Борисов потвърди: Ако загубим на първи тур, подавам оставка

Вотът на президентските избори е първият тур, ако ГЕРБ загуби - вечерта ще получите моята оставка, защото на първи тур се мерят партиите, заяви премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов потвърди: Ако загубим на първи тур, подавам оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

Ужас, прави ли се, че не разбира или...?!

Има един лаф: "Плаши Пейо кокошките", та и Борисов... Като мине в опозиция - няма лошо. За един бит - двама небити дават. Много взе да си вярва г-н генерал-пожарникарят. Заприличва все повече на "бай Тошо" с дребно тарикатските изявления и селски намигвания. Да не ми се среща с майки на убити по пътищата и да "обещава", ами да беше се поинтересувал как в "европейска" държава, управлявана втори мандат от "неговата" партия е възможно доказан убиец да кара по пътищата с УСЛОВНА ПРИСЪДА и да убие втори път. А за "Тетка Татева" няма да гласувам...

И никакво участие на избори повече ? Нали ? Дали ? и тогава серГей - шата може да спечели избори :D

Няма президент досега, който да е избран на първи тур. Още повече, че сега социолозите, включително герберските (на Бъчварова) дават едва 19% на Цачева, при 14 за Радев.

Коя партия има загубени избори . Това просто няма да стане . Има Видов ден

На добър път ...

На Народен съд, какъв добър път му пожелаваш на тоя РазБойник.

Лошото е,че много хора не мислят,че това е избор не на партия,а на личност и после ще я плюват във форумите.

Ох, най-после този киликанзер ще се пръждоса!

Не, просто ще има поредна..... 12-13 ли беше, забравил сьм доста станаха победите над Червените Боклуци..... :-)

Абе тъпчо,те всички са червени.Няма случайни.

крайно време е!

За миналите избори и "магаре да бяхме обявили пак щеше да спечели", е сега и "магарица" ще спечели.... Изборите са предрешени......народе мой!!!

"Не е важно кой за кого гласува, а кой брои гласовете"

Ха сега де!? Ей на това му се вика шах-мат. За изгонване са не от политиката, ами от държавата! Да се провалят, ама после кои кретени ще се настанят на тяхното място? Хич и не вярвам да са достойни люде! Те, достойните не се занимават с политика, понеже е гадна, мръсна, подла, измамна и те кара да крадеш и мамиш, иначе те изхвърля навън! Няма как да си сред вълците и да си агне!? Но барем да имат мярка и малко срама от Бога и народа, а те освирепяли за власт и пари, че са готови да утрепят баща си и да таковат майка си, само и само да са на власт и с крадени пари! Е, как да гласува човек, кажете?

Не гласувай, голяма работа. Един агитатор по-малко.

естествено, че няма да гласувам щом е задължително , освен това тази институция не е нужна за такава малка страна, един премиер е предостатъчен

Ма Боко верва ли си въобще на приказките????

Сиреч, от твоята голяма уста - в божиите уши!

подай си я още сега,няма да гласуваме за герб,дано скоро да TИ попълват данъчната декларация!

Колко дена я криха - ни дума, ни хроника светска. Най-накрая от ГЕРБ обявиха: кандидат-президент ще е Цецка. Родена в село без църква, изучила право в рабфак, в БКП тя воюваше дръзко с класово-партийния враг! Днес пее нов рефрен в коневръза, и от Джорджано по-зле Как цъфнал ГЕРБ и е вързал свойта майка за президент! Плевньо на всинца додея. По-лош вариант няма как! Ала Плевен сътвори епопея и Цецка ни прати на куц крак. - Не жена, а желязо! - изока бащицата-футболист. Тихо адвокатката каза: - Не, комунист!

Бях се зарекъл никога да не гласувам, но тиквата ме провокира да гласувам против тази гербаджийска шайка бандити.

Айде, бе няма да гласуваш! Нали Атака на твоя глас разчита!

Важното е да не са гербаджийските бандити.

Плевнелиев е получил "отличен" от чуждите страни, но не и от Българите.

Просто президент Плевнелиев беше изпреварил времето си.

Това изявление в правод означава, подкана към активистите от ГЕРб да купуват гласове иначе край на хранилката.

Мислех да не гласувам,ама с това изказване Борисов ме провокира да дам своя вот,разбира се не за Герб. За Митю пищова по-добре!

Това изявление мобилизира всички честни българи )и леви и десни) да гласуват на първия тур против тетката ЦЦ. Дано тая мутра се махне от властта, а с него и малките мутри по места!

Още днес трябва да я подаде! няма да загинем без него, обратно, много добре ще се справим без такива неграмотни кретени!

А дано, ама надали. То балотаж че ще има, е ясно, както е ясно че ти доброволно от властта няма да се откажеш, лумпен такъв.

Заповядайте някой ден в София. На пазар в ЦУМ-а ще ви заведа. Ще внимавам да не настъпите някоя линия на трамвая, че бие ток. ..и ще ви покажа квартал Дружба, та дано осъзнаете колко е далеч от центъра ;))

Крайно време е да изчезнеш, иначе идва дебелия край на тоягата. Никой друг министър-председател не е причинил повече вреди на България през последните 20 години!!!!

