Борисов за бюджета на НЗОК: Орешарски не може да смята

Не мога да смятам какво смята Пламен Орешарски, защото се видя, че той не може да смята, заяви Бойко Борисов. По думите му премиерът е срам за всички времена.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за бюджета на НЗОК: Орешарски не може да смята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей,бойко, давай ама без шменти-капели, защото ми идват в повече

"Борисов за бюджета на НЗОК: Орешарски не може да смята...."Както винаги, комунягата е прав! Смятането се учи до 4-и клас, нашият умник това е запомнил от математиката, а колкото е прост и като зная колко е богат езика му на изразяване, всичко си идва на мястото! А защо не кажеш какво направихте ти и хер Флик с отклонените над милиард пари отн НЗОК?Много си долен и нагъл, гласувайте пак за това нищожество, всеки друг но не и ти, престъпен безхабернико, начело на държавата!!

Какво да смята бе тикво? Колко открадна ли?

Тиквун велик математик и спасител български. О тиквуне Велики, къде да ти се поклоним на самородния гений.

Тиквун велик математик и спасител. О Тиквуне Велики, кога пак да те изберем, че да ни оправиш с по шише бензин и клечка кибрит. Тиквуне, пак ли Дянков ще ти е министър на финансите?

Тъпият по рождение, ръси пак простотии!

"Пак пуснаха лудите от лудницата", луд умора няма, че и срам няма простака и който го избере отново на практика ще легитимира не само простащината му, но и престъпното му царуване за наша сметка, затова такива като него веднага вън от политиката...

Това правителство че краде е ясно , но имам един въпрос на който Борисов избягва отговор . Къде се намира сега здравният фонд , който източиха с пискливия Дянков ???????

Да кажем добър вечер на всички защитници на тройната коалиция. Уважаеми , Вие къде сте имате ли деца как мислите за тях. Нима това което става много ви харесва, нима искате омразата Ви е по-голяма от желанието Ви да признаете, че такива безобразия не са се случвали при управлението на Борисов дари и при Симеон ...Злобата ще затрие България, хората на който им е прекратена далаверата никога няма да размислят и да кажат аз сгреших. Ако Ви харесва този финансов министър или министър председателя които няма собствено мнение нека ви ръководят но не си изливайте златата така . След като искате да Ви управляват пак отидете до урните и гласувайте за тройната коалиция тя е най-прекрасното нещо в страната ни.

Бързо на лекар, Диди, имаш амнезия!Не са се случвали, да, те направо крадяха и изнасяха с "Фалкона"!! А кой подкрепяше Искров-ПОЖАРНИКАРЯ! Те крадяха заедно, в комбина с хер Флик!!

А да си спомняш за милиард и половина,които открадна от НЗОК- т.е. от нашето здраве?!

ТАКА Е ТО, САМО ТИКВУНЧО МОЖЕ ДА СМЯТА И ИЗНЕСЕ В ЛИВАН 4 МЛРД. СЪС САМОЛЕТА НА БИСТРИШКИТЕ БАБИ

Ако слушаме г-н Борисов всичко е лошо. Ако продължава да говори без да доказва, по добре г-н Орешарски да остане и да си искара мандата, за да докаже че може да смята. В противен случай г-н Борисов ще ни натовари с 5-6 млрд. Евро и надзор от МВФ за да угоди на американските си господари.

Чудя се на наглостта и на помиярщината на някои комунистически и депесарски тролчета тук. То бева, бива, ама такава простотия и такова гъзолизие и слагачество не бива. На всички е ясно кои провалят и плячкосват страната, но някои платени продажници не спират да хвалят крадците и мафията, която е на власт сега. И пак, както винаги други са им виновни.

Дали хвалиш мафията, или измекярите на мафията като Тиквата, няма голяма разлика

просташка мутра, цирков лаладжия, ташак за медиите

Една дъъълга, протяжна, пълна с нега, сладък мързел, просълзена и озвучена тихичко прозявка....

Почти всички системи на това правителство са в колапс и с всеки изминат ден ще стават повече и по тежко положение! Заради ината на безпринципната тройна коалиция , дошла на власт чрез лъжа и манипулация !

