Борисов обиден от въпрос за най-голямата лъжа

Денят на шегата 1 април стана повод за партийни закачки, доведе до исканата оставка на министър Мирослав Найденов, но разсърди премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обиден от въпрос за най-голямата лъжа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знае ли някои как да привлечем талибани на страната на народа-сте си платим за да отмъстят за народния гнет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на тези слугува и този изрод и всички преди него link/watch?v=G0ToMcjkivk&feature=related

Относно линка в youtube. По принцип има една теория, че всичко вече се е случило! По този начин предсказателите можели да кажат какво ще се случи, защото то вече се е случило! Честита 3та световна война!

Присъединително финансиране за България 2007/09г. - 4,6 млр. евро: 2,3 млр. - за структурни реформи 833 млн. за развитие на селски райони 1,522 млр. - за селско стопанство 240 млн. - за укрепване на външните граници 210 млн. - за затваряне на 3 и 4 АЕЦ блок - Членски внос в ЕС - 1,1 до 1,3% от БВП - Мито за индустриални стоки - от 27% на 14% - Присъединяване към единна система за ДДС - Присъединяване към еврозоната - /2009г./

България е дала около 4 млрд. от членски внос за 5 години, но не е ясно каква сума от горепосочените пари е усвоила.

ЩЕ ТИ КАЖА - ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА СУМАТА НА ОБЩО ПОЛУЧЕНИТЕ ПАРИ ЩЕ НАДВИШИ С ОКОЛО МИЛИАРД ЕВРО СУМАТА НА ВНЕСЕНИТЕ. ПРЕДВИД УСВОЯВАНЕТО НА СТРУКТУРНИТЕ ФОНДОВЕ В СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СТАНАТ НЯКОЛКО МИЛИАРДА... КОСВЕНИТЕ ПОЛЗИ Е ТРУДНО ТОЧНО ДА СЕ ОЦЕНЯТ, НО СА ЗНАЧИТЕЛНО ПОВЕЧЕ. САМО МАЛОУМНИЦИТЕ НЕ ВИЖДАТ ПОЛЗАТА. ТЕ СИ МЕЧТАЯТ ЗА СИВ...ИЛИ ЗА СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ ВАРИАНТ. ЛОГИКАТА Е.. НЕКА СМЕ БЕДНИ, АМА НИЕ ДА СМЕ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ..

НЕМА КВО ДА СЕ ОБИЖДА ! Малко да се поогледа ДРУГАРЯ ПОЖАРНИКАР !

Разни червени рибки се хващат на бойковата въдица...Бойко си ги лови с кеф...

Бойко е изключително примитивен и прост човек, а такива не разбират от майтап.

Абсолютно!

Журналистите искат европейско поведение от политиците в България, а самите те се държат като последните простаци. Материал...

ПРИЗНАЙТЕ СИ, ЧЕ ПО-НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР ОТ 20 И КУСУР ГОДИНИ , ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО, А СЪЩО И ПО-ОБИДЧИВО ЧОВЕЧЕ. ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ НЕПРЕКЪСНАТО ИМА СКАНДАЛИ КЪДЕ ЛИ НЕ И ЗА КАКВО ЛИ НЕ. ХОРАТА СЕ НАМРАЗИХА ПОВЕЧЕ ОТ КОГАТО И ДА БИЛО. ХАОСА Е ПЪЛЕН ПРИ ТОВА НАПЪЛНО НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ. А, КАЛИТКОВЦИ ДА ГО ДУХАТ.

