Борисов показа писмото на Орешарски за ”Южен поток”

Това е писмото, с което Орешарски е спрял "Южен поток". Това е написал в профила си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов показа писмото на Орешарски за ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При управлението на ГЕРБ се назничаха много необразовани хора по предприятия итн Просто ГЕРБ не бива са печелят избори по вече Трябва българина да разбере едно да не си дава доверието на тези лъжци.

тъпо.как така ББ вадил текст от контекста. Ами тъпчо той ти публикува ЦЯЛОТО писмо барабар с подписите на правителството.

па убав бе, същи левент! почти като мафиот. врежа ли крив, тиквата ли - загадка.

в писмото няма нищо лошо-то отразява действителността.моля спрети мненията изказани от неграмотни хора!

не се ли пишеше с 'Е' ? Би могъл преди да почнеш да даваш мнение да попрточетеш нещо и за правопис - главни букви итн. :))

Истинския проблем е ЕО, която се налага над всичко. Ако БГ беше независима щеше да е много по-добре.

Русия врътна кранчето на Украйна да врътне и кранчето към нас, за да спре плевелът и новия военен слуга да бръщолевят срещу русия.Ето Ви американски шистов газ!!!!

Да, ето Северен поток е почти същия проект и си функционира безпроблемно!

Абе тоя паток май май само ние ще се прекараме да не го строим!

Управление на ГЕРБ, срам за нормалните хора.Еуфория за мутраци и простаци.Дано не се появят в парламента , повече тези ,трябва да напускат страната освен младите и останалите нормални хора.

друго си е да имаш вожд от гей партията,друго си е да си рафиниран мръсник и крадец скрит зад "работни места" и жалки подаяния от 3лв,а в същото време да увеличаваш заплатата си директно с 500лв

Писмото е написано правилно в изискванията за строгост и спазване на дипломатичния стил.Не виждам какво по различно от действително заявената позиция.Б.Б. просто не разбира този език.Лошото е че много са като него.

мико...до кога ще лъжеш и мажиш,не те щем вън от бсп...ние комунистите по принцип не лъжем,но ти взе да лъжеш и без принцип...такива като теб ни развалиха строя....ех как си живяхме...

ЕН -- т.е. ГЕРБ, не за БеБЕ, не за човека с апартаментите и тез, простотии, бай Ганю прави избори нека да спрат!? Европа, Европа нази гледа !

НЕКА ИСТИНАТА СЕ ВИДИ ЧЕРНО НА БЯЛО, ПОСЛЕ ДА НЯМА СПЕКУЛАЦИИ ПАК ! ТАКА СЕ ПРАВИ!

Боко-тиквата, както винаге вади текста от контекста, освен това писмо има и други документи, които той съзнателно премълчава и дава трактовка изгодна единствена за неговото твърдение, което е резултат от шизофренията си...... и ако искате да прочетете това писмо тук, първо трябва да видите него - вожда на хора на крадците....брависимо, ама не...

петел признай си ти си р.офч-и той така разсъждава като теб-излез от задкулисийто ....

Писмото не казва нищо ново, но Буда не чете и всъщност мрази да чете, да не го излъже някой. А офицерът, който му е разяснявал, също не е от умните, да не се чудим.

ЩОТО ПЪК ТИ СИ МНОГО УМЕН...КАТО ТИ ГЛЕДАМ РАЗСЪЖДЕНИЯТА..

къв офицер бе, те са банда мутри и мутреси....

от посрански гейчета и проскубани доносници

Г-н Борисов, не загробвайте ненужно България с ненужни заеми и МВФ. Иначе просто ще загубите войната. Лакомията Ви просто минава всякакви граници. За Вас могат да гласуват само необразовани и прости хора и ако спечелите значи че те са повечето от населението което остана в България.

Ами,като разполагаме само с лош мат'риал така ще е. Пенсиите няма да мръднат,парите за здраве са похарчени,пицата е постна,но осъдения престъпник пак иска,и то цялата власт.

Истинският дебат не се води с тъп компромат . Да бъде мъж а не жалко подобрие.....

