Борисов: Трайков само започва, не довършва, Делян Добрев ще продължи

Много неща започнахме да правим с него, но вече три години само започваме, каза по БНТ премиерът Бойко Борисов по повод приетата оставка на министър Трайчо Трайков. Нищо не стана по-независимо, каза премиерът по въпроса за енергийната независимост от Русия.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Трайков само започва, не довършва, Делян Добрев ще продължи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарю Борисов - къде си тръгнал отрудений друже с тия торбички под очите и с тоя вид на 65 годишен алкохолик... не се ли срамуваш вече да се появяваш по екраните с по 100 тона пудра и руж.... Какво толкова те гложди та не спиш... Няма никой да ти пипне милиончетата -нали си ги препрал 3 пъти през банки и острови... Е Цецето не те ли успокоява- ИЛИ ТЕ Е СТРАХ ЧЕ ЗА ТЯХ ЗНАЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ- А НЯМА КАК БАЦЕ- НЕ МОЖЕ ДА СИ СЛУЖИТЕЛ И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ... НАКРАЯ КОЙТО СЕДИ НА ДВА СТОЛА - ..... МАЙ ТВОЯ РЕД ИДВА ДОСТА БЪРЗО- НАРОДА СЕ УСЕТИ- А И ТВОИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ МАЙ НЕ ТЕ ДОЛЮБВАТ МНОГО МНОГО А ... ???

Борисов пак се изложи. Реши да направи рокади в кабинета, за да разсее мъглата около поредицата с гафове. И такава каша стана. От вторник зподготвяли оставката на Трайчо. значи умишлено са му подготвили този фарс в катар. Ако е така излагацията нали е за цялата страна? Кой ще понесе отговорност?

Борисов, Вади от джоба оставката си. Не ставаш за нищо. Каквито са ти кадрите такъв некадърник си и ти. Досъсипахте всичко в тази държава. Все още нещата се държат благодарение на работещите в чужбина българи, но и там нещата затягат. Ходи си с мир нещастнико.

Да, да... ще си иде с мир... Той толкова си е повярвал, че е велик политик и държавник, че изобщо не си представя живота си без това. Сам го каза. Шок и ужас преживяваме с това недоразумение.

първо този зам министър трябва да навърши 40 години за да има някъкяв стаж зад гърба си за да поема такова мулти минострество борисов ще го смени точно след 6 месеца защото не става за нищо освен чиновник

Бойко Борисов с неговото "АЗ" ни връща в 40-те години на миналият век. Връща ни към култа към личността. Използвайки медиите той създаде идеализиран, героичен публичен образ - всеки ден ни внушава, че ако не е ТОЙ, то Земята ще спре да се върти. Култовете към личността са обикновено асоциирани с диктаторските режими. Ние си живеем в една полицейска държава и ако нямаш родственик полицай или пожарникар, макар и да имаш 5 висши образования си никой. Всеки народ си заслужава управниците. Честито на гласувалите за Бойко Борисов и сие.

Правителството има одобрението набългарите,а при ГЕЯ-по това време беше някъде около 4-5%!Обяснението е просто-българинът е умен и знае,че е криза в цял свят,и както правилно отбелязва колега по-долу-и Китай почувства това!Освен това,въпреки грешките тези са светци от иконите в сравнение с престъпниците,на предишното правителство,на които кой знае защо пак ще им се размине затвора:Гейчо бил невинен защото загубил или продал тайните на държавата,Масларова е невинна ,като откраднала 11 млн.евро,Батко и Братко -невинни,защото 40-50 млн.са нищожно малко,Овчаров/Р.Овч/невинен,защото ни сключи нов договор за два пъти по-скъпа газ и оттам двойно повишени цени на парното!Така,че избирам тези-те са златни край онези:бонуси,ама за народа ,а не за себе си и то скромни суми!Доволен съм от управлението и ще гласувам пак за тях,а не за комунистите и техните "златни"дечица!

Бе, ти да не би да си на друга планета от три години насам?! А, герберасте?

Пий хапчето си -или си пий ракийката довечера с Тиквата и му кажи пак какви идиотизми и днес написа тук... Пожелавам ти или да се зарибиш с прахчетата на Рапона или с неговите хапчета за настроение- или пък това да направят децата ти и най- близките ти хора... и след това- пак лижи задника на Рапона... дето трови децата ни с дрогата ...