"...дошла на власт чрез лъжа и манипулация"!? Хайде сега обясни какво означава това - след като ББ върна мандата, какво трябваше да се направи - а в случая президентът, колкото и да не го харесвам, но направи това, което му вменява Конституцията. Хайде сега обясни къде е лъжата и манипулацията (като оставим настрана брътвежите на Тиквата) и в какво точно?

"Според Борисов целта на управляващите е да се измъкнат, без да признаят колапса на всички системи, а след това да викат "Ааа, ние не сме виновни". " Прав е ББ това са прийомите на БКП/БСП ! Другия извод с който също съм съгласен е че този премиер е срам , не само не може да говори , но и да смята!

ама какво се правиш на гламав бе - можахте с Дянков да изтеглите 1.5 млрд от здравната каса , а сега акъл даваш тиква проста

Срам и позор за България, че една година беше "управлявана" от правителство, което имаше по-малко от 20% обществена подкрепа.....

Росе, я по-добре иди да си приказваш с Деси Свирката за жълтини и мода!

Срам и позор е за кадърните и умни хора , а не за тези които слагат минуси!

Точно пък Борисов няма никакво право да се произнася относно бюджета на Здравната каса!

Е ще му предоставим тази възможност , не бъди толкова краен! Търпение малко!

big_uncle@dir.bg

Защо, очакваш да поумнее ли? Пич, акъл и мензис не ти ли дойдат овреме, хич не ги и чакай...

Или не. Плюсовете подкрепящи Боковите коментари са средно 2-3, а минусите за коментарите срещу него са също средно 2-3. Това съвпадение ли е? Едва ли.

Боко Мазния е голям ИДИОТ!

срам и позор за БЪЛГАРИЯ,че е имала за премиер такъв тапунгер като Бойко

НЕЗНАЕШ ДА СМЯТАШ, НО ЗНАЕШ ДА КРАДЕШ. ЗАЩОТО ОРЕШАРСКИ ЗА ЕДНА ГОДИНА ВЪЗСТАНОВИ 2 МИЛИАРДА ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, ОТ ПОХАРЧЕНИТЕ ОТ ТЕБ - ЧЕТИРИ. ЕТО НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ДЕБИЛЩИНА. Е НАРОДЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАЙТЕ ОТНОВО ЗА НЕГО! ЗА 4 ГОДИНИ ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ОЛЕКНА С 4 МИЛИАРДА ЛЕВА, А ОРЕШАРСКИ ЗА ЕДНА ГОДИНА ВЪЗСТАНОВИ -2, А ЗА 4 ГОДИНИ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ 8. Е КОЛКО ОТКРАДНАХА ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ? ЦИФРИТЕ ПОКАЗВАТ ЧЕ 4+8=12 МИЛИАРДА. А ДА ГОВОРИМ ЛИ ЗА ИЗТОЧЕНАТА НЗОК, А ЗА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И ДР., И ДР., И ДР. Е, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОГОТО СИ ИСКАТЕ! СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ И ГОСПОД НЯМА ДА МОЖЕ ДА НИ ПОМЕГНЕ. НЕ СЕ ЛАШКАЙТЕ ТУ В ЕДНАТА - ТУ В ДРУГА ПОСОКА!

Не е необходимо да възстановява 8 милиарда, но ясно се вижда съживяването на икономическата активност, в целесъобразността на това което се прави, в по-адекватната икономическа политика. Всичко друго са полюции на един пожарникар.

Само ГЕРБ!

Виждаш ли колко ти е умственото вързопче. Е това сте герберчетата. Защото Той мисли вместо вас. А тука повтаряте като папагали какво е казал Той.

Лека корекция - Той се опитва да мисли, обаче хич не му се получава - ръси само простотия след безсмислица и обратно!

Само ГЕРБ! С теб сме генерале, истините да се казват ясно и разбираемо! Така е само ГЕРБ!

червено-царския генерал,член на бкп,минал в синю под прикритие,първи каруцар на държавата!