НАВЕЛИКО, много си зле, бате...

Е какво му е на писмото,нищо ново!А кой му е дал официален документ,след като не е в правителството,а,почвам да се досещам,ще да е Близачев,неговия човек,пуснал флашка!Човека с "честните" избори!И пак лъжи!Боче изопачава факти от сутрин до вечер,дере се и омерзява докато стане неговата,но само неговата,не нашата,другите са матрял за мачкане и тъпи,тъпи,които ще мачка,ей така за кеф,не може да му се каже копче,който не е с него е против него,нали е комунист,а така му се иска пак да разсипе държавата,че това най много умее,но първо да изхарчи нов заем,за по сигурно!

надявам се строеза през турция да буде завуршен вув вузмозно наж кратки стокове,така че необходимостта от строез през черно море да отпадне...

АМАН ОТ НЕГРАМОТНИЦИ - ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ПРАВИЛНО НЯМАШ

Борисов се мъчи да превръща официални документи в компромати :)) Ех, Борисов, колко си жалък, както и партийката ти, която винаги се е стремяла да води компроматна война срещу всички други партии в България. Затова и политиката е на този хал - заради плюенето и черния пиар, първоначално активно започнато от ГЕРБ и бързо възприето от всички останали партии у нас.

ДРЪН-ДРЪН

нещастник,кой се занимаваше с компромати-булката беглец заедно с Алексей Петров воглаве с руските помияри дето се бъркат и сега в политиката ни,кой вадеше непрекъснато нескопосни флашки ,кой правеше доноси яхнал нефелния главен прокурор?Важното е да плямпаш за жалките стотинки от посрано.

"Протестите от зимата на 2013 г. са политически протести, започнали в края на януари 2013 г. и обхванали над тридесет града в България. Първоначално породени от високи сметки за електричество и насочени срещу електроразпределителните дружества (монополисти на държавно регулирания пазар за електроенергия), протестите се насочват срещу политическата система въобще. Изблици на насилие между правоохранителните органи и протестиращите на 19 февруари 2013 в София довеждат до оставката на дясноцентристкото консервативно[6] 87-то правителство на България. Силен белег оставя самозапалването на Пламен Горанов, предизвикало широк обществен отзвук."

Само една забележка... Така и не се разбра (защото май не се разследва) кои са били инкасаторите, НАДПИСАЛИ сметките, така че хората инстинктивно да излязат на улиците, та да бъдат употребени. Никакви ЕРП-та не са виновни в КОНКРЕТНИЯ слуай. Ако искаха да спечелят пари, щяха да надпишат сметката на всеки от нас с по 1-2 лв. и никой нямаше да забележи разликата. Елементарно, Уотсън!

Какви инкасатори те гонят,това си беше спекулация включващо всички ЕРП-та,за да не се разбере измамата,с участието на неслучайни висшестоящи политици!Сметките на всички бяха увеличени със 100%,няма тука ала-бала,а чисто ограбване,защото мислеха че като ни одерат кожите,НЕК ще си възстанови загубите,но тези загуби не са направени от потребителите,а от лошо управление и това лошо управление искаше да ни стовари проблема на нас,нещата са вързани !Именно затова кризата стана политическа,защото нищо не беше случайно,грешни сметки и т.н.,а обмислен план,както и останалите стегнации блокирали икономиката като цяло!

"Консервативно и дясноцентристко правителсво" - не ме разсмивай! Бойко си е чиста проба комунист и то от типа на Т. Живков(човека от народа). Същата "интелигентност", същото "чувство за хумор", същите изцепки! Даже чисто физически е заприличал на него! Обрал е леко разочарованите от БСП и хора на негото ниво! Нищо дясно, нищо интелигентно, нищо градивно!

Нагли комунистически говеда мислят само как да крадат и нищо повече ако не се осъзнаем на 5 октомври тези комунисти ще доведат държавата до пълен фалит единствено Борисов може да изведе държавата от кризата

Бате ти сигурно си много "умен" щом си верваш на глупостите, че Боко тиквата е по различен и е нероден едва ли не и ще те оправи хаха. Моля те вземи се събуди. Пълна листрация. Няма един читав измежду всички които са на власт сега или се гласят да я яхат към днешен ден.

