Премиерът: 2011 г. стискаме зъби, 2012 - берем плодовете

2011-а година трябва да стискаме зъби, 2012-а -ще започнат да излизат проектите, които ще дадат добри резултати, заяви премиерът Бойко Борисов в изказването си на Осмия конгрес на КТ „Подкрепа".

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: 2011 г. стискаме зъби, 2012 - берем плодовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

22години! А що не 45? А демократе Тренчев! Трябва да има мандатност! - викаха някои 90-те години, ама не казаха че мандатите трябва да са по 45 години!

Байко, с тия куци министри и зам. министри ще ни остане стискането на зъби!

Стискайте зъби премиерът промълви Ами ти министрите си оправи мерцедесите им вземи Дянков на самолета качи и в Америка прати От Цецо Гафа се отърви и митниците си оправи Стига народа душете ,че до изборите от тояги няма да се отървете

"Премиерът: 2011 г. стискаме зъби, 2012 - берем плодовете" -Бойко я да минете целио отбор на Герп на минимална работна заплата та да "стискаме" заедно....

П тва от 3 години го слушам :( Все чакай следващата. Хора, бягайте от кораба България докато пътува!!!

премиера, син, зелен, червен, тиква или кратуна, опитва се да направи нещо. изяжте ме ако искате дреме ми на дъртата ряпа.

Опитват се да Направят Нещо!!!??? Всички чухме от СРС тата с Борисов и Танов и Разбрахме точно какво Нещо правят. Герб да си ходят.

нещо написано някъде, донаждано и обработено. какво стана с разговора с Менда? нещо се мълчи по въпроса. а щом един е фалшив не вярвам на всички СРС-та

Падна ми в очите синдиката! Защо Подкрепа не покани Президента на РБ г-н Първанов, а се прегръща с някакъв охранител??? Или може би Президента е отказал да им ходи на сбирката? Той е достоен човек и няма какво да прави там при подпалвачите на Партийния Дом!!!

ВЕРВАЙТЕ МУ

Боже, Боже.. пак ще чакаме светлото бъдеще .. но ни омръзна..

Хубаво, но дали ще оцелеем дотогава.

ЯЖТЕ ПЛОДОВЕ!!

Бог да пази България от БОКО ТИКВАТА

Let it be :-)

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА КОЯТО ЧУВАХМЕ ЗА 2010 СЕГА ЗА 2011 ПОСЛЕ ЗА 2012 КЪМ КРАЯ НА МАНДАТ НА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ЩЕ ХВЪРЛЯТ МАЛКО ТРОХИ НА СТАДОТО ЗА ГО ИЗБЕРЕТЕ ПАК ЗА ОВЧАР

Стискам зъби вече 63 години!Стига с тези номера от селска вечеринка!

щом 63г си стискал, малко е останало. Задръж така! подпис: от твоето правителство

яко!

болАт ме зАбите от стискане,ррррррррр. айде онази неговата цветка да си стисне малко раззиналата си уста,баси колко е гладна тя и другите "метреси на властта"

ЧУДНО МИ Е ЗАЩО ХОРАТА СЕ ЗАНИМАВАТ И ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАТ НА ТОЗИ ИЗТЪРКН И МУХЛЯСАЛ НЯКАКЪВ СИ СИНДИКАЛИСТ - К.ТРЕНЧЕВ.

биде прегърнат от Боко! За това!

Уважаеми г-н Премиер! Откакто сте на този пост, ние постоянно стискаме зъби. При това по-силно. От стискане зъби не ни останаха.

Решението е просто! Отсечете си тояга и стиснете нея ! Пък по натам - "...каквото сабя покаже и честта, майко, юнашка! "

Оо, Мери... То, стискането да беше само през последната година, ядва се! Но от дългогодишно стискане, останахме без зъби. И вече нямаме с какво да се озъбим на когото и да е.

Ще стискаме зъби бабиното -ама вече и зъби не останаха!