На тъпаците, т.е симпатизантите на Овена, истините ВИНАГИ трябва да се казват ЯСНО И РАЗБИРАЕМО поради ограничения им мозъчен ресурс.

И какво ако се казва истината, а живееш мизерно? И защо се заблуждаваш, че която и да е власт дава точен отчет на гражданите за действията си? Предпочитам да ми се спестяват някои истини, но да имам добър стандарт на живот и да живея нормално.

Не ми ясно защо мислиш,че си българин.По добре се прекръсти на овца.

Не ми ясно защо мислиш,че си българин.По добре се прекръсти на овца.

"Не мога да смятам какво смята Пламен Орешарски, защото се видя, че той не може да смята" Жив да си Боце, простотийката ти е истински неподправена и много ме развеселява. Де да имаше сега един Константинов, бай ти Ганя щеше направо да бледнее като произведение пред твоя свещенно прост образ.

Той Алеко вече го е написал "Бай Ганьо" и всички знаем кой е актуалният Ганьо в момента. Ама когато си чел само "Винету" откъде да знаеш, че си описан в книга. Чувах че сега на Витошка щели да правят паметник на Алеко Константинов и бай Ганьо, като образът на бай Ганьо щял да е отливка на Боко Тиквата.

Народът тъкмо вдигна краката си на табуретката и се опитваше да намери подходящата поза, при която не се усеща скъсаната пружина на фотьойла, когото чу, че се звъни на вратата на гарсиониерата му в квартал Демокрация. Бавно и с досада се надигна и отиде да отвори. Към двата въпроса, които го измъчваха от известно време - Кой ще плаща сега ипотеката? и Дали пих водка менте?, се добави и въпроса Кой идиот звъни по никое време?. Отвори вратата с бързо движение и онемя! Пред него стоеше Бойко Борисов в генералската си униформа, с пожарникарски маркуч в ръка, а отгоре на фуражката му седеше една жаба! - Кокво има? попита Народа Мълчание, Бойко само повдигна лявата си вежда, а жабата преглътна и наду бузи. - Търсите ли някого? Отново мълчание - Абе що ли....- каза Народа, и понечи да затвори вратата, но в този момент жабата промълви: - Народе! Виж какво ми порасна на Гъза!

Предизборната кампания е в ход.Обстановката обаче е толкова отровена,обществото -уморено от ежедневни скандали,че откровените лъжи са се превърнали в норма на политическо поведение.Факти,цифри,експертни оценки нямат никакво значение.Те просто "мълчат",заговори ли Борисов.Обясняваш му с доказателства и статистика,че фалитът е само в главата му,той ти се нервира,че го"вкарваш в сценарий". Да се изпокараш и с бизнеса и със синдикатите, и с потенциалните партньори,едва ли е най-интелигентното поведение.Дори да смяташ,че светът се върти около твоето АЗ! Това поведение накланя мисълта към една бъдеща презастраховка -за собствената ти некадърност и алчност. Показателно е ,че дори Костов не си позволява да манипулира по такъв примитивен и повърхностен начин.Гради си имиджа на чужд гръб, но не се излага. Що се отнася до ДПС -по стара традиция в предизборно време се покри и млъкна,като остави всичките си негативи да бъдат използвани яростно и истерично от ГЕРБ и десните за сметка на БСП.Дори услужливо и без много шум се включи в опитите за банков срив.Демек,ако хване декиш.За да сме пак на страната на печелившите.

Вярно е. Светът се върти около г...а на жабата.

Дянков толкова ли е гениален, че за 1 год. управление на БСП никой не можа да открие къде изчезнаха парите на НЗОК. То след парите изчезна и Дянков но това е друга тема.

Друзя!!! Бойко Борисов е орисан да бъде Началник! Вместо да пишете глупости- измислете му пост и да се приключва сеира:) България има нужда от въздух- спешно е !!!

да го направим отдельонен в Централния затвор.

предложение:))))

Буда Мазния е изучил математиката, до като е правил лицеви опори и коремни преси в ШЗО и полицейската академия.