"Първите протести са на 28 януари 2013 в Сандански[7] [8] и Благоевград[9][10]. Те почти веднага прерастват в разнопосочни масови политически протести, насочени както срещу високите цени на тока и електрическите компании, така и срещу политическата система и управлявалите след 1989 политически класи. Някои протестиращи настояват за свикване на Велико народно събрание, а други демонстрират за продължаване на работата на XLI Народно събрание. Сред символите, носени от протестиращите, преобладават българските знамена, но се срещат и партийни и идеологически символи."

Моля?!? Майтап ли е това?

НЕ ПРОСТО Е МНОГО ТЪП .

Божеее, не мога да повярвам, че тези лъжци са ни управлявали... Плюя им на управлението, на постоянните им лъжи, на кражбите, на всичко! Лъгали са ни през цялото време! Никога повече БСП и ДПС на власт, НИКОГА!!!!!

За проекта беше разпоредено да бъде спрян, след посещението на презокеанските ти господари. И то по времето когато ти мутро, беше там на инструктаж. Така че, нищо ново не казваш

Еххх кооооолко им е тъжно на другарите, че този път няма какво да кажат! Евалата на Борисов!

Какво друго да се очаква от иомунисти, освен да лъжат, да мажат и да крадат! Лъгалиса и нас и Русия и Европа...

Бойко Борисов няма изготвена програма, той няма да прави реформи, той няма да подобри живота на българина и бизнес средата. Борисов иска властта, заради самата власт и предимствата и благата, които произтичат от нейното упражняване. За лична употреба.

нищо чудно, че орешарски се покри след оставката, страх го е не само от Европа но и от Русия

Това е политиката на БСП - лъжи и безхаберие.

Безхаберието и некадърността са в изобилие при ГЕРБ. Мислете много, преди да гласувате!

Oresharo e duhlio! Gaden lizach!

Тиквата започна с предизборните фишеци. До кога ще ни показвате тоя негодник. Само преди седмица говореше, че ще води чиста предизборна борба с конкурентите си.

Е, МИКОВ ДА ЛЪЖЕ, А БОРИСОВ ДА МЪЛЧИ, ТАКА ЛИ

Макар и да не го харесвам,Барека е прав.Боко иска да тегли заем и после да сме стягали коланите,пак бедните ще платят за тяхото малоумство и за кражбите им,да им се конфискува имушеството,да върнат парите които получиха без да ходят на работа,дето вика Барека защо народа да им плаща,тои достатъчно е обеднял и плаща ли плаща.Ами аз викам да вземе да се събуди и да ги мятаме трябва да им се търси сметка.Прокуратурата няма да го направи това тя е толкова корумпирана че не може повече.Народа трябва да поеме нещата,и не ни трябват 240 отвратителни плужека,хора мислете!

Бареков ли е прав?? Ти маи не си много умен? А откъде Барков ще вземе пари да ви храни вас бедните и мързеливите ако не изтегли заем?

ЕВАЛА, БАТЕ, МНОГО ТОЧНО ГО КАЗА

А ТИ ПОНЕЖЕ СИ УМЕН КРАСИВ И РАБОТЛИВ И ИМАШ ПАРИЧКИ ... ТАКА ЛИ ? А КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА ПАРИЧКИТЕ ТИ МОЕТО МОМЧЕ ? МАЙ НЕ СИ РАБОТЛИВ А КРАДЛИВ МАНГАЛ . ПРОБЛЕМЪТ С ТАКИВА КАТО ТЕБ МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ САМО ПО ЕДИН НАЧИН ..... КУРШУМ В ГЛАВАТА .

Тъй като съм лошия материал, все пак не мога да разбера всичко това - писма, коментари от страна на Бойко Борисов, за какво са? Това фамилиярничени с г-н Миков и други наистина показва че и той е от същия материал.

Кажи БСП и не го обиждай повече!

Боко тиквоча се оправдава пред гасударя Путлер-да не му дърпа ушите (и да не връща рубли) Като вземе власта,ще навакса за потока-няма проблем. Рубладжийска пасмина...