Комунистите много бързо ги хвана ДЕМЕНЦИЯТА и забравиха много бързо # 9те милиона завлечени от кметът на Кърджали за "водното огледало" # тримата енергиини министри на тройната, направили далавери за милиони # констатираните от ОЛАФ далавери на тройната за милиони # подписаните договори за проекти за милиони, НО без обезпечение # не забравяйте и спрените милиарди заради КРАЖБИ на тройната и БЕЗНАКАЗАНОСТ # ремонта на социалния дом в Стара Загора за 11 милиона лева # "пепелта от рози" # заменките на гори за 1, 5 Милиарда лева. # глобата на ЕК с 20 милиона евро заради неправилно изплатени дирерктни плащания на фермерите за 2007 # ЕК спря милиони евро по европейкси проекти заради кражби на # липсата на желание в тройната за справяне с организираната престъпност корупцията, констатация на ЕК # Философът-инжинер и "комисионните" му # нежеланието на европейските ни партньори за срещи с лидерите на тройната- в резултат никой не бе канен никъде, освен ако не се наложи. ГЬОНСУРАТЛЪК И НАГЛОСТ!

Чий го държи тиквата в Пловдив да реже лента на частна болнца? И тя ли е негово дело? В същото време закрива държавните. Къв ще го ядете, маеее?!

Братле, тая болница е за такива като тебе. Затова не рипай много, а бъди благодарен...

Оди копай компири бе, гьонсурат!

Стана ми ясно защо се е разсърдил..как да каже една го;яма лъжа като трябва да изброи вашия списък най-малко...

Много си прав.На 53 г съм и целия ми досегашен живот мина под управлението на тия комунисти/социалисти/.Винаги сме били последни в Европа по стандарт.Тия са най-големине манипулатори и много хора им се връзват на обещанията.Комунизма трябва се забрани със закон както фашизма

Е да, ама и сега сме последни по стандарт не само в Европа. Май трябва да се внесат политици. 20 години експерименти трябва да са достатъчни.

американски воиници да внесем *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да им е.а майката на младите социалисти

"Само за магистрала "Тракия" са ни дадени 500 милиона. В момента, в който се одобри апликационната форма, образно казано, носиш фактура за свършена работа, осребряват ти парите. Строи се с 80% европейски пари. А тази магистрала по начина, по който искаха да я направят преди нас, щеше да има и от едната, и от другата страна бариера. И когато българските граждани искат да пътуват по нея, да си дадат 8, 9, 10 лева - колкото струва. Начинът, по който я правим ние - хем с европейски пари, хем да е безплатна за българските граждани." Едва ли е най-голямата, но е доста нагла, типична за него и изобщо показателна за характера на днешното "правителство".

Тази лъжа беше подплатена с 1,2 милиарда в бюджет 2011, които ББ да "раздава" по свое усмотрение. Поне половината от тях ще отидат за магистрали! За три месеца вече похарчи 300 милиона! Това са пари, откъснати от залъка на българския народ, половината от който едва свързват двата края!

Бочко, безплатен обяд няма. И тоя, който дава парите, винаги си връща своето. И тъй като ти не си наясно как стават тия неща за магистралите - пишеш глупости. Някой ден дано да проумнееш, че да ти светне колко е излезла "безплатната" магистрала на българския данъкоплатец. И тогава ще се питаш "защо ручахме жабето".

Съжалявам, не прочетох внимателно, че "Бойко Б. 27 01 2011 ТВ7" цитира. Но това, което казвам, си остава в сила към всички наивници относно строителството на магистралите.

Интересно, защо в момента има обществена поръчка за консултант за "Въвеждане на тол система за магистрала Тракия"??? пояснение - тол система е именно "бариерата, дето се плаща по 8,9,10 лева"

А пък ние даваме всяка година по около 800 милиона членски внос, независимо дали ни дават или не. Та, кажете сега отново какво са ни били дали.

Абе каква магистрала е това "Тракия"? Значи хем винетки, хем и такси за магистралата, а тя отново ще е една такава ръбава и дупчеста като междуселски черен път!

коконата борисов се разсърди!!дреме ми !!и аз се сърдя,че ни еба мамата,но на него също не му пука,така ,че сме квит!!ще видим на изборите!!откакто е дошъл на власт за българите настана един безкраен първи април!!сбогом гербери!!

Много точно казано,много точно наистина .... да се маха и той,но истината е,че след него ще дойде същия боклук,защото ние имаме такава традиция да си ги избираме все такива!