А тебе кой ще свърши? Неграмотен, зле подготвен, безотговорен към съдбата на цяла държава, разгонен нерез, тарикат и дребен шарлатанинс вид на бабаит. Кога ще ви довършат, та да дръпнем към Европа и света на западните стандарти и модерно производство? 133 години търпим иго на серсеми, хулигани и какви ли не отрепки...

България е с население 2 (7)милиона души, което е разделено на три групи: бивши министри, настоящи министри и бъдещи министри.

Мирослав Найденов твърдеше тази сутрин, че форумът в Катар е успешен?

Бойко не е виновен, е не може да се прави на Стамболов или Стамболийски защото ще приключи като тях. Кошницата му с кадри е празна, изхода е да хвърли шапката но от инат не го прави.Никой не би искал да е на неговото място - да служи на 3-4-5 господари - Вашингтон,Брюксел,Москва,Анкара и като капак Телавив.

И най-вече служи на Мафията в България... Вкара половината от тях във властта- а другата половина получава постоянно лъвски пайове от държавната трапеза... Освен , че контролират вече и дрогата и проституцията- сега май наложиха диктат и на контрабандата с алкохол и цигари... май акцизите от тях падат ежедневно ... и не се знае кога ще се окаже , че в БГ не се пие и пуши .... кога ... когато царя - слънце каже...

Глупостите на Б. Борисов. Жалка работа!

Егати смяната! Да издигнеш заместника на издънилия се /според ББ/! Ми тоя зам. къде беше до сега! Нали като първи зам. той е най-отговорен за провалите!!! Просто Боко за пореден път доказва, че не го интересува какво точно се случва с България - важно е той да има да си крадне! Ченгето си е ченге-дори и когато е част от мунтренското съсловие!

Унизителна екскурзия до Катар, ехидни усмивки на все ''изтъкнати бизнесмени'' прокраднали се от показаните кадри, ясно заявен страх да се прави бизнес с България, заради популярния сред световния бизнес измамнически профил на родния бизнес. Да не се заблуждаваме - с роднта олигархия никой не иска и да чуе за бизнес, защото се знае, че са измамници и крадци. Затова и парите им са изключително и само спечелени от държавни поръчки тук. 20 години напразни надежди, че някой от тия може да създаде водещ експортноотриентиран отрасъл, който да изтегли страната напред. Е, не могат, но пък и никой не смее да им изземе откраднатото.

Цитат: "....Като тръгвам за срещата с емира, гледам - Трайков се пече на плажа, каза още Борисов..." Има ли нужда да се коментира?

Да само дето е пропуснал да каже, като тръгнах от плажа за срещата, гледам и Трайчо се пече.

Разправяме си Вицове за почващи и зъвршващи. Но няма кой да им го вдигне - нивото на икономическото мислене. Жалка импутетнтост стимулирана щедро бонуси (може би и за виагра). Може ли министър да си пече задните части по време на официално посещение. За 3 години не направи нищо и това е защото прокарваше интересите на разпределителната компания , в която рабоше като наемник - за тотално сриване на енергетиката и разпродажба на безценица на всички активи! А заместникът има 1 година - и като знаем компетентността му - няма да му е леко! Изходът е един - ПИ-АР до дупка!

Представям си форума - подредени бизнесмени - подставени лица: ченге, доносник, ченге, доносник... а на арабите им се повръща само като си помислят :))))))) ИДЕТЕ ПАК ДА ГЛАСУВАТЕ БЕ, КРЕТЕНИ!!!

Бойко Борисов е прототип на бай Тошо-не обича по умни и по интелигенти хора (Трайчо Трайков) до себе си.

Бойката я кара както в МВР. Бърза да застане пред камерите и да му ръкопляскаме. Отдавна ги е видял че не стават за нищо и защо чак сега ги сменя. Държавника е длъжен да реагира веднага.Според мен той я кара малко несериозно или до тук му са възможностите.