маиче ти тирабва да си отидеш, наясно ли си какво са направили тези преди него? аман от некадарни разбирачи

какво сте кажеш за онзи овчар-ов кост-ов?

Напапка ли се шефче?

!!!!!!!!

И целият български народ в частност (за супата). Като че ли е по-важно кой кого, а не как всички заедно да търсим решения.

Служебно правителство а вие на съд и така!

Бъркаш се всички са рожби на комунизма.. За младите за новото поколение няма място.. Родителите ни продължават да преизбират хора свързани с стария строй. Така младите бягат защото едно поколение дръпна България назад. Ние нямаме време на 2 000 000 души да им дойде идея че е време да си дадат гласа на някой нов млад човек понеже младите нямат житейски опит.. За това избира хора с "опит" от старата школа минали са елитно училище на БКП или ДС.. И после се чудим защо в България всичко е една идея назад от другите страни.

Като видиш що ченге е по върховете на властта и бизнеса, колко време през тези 26 години ни управляваха комуняги и техните марионетки и какви щети нанесоха, ще си дадеш доста точен отговор на въпроса дали ни е виновен комунизмът или не. Стига да можеш да мислиш, де - досега не си го доказал, ама аз все още се надявам.

Вървите последователно към оставка, но не по политически, а по икономически причини. Този път ще оцелеете, но следващия - не ! Спрете да обслужвате олигарси, които са узурпирали БГ икономиката. Раздайте справедливост и мислете само за икономиката, а не за таксите, чрез които връзвате бюджета, а народа ви измира. Оставили сте го на вълците, които вие храните. Нямате идеи как държавата да просперира икономичски. Хората имат най-нисък жизнен статус и планово измират. Повечето гладуват, а гладният човек криво гледа и лошо мисли. Имате много малко време преди да бъдете пометени. Жалко, защото от това ще се възползват най-големите лицемери, демагози и крадци в страната ни. Това са куманоидите, самонарекли се от БСП. ГЕРБ, осъзнайте се докато още ви подкрепяме !

Като слушам как в ГЕРБ като зомбирани, като роботи, като навити пружинки, като папагали повтарят мантрата "майка", "майка", "майка", "майка", та започвам вече не да се питам дали имат толкова ниско мнение за българския народ, че да го ловят на такава елементарна примамка, а да си отговарям - те вероятно по-добре от мен разбират докъде е стигнал в разобществяването си народът ни, та затова му пускат такава дребна и безсъзнателна стръв

Сега вече спокойно може да се поздравяваме ДА ТИ Е МАЙКАТА

За да каже такова нещо, значи че е на 100% сигурен в изборните фалшификации на Цвъки. Изборните комисии накуп. Цецка е абсолютно неизбираема фигура, но ГРОБ доказаха, че всичко е възможно, след като типаж като мутрата кара втори мандат или пък типаж като Плювката е прецедент.

Ако не гласувате за ЦЦ, губите мен като премиер! Що за условие поставя ББ пред избирателите??!! С такива ултиматуми ли трябва да гласуваме? Това е мажоритарен, а не партиен избор! Значи, ако харесваме ББ, задължително трябва да гласуваме за кандидата, който той ни е предложил! Ега ти демокрацията!!!!

Последния шанс на ГЕРБ е да си смени кандидата. Иначе не е ясно дали попоследващия президент ще е Б.Б.

За голям съжаление голям процент от по-необразованите и корпоративно обвързаните с партията хора ще гласуват за ГЕРБ. Останалото ще си го докарат чрез проф. Михаил Константинов и неликвидираните мъртвите души от списъците от регионалното министерство.

За още по-голямо съжаление те са много!!!!

След всички глупусти които натворихте и дори надминахте ДПС и БСП по крадене и национални предателства, сега искате и избори да спечелите със заплахи ли бе , герберасти продажни! Защо ще чакаш изборите?! Хвърляй си оставката и се махай!

Преди години Борисов си назначи предварително,а след фалшифицираните избори потвърди Ирландската пастирка Роска за президент.Днес той назначи за президент клонираната от БКП черноглавата плевенска овца Доли Цвачева.Щял да си подаде оставката,ако не спечели на първият тур?Не се притеснявай Боко ще спечелиш .Цялата система е в ръцете ти от ЦИК, полицията през НАП та до кметовете.Да не говорим за способностите на Цвъки Тъщин в изборните далавери.Екипа ти е на бойна нога,пък и парата те бие за купуването на РИК.

Този,Бански педал взе 160 мил.от ЕС и иска да се измъкне,като посочи Ц.Ц за кандидат президент.На всички е ясно,че няма да спечелят.Не срешнах и не чух някой да се изкаже положително за номинацията на Гробарите.Това ще му даде повод да се измъкне.Но Сретан бди.