Ми, наистина остава да стиснем зъби, след като от двайсе години сме го налапали. Само после да няма "Ама Вие много стиснахте, затова не се оправихме". :р

Ти се радвай, че не са ти го бутнали отзад и да ти казват стискай;) винаги има по-зле

Наберете в търсачката статията : БЕРНАНКЕ: ("САЩ МОГАТ ДА ИЗПАДНАТ В СИТУАЦИЯ НА ФАЛИТ"). Ясно е, че тези за които Бойко и царя му закачиха България си отиват. Ясно е, че само със стискане на зъби няма да се размине. Но както казваше Лех Валенса - "Колкото по зле, толкова по добре". Нещата наистина трябва да станат много зле, защото иначе вместо юмруци и сопи ще продължаваме да стискаме зъби. Време е да се огледаме около нас и да видим какво правят съседите - сърби и гърци. Наш ред е да покажем, че и ние сме народ, с който някакви пожарникари и царете им не могат да се подиграват добезкрай. Тези наистина ще си ходят обгрижени от такава народна "любов" за която дори не са сънували. Идва им времето да си ходят. Вервайте ми.

И кога най-сетне ще стане официално обявяване на фалит? (На 22 ноември 2010 година ли, когато се напечатаха 600 милиарда необезпечени долара?) Или вероятно това ще стане тази година, щом ти пишеш в ДИР-а, че фютчерсните сделки за тон пшеница са стигнали нивото от 640 евро?!

ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ. Или може би не ти е приятно да четеш подобни неща и се опитваш да ги избегнеш заравяйки си като щрауса главата в пясъка.

Къде го видя този народ???

е те това е великия въпрос! Въпросът на въпросите! Браво!!

На неговата логика излиза че при предишното правителство инфраструктурата е била по-добра. Чужди инвестиции в БГ: 2006 - 6.2 мрд. , 2007 - 9.0 мрд., 2008 - 6.6 мрд, 2009 - 3.2 мрд, 2010 - 0.9 мрд. Ами те числата са си ясни и всеки ден да ходи ББ да реже ленти съотношението 2007 -2010 на инвестициите е 10:1. Но нали не сме математици, а само слушаме врели-некипелите на правителството. Празни приказки от пусти глави...

Извода е ясен, инвеститорите не вярват на Герб, изобщо. Нито пък им вярва някой друг.

От 1990г , стискаме зъби.До Кога така Тиково....

2009 стискахме, 2010 пак стискахме, 2011 - предлагам ако няма подобрение Герб да се махне от властта. БГ народ е търпелив, но докога ще ни вземат за балами. Искам да ви кажа че сме на трето място в ЕС по най-малък прираст на икономиката. По -зле от нас са само Гърция и Румъния.

България е оцеляла след управлението на свнаря Ивайло, ще оцелее и след този тиквеник.

значат зеле (та ако ще и кисело да е) или маруля. С тиква още не е пробвано, my friend, така че ще ни се наложи да тестваме, както сам си намекнал с ника си :-). Недай си Боже да е писано България от тиква да се затрие! Но не вервам - едно правителство, въоръжено с iPad e НЕПОБЕДИМО! ;-)

Г-н Борисов, хората останаха без зъби от недохранване и болести. Не им се подигравайте. Имат челюсти, нямат зъби, кое да стискат. Мизерия, мръсотия по улиците и в душите, бедност и хаос и обърканост в институциите, с голяма смътртност и заболеваемост на населението. Европа седи с черна превръзка на очите- не желае да гледа бъркотиите у нас. Няма по-болна нация от нас в Европа, няма по-лъгана от политици нация. От десетократно увеличените цени на някой храни и услуги до очевидните лъжи, че жиевем добре със замразени пенсии и заплати вече 2 години-как става така. Ако знаехте на какъв хал са българите, наистина няма да се появите така ведър и да говорите да стискаме зъби. ИИСТИНАТА Е, че у нас само политици и управляващи с техните обръчи от банки и фирми живеят добре. Останалата част от нацията (80%)- -всички живеят по-зле днес. Накъде вървите и ЗАЩО за сметка на магистралите затривате доброто настояще на милиони. Утре тези магистрали ще излязат с поредните злоупотреби, но смъртността у нас ще се увеличила от мизерия и болести-всеки втори човек е беден, отчаян и обезверен. Защото асфалт и камъни не правят здрава и доволна нация. Незаконни милионери не са помогнали на нито едно правителство. От Ваш приятел е написаното.