Това, че Гоце и Боце са две страни на една и съща монета и пият една и съща бира, си е ясно отдавна ! За първи път Бойко се издаде, когато забрани на Цветанов да критикува Гоце . По - късно Бойко приканваше ' алатернативата ' Гоце да излезе и да се ' борят ' един с друг ... Аз и тогава казах, че това за ' алтернативата ' си беше един театър за пред публиката ... Бойко и Сергей редовно си разправяха вицове един за друг през медиите и така си правеха взаимен пи ар ... Знае се, че и Бойко си пада по убиването на животни в гората ... Знае се и всичко за тайните сбирки в Правец ... Знае се, че Бойко е човек на Берлускони, а Гоце е близък до Путин ... Знае се и че Берлускони и Путин са близки помежду си и имат интерес от ' Южен поток ' и така кръгът се затваря ... Но Гоце и Боце очевидно НЕ знаеха, че НИЕ не сме плод и зеленчук !?

Не е възможно да се надяваме на нормален живот без икономика. Днес тя включва проституция, наркотрафик, малко земеделие и лека промишленост, МОЛ-ове. И много кражба и корупция. Не можем да очакваме адекватно здравеопазване, образование, пенсии и пр. без трудова заетост, без ликвидираните от ненормалници и продажници промишленост, земеделие, пазари. На прага на пазарната икономика ликвидираха пазарите и задоволяващите ги производства?! Сега магистралите са добро начинание и предпоставка за икономика, ако не измрем до построяването им. Явно други ще им се радват, не и българите. С повсеместната корупция няма шанс. Ни инвестиции, ни...! Нищо! Ала-бала! Няма шанс! Надежда всяка оставете!

Защо вярвате на журналистическите съчинения.Заминал си е човека,за да не отговаря на глупави въпроси.

Гледай какъв жалък и глупав хумор от партиите!Няма управия никога!

Най-голямата лъжа ,е че не прави платен секс.А знаете ли за какво се използва платеният секс в политиката -за политическо изнудване.Затова политиците трябва да правят само семеен секс.В противен случай винаги може да упражняват секс контрол върху мъжкаря политик.

Милиционеросоциализмът се замени с милиционеризъм.

Излага ги че ще има пресконференция.

Прави са от БСП да се гарврят с Герб. Станишев определи Дянков като "еничар", което в българската ценностна система е най-ниското стъпало на мерзост, в същото време именно от МФ бранят кадрите на Тройната коалиция във всички ведомства. Защото тогава БСП да не се гаври с тези мазохисти:)

Много добър въпрос. В България още има хора, които биха казали: "Бойко Борисов не ни е събрал фасовете!" Същото важи и за тоалетните. Списъкът е дълъг и безкраен, Българино!

1. Какво се случва когато си мислиш, че си зле и обвиняваш подхода "отгоре-надолу", управляващите и т.н. - т.е. ФБР 1789 - гилотинираш ги! (Може и ВОСР, но там в комитета са 80% евреи -вижте списъка, не е тайна). 2. Когато си (за съжаление) нормален редови "гражданин", който е изпълнил всичко по "договора си с държавата" - данъци, такси... а ти "хвърлят фасове пред дома" (и всичките дребни неправди, които се случват непрестанно) - и обвиняваш подхода "отдолу-нагоре"? Всеки един от нас ли трябва да се промени или някой трябва да ни наложи правила, за да се променим? Казано по-просто: ББ ли е продукт на ситуацията или обратното?

Яли сме им манджите на социалистите. Не засищат. Като не им харесва този Герб, да си потърсят други граници. Сбогом БСП! Да Ви изберат зад граница!

