъп селянин Тенчо Тенев, под диригентството на Стоевски - той винаги е действал задкулисно и подло. Както казва един негов колега: ще мине и през децата си, за да остане на власт. Двамата, алчни за власт, двамата адски тъпи и много некадърни можеха само да плетат интриги. По-некадърно управление на КАТ не е имало никога. Казвам го от опит. А наказанията наложени от двете тъпи глави падат в съда още на първа инстанция. Казвам ви го от опит. Най-интересното е, че двамата си пишеха доноси един срещу друг и си издействаха наказания. Е.ати тъпаците. В крайна сметка както го каза "геният" Тенчо Тенев - "запретнаха им крачолите".

Дано това пенсиониране да доведе до реални промени в КАТ. Трябва да се спре взиамнето на подкупи, особено на пияни шофьори!!

Кви подкупи , кви 5 лева. Няма и нямало е подкупи в КАТ ! Никой не ни е искал подкупи , това не може да се докаже никога ! ха ха защото сами си ги даваме ха ха

Аз и стинка не давам! Имам книжка от20 години. Ти като си тъп....давай.

Ако чистката в софийския КАТ е заради масовите подкупи, защо ги пенсионирате с почести и с 20 заплати, а не ги уволнявате дисциплинарно и без право на привилегии?

всеки които е ходил в цивилизована страна, даже и турция знае полицая как се държи, и респект които има. тук съм казал че соифя е най големия платен гьол, плащаме си за да ни ловят.полицая не гледа да ти помогне в трафика, ами да го зговни някаде и да застане и да метне въдицата.а най ми се повръща като видя пешак с тъмни очила вместо да си пази кварталчето, да е вперил взор с надеждата да лапне и тои нещичко от баничката

Никога не са ми искали подкупи от КАТ, а са ме спирали много пъти за рутинни проверки. Винаги са били учтиви и са ме упътвали, ако питам за някакъв път.

колко километра имаш на година

предполагам кара 1000-2000 км през деня по светло. и никога не е сам в колата

И аз не съм спиран освен за проверка на документи. От 78 ма година карам. Твърдо мога да заявя, че не нарушаваш ли, нямаш проблем.

Веднага мога да ти дам поне 2 конкретни примера от личен опит че не винаги е така, ама не ми се пише сега...

Супер. Тези с подкупите- ВЪН!!! Да е за урок на останалите.

Да се закрие КАТ- няма никаква нужда от тези търтеи рекетьори. Да се съкрати 2/3 от полицията. Българският народ няма нужда да храни тунеядци, които да го пребиват по районите.

Напълно съм съгласен ! Никаква работа не вършат 70 % от полицаите и катаджиите. Само рекетират народа и държавата. Слагат 2-300 камери и 50 човека да се занимават с изпращането на "Честитките" и компютърната част от задачата, другите дебелаци дето размахват палката, незабавно да се уволнят. В полицията е същата мизерия, техия синдикалист сам си каза : аз не знам къде са 30 000 човека и с какво се занимават в МВР. Ебати държавата. Направо да я закриват и нея, това не е държава !

това е територия разпределена м/у бившата бкп/дс и вкр!едни банките,други хляба ,трети месото,четвърти хотелите а за нас са само турските серяли и театрите на ловния другар гоце и меди доганов....а как ми се искаше боико да е истинския човек :(

Последния път като кацнах на летище София след няколко месеца извън българия гледката която видях бе тръдна за описване... Няколко полицая - 2ма от които с безформена маса които видимо люпеха семки и плюеха по земята в същото време ровейки с кубинките си в една огромна преспа сняг говорейки си за житейски работи - така ли се работи? Гледката беше достойна за снимка...кадър от цирка... На запад като кажеш полицай се вижда човек не по стар от 40 в добро спортно телосложение и изпънат като струна а наште гащници ....мъкааа

не знам дали е добро или лошо ,само знам че за Герб няма наши няма ваши..

За ГЕРБ няма наши, няма ваши. За "гробарите" е важна ЦАРИЦА ПАРИЦА. Всяка втора реплика на Бойко Борисов е:"Няма пари", но вчера "купи" на Цветелина Бориславова една банчица. За ГЕРБ, само здраве му кажи.

Коко много си елементарен.За да си вдигне изчезналата популярност Рапона ще прави поредните PR акции,ти тъпчо съгласен ли си да те уволни една мутра защото твой подчинен е взел подкуп.Издържаме 70 000 души полиция за да хванат корумпираният и да си получи наказанието,конкретния.А сега тия ще се пенсионират с 20 заплати накуп голямата пенсия и ще се чудат що им е зле.Аман от баламурници като теб.

Щом се хванали някого в корупция, трябва да си ходи. И бъде наказан публично, за да се стреснат останалите.

Господа, добре би било г-н Премиерът да даде някои пояснения. За подкупи смяна ли се полага или съд и присъда? Или подкуп са взели едни, а се сменят други? Как се "пуска една социология" и от къде? Кой може да пусне социология? Задавам тези въпроси, защото социологията не само не е поне 80%, а и не може да е никакви проценти...