браво!каза го прекрасно!

Зъби -стиснати .... Колани -до n-та дупка стегнати... Въздуха -още малко и акциз.... добре, че има демокрация...

Аз стискам зъби от как се помня Да стиска зъби премиера ако не да си ходи

Той ще си ходи на някой остров, ама ти да му мислиш.

Ей, вие там, горе по върховете - разберете, че за обикновените хора е жизненоважно, когато коланът се затяга, да не е около врата! Ако може... Моля...

от бойко-лентата кой сложи бивш служител от дс кгб на премиерски пост.отговор държавна сигурност

Йоще не изрекъл тез думи премиеро, съм си извадила чеенето и съм го затиснала отгоре с цукалото! Ма ми се виде малко и съм намерила 2 павета от близката магистрала та съм ги турила у цукалото да натискат и они! Това му викам я стискане на зъби! То...сега без чеенето и по-малко ще ям! Амя пя 2012 сака ли еденье и пиенеье.... жалко че мой Гиньо се спомина лани...можеше и друго да има... ама догодина де!

Браво страшно ме разсмя , благодаря, но иначе положението ни никак не е смешно, но трагично, но затова пък все още живеем защото има и малко хумор във всичко, което ни се случва

и аз рива, стана-седна...все рива. Спре ми нета - рива. Сетя се за Гуньо (RIP да му е дано) - пак рива! Погледна навънка какво е - трънак и магарешки бодил до гуша - пак рива! Ида да пощата - нема писмо от мой Спиро, попиле се по Амирката ли, по Испанията ли- незнам! И пак рива! Ма доде вечер, включа телевизора, захванат се новините... и като се започнат тези художествени съчетания по гимнастика с ленти и бухалки, край немат, чедоо, Нешка ряпа да яде! И вече едни мъже са зели да се чеплезат там, Цветанов и Борисов май им викат! И ма напуши на смях, чадооо, та цела вечер! Срамота е - нема и година откак Гуньо... - ама нейсе! Та така пропущам вечерята и увардвам неко лев за спонсорство чадо, требва да събера за iPad, много полезно било викат, хартия се пестело, а на село хартията е кът, та за това! Смех... смех през сълзи чадо!

Кажи му КАПИТАЛИЗЪМ. Капитализмът е едно недоносче, както се беше изразил бай Тошо за социализма. Да живее социалната демокрация! Долу банките, банкерите, техните нагли лихви и бонуси! Да живее народа.

Под мъдрото ръководство на Боко-тиквата, ще стискаме зъби, докато му мине първия изборен мандат, втория..и т. н. БОЙкокрацията е светлото ни бъдеще, когато паяджини ще покриват онова място, където слънце не огрява или ГЕРБА=ГРОБА. Скоро ще можем спокойно да се питаме къде е тоалетната ЗА гладните, при тези растящи цени и замразени доходи.

Вера ще си по добре догодина защото от стискане на зъби няма да ти останат здрави и няма да ти трябва паста и четка ,ето икономия,няма да ти трябва и тоалетна хартия защото няма и да можеш да си купуваш храна с тия доходи и тая инфлация,така че споко

Шефът на МВФ - Доминик Строс-Кан призова САЩ и ЕС да спрат стимулирането на икономиките (печатането на пари). Според него това не е дало очаквания ефект да увеличи потреблението, а предизвиква инфлация и ни грози "глобална гражданска война" (цитат). Ако се спре печатането на пари пък се връщат докризисните дисбаланси и в края на 2011 ще се повтори ситуацията от 2008. Т.е. номерът с паричното стимулиране на икономиката е изчерпан, само успя да удължи агонията на системата за 3 години.