Как може да има българин, който смята че е по-добре лявата коалиция (с други думи БСП, БКП). Не мога да разбера младите. Ако имат малко акъл ще знаят че БСП е Българска 'социалистическа' партия, което означава 'социално оправление', което означава за всички по равно, но по малко, без инвестиции от чужбина, т.е беден но равностоен народ. Но българите не знаят още много неща. Недоволни са от всички, а те самите не са положили минимални усилия през мизерния си живот. Избирайте си БСП, мизерствайте си цял живот и завиждайте на другите.

bira_more

Не е баш така. Социално управление, означава на всички по малко а на по равните - повечко. Като следствие умните, кадърните, можещите, работливите - бягат някъде където ще могат да получат според труда си. И остават останалите, а за тях вече има по малко, което допълнително стимулира останалите можещи да ходят да могат някъде другаде. Съответно малкото става съвсем малко. Което определено започва да не устройва и по равните.

Приятелю, в обществото винаги ще има по-равни - тези, които най бързо улавят накъде духа вятърът. Те винаги са съгласни с посоката, само мир да има. Е, днес духа насам, утре - натам, вдругиден - там, някъде си. Та тези, по-равните, винаги са първи в лапкането, това им е в природата. Сега могат да лапкат колкото си искат, даже ако тежко преяждат, не е ли така? А, за кадърните и способните - това е друга тема.

На финала на конкурса за най-голям лъжец се явили Настрадин Ходжа, Хитър Петър и Бойко Борисов. Пръв взел думата Бойко Борисов. Той разказал следния спомен от премиерството си:

ко са обиждаш са, на народа му е през оная работа че са обиждаш, както и на теб ти е през оная работа за народа...

Гледам, че младежкото БСП пак е изпълзяло от градинския кенеф. Вас, млади другарчета, май хлорната варне ви мори. Вие сте като хлебарките. Абе не свършиха ли ония недекларирани пари на другаря Кирил Добрев, с които го хванаха на Калотина и с които ви плаща? Или си е внесъл още мръсни кинти от Сърбия? Гадни комунистически боклуци, марш в Русия с еднопочен билет за влака на Дружбата!

Ти вече си в Русия. Болшевишкото ти мислене прозира дори и в запетайките.

Сериозно? Сега само не ми казвай, че не хванаха другаря Добрев с недекларирани германски марки на Калотина... И бяха няколкостотин хиляди. Много хубаво.

OZZY ,ти от позицията на кого говориш- може би от позицията на шепата американофилчета , които се броите на пръстите на ръцете и на краката . И незабравяй , че ние преди всичко сме БЪЛГАРИ , държиме на българското и родното и непонасяме твоите американски идоли . Така мисли , над 90 процента от българският народ .БЪЛГАРИЯ- ЕДИННА , СУВЕРЕННА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА . Ние не сме и никога няма да бъдем 51 щат на твоите любими посранохамериканци . Запомни го .....Ние сме горди , независими българи , синове и дъщери на юнашко племе ...А това за Русия , колкото и да не ти се иска- ние сме обвързани исторически , морално , генетически с тях и така ще бъдем и за напред във вековете . А такива ут..пки като теб , са на изчезване . АЗ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАЗА ...

Каква Русия, Америка и т.н. к'во ще кажеш за Китай?

кой ти дава правото да говориш от името на 90% от българския народ, а? Това го правеше бай Тошо и другите от комунистическата банда на кратунковците, взели властта с преврат през 1944-та с подкрепата на русите ботуши. За твое сведение, ние нямаме НИЩО генетически общо с руснаците, и слава Богу. Не искам да имам нищо общо с народ, който от 700 години насам пие водка до припадък като свиня и после си ляга върху топлата печка. Главата трябва винаги да е на хладно, а краката на топло, но тия алкохолизирани мужици правят точно обратното изатоваса генетично увредени от поколения насам. Като са ти толкова мили тия пияндурници, марш в Русия и ни освободи от присъствието си. Ние искаме чиста нация, без помияри.

Говорите така всякаш, ако ни управляваха БСП и ДПС щяхме да сме по-добре.... Нека падне това правителство и поемат власта отново 3-та коалиция да видим тогава как ще я втасаме. Българите просто сме такъв народ, който търси вина в управляващите и никога в себе си. Подбрани неудачници на които целия свят им е виновен само не и те. По-добре се заровете в някои от дупчиците си и не излизайте от там !