БОЙКО:НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ си ти! ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 от 12 август 2016 г. за разселване и усядане на ислямистката сган в българските общини. То има един-единствен параграф, останалият текст е НАРЕДБАТА за разселването им. Нито една друга държава-членка на ЕС не е приемала подобен самоубийствен регламент.

Ей само заради това решение, този парламент трябва да бъде разпуснат, изравнен със земята и участниците в него трябва да влязат в историята, като най-големите предатели в историята на България! Прието е още август месец и естествено е подписано и от Барболета Симитлийска. Как няма да жадува после да загуби тези избори с лицето ЦЦ? Как? Нали после трябва комуниЗДите да са виновни!

Номинацията на Цачева за президент Ръкопляскай народе! НО НА ИЗБОРИТЕ НАЙ- ПОСЛЕ ПЛЯСКАЙ!Детето не може да избира родители-поговорка.Та пляскай за каквото се сетиш...Само така ще ги научиш кой баща и майка!Иначе ще си останеш само, плащач на чужди сметки. Този номер с оставката е стар, това не е заплаха а призив за стягане на партийните централи и герберски гласоподаватели. Да и аз съм им се доверявал,но този път стига- истината за КТБ се потули но ние плащаме,не било законно намаляване на броя на пишман депутатите ни, а Пеевски чист като хидро-умника но ти им плащаш, та и охрана.Какво толкова ще стане ако се намалят депутатите ни - това е в твоя изгода но не в тяхна Иначе те с лека ръка те съкращаваха и оставяха на произвола приватизирайки си държавата,сега с политиката на свалените гащи като нищо ще те подменят - както подмениха и Бокова-стига само и само да угодят на нечий чужд интерес,Та какво излиза ,че по тези "техните " магистрали преминава една трета от износа на Турция...Къде е нашата промишленост...Ще вдигат заплатите в образованието - да това е голяма гласоподавателска маса...Та на изборите най-после пляскай народе от тук нататък, докато ги хване страх мекеретата да стават депутати а другите разберат ,че ние сме народ,че ни има и народа им е работодателя - може да ги съкращава , уволнява и правителства да сваля, когато не го зачитат и не защитават интересите му Пляскай народе-покажи им , че не си само лош материал

Напечено стана в политиката, даже нарцисът Бойко го разбра и сега се надява да се отърве по-бързо. Чудесен повод за пасивно протестиращите да гласуват за друга партия, само за да изгонят Борисов от властта. Пък и позорно би било да гласуват за ЦЦ за президент само за да докажат, че са безропотно послушни партийни членове.

Махай се , още сега - инфантил !

Бърз преглед на лицето Б.Борисов след 1990г.- нискотарифен престъпник от подземния свят, наркотрафикант, собственик на фабрика за незаконни цигари, крадец на коли в Унгария, магистрален бандит, рекетьор, перач на мръсни червени пари, ортак на най-знаковите престъпници в цялата ни история - Поли Пантев, Димата руснака, бай Миле, братя Маргини, Пашата, Маджо и други подобни. Вече и децата прогледнаха и разбраха че Д.Пеевски,Цацаров,Борисов,Цветанов,Гоце Първанов и Доган са моделът КОЙ!!Това е страшното и дано повече хора го осъзнаят! Имам предвид, дано го осъзнаят нормалните хора, тези, които,няма да бъдат купени с мръсни и кървави СИКаджийски пари, за да гласуват за агент Буда, познат още и като Боко тиквата,Прани гащи и Борсука!

Бойко Борисов се оплаква, че нему се паднала най-голямата криза. И тъпунгерите въздишат съчувствено : Горкият юнак. Каква незавидна съдба. Какво себеотрицание. Какво мъжество. Какво величие. Каква саможертва. Ония, лошите ни набутаха в тази криза, дано той ни избута. И да се чуди човек дали тия хора са си изгубили акъла, или никога не са го имали. И да се чуди човек лъже ли Бойко или хитрува. Не знае ли, или е забравил. Не се чудете, ами помислете. Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Пък и следващата зима когато цените така се вдигнаха, че тогавашния министър-председател, колега на Бойко, изрече : За Бога, братя, не купувайте ! Защо не ги знае тия работи Бойко ? Защо не ги помни ? Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Че каква криза ще ти помни Бойко

Друга криза, която досегашният министър-председател на България и любимец на широките простонародни маси също не помни. Тази преди падането на Жан Виденов. Когато спестяванията на хората потънаха в рухналите банки и финансови пирамиди. Когато инфлацията стигна 300 процента годишно. Когато търговците изпокриха всички стоки и хората се редяха по три часа на опашка за кутия цигари. Когато хората си крадяха чистачките от колите. Когато хората с анцузи и ланци завладяха страната. Къде е бил Бойко в ония времена ? През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата /нарочно повтарям тази врътка на съдбата/. По-късно те предават управлението на Иво Каменов от варненската групировка ТИМ. Каква ти тук криза, какво правосъдие, каква държава, какви пет лева.

Счита ли се за загуба, ако отидете на балотаж ? Щото балотажа е 100% сигурен.

Лъжеш, тикво! Както винаги.