Министър Найденов ”отърва кожата” - плати субсидиите в срок

Министър Найденов отърва кожата, коментира премиерът Бойко Борисов, след като беше отчетено, че само 1% от земеделските стопани не са получили парите си по схемата за единица площ.

Обратно в новината

Коментари - Министър Найденов ”отърва кожата” - плати субсидиите в срок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни е министър като министър, ни е найден както му е името, но-ооо ... кожа има да се не знае ; Що е то ?

Какъв е този мутренски жаргон? В тези среди, когато някой погази закона и отърве панделата, казват, че е отървал кожата. Министърът престъпник ли е, кабинетът шайка престъпници ли е, Бойко капо ди тутти капи ли е?

Ти не си Ветко... Цецко си..

В нашия регион - Югозападна България, никой от по - големите производители не си е получил парите. Взеха само тези, които имат до 50-100 декара. Аз лично гледам 1800 декара. Още не съм получил нищо. Познавам поне още около 50 човека, които са в същото положение. Незнам в другите области как е, ако има някой колега да пише......

Не вярвам на М.Найденов. И най-вероятно като отърва кожата, ще излезнат неща, но пъдир дъжд качулка. А иначе с обещания и лъжи се парираха, не един протест и искане за оставка. Това правителство е най-некадърното и пошлото. А Найденов е черешката.

Освен браво! какво друго може да каже човек на такава новина?! Нито Сергей,нито мадридския,нито соколски са постигали такова нещо. Поне знам за кого да гласувам на следващите избори.

Бюрократчетата от Службите за съвети в земеделието (подоопечни на Миро) да се вдигнат от бюрата и да ходят по селата, да събират хората на площада или в кръчмата и да им разясняват какви са възможностите за получаване на европейски пари, и най-вече каква продукция се търси, за да не става така, че дори и малкото произведено да се похабява, а за други стоки да има дефицит. Хайде размърдайте си задте и отивайте при хората!

Нема нужда да харчат командировъчни и да увеличават щат и рушвет. Някъде има предаване драгонс дей. Там човека си защитава нуждата от финансиране с обективни показатели срещу процент от активите си/добър ден бизнес, добър ден телевизии/..Не ни трябват бизнес центрове , които обслужват с информация доказан бизнес и печелят от ялови курсове и копирни услуги- конкуренция на ЕТ. Трябват ни мобилни групи , съставени от държава, банка, специалист + 1 шантав - които да печелят от работа и риск, а не от бюджет и партии.

Миро е едно от украшенията на това правителство. Щом успя да се справи с такива фурии, като Нинова и Манолова от БСП, колко му е да плати някакви субсидии...

не ни давайте субсидии за необработваема земя а за обработваема аз като си искам под наем някоя земя стопанина иска ужасни цени като почнеш че държавата му давала субсидии че не си обработва земята според мен трябва да има глоби а не субсидии и тогва всеки ще гледа да дава земята и да се обработва даже и пари може да дава само и само да и се обработва земята и тогва ще видим дали ще има празни места по нивите сега като ми кажат дай 200лв на декар аз какво ще изкарам г-н борисов

choko73

Първо, тези пари трябваше да се дадат началото на ноември, а не края на април, когато земеделците са пропуснали обработките или са ги направили с кредити. Второ, вместо да отърве кожата, трябва да отърве заплатата си за цялото време през което е министър, защото НИЩО хубаво не е свършил. Трето, НЕ трябва да се отърва от съда.

над 99% изплатени суми е отлично постижение

Това е двоикаджията в правителството, толкова може.

Лъжете като дърти цигани,цялото министерство!И Борисов като не разбира нищо,и него лъжете и злепоставяте.Това го правите за да злепоставите кабинета!

Лъжете като дърти цигани,цялото министерство.И Борисов като не разбира нищо,и него лъжете!

Не може министри да отървават кожи, да се мразят, да получават последни предупреждения - министерският съвет не е районно управление на милицията. Министрите трябва да работят в екип, да имат координирани действия, да постигат резултати за България.

КАЛИТКОТО СИ Е КАЛИТКО

ЩЕ СЕ СЪДИМ . ГЛЕДАМ 3000 ДКА , ИМАМ 12 ДКА ЗАСТЪПВАНЕ А МЕ ГЛОБЯВАТ ОКОЛО 20 000 ЛВ.

И аз съм така - мене ме глобяват 8000

Минималното , което може да направи министър е да усвои пари от ЕС. МНОГО е желателно държавата да участва въпреки немането, чрез награди в панаири и т.н. , да подкрепя български сорт...Гледах един французин по тв - над 100 медала окачил на портата а с медалите вървят и евро и реклама. ..и цена на стоката му... Въпреки че има програми и финансиране, управлението не може или НЕ ИСКА , с цел изкупуване на евтина земя, да помага за заетост в селата. Така олигархията си осигурява евтин феод, евтина работна ръка в 4-5 големи градове, разкъсване на фамилни и морални устои...Държавата е като човек- ако вчера си дал ръката да си пазиш главата, днес крака - за какво ти е тази глава.

България не веднъж е доказвала че е в състояние да изхрани половин шенген но тогава на чело на страната са седяли хора за които думите като чест,достоинство,национална стратегия , родолюбие неса били обикновено словоблудство а национална кауза за жалост тези хора отдавна са си отишли

демогаг и слагач НИЩО РАБОТА НЕ ВЪРШИ. Все повече започвам да се съмнявам че Калинка наистина е била с фалшива диплома, а не беше набедена за това. Защото е осведомявала ОЛАФ за кражбите и бездействията в Министреството на подмазвача.

По-най хитрия начин си измиха ръцете. А сега останалите пари на ЗП се намират в някоя банка и трупат лихви. В същото време кандидатите плащат лихви, защото е ясно, че тези пари са взети предварително във формата на кредит. Бойко събира пари за изборите. Нали!!?

П..ьо!

олкото повече чувам, виждам, чета, толкова повече се убеждавам, че си имаме работа с лъжци, които лъжат нас, измамници, които мамят цялото общество и престъпници, които нарушават и българското законодателство и европейското и всичко това събрано наедно. Найденов като каже добро утро, се оказва, че часа е не 7, а 19. Свилен Костов или директно казва не може, или лъже както и Найденов не би могъл. Порожанов още не се среща с никого, защото опознава обстановката. Или така е инструктиран от Дянков, може би. Сигурно тъкмо ще я опознае и ще дойдат парламентарните избори.

ЛЪЖЕЦЪТ СИ ТИ! ИЗРЕДИЛ СИ КУП ОБИДИ И НИТО ЕДИН ФАКТ. НИТО ЕДИН! КАЖИ ДЕ, КАЖИ ВСИЧКИ ДА ЧУЕМ, КАКВО ТЕ ИЗЛЪГАХА?

Това е едно изключително добро правителство!Почти 100% от селските стопани са си получили държавните плащания!Спомням си,как при предишните разбойници,по програма САПАРД всичко отиде при червени олигарси,които построиха с тези пари например Банско!Сега такива като най-младия комунист Богомил Бонев са милионери-собственици на хотели!

А и си изключително добър пример за впечатлено теле, ако имаш такова щях да го заколя без значение на субсидията за теб :=)

а е по вероятно аз тебе да заколям и да ти проснем червената комунистическа кожица на некои дирек да вехне..ае беги са гръмни некаде че да се не мъчиш и да одиш по таа грешна земя ..аидук

ТЪП ПОЖАРНИКАРСКИ МАРКУЧ СИ ТИ ХАРИ С МНОГО ДУПКИ ПО ТЕБ!

а ти си просто тъп