Така е, затова никога няма да се оправим! Но това сигурно ни харесва за да го правим непрекъснато. Който и да е на власт ще бъде оплюван! Щом не потръгна с човек, който наистина е готов да направи възможно най-доброто за България, защото всеки подлива вода, няма да се оправим никога. Карай, злобни човечета сме... от злоба не ни трябва АЕЦ, можем да използваме злобата за производство на ток :D

Хиляда пъти по- добре лявата коалиция , от колкото тия мутроиди . Много хора се убедиха и никога , ама никога няма да повторят грешката отново да гласуват за ГРОБ , пардон ГЕРБ.тАКА , ЧЕ ГЕРБ , вече е на бунището на историята .Свиквайте с мисълта , герберасти прости , че сте нежелани от над 90 процента от народа ...

... то се вижда за какво иде реч :D

Тоя взел да се сърди?!?! Абе малоумник такъв, ти смяташ ли изобщо да работиш или мислиш, че си там само за да си играеш на сърдитни?! За какво ни е такъв сръдльо за премиерче, то постъпките му са бетер малко дете!

Да работи значи ли да отговаря на простаци? Не знаех, че това значи. Журналистиката в България е доста ниско. Добрте журналисти ги свалиха от вфир отдавна.

Сърдитко Петко - празна му торбичка! Само дето тоя 'Петко' и крадците покрай него добре си напълниха торбите....

Съжалявам е най-голямата лъжа :D

Наздраве Честит празник на партия на ЛЪЖАТА-...ГРОБ!!!!!!!

Имам следното Първоаприлско предложение:Хората поддържащи комунизма,социализма,бившият СССР и днешна олигархична Русия да заминат в Русия и да основат с руско разрешение на някой остров в Камчатка-автономна република Болгария,или Бълхария.Хората поддържащи САЩ-на един американски остров-51-ви щат Индиана Бългериън,поддръжниците на Западна Европа-и те на един остров,само че европейски-с име Ню Бългерия,българските турци- около Одрин-вилает Булгаристан.А тук в България-туристическа дестинация..да живеят само българи неподдържащи никого и Болен Лидеров и Боян Расате-първи екскурзоводи- с голи глави и конски опашки и скандиращи:"България-от Крим до Рим!"

ЗАЩО ЛЪЖЕЦЪТ НОМЕР 1--- БОКО БИРЕНИЯТ -КАРТОФФФ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ С ТОЛКОВА МАЛЪК НОС . ТА ТОЙ СЕ БИЖДА ОТ КОСМОСА!

То си му е част от същността на него постоянно да се цупи и да обвинява други за собствените си грешки. На това му се вика комплексарщина.

по тъп премиер българия никога не е имала. Бичето от Банкя е типично хитро шопче ,което си играе на играта тука има за мен и другарите от мафията и нема за балъците дето поверва у мене.

reni-meni-bubuleni-дрън-дрън... хем тъп премиер,хем хитро шопче, което си играе играта, хем другите балъци..., какво ли иска да каже ренито??? Червените кратуни съвсем исфирясаха...

Когато падне БОКО БИРЕНИЯТ -КАРТОФФФ тогава ще паднат и цените.

Ти, освен че си социалист, да не си и утопист? :-)

КАКВО НЕ ВИ ХАРЕСВА ПРЕМИЕРА ? УЧАСТВА В АКЦИИ ПО СПАСЯВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЬЮЗ. ВЕРНО Е, ЧЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВНЕСЕМ НЯКАКВИ СИ ТАМ 6 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА ПОДПИСАНИЯ ОТ НЕГО ДОГОВОР С КОЙТО ЗА ПЛАТИМ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ГЪРЦИ И ИСПАНЦИ, НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ КАТО ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПРАВЯТ ЖЕРТВИ. ЖЕРТВЕНОТО АГНЕ ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ, А НЕ ИСПАНИЯ ПОРТУГАЛИЯ , ГЪРЦИЯ ИЛИ ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЬЮЗ.