така де, агонията ще продължава то е ясно. не може да печаташ хартиики без покритие, и да стимулираш и наливаш същите хартиики в продънените каци наречени "банки". идеята си я осъществиха тарикати като сорос, закупуваики с тези хартиики тонове със злато на безценица. да видим сега какво ще е следващото решение на мошенниците от сб и ецб. баровците успяха да спасят парите си, каквато беше и целта на мероприятието.

Който и да е от управляващите, щом се изкаже, не може да го направи без да ни натрапи от своите популизъм, наглост или глупост. Никое правителство не прояви и грам отговорност пред българския народ. За 20г. политиците си оформиха класа, която не иска и да знае, какви са надеждите на избирателите. Така че, те и народът говорят на различни езици и комуникацията е еднопосочна - отгоре надолу. Обратна връзка няма. Не е кой знае какво, но е добре, че хората вече го знаят, ако се съди по мненията във форума.

ОМРЪЗНА НИ ВЕЧЕ ОТ МУТРИ И ЧЕНГЕТА ....СТЯГАМЕ КУФАРИТЕ ЗА ТОПЛИТЕ СТРАНИ .....

К'во си се разписал? Стягай!

Предизборната кампания на Бойко беше под такъв надслов. И за периода 2010-2011 беше същото. За 2012-та очаквайте 1:1. Блажени са вярващите в Боко Тикваров и партия заГРОБване (заГРЕБване). Хапнете по един банан, прясно произведен от банановата република - България. Скоро ще си купуваме ток от румънската АЕЦ "Черна Вода", построена от французите, също и от бъдещата АЕЦ "Акию" в Турция. А сега, няколко въпроса към чугунените глави гербери. Господа чугуноглавци, дами, колко ленти е отрязал вашият кумир (Бащицата), води ли класацията, колко простотии е изрекъл, и отново води ли класацията? Останаха ли ви зъби от стискане? И накрая, как сме с моловете, че те са си важни, не е да са маловажни като един завод за преработка на отпадъците, които се прехвърлят от град на град.

И ПРЕЗ ЖАНВИДЕНОВО ВРЕМЕ СТИСКАХВЕ ЗЪБИ, НО НЕ УСТИСКАХМЕ. Какво се получи всеки знае. Скока на цената на зърното повлече не само цените на храните , но и хиперинфлационните процеси които доведоха до срива на държавата. СЕГА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ОТНОВО Е ПРАЗЕН. Няма зърно, а на световните пазари в момента се сключват сделки чиито цени след два месеца ще определят цена на тон пшеница в размер на 630 евро !!!!! Само след няколко месеца цената на килограм жито ще е 1,20 лева !!!! Колко ще е цената на хляба и всички производни в които е заложено зърното (месо, яйца, млеко и др.) ???? ДЪРЖАВАТА НЯМА РЕЗЕРВ С КОЙТО ДА РЕГУЛИРА ПРЕДСТОЯЩИЯ СКОК НА ЦЕНАТА НА ЗЪРНОТО. Идват жанвиденовите времена. ЩЕ СКАЧАТ ЦЕНИ ЩЕ ФАЛИРАТ БАНКИ, ЩЕ СИ ХОДЯТ НЕКАДЪРНИ ПРАВИТЕЛСТВА. Със стискане на зъби няма да се реши проблема бе Борисов. Ти вече се изчерпа. Отиваш си заедно с твоя цар. ВЪПРОСА НЕ Е КОГА, А КАК ЩЕ ГО НАПРАВИШ. Като гледам колко си самовлюбен си мисля, че няма сам да си подадеш оставката. Има още няколко месеца до времето когато ценовата буря ще ни удари. ИДВАТ ИЗБОРИ. Няма незаменими политици и управляващи. ВСИЧКО ТЕЧЕ , ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ. Идват нови хора и нови лица.

Бат Бойко ми те зъби не ни останаха вече от стискане, айде моля ти се, и ти почна кат царя.