сЪЩО ТАКА, МНОГО ме устройва, за всичко платено до момента по Белене, да си получим един реактор и да го монтираме като 7-и в Козлодуй. А АЕЦ-Белене, ако изобщо отговаря на българския интерес, да се разисква и да се сключи евентуално НОВ ДОГОВОР! Но чак след като е сигурно, че ще е изгоден за България, чиито интереси са над всякакви съображения! И последно, май Кратунчо почва да увира, какви ги е надробил с мораториума над шистовия газ. Сигурно като е видял къде е Катар, държава, която не позволява на КОМУНОИДНИ ЕКО-ТЪПАНАРИ да определят енергийната й политика. Дано му уври кратуната, че само като почнат проучвателните сондажи и цената на руснаците ще падне с 20-30%. А какво ще стане, когато поляците след няколко години започнат да ПРОДАВАТ добития шистов газ, не ми се мисли за руската мечка, която освен да размахва газовата тояга, друго не знае...

А ЕДИН ВЪПРОС - БОЙКО БОРИСОВ - КЪМ КОИ ГО СЛАГАШ СЛЕД КАТО и той е бил а и все още е с партиен билет- на бкп.... или - комуноиди са само мислещите- а тъпите парчета със затворените очи и 2-сантиметровите чела - са лидерите и елита на нацията ... ДОСТА СИ ПРОСТИЧЪК С ТОЯ ТЕРМИН - КОМУНОИДИ... НИТО СИ ОРИГИНАЛЕН- НИТО ИНТЕРЕСЕН...

До този момент съм допринесъл с НУЛА лева за Тиквената мафия - нула лева похарчени за дрога, нула лева за цигари, нула лева (без майтап) за лекарства. Нито веднъж не съм гласувал за Тиквената партия, рожба на задокеански проект, куриран от ционостката Цветелина :)

ЗАМРАЗЕНИ ДОХОДИ, 5% годишна инфлация, разпродадени на безценица активи, изхарчени за лично обогатяване милиарди, 2 милиарда годишна печалба от контрабанда, динамично увеличаване броя на милионерите-милиционери...

Аз пък се обаждах поне 5 пъти на 166 да изисквам МВР да направи нещо срещу наглото продаване на цигари без бандерол от цигани. И слушах какви ли не оправдания от дежурните. Всички Бандити в България - съединявайте се . Това е мотото на Тиквения режим

иконопиката ни потъва,здравеопазването също. само със смяна на министри нещата няма да се оправят. дървото изсъхва от корена.

Пътниците се настаняват в рейса, който безпроблемно ще ги отведе, където желаят. Всичко тръгва по разписание. Неочаквано рейсът започва да се движи не по маршрута. Желанията на пътниците смирено гаснат пред мистериозното желание на шофьора на рейса да го закара неизвестно къде. Гражданското общество на пътниците излъчва парламентьор, който да преговаря с водача на возилото. Мисията завършва с парадоксален отговор Шофьорът търси отворена хлебарница - през деня не успял да си купи хляб. Рейсът спира пред една, пред втора хлебарница ... но или хлябът се е свършил, или Дянков, пардон - фурнаджийката, брои пари ...

Откакто Павлова стана министър не се режат ленти на участъци. парите за скоростните отсечкисвършиха. И Лилито не може да се изяви. ще бъде следващия бушон. Сега приоритет са яйцата на Миро. Репортерките и камерите вместо по магистроли ще обикалят с божеството по сергиите и щандовете. Докато започне да ни се гади. Но Миро няма да е бушон. Той ще си отиде с Борисов. Тъпите се подкрепят.

И ти ли си помисли, че Питкин, пардон Плевнелиев е построил нещо?Как не погледнахте бе. Довършваха, просто довършваха това, което започнаха предишните. Пък и келепира при строеж на пътища е най-голам. Още, като кмет на София Боко нищо не направи, а само плювните му бяха в изобилие и заканите. Е и? Още тогава човека прозрял от къде иде най-толемия келепир и започнал да купува пътно строителна техника човека. Сега какви хватки прави в строителството на пътища незнам, но дори да отдава машините под наем пак е на кяр. лошото е че свършиха големите пари и в тая дейност, а други и да се задават са под условие. Но факт, че и там дейностите замряха още минарото лято.Само големи обещания.Ще построим тая магистрала, оная магистрала, трета пета и като валят едни магиктрали не ти е работа Како Сийке.Само, че где ги тези магистрали? Няма ги, че ако недай си боже ги построят отиде им и изхвърлянето и келепире. Такива ми ти едни работе.

Единствения министър, който има нещо в главата си беше Трайков и бе отстранен. Преди това имаше един министър на транспорта, който също не се изявяваше по телевизора и не си правеше пиар, също бе отстранен. В компанията около Борисов вече няма нито един нормален човек. Колкото по-прости и луди ни управляват, толкова по-зле за нас.