Поне исторически. Баща ми като ветеринарен лекар е бил подготвен за офицер от артилерийски войски, и освен професията си са го поготвили да може да изчислява траекторията на снарядите и физически да прави "слънце" на лост, "кръст" на хълки, и джигитско майстворство на яздене. Ако не вземеш изпитите, няма офицерско звание. Такъв е бил стандарта на българската армия.

Мале-е-е,иска актуализация,тоест нови заеми,а преди дамгосваше за такива!А неговия 1.2млрд. от здравните вноски,който потъна ,не го смята,това не е "срам",естествено,е как!Орешарски казва,че в момента ситуацията е такава,както миналата година и после е решена и то при липсата на тези пари!В момента се търсят спешно варианти,за които той няма мисъл в главата,освен да обижда и да се превъзнася.Е ,сега и ако Орешарски по негов калъп се обиди,кво правим,добре ,че е над неговия манталитет и нека намерят правилно решение!

Народе , събуди се! В е активно мероприятие.Напоследък масмедийте непрекъснато ни натрапват никого неинтересуващото мнение на този дебил на снимката по въпроси от които няма понятие. Същевременно хора специалисти, които работят нон стоп по проблемите са в абсолютна сянка. Този овен преди години беше лансиран по същия начин от вестници и телевизии , когато беше произведен генерал от полицията без да има акъл и квалификация за това. Спомнете си как му създадоха имиджа-снимаха нон стоп тичайки от престъпление на престъпление като житен бегач в абсолютно противоречие с изскванията на високата длъжност, които са организационни и експертни. И по=глупавата половина на народа повярва че това е Спасителят. Сега сме пак в подобна ситуация. Някой плаща много този Овен да се наложи като единствена алтернатива на бъдещите избори. Ако стане , това ще бъде краят на България. Зад него са мутрите и контрабандистите

Само преди дни шефът на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов обяви, че преговорите с "Уестингхаус" за реактор в 7-ми блок на централата са приключили. Цената му ще е около 5 млрд. долара, а американската фирма ще придобие 30% от съвместното дружество.

Вярваш ли в задгробния живот? Че то американското желязо никой не го е видял работещо, а и фактът, че в Щатите има лиценз, подписван от 15 експерта, от които - осем с "особено мнение"...в Европа не е лицензиран и едва ли в обозримо бъдеще ще бъде...след това пък ще трябва да получи лиценз и в България. А без лиценз ЕК просто няма да ни разрешат да строим каквото и да е - не американско, ами ако ще и от Марс да е! За цената пък да не говорим - на И. Генов не му вярвам, ама хич - на официалния сайт на Уестингхаус си стои цената от $14 млрд, при това - базова, без ескалацията...няма да продължавам, тъй като има твърде много нерешени и неясни въпроси, на които никой не иска (или не може) да отговори. Впрочем къде е сега ЕК - след като няма никакъв конкурс - а?

Прочети в "Афера" за приятеля , съдружника на Буда Мазния Румен Николов Пашата. Ще разбереш истината за реактора.

Завършен дебелокож тепегьоз! Половин България го плюе този идиот, а той само се избърсва с ръкав и с поглед към небето: -Благодаря ти Господи за кристално чистата роса! Отврат!

Идиотите го плюят. Другите гласуват за него.

Преди Европейските избори се бях заклел, че ако Пеевски ни представя, като депутат е Европа, ще се откажа от българското си гражданство. Сега се вричам: Око този кръчмарски политик стане мин. председател ще замина за Судан!

Петър Василев и Павел Вежинов явно са можели да гледат в бъдещето, където са видели Бойкот Борисов. И, вдъхновени от него, през 1962 създават комедията "Специалист по всичко"...та разликата май е само в това, че Апостал Карамитев е обичан и симпатичен...а-а-а, и че е зъболекар...

Как биха се справили с управлението на страната Борисов, Цецко, Цецка и останалите му другарчета от Герб, ако опозицията започне да действа като него. Умни и красиви протестиращи, не влизане в Парламента, хленч безспир пред наши и чужди медии, обиди срещу България и народа ? Голям АПЕТИТ за ВЛАСТ, ама управлението не е като да изядеш филията с мас бе Бойко.