ДАЙТЕ ДА СЪБЕРЕМЕ НЯКОЙ ЛЕВ-ДА КУПИМЕ ПАМПАРСИ НА МУТРОВ-БУДА-ДОНОСНИКОВИ ТАЙНИЯТ КОМУНЯГА, ЗАЩОТО КАКТО ВСЕ СТОИ В ПОЗОТА НА "БОНАПАРТЕ"-ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ НАСЕРЕ ОТ НАДУВАНЕ!!

О решарски и Серж, ако ти кажат Добър ден, погледни към слънцето. И влашкото пиянде е почти като тях, но малко по-свестен.

Прасетата се колят към Коледа, но някои май вече достатъчно са наддали и са готови.

С такива килограми прасето става само за сапун и цървули, но не и за коледна тава с мръвки.

ЯЯЯЯ НАПОЛЕОН БОРИСОВ ПАК СЕ ИЗХОДИ .

Аз си спомням едно друго "писмо" от партньорските служби - как Доган се заканвал да убие Борисов. Помня и как цялата работа нещо се сговняса и се потули, щото "писмото" май се оказа ментак. Така че, в този случай, дори писмото да е автентично, на този Гаргантюа хич не му вярвам вече.

много важно дали вярваш или не

Абе,другаУю ПредседатеУел,да не би,да си сложил писмото под изпотената бутилка и то,да се е размазало,бе?!

Лъжите на БСП са безкрайни. Лошото е, че всичко е на наш гръб. Разчитам на господин Борисов, въпреки че положението е толкова тежко, че и вълшебна пръчка няма да може да ни спаси.

Огенце, събуди се бе, момченце! Положението в България ме зле - но не чак толкова, колкото го изкарва онзи трътляк от Банкя. Защото, ако наистина беше толкова трагично, щеше ли с такъв хъс да драпа за власт, а? Или на герберите е забранено да мислят, а се повтаря само спуснатото отгоре? Интересно - когато мутрата споменаваше нещо за лошия матрял, сигурно е имал предвид собствените си привърженици...

СПУСНАТО ОТГОРЕ ИМАШЕ И ИМА САМО ПРИ КОМУНЯГИТЕ - ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ, АМА НА ТЕБЕ МАЙ ДОСТА ТИ ПУСКАТ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ТУК, ТРОЛЧО ЧЕРВЕН

Ей, няма отърване от тоя простак! Няма!

нямам представа какво са правили и затова нямам никакво мнение. НИКАКВО. има си органи, които знаят, обществото няма - никаква - представа.

Мога да напиша Енциклопедия на Лъжата, източник - ББ (БЯНКАНСКИ БОКЛУК)! Така че, ББ да не си отваря плювалника много-много!

Първият път, когато борисов дойде на власт, бяха необходими 3.5 гоини, докато народът осъзнае какъв боклук е той, и докъде докара държавата. Сега вече го познават, предполагам до идващият февруари хората ще са се организирали, и ще го изхвърлят от власт, ако въобще вземе такава. !! Важното е да не се чака, а да се действа, за да бъдат намалени пораженията, кото борисов ще нанесе на България !!

Лигав като Берлускони, само че 1000 пъти по-тъп от него...

ще четем по вестниците : бойко борисов обесен от разгневени граждни, доведени до мизерия от управлението му !! Ще бъде голям фан !!!!

всички драскачи тук сте много "компетентни", но без никаква информация, голи настроения и си вярвате!

Работих в държавната администрация на ГЕРБ - запознат съм до болка с "начините" им на управление, повярвай! И доста истини знам и информация...

предателите никой не ги обича

не искам повече да чета и гледам "новини" , "речи" , "изказванета" на Бойко Борисов. Призовавам медиите да го игнорират и да не го отразяват. Този национален предател и престъпник няма място в пределите на страната. Нека да не позволим още веднъж Борисов да обира българския народ и да работи за чужди интереси!

Наистина така е, Бойко Борисов е най-противното лице на българската политика, което буди само отвращение с медийното си присъсътвие.