Вие комунистите много обичате думата "Разруха",а точно тя е ваш специалитет!След ваше управление,тухла върху тухла не остава!Затова остави подбраните изразни средства и гледай по-ведро - тежки времена са на световна криза,когато могъщи икономики се сгромолясват/Италия,Испания /,а други стагнират-Франция,Русия,Китай!При тази обстановка да имаш претенции към една обрулена държава е тъпо!

Тъпо е да казваш и сравняваш кризата в Европа и Русия /че и в Китай? - там откога има криза?/ с тази в България. Даже и гръцката криза бледнее на фона на нашата. Защото те са загубили нещо, а ние? Загубихме и нищото! И не приказвай като партиен секретар на събрание! Тия глупости си ги говорете на вашите герберастки сбирки! Не искаме да слушаме неуспели комундета!

В момента в България над 118% от всички допитвания проведени по телефона ,домофона и чрез СРС,цигани ,гагаузи ,и други дават своята твърда подкрепа за партията и правителството.Неодобрение не е регистрирано от тези групи.Правителството и премиера се радват на огромна подкрепа.Хвала!!!!!!!

Удивително е, как при непрекъснатите гафове и некомпетентност на правителството, при разрухата на икономиката, увеличаваща се безработица и покачване на всички цени, Б. Борисов е най харесвания политик. Има 2 основни причини. Първо, признавам, че Б. Б. е почти гениален манипулатор. Овладял е медиите напълно, по военно мафиотски се разправя с всеки, който застраши рейтинга му и заедно с Цветелина са милиардери.. Втората причина е , че огромна част от народа е необразован, прост, обеднял, озверял и вярва на невъзможните му приказки

за това ..."как при непрекъснатите гафове и некомпетентност на правителството, при разрухата на икономиката, увеличаваща се безработица и покачване на всички цени, Б. Борисов е най харесвания политик..." = КАТО ЧЕ ЛИ МАЙ НЯМА ПО-ДОБРИ... Ако имаше, щяхме да го узнаем вече... Но да си умен в такова едно общество просто вече е проклятие... А и не е достатъчно!

Научи българската граматика "матрял",защото той едва ли е забравил ,но ти -сигурно!И вие комунистите все му приписвата някаква Цветеленка,а оня дебел пуяк Кутев ,поне сто пъти го ожени!Злобни сте,злонамерени и това ще ви струва главата и на следващите избори-пак ще сте в миманса!Тъпи измишльотини ,сътворени от тъпи мераклии за власт,и като резултат -загуба,ето това ви чака,щом искате с лъжи да си служите срещу политическия съперник!Това успя срещу Иван Костов,,който беше превъзходен политик,но сега няма да успеете!Затова успокой нервите си,пии диазепамчето и ракиика вечерта!

Хубаво е, че поне единият саботьор на МВФ/СБ се разкара от правителството. Така и не разбрах какво точно е мислел или искал ТТ с тая среща. Дали не е хитър ход да се изнесе защото са му пошушнали, че заради отказа за шистовият се готвят да кадафират ББ.

Прост, по прост, най-прост, Тиквата Борисов

На жалката, платена паплач ще кажа само, че днес Борисов ясно даде да се разбере КОЙ ще спечели следващите избори. Толкова е очевАдно това, което прави, че коментара е излишен! До тази сутрин бях притеснен дали не уволнява Трайков, защото е против Белене. Това, че го уволнява, защото е забавил диверсификацията на газовите доставки(тръбата към Турция), напълно ме устройва. Да видим Добрев докъде ще я докара. Но да знае, че изграждането на алтернатива на руския газ, е задача 1 в длъжностната му характеристика!!!

О, Распутин изплува! И "мнение" дава за очевадните неща, които са му избили мозъка. Ниее сме спокойни! Защото сме сигурни, че неговата любима шайка вече е на изчезване. Но ние знаем, че той отново ще оцелее. Защото да не се казва Распутин ако не е Феникс! Нали така, другарю мутро-ченге-комуноид с "добър самостоятелен бизнес"?

Vandov

Проруската енергийна партия ликува, в Русия също ликуват! Б.Б. отстъпва България на едро, но се бори за цените на дребно!

Кой нормален човек ще стане министър на здравеопазването, след като е ясно, че мястото е доста проветриво?!

Особено като знам, че след това ме очаква безоблачното небе на Хаваите например..