Виждам, че се появява нова система - едната година затягаме колани, следващата - стискаме зъби...и повтаряне....Колко ли време ще издържим???

Толкова затъпяват управляващите потънали в самодоволство, че не се усещат, как говорят глупостите на тези преди тях. От нежната революция "стискаме зъби" - при костов, при царя, при станишев, сега и при пожарникаря - писна ми от лицемери като борисов - защо все стикат зъби тези, които са далеч от управляващите - защо не стиска зъби приятелката му, или приятелите му или близките му ? Никога повече незаменими идоли, никога повече привилегии за управляващите и никога повече обещания за светло бъдеще - това съм запомнил от комунизма, бойко го повтаря на 100 % ! Не му вярвам - лъжец !

Браво за точния коментар!

Невероятно! Бойко Борисов наистина ли не разбира, че на хората не им пука изобщо от неговите оправдания с ДС и "предишните"? Нали за това го избраха - защото каза, че може да оправи бакиите, които те са забъркали?! Ако не може - прав му път. А и не му отива точно на него да говори, че е "страдал" по време на безкрайния ни преход "от пусто - в празно"! Нито той, нито Тренчев не са изпитали и 1/100 от това, което понесоха повечето от нас. Хайде, Тренчев го помним от първите демонстрации 1989 - 1990 г. А Бойко - нито веднъж не е бил на улицата с тези, които протестираха от гняв, глад и безизходица. А ако е бил - то е бил в редиците на онези с палките, дето биеха протестиращите. Това е.

УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. БОГ ДА ПАЗИ БОЙКО БОРИСОВ И ХОРА КАТО НЕГО. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

пийвай си от лекарствата, моето момче и спокойствие ти пожелавам най-вече :))))

Да се ХВАЩАМЕ И ПАК ДА Я МЕСТИМ КАТО В 681 ТА ГОДИНА ....ТОЗ ПЪТ НА АНТАРКДИДА ......

Да се ХВАЩАМЕ И ПАК ДА Я МЕСТИМ КАТО В 681 ТА ГОДИНА ....ТОЗ ПЪТ НА АНТАРКДИДА ......ЧВ ДРУГАДЕ МЯСТО НЕ ОСТАНА ...

съгласен съм, и аз пожелавам успех на правителството (следващото), и Бог да ни пази от боко тиквата и от хора като него! Да живее Чалгария и идиотите в нея!

Вече се изпочупиха зъбите от стискане.....20год.

А досега бате да не би да си подсвирквахме весело! Ей народ не остана, бре! Направо откачам като излезе Цецо и на всеки въпрос да отговаря "Ако се върнем назад във времето", "Искам да припомня, да не се забравя" или "Ние носим политическата отговорност и бля-бля-бля"!!!

Много точно. Готов съм да счупя телевизора, ама сега криза после не мога си гледа мачовете.

Първата година ПЛЮЙ ПРЕДХОДНИТЕ , втората година ПОКАЗНИ АКЦИЙ третата година ОБЕЩАВАЙ МИЛО И ДРАГО четвъртата година СКАТАВАЙ СЕ ...

Значи ...така ...ний да стискаме а те да лапат ....АМА ВЕ4Е НЯМА ....НАРОДА СТЯГА КУФАРИТЕ ЗА ЧУЖБИНА ....КОЙТО ОСТАНЕ ПАК ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ....."ХУБАВИЯ МАТРИЯЛ СИ ОТИВАААААА...." ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ЩЕ СИ СТРОИТЕ АЕЦА ЗА ....ТИЯ ДЕТ ОСТАНАААААТ

Какво изобщо правят синдикатите.В частните фирми няма синдикати - не се изплащат заплати няма отпуски,но на практика работниците не са защитени.В държавните фирми има синдикати,това само по себе си е безмислица.Но в държавните фирми къде бяха синдикатите,когато някой не е почивал 5 години и сега има натрупана отпуска - пълен пас от тяхна страна.Истината е,че само се събира членски внос и добре се харчи по разни събирания на Боровец и други хубави места.