СТИГА СИ МИ КРАЛ ИМЕТО, БЕ! КАТО ИМАШ НЯКАКВО МНЕНИЕ ЗАЯВИ ГО ОТ СВОЕ ИМЕ! СТЕ "КОМУНИСТИТЕ". НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО ХОРАТА НЕ ВИ ИСКАТ...

Айде и двамата с по една торбичка и бегом подир овцете, че ви избяга стадото, докато ръсите простотии един през друг.

Боко, айде в картофите...

То тези от БСП,нали хич не са лъгали и крали..То целия им мандат е Първоаприлски..Пък и Борисов си е прав, да има такова отношение към журналистите..Че той и да кихне,ще се появи веднага СРС и ще се започнат въпроси от рода:как кихна..защо кихна..и т.н...

Ще ми припомниш ли кое от СРС-тата излезе неистинско... за кое се доказа , че е фалшификат..

Много скоро ще има избори и Българите ще изкихат Боко Тиквата от трона!

ПОМООООЩ за БЪЛГАРИЯ!!! Б.Б. ДА НИ СПАСИ ОТ СЕБЕ СИ И ОТ МИНИСТРИТЕ СИ, КАТО ПРЕДИ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЗЕМЕ ДА СМЕНИ "С П А С И Т Е Л Я" -САЩ. НАВРЕМЕ И ДА НЕ ЧАКА КАТО ЛИБИЯ... СЛЕД ПОСЛЕ!!! ЧЕ СЪС СЕГАШНИЯ "С П А С И Т Е Л" -САЩНЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ РАЗКОШ ОТ МИЗЕРИЯ, ...!!!

ЗА МОЕ И ТВОЕ СЪЖАЛЕНИЕ.. В ЩАТИТЕ НЕ ЗНАЯТ ДАЖЕ КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ... МАЛКО ИМ ДРЕМЕ ЗА НАС. А ТИ СИ ГИ МРАЗИШ, ЗАЩОТО СИ МИСЛИЛ, ЧЕ КАТО ОТИДЕШ ТАМ, ЩЕ ТЕ ПОСРЕЩНАТ С МИЛИОНИТЕ. А СИ РАЗБРАЛ, ЧЕ И ЗА МЕТАЧ НЕ СТАВАШ. АМА ТОВА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ, НЕ СА ТИ ВИНОВНИ НИ АМЕРИКАНЦИТЕ, НИ РУСНАЦИТЕ, НИ МАРСИАНЦИТЕ..

Ма ,не го слушайте тоз самозванец! Виж,кви ги говори, съжалявал,че американците не знаели, къде е България. Ма, кво ме интересува мен неква си България, дето и метачи не ражда, хич не ща да я знам. Виж, мен ако ме посрещнат с милионите и дупе ще целувам, ако ме зашлевят и другата си буза ще мад, америкнаският шамар и той е аванта, бе бате.

Какво може да се иска от доказан бандит.

А до сега какви бяха? Ай някой нещо е азал против, оставаше бе работа и без бизнес. И обратното - който си плати, първо те забогатяват от него, а и за него може да сотане. Защо Борисов да е по-голяма мутра от Станишев и Първанов? Според мен те са по-мащабни и по-коварни от десет Бойковци. Като казвам 'според мен', то звучи като да кажа: Според мен дунав е река, а Черно море е море. Те нещата са очебийни, стига да не си затваряш силно очите. А на някои са им закърнели, защото друг е гледал вместо тях половин век.

Комуноидните изроди се превърнаха в пълни клоуни.

Странно за трениран пожарникар така да губи самообладание.

Бойко Борисов не губи самообладание. Той обладава!

ДПС с 35%,а (анти)българските партии с 5-6% го виждам логично в близкото бъдеще.

Чувството за хумор на Б.Б. е -9,9 по скалата на тъпанарите.