Тройната и Станишев са виновни!!!

Борисов и с-ие са пътници.

Трайков беше единственият министър, който разсъждаваше самостоятелно и не изпълняваше заповеди. Това с Катар е само извинение - Трайков бе срещу Белене, така че бях сигурен че ще го уволнят. Най-вероятно руснаците са изпратили изпратили факс: Трайков - вън! Бойко само е козирувал. Да ви е честита новата бомба- Белене с цена която и правнуците ви ще изплащат!

Аматьори, и то нагли! Най-пресният пример - външното ни министърче.

Трайков бе министър, който има собствено мнение и не се прекланя ежедневно на божеството ББ. Особено се впечатлих, когато се разбра че той още миналата година дарил допълнителните средства, които е получавал от бордове. Така ББ не можа да си трупа дивиденти за негова сметка. Жалко за БГ, когато умните напускат управлението!

Трайков допусна две огромни грешки: 1.за шистовия газ 2.за АКТА Положителни страни: 1.позицията му за АЕЦ"Белене"

На същото мнение съм за плюсовете и минусите. Да добавя още един плюс - добре премерено слово и адекватно поведение пред публиката :)

Бойко и едноличната му партия, че са вече пътници, ясно. Но какво ще оставят след себе си и колко време ще трябва, за да се оправя, това направо не е за мислене.

На вожда,все някой друг му крив,на калпав к.р, вълната му пречи.

Не мога да не възкликна, плагиатствайки: Егати и държавата , що Тиквата е премиер ! :(

Къде са сега Маргините и Маджо да си приберат вересията? Или поне да го почукат по празната Тиква, непоръбена

Майтап бе, Уили, ти от майтап не разбираш ли ;-)

Неудобният е елиминиран. Старт на АЕЦ Белене. Куклата на конци изпълнява. А за Катар? Тя стана на катър.

боко е почти свършил,идва и вашия ред цензори от дирник.бг.триите ,триите че не остана време.чао.

( + ), не роптай, а пиши!!! Вселената не случайно има и "невидима" съставка, чрез която се проявява "Синдромът на 100-те маймуни". (Когато една от маймуните се научи на нещо, 99 необучавани се научават на същото. Има една турска поговорка, "Алашик маймуна, камшик не ще!") Писах, триха, писах за "Ефекта на доминото", триха, триха... И какво стана сега? "павел", KGB, Разпутин ... се свиха като охлюви в черупката си и си броят парите от хонорарите. А модераторът вероятно отново ще го отнесе, както стана при "триглавата ламя". НЕ СЕ ГАСИ, ТОВА ЩО НЕ ГАСНЕ, другарю пожарникарски генерал!

Така и не разбрахме колко струва месечната издръжка на премиерското куче - 136 лв, по - малко от 136 лв или повече от 136 лв ? Питам не за друго, а за да я сравним с месечната пенсия на 700.000 български пенсионери, които живеят доста под прага на бедността . Ако пък премиерското куче играе футбол и тенис и умее да разчита борсовите индекси, то тогава ще трябва да му дават министерски пържоли ! Няма да го храним с постни пици, нали ?

Г-н Добрев и г-жа Атанасова са родени през 1978 година и са прекалено млади и неопитни.Нищо хубаво не ни чака от това.

..Все пак са дечица на наши другари..А, компетентност...Партията иска преданост, не компетентност. Така е от край време.

Поредните Калинки-малинки и Билгейтсчета.

Така е. Политик трябва да се става след 50 годишна възраст с натрупан житейски опит. Младият човек все още си мисли, че какво лети се яде и много лесно може да бъде манипулиран. Ама може би това е целта на занятието ...

Абе кога е станала тази смяна...как не съм разбрал?!

Само не разбрах защо външният министър е още на поста си, след случката в Катар?

Но бъкел не разбира от търговския маниер на арабите. Явно катарците не ползват много новооткритата въздушна линия, та нЕкои ходят там да им напомнят за присъствието си.

Защо смяташ, че медицинските сестри искат да са част от това правителство? Повечето сестри в БГ са пред пенсия, а младите бягат моментално в чужбина. Малкото, които остават работят за 300 лева. Не ти ли е неудобно да се подиграваш с тях?

Ако не си забравил да четеш и прочетеш матрялите по долу,които са ти посветени,бързо ама много бързо си взимай цветелинка и марш!