Май ББ говори за себе си,че е срам за всички времена и че неможе да смята.По-голям срам България не е изпитала от трите и половина години премиерстване на този невъзпитан неграмотник.Е баста!

"Не мога да смятам какво смята Пламен Орешарски, защото се видя, че той не може да смята, заяви Бойко Борисов..." Мутрето пак се омота като пате в кълчища. А бе идиот, защо си свляш гащите там, където мъжете си мерят...пиш... пилетата!?

Този компетент по-всичко пак се появи с поредната глупост! Много желае да е премиер, все още има тъпунгери които ще го изберат! Жалко за България че такива мутри ще го управляват!!!

Боко ви го рече още веднъж, образованите хора са срам за нацията, мутрите идеал.

ХИЧ НЕ ИСКАМ ДА СЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ НА БОКО- ТИКВАТА! ТОЙ ПОНЕЖЕ МНОГО ДОБРЕ СМЯТА ЗАТОВА ЗАДИГНА ПАРИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА ,ЗА ДА ПОДДЪРЖА НИВОТО на фискалния резерв от 3%! Дали пък НЕ Е ЗНАЕЛ ЗА ВЕЛИКИТЕ ДЕЯНИЯ НА ДЯНКОВ?! СЕГА ДА ГИ ВРЪЩА НАД 1МЛРД И 800 МЛН. ЛЕВА ОТ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ 92 ДЕПУТАТА ПО 17 000 ВСЕКИ МЕСЕЦ ДА ЗАПЪЛНИ НЗОК!

В качеството на какъв ни го навирате непрекъснато тоя бе, ДИР? Основната му работа е да пречи от една година насам. Повтарям, това е единствения политик в света , който получава заплатата си да пречи на компетентните хора да си вършат работа. Явно приятелчетата от подземния свят финансират щедро медийните му изяви с цел да го натресат пак да управлява. Друго обяснение не виждам в период на икономически проблеми най-много да плещи човек без всякакво понятие от икономика.

Цугцванг слято без "н", нещо си скаран с немския май:)

КАКЪВ БЮДЖЕТ НА ЗДРАВНА КАСА , КАКВИ ПЕТ ЛЕВА !! Всички приходи постъпващи в ЕДИННАТА СМЕТКА НА НАП пълнят КОНСОЛИДИРАНИЯТ БЮДЖЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !! В КОНСИЛИДИРАНИЯ БЮДЖЕТ влизат и бюджетите на НЗОК и НОИ !!!! Правото да разпределя средствата от кацата с меда има само правителстното, което е най големият длъжник на НЗОК !! ЗА КАКВА ЗДРАВНА СИСТЕМА МИ ГОВОРЯТ И ОРЕШАРСКИ И БОРИСОВ ??!!! И ДВАМАТА ЗНАЯТ ОТЛИЧНО, ЧЕ ТАКАВА НЯМА !! ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ЕДИННАТА СМЕТКА И КОНСОЛИДИРАНИЯ БЮДЖЕТ ЗДРАВНАТА КАСА НЯМА ДА ИМА БЮДЖЕТ !!! ТОВА Е ИСТИНАТА!! ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ПРАКТИКАТА БЮДЖЕТА НА НЗОК ДА Е ПАТЕРИЦА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!! СТИГА СТЕ КРАЛИ ПАРИТЕ НИ ЗА ЗДРАВЕ !! НЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ДА БЪДЕМ ЛЪГАНИ !!

Ти си некомпетентен.Първо едва 1,5млн се осигуряват и то не според дохода си ами по мин. доход,това са измамници. Второ,частните болници източват измамно здравната каса. Трето, самата здравна каса е паразитен и измамен орган,който си затваря очите,разбира се срещу заплащане , на нарушенията на тези от точка втора.Но това е капиталистическо здравеопазване и то няма нищо общо с хуманността и грижата за човека.

Това да не ти е правителството на Герб с финансов министър Дянков,който поради некадърност ''опираше'' до парите на НЗОК

Борисов, слизането ще е стръмно и ще боли!